2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Slm kizlar ben ocak annesiyim. Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesinolan varsa paylasirsa cok sevinirim. Hepinize kolay dogumlar diliyorum

Narkoz, anestezi vs bunlar da şişkinlik yapmış olabilir onu da vücut sonradan atıyor ya kuzum. Çorap ceket her şey hazırladım valize inşallah gazımız olmaz

Ya ben de korkiyorum nasil olacak sonrasi ne olcak vs diye
Demekkı normal bır süreç canım,kendımızı akısa bırakmamız lazım, warcrew ciğimizinn dedıgı gıbı pozıtıfı basmamız lazım bunyeye,ılk bır ayı atlattıkmı gerisi gelir zaten

Özelden paylastımsızde bıze dogum nasıl gectı hastane ıcın tavsıyelerınız varsa paylasırsanız cok ıyı olur

EMzirirken veriliyor diyorlar o zaman vercez insallah
İkinci gebeliğim benim. İlk hamileliğimde 22 kilo aldım. İlk 5 ayda fazlasıyla 30 kilo birden verdim. Ağır olmamak şartıyla biraz spor, sağlıklı ve temiz beslenme artı emzirme ile oldu. 1 yıldan sonra da ağırlık antrenmanı artı cardio ile haftada 3-4 gün düzenli egzersiz ile de gevşek halimi sıklaştırdım. Yani demem o ki yeter ki isteyelim bunda da bu duruma güvendiğim için rahat davrandım doğurayım sağlıkla özüme döneceğim başarabiliriz kızlar

Evet canim saglik olsun veririz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…