- 22 Ekim 2024
- 4.342
- 10.278
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.661
Suyla birlikte sancılar direkt başladı mıBen başka bir topikden geliyorum ama cvp vermek istedimben suyun azar azar geleceğini düşünürken bir anda kovadan bosalircasina gelmişti ve suyum geldikten sonra adet ağrısı gibi bir ağrı ile başlamıştı arabada kalakalmistim direk hastaneye gitmistim herkeste süreç değişiyor sanırım
Çok şükür canım . Şeker olunca insan korkuyor ama dikkat ediyoruz karşılığını da alıyoruzYaa süper canım benim de şeker kontrol altında olduğu için bebiş kilosu normale döndü10 gün sonra yani bu çarşamba kontrolüm var bakalım benim ki napıyor en son 2540 gramdı. O zaman çarşamba gittiğimde 2700-2800 arası olur minik bi insan yaa
Hamilelikte başlayıp doğumdan sonra hiçbirşeyi kalmayan birini okumuştum. Senin de öyle olabilir. Ben de illiadin kullanıyorum. Daha önce bağımlılığım vardı bırakmıştım bi doktor sayesinde. Hamilelikte grip oldum ağır tekrar kullanıyorum. Yine bağımlılık yaptı. Şimdi tam doğum üstü tekrar grip oldum ve daha çok kullanıyorum malesefBenim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyi kalmayan varnı
Hamilelikte başlayıp doğumdan sonra hiçbirşeyi kalmayan birini okumuştum. Senin de öyle olabilir. Ben de illiadin kullanıyorum. Daha önce bağımlılığım vardı bırakmıştım bi doktor sayesinde. Hamilelikte grip oldum ağır tekrar kullanıyorum. Yine bağımlılık yaptı. Şimdi tam doğum üstü tekrar grip oldum ve daha çok kullanıyorum malesefBenim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyi kalmayan varnı
Bende iki kez ağır grip atlattım kullanmaya mecbur kaldım kaç kbb ye gittim anlatamam. Daha önce böyle spreylerin varlığından bile haberdar değildim inşAllah doğumdan sonra sizinki de benimkide geçer. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hamileliğinizin ? Ve şuan kaç haftalıksınız doğumdan sonra yazabilme imkanınız olursa beni de aydınlatır mısınız burnunuzla ilgiliHamilelikte başlayıp doğumdan sonra hiçbirşeyi kalmayan birini okumuştum. Senin de öyle olabilir. Ben de illiadin kullanıyorum. Daha önce bağımlılığım vardı bırakmıştım bi doktor sayesinde. Hamilelikte grip oldum ağır tekrar kullanıyorum. Yine bağımlılık yaptı. Şimdi tam doğum üstü tekrar grip oldum ve daha çok kullanıyorum malesef
Cok guzel anlatmişsinizBen normal dogum yaptim. Surec boyunca devlete gitmistim ama son ay lokman hekim Keçiören e gittim. İrade hanimdi doktorum. Doktor ve hastane personelinden cok memnun kaldim. Arayisi olan varsa. 39+2 de artik bu bebis gelmeyecek dedigimde suyum geldi. Yatisim yapildi. On iki saat bekleyecegiz sancin gelmezse suni verecegiz dendi. Ama sancim geldi. Surekli ebe kontrolundeydim. Ebeler acilmamin hizlanmasina yardimci oldular. İkinci dogumum olmasina ragmen nasil ikinmam gerektigini anlattilar. Gerçekten teknigi varmis. Ceneni gerdanina yapistirip agzini hic acmadan yani bagirmadan olabildigine ittirmen gerekiyormus. Bagirmak guc kayji oluyormus. İlk dogumumda bagirmistim gerçekten bagirmayinca tum gucunu daha rahat veriyormussun. Ellerimle dpgum yataginda tutmam gereken yerden degil ayak topuklarimin hemen altindan tutmami soylediler gerçekten daha kolaylastirdi. Dikisim oldu ve surecte enfeksiyon geçirdim ama ilacla hemen rahatladim sukur. Dogumdan sonra cok fazla kemik agrisi bacak agrisi yasadim vitamin takviyesi almaktan cekinmedim normalde ilaca karsi bir insan olmama ragmen. Sukur kirkimiz cikti daha yeni. Darisi afiyetle basiniza olsun. Birsey sormak isteyen olursa aorabilirsiniz seve seve yardimci okurum. Sizlere nacizane tavsiyem bebeklerde olan reflu degil de reflu hastalığı oluyir bazilarinda onun hakkinda bilgi edinmeniz belirtileri vs. Benim ilk cpcugum reflu kdi doktorlar cok dikkate almiyor ama cok can yakici ve anneyi cok zorlayico bisey. Bilincsiz olmak cok zor onun hakkinda bilginiz olsun
Bende sprey kullanmaya basladim. Yoksa geceleri cok zorlaniyordum. Umarim gecer dogumdan sonraBenim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyi kalmayan varnı
