- 5 Ağustos 2023
- 325
- 598
- 33
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.861
Kabiz mi olduBebeği kabız olan oldu mu
Oldu ya mahvoldum 2 gündür çocuğum da nasıl ağlıyor nasıl mutsuzKabiz mi oldu
Fitil falan kullandiniz mi yine mi geçmiyor ne yedi ki bu kadar kabiz oldu ya çok zor valla geçmiş olsun canımOldu ya mahvoldum 2 gündür çocuğum da nasıl ağlıyor nasıl mutsuz
Canım kayısı ez kayısı yedir yada şeftali ek gıdaya başladıysanız anında etki ediyor . İnşallah biran önce geçer ya çok zor oluyorOldu ya mahvoldum 2 gündür çocuğum da nasıl ağlıyor nasıl mutsuz
Yarın kayısı vericem ya da armut da iyi geliyormuşCanım kayısı ez kayısı yedir yada şeftali ek gıdaya başladıysanız anında etki ediyor . İnşallah biran önce geçer ya çok zor oluyor
Elma muz kara erik püresi vermiştim. Elma kabuksuz olduğunda ve rendelendiğinde kabızlık yapabiliyormuş bebeklere. Elma ve erik kabız yapmaz diye düşünmüştüm of çok pişmanım benim yüzümden olduFitil falan kullandiniz mi yine mi geçmiyor ne yedi ki bu kadar kabiz oldu ya çok zor valla geçmiş olsun canım
Canım kendini suçlu hissetme bilmiyoruz sonuçta bebişler ne tepki verecek deneme yanılma yoluyla öğrenicez hepimiz . Kendine yüklenme lütfenElma muz kara erik püresi vermiştim. Elma kabuksuz olduğunda ve rendelendiğinde kabızlık yapabiliyormuş bebeklere. Elma ve erik kabız yapmaz diye düşünmüştüm of çok pişmanım benim yüzümden oldu
Kabız olduğunu kaka yapmamasına göre mi söylüyorsunuz yoksa yapında katı mı yapıyor ? Oğlum hala 4 5 günde 1 kaka yapıyor ama cıvık. Kabız mı değil mi anlamıyorum yaOldu ya mahvoldum 2 gündür çocuğum da nasıl ağlıyor nasıl mutsuz
Kuzum benım oglanda kronık bılıyosun,gece verdıgın mamaların ıcıne herzaman 4-5 damla zeytınyag koy.sımdı kabızsa yarım cay kasıgı zeytınyag yedır,oglen yemegındede kabak yemegı yap,nutlaka ya gece ya sabah yapar ınsallahYarın kayısı vericem ya da armut da iyi geliyormuş
çok rahat oturmuş boncukBençok rahat kullanışlı
benim oğlumun da 3,5 aylıkken öyle bişey oluştu sağ alt kesici dişinde ama 6,5 aya yanaştı hala ne o beyazlığın şekli değişti ne de bi dişi çıktı. sürekli huzursuz bişeyleri ısırıyor. ben de ilk gördüğümde dişi çıktı zannetmiştim ağlamıştım yazık daha çok küçük diş için diyeKızlar oğlum 5.5 aylık alt damağında bi şey var ama ilk diş mi patladı acaba dedim böyle bi beyazlık gibi yarıklık gibi. Ama tam öyle de değil. Acaba iltihap falan mı kaptı diye düşündüm hem diş için erken hem de bazen bu şekilde ağızda çıkabiliyormuş her şeyi ağızlarına götürdükleri için. Başına gelen bilgisi olan var mı ?
bizim gittiğimiz doktor diş jelleri kalp ritim bozukluğu yapıyor kullanmayın dedi ama piyasadaki nurse harveys falan gibi şeylere ithafen mi söyledi başka bişeyi mi kastetti bilmiyorum sormak aklıma gelmediYa bu süreçte şu sulu kaşıyıcıyı dolaba koydum soğuk soğuk verdim rahatlattı. Eline bol bol kemirebilececği oyuncaklar verin . Ben jel felan aldım fayda etmedi açıkçası. Artık ek gıdaya başladık meyveli yoğurt yapıp dondurma yapabiliriz meyve filesi ne . O da iyi gelir
Aaaa ben eczaneden bitkisel istedimmdentimox gibi bişey berdi onu sürüyorum bebişe ya inş bi sakıncası yokturbizim gittiğimiz doktor diş jelleri kalp ritim bozukluğu yapıyor kullanmayın dedi ama piyasadaki nurse harveys falan gibi şeylere ithafen mi söyledi başka bişeyi mi kastetti bilmiyorum sormak aklıma gelmedi
baktım şimdi ortaya sallama iddia atmış olmiyim ve doktor neden öyle dedi diye şöyle şeyler buldum. abd ilaç dairesi bi takım zararlardan ötürü lidokain maddesi içeren diş jelleri önermiyomuş: linkAaaa ben eczaneden bitkisel istedimmdentimox gibi bişey berdi onu sürüyorum bebişe ya inş bi sakıncası yoktur
Ya eczacıya bitkisel dedim gidip kimyasal vermiş ben de güvendim kullandım bilmşyodum içinde ne olduğunubaktım şimdi ortaya sallama iddia atmış olmiyim ve doktor neden öyle dedi diye şöyle şeyler buldum. abd ilaç dairesi bi takım zararlardan ötürü lidokain maddesi içeren diş jelleri önermiyomuş: link
Dentimox lidokain içeriyormuş ama oranını bilmiyorum anlayamadım o mg/g hesabını: link
Yine fda denen aynı kurum benzokain içeren şeyleri de önermiyomuş kalp ritim bozukluğu burda da bahsedilmiş: link
Bende almayı düşünüyordum tetagil ama sonradan vazgeçtim herkes ayrı bişey diyor, Osman Gönülal karanfil zeytinyağ karışımı sürün diyordu en doğalı o gibi geldi bana onu yapıcam, bide meyve süzgecine soğuk meyve koyup kemirsin vericem. Artık neye güveneceğimizi şaşırdık.Ya eczacıya bitkisel dedim gidip kimyasal vermiş ben de güvendim kullandım bilmşyodum içinde ne olduğunutetagil daha güvenliymiş. Dedim tetagil var mı siye yok ama aynısı zaten dedi manyak bunlar ya sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?