- 14 Mayıs 2021
- 6.046
- 13.017
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.981
Canım sabah yatısa gıdınce takarsın.1 dakıkamı bıle almadı benım takmak.6 metre tül yetti bu arada.ya işte heveslendık ınsallah kullanabılırızGüzel olmuş ya bende istiyorum tul de mecalim olurmu onu takmaya bilmiyorum2 gecelik katladim hurc içine koydum nefes nefese
Trendyol da 10 metrelik satiliyordu ucuzda siapris vericem keyfi durumuna göre şuan psikolojik olarak iyi degilim ,Canım sabah yatısa gıdınce takarsın.1 dakıkamı bıle almadı benım takmak.6 metre tül yetti bu arada.ya işte heveslendık ınsallah kullanabılırız
Trendyolda ben bakmıstım 450 tl idi.90 tl ye aldım ben bugun çarsıda parti malzemesi satan bıryerden.Trendyol da 10 metrelik satiliyordu ucuzda siapris vericem keyfi durumuna göre şuan psikolojik olarak iyi degilim ,
AynenMartın ikinci haftası patır patır doğuruyoruz o zaman
Sadece tül 98 TL almak isteyen olursa bırakın linkosunuTrendyolda ben bakmıstım 450 tl idi.90 tl ye aldım ben bugun çarsıda parti malzemesi satan bıryerden.
6 metre yeter di mi alayım ben de bulursamTrendyolda ben bakmıstım 450 tl idi.90 tl ye aldım ben bugun çarsıda parti malzemesi satan bıryerden.
Evet canım 6 mtre aldım ben tam.gayet guzel tam denk geldı.6 metre yeter di mi alayım ben de bulursam
Bende edıyorum ama ıyıdır ınsallah..papatya113 ten hiç ses yok ya merak ediyorum onuu
Bendede yok halen rahatlık mahatlık hergeçen günüm öncekini aratıyorKızlar şu meşhur son haftalar da olan rahatlık geldimi size ben gün geçtikçe halsizlikten yere yapışasım geliyor ya şu an 37+0 haftadayım . 38. Hafta oluyor galiba .
Sürekli sancı vuruyor kız şaka gibi 10 gündür yalancı sancıyla uğraşıyorum resmen ha doğdu doğacak diye tribe girdim erkenden ama ne gelen var ne giden ..Bendede yok halen rahatlık mahatlık hergeçen günüm öncekini aratıyor
Belki açılmaya yumuşamaya faydası olur o sancıların bende yalancı sancı yok ama feci çatı kemik ağrıları var sancıyı seçemiyorum sanırım ama artık doğsalar frna olmaz korkarım bayrama doğru gelirlerseSürekli sancı vuruyor kız şaka gibi 10 gündür yalancı sancıyla uğraşıyorum resmen ha doğdu doğacak diye tribe girdim erkenden ama ne gelen var ne giden ..
Valla bebiş aşşa indi karnım indi diyodum bugün geri çıkmış kaburgamda tepiniyo eşekKızlar şu meşhur son haftalar da olan rahatlık geldimi size ben gün geçtikçe halsizlikten yere yapışasım geliyor ya şu an 37+0 haftadayım . 38. Hafta oluyor galiba .
Sen dogurmucan umudumu kestım kız sendenValla bebiş aşşa indi karnım indi diyodum bugün geri çıkmış kaburgamda tepiniyo eşekkasik bel rahim bacak çatı ne ağrısı ararsan var kaburga da eklendi.... Hareketlerim kısıtlı ve nefes nefese, açıklık da var sancı da arada var arada yok düzensiz iş yapınca geliyo genelde ben de dünden beri kendimi yoruyorum az önce de mutfağı hallettim çamaşır falan astım..... Hâlâ tepede bu çocuk 40 i görmek istiyor diye yorumladım ne istemediysem başıma geliyo zaten karpuz olmasin marul iyidir dedim karpuz olacak sndbsjndjsndjsjd
Al benden de o kadar kız bu martın sonunu buluyormuş ben ondan önce doğuruyormuşum hahhdjdjdjjdSen dogurmucan umudumu kestım kız senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?