2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Cok gecms olsn cnm

Yaa bıtaneem cok gecmıs olsun cok uzuldumAllah yardımcın olsunınsallah en kısa surede ıyılesırsın…
Çok geçmiş olsun
Ayy geçmiş olsun canim ua kırık mi var inşallah henen geçer iyilesirsin
Ayy çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşir bacağın
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Canımmm çok çok geçmiş olsun ya Allah yardımcın olsun inşallah
Yaa çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsin insallah
Cok gecms olsn cnm
Canım kızlar çok teşekkür ediyorum neye uğradığımı şaşırdım hayatımda ilk defa bir yerim kırıldı zamansız bir tecrübe oldu benim için Dediğiniz gibi Allahım beterinden korusun gerçekten çok zormuş ellerimiz kollarımız ayaklarımız bacaklarımız var çok şükür dedim olmayanın yardımcısı olsun hayatı nasıl zorlaştırıyor

Bir kaç gündür böyle kızarık sivilceler çıktı arada hafifleme oluyor sizce normal bebek aknesi mi yoksa alerjikmidir? Pamuk ve suyla silip nemlendiricisini sürüyorum ama geçmedi henüz. Vücudunda yok tek yanakta bu şekilde. Mayısın 12 sinde çocuk doktoruna randevu almıştım kalça ultrasonu için, ne dersiniz ozamana kadar beklesem mi yoksa pazartesi götüreyim mi?

Benim bebeğimde de aynısı oluyordu. Yelek giydirdiğim zaman olduğunu farkettim. Muhtemelen alerjik. Sizinde öyle birşey olabilir

Gözünden damla yaşlarda gelıyomuydu kuzum?
Olmazsa bugun pansumanla idare edeyım
Benim bebeğiminde gözü çapaklanıyordu. Yeşil sümüksü akıyordu sürekli. Ben siliyordum hemen geri enfeksiyon akıyordu. Burda cocukların cok ilac tarzı şeyler kullanmalarını doğru bulmuyorlar. Doktoru dedi ki normal pamuk değilde makyaj pamuğuyla ılık suyla sil dedi. Tek tarafa doğru silinecek dedi. Birde göz pınarlarına masaj yapılacak dedi. Çok şükür geçti. Serce parmağının ucuyla hafif hafif masaj yap

Yaa kuzum gunaydın cok moralım bozuk gozu kapanmıs baya bırböyle mi olmuştu?sabah sabah oturdum agladım

Eklentiler

• IMG_7426.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar cocugun gözü iyice kötü oldu,kapanmış baya bir sabah uyanınca farkettım,gecede baya capaklanma arttı temızledım sürekli.böyle olan oldumu ay nolur yazın bana cok uzgunum cunku suanda(((

Eklentiler

• IMG_7426.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_7422.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar cocugun gözü iyice kötü oldu,kapanmış baya bir sabah uyanınca farkettım,gecede baya capaklanma arttı temızledım sürekli.böyle olan oldumu ay nolur yazın bana cok uzgunum cunku suanda(((
Ya benim de böyle oldu ben de ağladım sakın ağlama korkulacak hiçbir şey yok herkesin dediği gibi ılık pamukla temizle masaj yap bir kaç gün geçmezse damla verir doktor bizim damla ile hemen geçmişti bir kaç güne

Cok sagol bir nebze ıcımı rahatlattınbende agladım,temizliyorum sureklı canım.mesaj atmıstım cocuk doktoruna netira vermisti onu damlattım sımdı uyuyor,Allahım ınsallah ıyı olur çok üzüldüm

Cnm bu hale gelmeden damlayi kullanmistim. Bizimkide enfekte olmustu dr ole demisti. Sarı akinti ve capagi vardi ama sismemisti. Sen bence masajla falan ugrasma damla kullan

Cok kiside ayni sorun olunca bildiklerimi paylasmak istedim

Kızlar bizim bebegi göz doktoruna goturduk kontrol icin. Capaklanma icin dedi ki bu yenidoganlarda cok yaygin bir sey, kanal tikali oluyo ve siviyi disari atamadikca biriken sivi orada iltihap oluyor, damla kullanip gecirseniz bile tekrarliyor. Yapacaginiz sey goz pinarina sabah aksam her gun masaj yapin o kanal acildiginda sorun da cozulecek dedi. Genelde kendi kendine aciliyor, 9. Ayda hala capaklanma sorunu gorurseniz o zaman küçük bi mudahale ile acmamiz gerekiyor dedi. 3 cesit damla verdi farkli zamanlarda olan iltihaplanmalarda kullanmamiz için. Damlalar da 5 gunden fazla kullanilmamasi gerekiyormus.

Enfeksiyonda iki gözdede akıntı olur gözde kızarıklık olur. Birde bebek gözlerini ovuşturur. Bunlar yoksa masajı ihmal etme göz yaşı damarı tıkanıklığından oluyor. 6 aya kadar geciyor. Göz damlakarı genelde antibiyotikli oluyor. Akıntıyı durdurup gecirir ama tıkanıklığı gecirmez. Banada burun spreyi mecburiyetten verdiler. Eczacı dedi ki alma bu 3 ay üstü dedi. Yan etkilerini söyledi ben şok. Sadece okyanus suyu gibi ilacsız olan bi sprey verdi. Onu aldım

Ayy tercüman oldun bana yanlıs anlaşılıcam diye anlatamadım. O akıntıyı durdurursak ilacla sonrası daha problem. O yüzden aktıkca silicez ve masajı hep yapıcaz

Canım aynısı oldu bizde de hala oluyor. sordum ben doktora kaynayıp soğutulmuş suyla pamukla silinecek dedi. 2. Kez sileceksen pamuğun diğer tarafını kullanmalısın. Tıkanıklık oluyormus. Burnunun en üst tarafından göz pınarlarına doğru minik minik masaj yapmak gerekiyormuş. İlaç kullanmadık biz

Cnm bu hale gelmeden damlayi kullanmistim. Bizimkide enfekte olmustu dr ole demisti. Sarı akinti ve capagi vardi ama sismemisti. Sen bence masajla falan ugrasma damla kull
Bundan dwha kötüydü bulaştırmadan tek tarafa doğru sil masaj yap göz pınarlarına
Saolun kızlar cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…