- 11 Temmuz 2024
- 2.376
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.754
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.841
Olduk canım ağladı minik kuşum bayağıOldunuz mu canım aşıyı nasıl geçti? Acaba neden öyle reddetmeye başladı alerjik bir durumu falan var mı bildiğiniz
Bende de bu markanın var 9 ay kullanımlı almışım hala oturtamadım küçücük kaldı yavru kuşum içindeBu canım. Biz amazndan yarı fiyatına aldık, indirim tanımladı o sıraBesafe Izi Comfort X3 Isofix 9-18 Kg Oto Koltuğu Metallic Melange - Fiyatı, Yorumları
Besafe Izi Comfort X3 Isofix 9-18 Kg Oto Koltuğu Metallic Melange yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Vardır bir çaresi kuzum ya sıkma canınıdit bakalim doktora dicem de gitmissindir kesin okuyayım...
Çok geçmiş olsun kuzuya Allah şifasını versinKızlar bir kaç gündür çok huysuz ağlıyor dedim ya benim kız bir kaç gündür burnu tıkanıyordu serum fizyolojik ve aspiratörle açıyorum ama yine tıkanıyordu bugün doktora götürdüm boğazı kızarmış ve hafif balgam var dedi, antibiotik şurup yazdıhiç verme taraftarı değilim ama cumartesi uçak yolcuğumuz var daha kötü olmasındansa vericem mecbur. Bu aralar baya salgın varmış dikkat edin bebislerinize, nerden kaptı hiçbir fikrim yok
Tamam benim de unutmaEvet de cok koru durumdayiz, bu sekil ne kadar devam edebilir ki, cunku kendiliginden duzelmiyorlar, 1.5 yasinda olup hala uyumayan ya da saat basi uyanan bir suru cocuk var. Benimki dun gece de teror estirdi. Meme vermemeye calistikca delirdi bence, esim de cocuk aci cekiyor ilac ver diye tutturdu da kac gece oldu surekli agri kesici veremem ki dogru gelmedi bu bana. Oturdugu yerden anca konusuyor dir dir
Halletcem busra iyi fikir verdi
40 da uyaniyorsa 35 de yapiyorsun
Bende o marka degil de daha ortopedik olani var, hem oturmayi destekliyor hem de yemek icin kullaniliyor. Benimki artik onda zor duruyor, arkaya saga sola donuyor gecende dusecek gbi oldu , o zamandan beri kullanmiyorum
Beynim yokdunden beri maille gondermeyi denedim ama olmadi djjdjd
Ben aldım çok rahat pratik sırtına bel desteği veriyorumbebeğime mama sandalyesi büyük geliyor şu tombik mama oturağından almayı düşünüyorum çok kullanışlı duruyo kullanan var mı? üzerinde 12+ ay yazdığı için tereddütteyim ama yorumlarda erkenden kullananlar gördüm güzel yorum yazmışlar
Eki Görüntüle 3642502
Beningenuity diye bi markanın da buna benzer bi ürünü var ama çok pahalı pinterestte falan da gördüm yabancıları kullanırken ona benzeyen ucuz bişey gibi xD deneyen var mı merak ettim alcam
Canim bazısı ilk gün gostermeyebiliyoKızlar tadında alerji olsa ne kadar sürede belli oluyor 1/2saat mi nasıl yoğurt verdim de bugün üç gün devam edicem
Canim bazısı ilk gün gostermeyebiliyo benim yumurta 2. Verişimde kizartti suratini o da suratına deydigi için anladik yediği için değilKızlar tadında alerji olsa ne kadar sürede belli oluyor 1/2saat mi nasıl yoğurt verdim de bugün üç gün devam edicem
Tamam canım şimdilik bi şey yok ama üç gün denerim zatenCanim bazısı ilk gün gostermeyebiliyo benim yumurta 2. Verişimde kizartti suratini o da suratına deydigi için anladik yediği için değilalerjik riski yüksek olanlari 2-3 gün dene bak. Yoğurdu mesela verdim yedi 10dk boyunda örnek veriyorum. Ağzını sildim baktım kızarmış zaten 5-10 dk içinde pütür pütür oldu sonra 1 saate kadar da geçti
Canım tam 4. Ayda diş çıkaran oldu burda vallaKızlar oğlum 5.5 aylık alt damağında bi şey var ama ilk diş mi patladı acaba dedim böyle bi beyazlık gibi yarıklık gibi. Ama tam öyle de değil. Acaba iltihap falan mı kaptı diye düşündüm hem diş için erken hem de bazen bu şekilde ağızda çıkabiliyormuş her şeyi ağızlarına götürdükleri için. Başına gelen bilgisi olan var mı ?
Canım tam 4. Ayda diş çıkaran oldu burda vallanasıl bi beyazlık çekebilir misin? Benimki de şerit şeklinde beyaz duruyor bazı yerlerde de minik noktalar var beyaz ama yara olduğunu düşünmüyorum diş iniyodur damağvalla
Canım diş geliyordur bizim alttaki ilk diş 4 aylıkken yanındaki 5 aylıkken geldi 6.5 aylığız şimdide üstler geliyor galiba çok huysuz sürekli kucakçıyız ha birde bol salyalıKızlar oğlum 5.5 aylık alt damağında bi şey var ama ilk diş mi patladı acaba dedim böyle bi beyazlık gibi yarıklık gibi. Ama tam öyle de değil. Acaba iltihap falan mı kaptı diye düşündüm hem diş için erken hem de bazen bu şekilde ağızda çıkabiliyormuş her şeyi ağızlarına götürdükleri için. Başına gelen bilgisi olan var mı ?
Peki eğer dişse zor kısmı geçti mi yoksa yeni mi başlayacak ?Canım diş geliyordur bizim alttaki ilk diş 4 aylıkken yanındaki 5 aylıkken geldi 6.5 aylığız şimdide üstler geliyor galiba çok huysuz sürekli kucakçıyız ha birde bol salyalı
Bunu ben de merak ediyorum, benimkinin disleri beyaz beyaz gozukuyor, uzamsya basladi ama hala cok ters cok hzuursuz.Peki eğer dişse zor kısmı geçti mi yoksa yeni mi başlayacak ?
Tam bi civciv teyzesiBir civciv gördüm sankii
Her bebek bir olmuyor ama bizde durum şöyle oldu . Diş patladı ucu çıktı 1 2 günde dişler uzarken huysuzdu ama sonra daha kolay oldu patlayana kadardı bizde zorlukPeki eğer dişse zor kısmı geçti mi yoksa yeni mi başlayacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?