- 14 Mayıs 2021
- 6.046
- 13.017
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.701
Valla kuzum bır hafta dınlenme ve magnezyum rahım agzı uzunlugunu artırmıs benım,dogar gozuyle bakmıstı dr gecen hafta sımdı cumayı bekler dedı,guclenmıs rahım agzıOha bişi dicem ben magnezyum içmedim ona rağmen açılmamın 3cm olduğunu anlamadım nasıl oluyo bu iş ya sjxbsjnxjd dibi gorunmez bi çukur net bir şey de yok ôfcuma gününe hayırlısıyla gelsin bebişin sağlıkla al kucağına inşallah
Tabi ki öyle canım sen öyle diyince vajinal sandım bilgi bilgidir diye sordum jsbshshdjd bebişin öyle gelmek istememiş. Şuan sağlıklı nasıl olduğunun önemi yok aslasağlıklı bir şekilde alırız biz de inşallah kucağımıza yeter ki iyi olsunlar
Jxbjsndksjsjsjjdd özür dilerim buna sebep olduysamher gece gel diye dilleniyorum ondan galiba
Benim eşim kendi işini yaptığı için annemler buralardayken dedim git çalış ama tüm gün çalışma ara ara şeklinde yap çünkü evdekilerden bunalıp delirmek istemiyorum yanımda da ol diye söyledim dün. O da öyle yapmayı düşünüyorsenin tek kalırsan yine zor olabilir ama içini ferah tut Rabbim sabrini da verir ana olacaksın inşallah güzelce atlatırsın ilk zamanları imkanlara göre mecbur yaşıyoruz
Vay ben nerelere gidem skxbsjxbjsjx karpuz karpuz dedik gerçekten karpuz mu olacakValla kuzum bır hafta dınlenme ve magnezyum rahım agzı uzunlugunu artırmıs benım,dogar gozuyle bakmıstı dr gecen hafta sımdı cumayı bekler dedı,guclenmıs rahım agzısen dogurmak ıstıyorsan bol hareket et yuruyus yap aktıf ol,yoksa 40 a kadar yolun var
Yok resmi kurumda memur olmasına rağmen insanı sıkıyorlar köyde kar 2 metre olmuş geri dönüp orda bekleyememde hastane yok yakınlarında ben anlamadım neden bukadar zorluyorlarÖzel sektör heralde eşiniz. Yasal hakkı gönlünden izin vermiyor yani Zorunda mecbur nokta com. 5 gün . Dişini göstersin olur mu öyle şey
Sen benım dedıgımı yap merdıven ın çık dısarı cık bıde,yürü dolaş,bsk nasıl gelıyor minik kuşVay ben nerelere gidem skxbsjxbjsjx karpuz karpuz dedik gerçekten karpuz mu olacak
Hurmam bitti 2-3 tane kaldı sjbdjsndjs tek çıkamıyorum tek kötü yanı o şuandaSen benım dedıgımı yap merdıven ın çık dısarı cık bıde,yürü dolaş,bsk nasıl gelıyor minik kuşkasılmayı azaltıcı seylerdende uzak dur cok mg ıceren gıdalardan falan.ananas ye bol bol hurmayı zaten yıyorsun
İncitmek istemem ama normal doğum ya 41 e kadar yolu var büşracımVay ben nerelere gidem skxbsjxbjsjx karpuz karpuz dedik gerçekten karpuz mu olacak
Ben de incinmek istemezdim ama malesef biliyorum auzbwushksjx ama benim açıklık olduğu için şuan acilden girsem yatış alırım wjshhsbsjsjdjsjdjsjjd bu açıdan güzel ama suni yemek korkutuyor henüzİncitmek istemem ama normal doğum ya 41 e kadar yolu var büşracım
Kuzum yasal olarak 5 gün memur olmayanlar. Dilekçesini vermesi yeter. Kullandırmam diye bir hakları yok. Benim doktorum rapor da hazırlamış eşime.Kızlar eşleriniz doğum izni ne kadar alıyor
