2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
İnsaAllah hepimizzz sağlıkla
Sizinde güzel haberlerinizi aliriz İnsaAllah,
Bir de bir şey soracağım çok alakasız ve özel olabilir cevaplamak zorunda değilsiniz de dikkatimi çekti isminizdeki sayıyı şehir plakası sebebi ile mi koydunuz yoksa denk mi geldi

Çalışamaz raporunu edevlette nasıl görebilirim? Bende sadece analık öncesi çalışır yazıyor :/

Amin inşallah Yok estagfrllah ne özeli bir sakınca yok 5 yıl Nevşehir’de görev yaptık orda bulunduk oradayken açmıştım hesabımı öyle koyuverdim ben de 50 diye

Buradayııımmmm kaçırdıklarımı okuyorum
bütün gün tadilatla uğraşıyoruz. Hala lavabo ve bulaşık makinası yok. Bir de eşimin bana düğünde taktığı kolyeyi kaybettim. Her yeri aradım bulamadım . Bir doğum parası çok üzülüyorum

Yapma ya ay üzüldüm ama üzülme nolur senin canın sağ olsun evde bir yere düşmüştür ya da bir yere koymussundur belki sonra çıkar ortaya. Ama üzülme sen

Yapma ya ay üzüldüm ama üzülme nolur senin canın sağ olsun evde bir yere düşmüştür ya da bir yere koymussundur belki sonra çıkar ortaya. Ama üzülme sen
Yani bir yandan boşvermişlik içindeyim yani anlayacağın kafayı yemek üzereyim. Bebeği düşündüğümden mi ne aklıma geldikçe üzülüyorum sadece. Bugün farkettim. Bir ara petekleri temizlemeye geldiklerinde sakladığımı hatırlıyorum, belki bu balık hafızamla geri çıkarmayı unutmuş olabilirim. İniallah bulunur ya.

Sen nasılsın?

Kızlar şöyle bir okudum hızlı hızlı da o zaman haftaya çok fazla doğuran olacak sayfada hadi hayırlı doğumlar diliyorum bizimde inşallah bir sıkıntı olmazsa çarşamba 37. Haftamız gün alacağız gün alacağız dediğim doktor zaten 37+2 37+4 görürüz en fazla sende demişti acil gelmezse o zamanlar da almış olursa 1 Mart ya da 3 Mart ta almış olacak çok heyecanlı artık kavuşuyoruz ipek te bir pazar günü doğmuştu 36+5 te pazar günü de 36+4 oluyor eşim diyor aman sabret yine bir pazar günü sabahı doğuma gitmeyelim Bakalım sağlıcakla durabildiği kadar durur inşallah yine alevliyiz bu arada geceler hep uykusuz

İyi orda doğurmadın sen he
Sorma ya anne huzursuz olduktan sonra ne anlamı var ki? Her yerden bir dayatma yetoooo. Böyle yaptıkça daha çok irrite oluyoruzz

Cidden bazen en cok onlar NORMAL dogum yapmis oluyorlar. Ben vajinal dogum yaptim ama birisi bana kalkip sukret cocugna erken geldi, yoksa ben seni gorurdum, daha cok yirtilman olurdu, oturamazdin, iyi ki erken gelmis falan dedi, o sirada ben cocugum kucuk geldi diye kenarda agliyordum, insanlar neyin derdinde.

Benim bebisin kafasi da 2 hafta onden gidiyordu, dogarken o baskiyla daralip konik seklini aliyor kafalari, hala konik mesela, bir kac aya duzelecekmis. Dediginiz gibi omuz daha belirleyici bu konuda sanirim.

Güno jsbxhsbsj ya geberdim yanmadan,,,, ağrılarım da vardi en son bayıldım herhalde bir şekilde uyumuşum
Bebısm burdayım ıcımdekı ejderha ve adet sancılarımlapoyrazla konusuyorum aman dıyum pazar pazar sakın gelme doktorda ızınlı cocuum diye
Dogurunca bitecek mi acaba bana hiç gitmeyecekmis gibi geliyo bu mide yanması
İyi orda doğurmadın sen he

Sorma ya anne huzursuz olduktan sonra ne anlamı var ki? Her yerden bir dayatma yetoooo. Böyle yaptıkça daha çok irrite oluyoruzz
Ay evet büyük travma olurdu skxbdhbdjd orda doğurmadim da şimdi de doğurakicam herhalde her yerim ağrıyo ama bebiş de gelmeye pek hevesli değil gibi
Hadsizler... İnsan o anda dusunemiyor ama umarım bana denk gelmezler gelirseler de inşallah ben dusunebilecek halde olurum da bi güzel paylarim hepsini. Ne anlıyorlar gerçekten anlamıyorum

Kuzenim de onu demişti işte 37-38 e kadar dursun gelişsin içeride diyoruz sonra da kendi gelmek bilmiyor gshshbd

Kuzenim de onu demişti işte 37-38 e kadar dursun gelişsin içeride diyoruz sonra da kendi gelmek bilmiyor gshshbd
Valla öyle oldu kabssuhdjsnd eşim gidip gelip sen de doğur artık diye darlıyo kendjehjd kızımla konuşayım da gelsin artık diyip geliyo konuşmasını yapıp gidiyo

Evet canım perşembe günü geldi bebeğim. Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Şükür sıkıntısız evimize geldik. Yeni dünyamıza alışma sürecindeyiz.

Evet canım perşembe günü geldi bebeğim. Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Şükür sıkıntısız evimize geldik. Yeni dünyamıza alışma sürecindeyiz.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…