- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.521
Ay bak olabilir gazdan hiç düşünmemiştim. Peki o gaz olayından kurtulmak için ne yapmak gerek? Ameliyathane çok soğuk oluyor ben girdiğimde çok titremiştim titrememi durduramıyordum o soğuk gaz yapıyordur zaten bizeAnnelerimiz iyi ki varlar canım.Çok geçmiş olsun anneciğine. Allah sağlık sıhhat versin ona da. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim.
Çok az kaldı sana da. 2 gün sonra anne yanı beşiğinde uyuyacak inşallah oğluşun
Sen ev taşıyacaktın, ne yaptın? Çok zorlanmadın inşallah. Bu haftalarda ev taşıyabilmek gerçekten çok yorucu. Düşüncesi bile yorucu. Allah yardım etsin...
Benim ilk hamileliğimde kayınvalidem kız olacağını duyunca "olsun" demişti. Böyle değişik bi "olsun" Çok şükür umursamıyorum insanların düşüncelerini. Umursamasam da unutmam, orası da bir ayrıÇünkü konu evladım
Kesinlikle öyle canım
Kesinlikle doktorla konuşulması gereken bir konu. Bilmiyoruz sonuçta ne uygulanacak, nasıl etkisi olacak. Ne derlerse güveniyoruz. Çok zor olmuş senin ilk doğumun. Ben doğumdan sonra eşim espri yaptığında güldürme dedim. Gülünce canım acıyordu. Öksürücem diye korkuyordum. O baskıyı düşünmek bile istemiyorum. Ay sürekli gaz muhabbeti yapıyorum, kusura bakmayın ama o omuz ağrısının da sebebi gaz. Hemşire söyledi hastanede. Omzum ağrıyor, ameliyatta incindi mi acaba diye düşünüyorum ben. Meğer gazdan dolayı ağrı yapıyormuş omzuma. Daha da ilerlerse göğsümde bıçak saplantısı gibi ağrı olurmuş. Milletin doğum anısı olacak, benim doğum sonrası gaz anım oldu resmenTekrar kusura bakmayın valla bu muhabbetim için
Bu doğumun çok güzel olsun inşallah.
Ben eve çıkınca 2 günlükken süt sağdım. Kızı uyandıramadım bir türlü, bari sağayım dedim. 10 dk da gelen süt sadece 5 ml idi. Süt gelince bile öyle şarıl şarıl gelmiyor ilk günler aklında olsun. Gelmedi ya da az diye düşünme
Bu ne hadsizlik, kendini bilmezlik. Sinir oldum. Nelerle kimlerle uğraşıyoruz yaa...
Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Sağlığınız nasıl? Sen de bebiş de iyisinizdir inşallah.
Ben de gece uyku yok gündüz ortalıkta m.l m.l dolanıyorum afedersin. Gündüz de uyuyamıyorum. Gözlerim çok acıyor. Koca göbek valla çok zorluyorGündüz daha iyiyim tam yatacağım saatlere doğru kendini gösteriyor xnnxjdndjdjjd sen nasılsın
Canım 36 dan sonra ıcmeyın dıyorlarda ondan ben bi emın olamadım.yoksa ben hagtada 3 kez ıcıyordum 3 kez ıc demıstı dr.ama hergun ıctım bu hafta:)aşkım ben bunu sana hep söylüyorum. Dinlesene beniMagnezyumu sürekli söylüyorum ben sana.Benim doktorum her gittiğimde söylüyor içmem gerektiğini. Ve ben hala içiyorum magnezyumun hiçbir zararı yok vücut tutmuyor zaten. Aksine faydası çok. Ben her gün içiyorum. İç sancılarının kasılmalarının daha iyi olacağını baş ağrının azaldığını göreceksin
Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık,becerikliymişsiniz maşallahEki Görüntüle 3548859 Ben böyle kolonyalar hazırladım kendim
Çoğu arkadaşım burdan yaptırdı canım baykuş crafNerden yaptırdınız acaba
Yok kuzum son ana kadar içebiliyorsun sıkıntı yok. Güven bana. Bana günde 2 tane iç diyor doktorum. Ben günde 1 tane içiyorum. Her gün iç hiçbir şey olmazİ
Canım 36 dan sonra ıcmeyın dıyorlarda ondan ben bi emın olamadım.yoksa ben hagtada 3 kez ıcıyordum 3 kez ıc demıstı dr.ama hergun ıctım bu hafta:)
İnan ben de çok heyecanlanıyorum kuşumSağlıcakla büyüt yavru kuşunu canımArada bize de yaz bizi unutma
Oy canım aynen öyle inşallah bizim kuzular tabi süpriz yapmazsa mart ekibine katılıcazSağlıkla alalım canımcım gerisi mühim değil ama okudukça herkesi gördükçe heyecanlanıyorum bende
Evet ya tam iki ay önceki halim yeterliydi mukemmel enerjim on numara hareket kısıtlı değil nefes alabiliyon sjdbjsbdjdjd şu son ay cekmedigimiz kalmadıBen de gece uyku yok gündüz ortalıkta m.l m.l dolanıyorum afedersin. Gündüz de uyuyamıyorum. Gözlerim çok acıyor. Koca göbek valla çok zorluyor
Belli bir haftadan sonra kesiyorlar diye biliyorum magnezyumu dediğin gibi sancı azaltıyor ama normal beklemiyorsan belki sorun oluşturmazAyy iyi içim rahatladı canımevet bıraz tosbilikti benimkide ondan olabilir ileri haftalarda içmelimi içmemelimi bilemedim şüpheye düştüm bi an sancıları azaltıyor çünkü.
