2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Suyla birlikte sancılar direkt başladı mı doğum kaç saat sürdü yani tam açılmaya kadar eğer vajinal yaptıysanız yumurta dayandı hazır yazan varken sorayım bari

Çok şükür canım . Şeker olunca insan korkuyor ama dikkat ediyoruz karşılığını da alıyoruz senin minik de daha fazla bile olabilir haftamız aynı sanki haftaya daha kilo alır

Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyi kalmayan varnı

Hamilelikte başlayıp doğumdan sonra hiçbirşeyi kalmayan birini okumuştum. Senin de öyle olabilir. Ben de illiadin kullanıyorum. Daha önce bağımlılığım vardı bırakmıştım bi doktor sayesinde. Hamilelikte grip oldum ağır tekrar kullanıyorum. Yine bağımlılık yaptı. Şimdi tam doğum üstü tekrar grip oldum ve daha çok kullanıyorum malesef

Hamilelikte başlayıp doğumdan sonra hiçbirşeyi kalmayan birini okumuştum. Senin de öyle olabilir. Ben de illiadin kullanıyorum. Daha önce bağımlılığım vardı bırakmıştım bi doktor sayesinde. Hamilelikte grip oldum ağır tekrar kullanıyorum. Yine bağımlılık yaptı. Şimdi tam doğum üstü tekrar grip oldum ve daha çok kullanıyorum malesef

Bende iki kez ağır grip atlattım kullanmaya mecbur kaldım kaç kbb ye gittim anlatamam. Daha önce böyle spreylerin varlığından bile haberdar değildim inşAllah doğumdan sonra sizinki de benimkide geçer. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hamileliğinizin ? Ve şuan kaç haftalıksınız doğumdan sonra yazabilme imkanınız olursa beni de aydınlatır mısınız burnunuzla ilgili

Kızlar idrarda lökosit 27çıkmış. Yassı epitel de 24yazıyor . 2haftadır hastayım onun etkisi midir idrar yolu enfeksiyonu mu vardır ya

Cok guzel anlatmişsiniz allah bagişlasin saglikli ömrü olsun yavrunuzun. Ama ben ayak topuklarindan tutma olayini anlayamadim. Yani direk topugumuzumu tutcaz. Kusura bakmayin yanlis anladiysam

Bende sprey kullanmaya basladim. Yoksa geceleri cok zorlaniyordum. Umarim gecer dogumdan sonra

Canım ben aylardır öyleyim geceleri nefes alamıyorum burnum kapanıyor ciğere baskı yapıyor çocuk hormonlardan dolayı da burun etleri şişiyor normal olarak ve nefes almak zorlaşıyor. İlk gebeliğimde de yaşamıştım bunu hatta geceleri horluyordum şuan da horluyormuşum eşim söylüyor diyor resmen nefes alabilmek için mücadele veriyorsun diyor ve birkaç defa böyle tıkanık hıkkk diyerek uyanıveriyorum. Doğumdan sonra normale dönüyor merak etme hormonlar normale dönünce cigerdeki baskı azalınca eskisi gibi oluyorsun.

Sprey kullanmadım ama nefes darlığı çok çektim. Yüksek yastıkla yattığım halde buhar makinesi açmadan uyuyamıyordum. Şu soğuklarda pencereyi bile üstten açıyordum, buz gibi oluyordu oda ancak uyuyordum. Doğumdan sonra anında geçti. Sizin de geçer inşallah.

Ayy ben de hayatımda ilk defa hamilelikte horladım. Hatta ilk hamileliğimde kendi horlamama uyanmıştım

İnşAllah. Sadece bu sprey olayı beni korkutuyor

İnşAllah

Cok guzel anlatmişsiniz allah bagişlasin saglikli ömrü olsun yavrunuzun. Ama ben ayak topuklarindan tutma olayini anlayamadim. Yani direk topugumuzumu tutcaz. Kusura bakmayin yanlis anladiysam
Çatalda ayak topuklarımızı tutabiliriz belkide izin verir mi ebeler bilmiyorum en iyisi çömelme pozisyonu aslında ama ozaman da bebeyi kim tutacak zaten orda topukları tutmak çömelmeyi andırıyor

Ben de 50,5 la kaldım şu an tam 59 olmuşum. Ama dediğin gibi biraz iş yapayım eğilip kalkayım hemen bacaklarım ağrıyor

Ayy ben de hayatımda ilk defa hamilelikte horladım. Hatta ilk hamileliğimde kendi horlamama uyanmıştım
Benim hain kocam dün onun sırtını ovalarken dalmışım ve horlamisim..... Ben uyukladim saniyodum yoo uyumadım daldım galiba falan derken acti gösterdi videoya almış düşmanı uzakta aramayın
Çatalda ayak topuklarımızı tutabiliriz belkide izin verir mi ebeler bilmiyorum en iyisi çömelme pozisyonu aslında ama ozaman da bebeyi kim tutacak zaten orda topukları tutmak çömelmeyi andırıyor
Ay hayal edemedim ya elimiz uzanacak mi ki catalda ajsbsjhsjsjs

İnşAllah. Kaçıncı haftadasınız ? Doğumdan sonra bilgilendirelim birbirimizi
37+6 suan. Son 1 aydir basladi burun tikanikligim. Zaten geceleri nefes darligindan uyuyamiyordum bide üstune burun tikanikligi cikti cok zorluyor vallahi. Dogum sonrasi durumu bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…