2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ay bak olabilir gazdan hiç düşünmemiştim. Peki o gaz olayından kurtulmak için ne yapmak gerek? Ameliyathane çok soğuk oluyor ben girdiğimde çok titremiştim titrememi durduramıyordum o soğuk gaz yapıyordur zaten bize her muhabbeti yaptık boşver gaz muhabbeti de yapalım ayol ne kusuru

Gündüz daha iyiyim tam yatacağım saatlere doğru kendini gösteriyor xnnxjdndjdjjd sen nasılsın
Ben de gece uyku yok gündüz ortalıkta m.l m.l dolanıyorum afedersin. Gündüz de uyuyamıyorum. Gözlerim çok acıyor. Koca göbek valla çok zorluyor

İ
Canım 36 dan sonra ıcmeyın dıyorlarda ondan ben bi emın olamadım.yoksa ben hagtada 3 kez ıcıyordum 3 kez ıc demıstı dr.ama hergun ıctım bu hafta:)

Eki Görüntüle 3548859 Ben böyle kolonyalar hazırladım kendim
Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık,becerikliymişsiniz maşallah benim hiç becerim yok ve çok ağırlaştım halsizim,üstüne influenza oldum,kapı süsü ,çikolata ,açacak falan yaptırsam mı diye düşünüyorum yetişir mi bilmiyorum,10 gün kaldı doğuma,kızıma oda yapmayacağım taşınma durumum var yazın,hastanede de 1 gece kalacağım sadece kapı süsü işini bilemedim napsam

Az önce bir gaflette bulunup tartıldım hahdjdjjdjdjkd 83 ü devirdim 60 ile başlamıştım. İlk doğumumda 58 ile başlayıp 80 ile kapatmıştım. Şu kanamadan sonra yattığım 5 hafta acısını çıkardı tartıda valla doğuma 2 hafta var 85 le gireceğim gibi duruyor. Hareketlerim de kısıtlı.İştahım çok açık sürekli aç hissediyorum Allah sonumu hayır etsin

İ

Canım 36 dan sonra ıcmeyın dıyorlarda ondan ben bi emın olamadım.yoksa ben hagtada 3 kez ıcıyordum 3 kez ıc demıstı dr.ama hergun ıctım bu hafta:)
Yok kuzum son ana kadar içebiliyorsun sıkıntı yok. Güven bana. Bana günde 2 tane iç diyor doktorum. Ben günde 1 tane içiyorum. Her gün iç hiçbir şey olmaz

İnan ben de çok heyecanlanıyorum kuşum çok güzel heyecanlar, kavuşmalar, karnımızdaki mis kokulu ile tanışmalar

Ben de gece uyku yok gündüz ortalıkta m.l m.l dolanıyorum afedersin. Gündüz de uyuyamıyorum. Gözlerim çok acıyor. Koca göbek valla çok zorluyor
Evet ya tam iki ay önceki halim yeterliydi mukemmel enerjim on numara hareket kısıtlı değil nefes alabiliyon sjdbjsbdjdjd şu son ay cekmedigimiz kalmadı doğurmak istiyorum artık

Ayy iyi içim rahatladı canımevet bıraz tosbilikti benimkide ondan olabilirileri haftalarda içmelimi içmemelimi bilemedim şüpheye düştüm bi an sancıları azaltıyor çünkü.
Belli bir haftadan sonra kesiyorlar diye biliyorum magnezyumu dediğin gibi sancı azaltıyor ama normal beklemiyorsan belki sorun oluşturmaz

Ameliyat sonrası omuz ağrısı feci bişey ama o bildiğimiz gaz değil diye biliyorum senden kaynaklı bir durum değil yani ameliyatla alakalı bir durum

Teşekkür ederim kapı süsünü de kendim yaptım yapma durumunuz yoksa hazır da çok güzel şeyler oluyor . Çok geçmiş olsun salgın var ben de 2haftadır hastayım iyileşemedim çok az kalmış doğuma Allah kolay doğum nasip etsin

Ben de 69 la başladım ve 94 ü gördüm. Son bir ay sadece 7 kilo aldım. Bebek kilo alsın diye ye babam ye zaten iştah da var bu kiloları verirsem herşeyi başarırım ben

Araştırdınız dimi ,bi arkadaş yazmış ya aldıkları kötü çıkmış,ben de size güvenip burdan sipariş versem ,hiç vakitim kalmadı,ve araştırmaya hiç mecalim yok ,bu influenza mahvetti beni
Ay çok geçmiş olsun. Evet araştırdım alan bi kaç kişiye yazdım memnun kaldıklarını söylediler

Kizlar biraz fazla ayakta kalsam kasilmalarim basliyor artik yurumekte cok zorlaniyorum yaklasik 9 kg aldim ama kendimi tasiyamiyorum
Ben 59 kiloyum 5 kilo almışım oda bebektir heralde kilo almama rağmen kendimi taşıyamıyorum aynı şeyler bendede var ayakta kalamıyorum yatamıyorumda oturamıyorumda özellikle dışarı soğuk felç ediyor beni kendini sıcak tut dışarıda çıkma bence artık duşta iyi gelmiyor bana kaç haftalıksın şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…