2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ya suniyi tattım da bana ağır gelmedi. Tek zorlayan full yattığım için belim falan agriyodu.. sancılar çok rahatsız etmedi ekrandan 80-90 ları gördüğünü hatırlıyorum belki açıklık henüz 3 diye o kadar şiddetli gelmemiştir arttıkça mi siddetleniyor sistemi nasıl bilmiyorum ama benim nstlerde düzensiz olan sancılar bile 60 i gördü en son 17 sinde ne olur ne olmaz diye görünmeye gittiğimde wjsbwjhsjsjsjsjd

imagination forever sen sanki hamilelik çekimi yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam nasıl olduuu
Evet yaptırdım studyoda canım,daha gıdıp almadıkceken kişi sürekli çekime gidiyor denk gelemıyoruz,persembe gıbı dogurmadan bır gun olce almayı planlıyoruzsize atıcam ınsallah alınca

Kızlar ben yeni doktorlar tanıştım aman Allahım o nasıl rahatlık . Kadın resmen içimi rahatlattı bebek kilolu evet ama sorun yok sancını bekleyeceğiz vs her türlü yardımcı oldu . O kadar ilgiliydi ki ilk doğumumda ki yaşadığım komplikasyonlardan kan grubuna kadar herşeyi ilk bebeğimin kilosunu vs herşeyi aldı not etti . Numarasını verdi bişey olursa direk ara anında yanındayım vs ben şok oldum nst temiz sancısız çıktı . Tek sıkıntı hastane prosedür gereği ne sancı odasına nede doğumhaneye eş almıyor ve ben çok istiyorum eşimin yanımda olmasını ..

İnşallah kalır birkaç gün evde yanınızda. Bizim işi bırakacak kimsesi yok, tek çalışıyor. Evde olsun isterdim açıkçası

İnşallah kalır birkaç gün evde yanınızda. Bizim işi bırakacak kimsesi yok, tek çalışıyor. Evde olsun isterdim açıkçası
Olsun canım napalım benımde annem kalacak,gönüller bir olsun,aksamları severler onlarda bebıslerını.sımdı ben merakla beklıyorum acaba nasıl bır baba olacakbızım yaslarda 35-39 bakalım bızı neler beklıyor

İyi bari sevindim içinin rahat etmesine hastahanenin kuralları öyle ise doktorun yapabilecegi bir şey yok sanırım, ben de isterdim de işte şartlar

Benim sezeryan olarak belirlendi dogum kizlar ama sizce zor mu sezeryan dogum zorlandiniz mi ?
Ben genel anestezi istiyordum katlanamam o ana diye ama olmamasına rağmen süreç oldukça rahattı. Doğum olalı 18 gün oluyor ilk 2-3 gun oturup kalkmak zordu ama sonra onlar da geçti. 2 haftadır sürekli 1.5 saatlik yolculuk yapıyorum haftada 4 kez yaptım yani ve ne yolda ne inip binmede sorun yaşamadım.

Bebegini saglikla büyut canim ben cok korkuyorum acikcasi sanci cekmemek icin normal istemedim ama digeri nasil olur onu da bilmiyorum cok agri olmus muydu sezeryandan sonra ?

Benim de 25 Mart normalde ama ikinci doğum ve sezaryen olacağı için öncesine tarih belirlendi
Ayy bebısm ıyı erken verıyor sızınkıler tarıhıson 3 gun kala kesınlestı bızımkınerdeyse son gun belırleyıp gıdıp yatıcaktım heraldeayy yarın kımler doguruyor sımdı ne bereketlı bır hafta,kızlar sızı sevıyoruz yanınızdayız korkmayın hepımız dogurucaz bırsuru arkadas dogurdu hepsının guzel gecrı oyle dusunun hep olumlama yapın

Bebegini saglikla büyut canim ben cok korkuyorum acikcasi sanci cekmemek icin normal istemedim ama digeri nasil olur onu da bilmiyorum cok agri olmus muydu sezeryandan sonra ?
Benim ne baş ağrım oldu ne bel ağrım oldu. Sezeryandan 6 saat sonra ayağa kalkabildim çok uzun süre de bacaklarımda his yoktu. Sabaha kadar sürekli iğne yapıldı doktorumun talimatıyla. Sezeryanden mı ameliyathaneden mı bilmiyorum odaya gelince aşırı üşüdüm ama onu da duyduğum için yanımda polar sabahlık vs götürmüştüm. Yakınlarım da tüm ceketleri örttüler üstüme. Usumekten titriyordum boynum kasılır diye korkup kendimi korumaya aldım siz de yanınızda battaniye vs bulundurabilirsiniz. Üşüme kaynaklı boyun kasılması tutulması yaşadıklarını söyledi arkadaşlarım ama bende olmadı

Genelde yapılan tarihler belli oluyor kuzum ikinci sezaryense 37-38. Haftada belirleniyor mutlaka. Aslında seninki de 25 şubattan önce almam diyordu bak 38. Hafta dolunca alıcak seninkini de çünkü senin de özel durumun vardı yoksa benim de ilk gebelikte son ana kadar tarih belirlenmedi 39+2 de olmuştum sezaryeni. Bu hafta başlıyor mart anneleri yarın papatya113 papatyam doğuruyor mesela

Kanka dikkat et bak haberde denk geldim hurma görünce aklıma ilk sen geliyorsun ahhdhdhhdhdh warcrew
Bok var her şeye glikozu basiyorlar zaten. Bir şeyi de salsinlar kendi haline Allah için ya içindekiler kısmına yazmazlar mi glikozu? Nasıl anlicaz hepsi aynı benim gözümde sjdbjshdjdjdjdjd

papatya113 napıyorsun son hazırlıklar mı hazır mısın canım Bu gece heyecandan uyuyamazsın belki ama yine de güzel ve huzurlu bir uyku çekmeye çalış yarın vuslat var mis kokulu kuzunla bize de haber ver mutlaka kolaylıklar diliyorum canım Şimdiden yazayım belki ameliyattan önce giremem :)

papatya113 saat kaçta kız yarın

İki çocuğu büyütünce bende kendi işimi kendim kurucam yeter arrık valla kocamı göndermiyorlar
6-7 den sonra genelde şiddetlenir ama oda kısacık sürüyor 1-2 saat taş çatlasın
Yinede 3 cm dede dayanamaynlar pluyor senin acı eşiğin yüksek galiba

Ay hadi İnşallah umarım öyledir gerçekten bunu çok isterim dnxnsnxnnd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…