Canım ben aylardır öyleyim geceleri nefes alamıyorum burnum kapanıyor ciğere baskı yapıyor çocuk hormonlardan dolayı da burun etleri şişiyor normal olarak ve nefes almak zorlaşıyor. İlk gebeliğimde de yaşamıştım bunu hatta geceleri horluyordum şuan da horluyormuşum eşim söylüyor diyor resmen nefes alabilmek için mücadele veriyorsun diyorBenim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyi kalmayan varnı
Sprey kullanmadım ama nefes darlığı çok çektim. Yüksek yastıkla yattığım halde buhar makinesi açmadan uyuyamıyordum. Şu soğuklarda pencereyi bile üstten açıyordum, buz gibi oluyordu oda ancak uyuyordum. Doğumdan sonra anında geçti. Sizin de geçer inşallah.Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyi kalmayan varnı
Ayy ben de hayatımda ilk defa hamilelikte horladım. Hatta ilk hamileliğimde kendi horlamama uyanmıştımCanım ben aylardır öyleyim geceleri nefes alamıyorum burnum kapanıyor ciğere baskı yapıyor çocuk hormonlardan dolayı da burun etleri şişiyor normal olarak ve nefes almak zorlaşıyor. İlk gebeliğimde de yaşamıştım bunu hatta geceleri horluyordum şuan da horluyormuşum eşim söylüyor diyor resmen nefes alabilmek için mücadele veriyorsun diyorve birkaç defa böyle tıkanık hıkkk diyerek uyanıveriyorum. Doğumdan sonra normale dönüyor merak etme hormonlar normale dönünce cigerdeki baskı azalınca eskisi gibi oluyorsun.
İnşAllah. Kaçıncı haftadasınız ? Doğumdan sonra bilgilendirelim birbirimiziBende sprey kullanmaya basladim. Yoksa geceleri cok zorlaniyordum. Umarim gecer dogumdan sonra
İnşAllah. Sadece bu sprey olayı beni korkutuyorCanım ben aylardır öyleyim geceleri nefes alamıyorum burnum kapanıyor ciğere baskı yapıyor çocuk hormonlardan dolayı da burun etleri şişiyor normal olarak ve nefes almak zorlaşıyor. İlk gebeliğimde de yaşamıştım bunu hatta geceleri horluyordum şuan da horluyormuşum eşim söylüyor diyor resmen nefes alabilmek için mücadele veriyorsun diyorve birkaç defa böyle tıkanık hıkkk diyerek uyanıveriyorum. Doğumdan sonra normale dönüyor merak etme hormonlar normale dönünce cigerdeki baskı azalınca eskisi gibi oluyorsun.
İnşAllahSprey kullanmadım ama nefes darlığı çok çektim. Yüksek yastıkla yattığım halde buhar makinesi açmadan uyuyamıyordum. Şu soğuklarda pencereyi bile üstten açıyordum, buz gibi oluyordu oda ancak uyuyordum. Doğumdan sonra anında geçti. Sizin de geçer inşallah.
Çatalda ayak topuklarımızı tutabiliriz belkide izin verir mi ebeler bilmiyorumCok guzel anlatmişsinizallah bagişlasin saglikli ömrü olsun yavrunuzun. Ama ben ayak topuklarindan tutma olayini anlayamadim. Yani direk topugumuzumu tutcaz. Kusura bakmayin yanlis anladiysam
Ben de 50,5 la kaldım şu an tam 59 olmuşum. Ama dediğin gibi biraz iş yapayım eğilip kalkayım hemen bacaklarım ağrıyorYaaa kızlar benim çok enteresan bir şekilde dizkapaklarım ağrıyor mu deyim acıyor mu deyim ama çok rahatsız oluyorumbaşından sonuna 10 kg aldım sanırım, 50.6 ile hamile kaldım şimdi 61 küsürleri gördüm… sanırım bedenim ağırlığımı taşımıyor ve ağrı yapıyor kendim çok genişlemedim ama karnım kocaman, göbeğim dümdüz oldu.. var mı benim gibi böyle saçma sapan ağrılar çeken
Benim hain kocam dün onun sırtını ovalarken dalmışım ve horlamisim..... Ben uyukladim saniyodum yoo uyumadım daldım galiba falan derken acti gösterdi videoya almışAyy ben de hayatımda ilk defa hamilelikte horladım. Hatta ilk hamileliğimde kendi horlamama uyanmıştım
Ay hayal edemedim ya elimiz uzanacak mi ki catalda ajsbsjhsjsjsÇatalda ayak topuklarımızı tutabiliriz belkide izin verir mi ebeler bilmiyorumen iyisi çömelme pozisyonu aslında ama ozaman da bebeyi kim tutacak zaten orda topukları tutmak çömelmeyi andırıyor
37+6 suan. Son 1 aydir basladi burun tikanikligim. Zaten geceleri nefes darligindan uyuyamiyordum bide üstune burun tikanikligi cikti cok zorluyor vallahi. Dogum sonrasi durumu bildiririmİnşAllah. Kaçıncı haftadasınız ? Doğumdan sonra bilgilendirelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?