Ameliyat sonrası omuz ağrısı feci bişey ama o bildiğimiz gaz değil diye biliyorum senden kaynaklı bir durum değil yani ameliyatla alakalı bir durumAnnelerimiz iyi ki varlar canım.Çok geçmiş olsun anneciğine. Allah sağlık sıhhat versin ona da. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim.
Çok az kaldı sana da. 2 gün sonra anne yanı beşiğinde uyuyacak inşallah oğluşun
Sen ev taşıyacaktın, ne yaptın? Çok zorlanmadın inşallah. Bu haftalarda ev taşıyabilmek gerçekten çok yorucu. Düşüncesi bile yorucu. Allah yardım etsin...
Benim ilk hamileliğimde kayınvalidem kız olacağını duyunca "olsun" demişti. Böyle değişik bi "olsun" Çok şükür umursamıyorum insanların düşüncelerini. Umursamasam da unutmam, orası da bir ayrıÇünkü konu evladım
Kesinlikle öyle canım
Kesinlikle doktorla konuşulması gereken bir konu. Bilmiyoruz sonuçta ne uygulanacak, nasıl etkisi olacak. Ne derlerse güveniyoruz. Çok zor olmuş senin ilk doğumun. Ben doğumdan sonra eşim espri yaptığında güldürme dedim. Gülünce canım acıyordu. Öksürücem diye korkuyordum. O baskıyı düşünmek bile istemiyorum. Ay sürekli gaz muhabbeti yapıyorum, kusura bakmayın ama o omuz ağrısının da sebebi gaz. Hemşire söyledi hastanede. Omzum ağrıyor, ameliyatta incindi mi acaba diye düşünüyorum ben. Meğer gazdan dolayı ağrı yapıyormuş omzuma. Daha da ilerlerse göğsümde bıçak saplantısı gibi ağrı olurmuş. Milletin doğum anısı olacak, benim doğum sonrası gaz anım oldu resmenTekrar kusura bakmayın valla bu muhabbetim için
Bu doğumun çok güzel olsun inşallah.
Ben eve çıkınca 2 günlükken süt sağdım. Kızı uyandıramadım bir türlü, bari sağayım dedim. 10 dk da gelen süt sadece 5 ml idi. Süt gelince bile öyle şarıl şarıl gelmiyor ilk günler aklında olsun. Gelmedi ya da az diye düşünme
Bu ne hadsizlik, kendini bilmezlik. Sinir oldum. Nelerle kimlerle uğraşıyoruz yaa...
Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Sağlığınız nasıl? Sen de bebiş de iyisinizdir inşallah.
Bu hafta sipariş vereceğim instagramdan sweetybaby_box satıcısıN’aptınız yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nerden yaptırdınız,Memnun kaldınız mı ?
Teşekkür ederim kapı süsünü de kendim yaptımÇok güzel olmuş,ellerinize sağlık,becerikliymişsiniz maşallahbenim hiç becerim yok ve çok ağırlaştım halsizim,üstüne influenza oldum,kapı süsü ,çikolata ,açacak falan yaptırsam mı diye düşünüyorum yetişir mi bilmiyorum,10 gün kaldı doğuma,kızıma oda yapmayacağım taşınma durumum var yazın,hastanede de 1 gece kalacağım sadece kapı süsü işini bilemedim napsam
Ben de 69 la başladım ve 94 ü gördüm. Son bir ay sadece 7 kilo aldım. Bebek kilo alsın diye ye babam yeAz önce bir gaflette bulunup tartıldım hahdjdjjdjdjkd 83 ü devirdim 60 ile başlamıştım. İlk doğumumda 58 ile başlayıp 80 ile kapatmıştım. Şu kanamadan sonra yattığım 5 hafta acısını çıkardı tartıda valladoğuma 2 hafta var 85 le gireceğim gibi duruyor. Hareketlerim de kısıtlı.İştahım çok açık sürekli aç hissediyorum Allah sonumu hayır etsin
Araştırdınız dimi ,bi arkadaş yazmış ya aldıkları kötü çıkmış,ben de size güvenip burdan sipariş versem ,hiç vakitim kalmadı,ve araştırmaya hiç mecalim yok ,bu influenza mahvetti beniBu hafta sipariş vereceğim instagramdan sweetybaby_box satıcısı
Aynı durumdayız,ben de 9 kilo aldım ve biraz ayakta durayım taş gibi oluyor karnım,Kizlar biraz fazla ayakta kalsam kasilmalarim basliyor artik yurumekte cok zorlaniyorum yaklasik 9 kg aldim ama kendimi tasiyamiyorum
Aynen 1 haftadir cikmiyordum disariya bugun hava alayim dedim ama pisman oldum agridan duramiyorum suan ne zaman ciksam boyle oluyorAynı durumdayız,ben de 9 kilo aldım ve biraz ayakta durayım taş gibi oluyor karnım,
Ay çok geçmiş olsun. Evet araştırdım alan bi kaç kişiye yazdım memnun kaldıklarını söyledilerAraştırdınız dimi ,bi arkadaş yazmış ya aldıkları kötü çıkmış,ben de size güvenip burdan sipariş versem ,hiç vakitim kalmadı,ve araştırmaya hiç mecalim yok ,bu influenza mahvetti beni
Ben 59 kiloyum 5 kilo almışım oda bebektir heralde kilo almama rağmen kendimi taşıyamıyorumKizlar biraz fazla ayakta kalsam kasilmalarim basliyor artik yurumekte cok zorlaniyorum yaklasik 9 kg aldim ama kendimi tasiyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?