Köyde çok zor biryerde yaşadağımız bilindiği halde kurum ne doğum öncesi ne doğum sonrası izin vermiyor eşime bayramdan sonra veririz demişler e ne yapayım bayrama kadar içimdemi tutayım şimdi ben küçük bebeğimde var ona kim bakacak annemde akşama kadar çalışıyor onunda izinleri sıkıntılı
İnşAllah. Kaçıncı haftadasınız ? Doğumdan sonra bilgilendirelim birbirimizi
İnşAllah. Sadece bu sprey olayı beni korkutuyor
Okyanus suyunun çok faydasını gördüm hemde doğal olduğu için korkmadan kullandım doktorumunn tavsiyesiyle belki size de iyi gelir37+6 suan. Son 1 aydir basladi burun tikanikligim. Zaten geceleri nefes darligindan uyuyamiyordum bide üstune burun tikanikligi cikti cok zorluyor vallahi. Dogum sonrasi durumu bildiririm
Ne güzel olmuş canım maşallah her şeyin böyle su gibi aksın gitsin kolay olsun inşallahÖyle valla ama su gibide haloldu herşeyaklımda kapı süsünü sonra yaptırmak vardı ama hastaneye bile yetişti. Bizim burda yapan bir yer var adam hemen yapip o anda verdi. İnternetle uğraşmadım görerek kendim aldım amin canım benim yarın08.30da
Kullandım onu da bana etki etmedi maalesefOkyanus suyunun çok faydasını gördüm hemde doğal olduğu için korkmadan kullandım doktorumunn tavsiyesiyle belki size de iyi gelir
Sağlıcakla gelsin kuzucukKızlar ben de 10 marta gün verdi doktor 38+5 oluyorum inşallah. Sanki her şey eksik gibi hissediyorum aldım çoğu şeyi ama heyecan bastı. Son kontrolüm kaldı
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar ben de 10 marta gün verdi doktor 38+5 oluyorum inşallah. Sanki her şey eksik gibi hissediyorum aldım çoğu şeyi ama heyecan bastı. Son kontrolüm kaldı
Ben de 11 MartKızlar ben de 10 marta gün verdi doktor 38+5 oluyorum inşallah. Sanki her şey eksik gibi hissediyorum aldım çoğu şeyi ama heyecan bastı. Son kontrolüm kaldı
Herkesin tarih belli senle ben bilinmezlik içinde gidiyoruzHayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağlıcakla gelsin kuzucuk
Ben de 11 Martarka arkaya doğuracağız
Amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahHayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sjbdjdnxjdbjd dur ben gebermekle meşgulum. Şuan doğuruyon deseler doğuracak enerjim kalmadı finitoyumHerkesin tarih belli senle ben bilinmezlik içinde gidiyoruz
Ohh ohh ıyı yapmıssın bebısmmm yemege bı makarna yap gecSjbdjdnxjdbjd dur ben gebermekle meşgulum. Şuan doğuruyon deseler doğuracak enerjim kalmadı finitoyumbir camin tozunu aldim o odayı süpürdüm sildim tozunu aldım, salonum iki odaya bedel yemek masami ve sandalyelerinin kumaslarinda gözüme batan şeyler vardi ıslak bezle onları sildim (ördek gibi durarak jsbjdjsjs) yerleri de süpürüp sildim. Şimdi koltuklarimda lekeler vardı onları silicem allahtan leke tutmayan kuması var yoksa işim iş koltuklara gecmeden minik bir uzanma molasindayim maksat hareket olsun yoksa hayatttttta uğraşamam şuan bunlarla ve henüz yemeğim yok keşke bir hayırsever dese ki al fazla yaptık bi tabak senjn olsun skxbjsnxjsjxjshdjsjdjd
Birde benHerkesin tarih belli senle ben bilinmezlik içinde gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?