2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar memelerinizi sağdıktan sonra ya da tam boşaldıktan sonra kaç saate şişiyor
Memenin sismesine gerek yokki canım buna takılıp canını sıkma. En sert hale 5 6 saat uyursam gece emmezse gördüm onun haricinde memelerim yumuşak oluyo ama çok şükür emince doyuyor. Memeler her zaman aktif zaten . Bi emzirme danışmanı eğer bebeğiniz kilo almıyorsa emdikten en geç 5 dk içinde o göğsünüzu sağım yapıp bebeğe verin ki en yağlı kısmınida almış olsun.demisti. ben.burdan demekki 5 dk sonra yeni süt üretmeye başlıyor meme diye algılıyorum. Yani uzun lafın kısası memenin sertleşmesi süt belirtisi degil

Humana emziren anne çayını aldım içiyorum, kimileri kuru üzüm kaynat iç dedi yapıyorum , artık hangi birinj yapacağımı şaşırdım yeterki süt çoğalsın, stres de azaltıyor diyorlar ama insan ister istemez kafaya takıyor. Olmadı ben de bestlak damla alıp deneyeyim. Bir de hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz ilk başta SMA comfort ile başladık ama aşırı gaz sorunu vardi bebeğimin gece hiç uyumuyordu doktorumuz aptamil conformil deneyin dedi ve gerçekten gaz sancıları iyice azaldı geceleri çok rahat uyuyor.

Kizlar oglumun kakasi herzamankinden daha sıvı olmuş arada pütürlük var ama cok aza inmis. Ishale yakin bise olmus gibi. Ne yapmam lazim sizce duzelmesi icin
Canım bisey yapmana gerek yok bebeklerin kakalari sürekli değişiyor zaten. Anne sütü alan bebeklerin başka ilaç vs almadığı müddet pek isal olduğu olmuyo korkma yani. İsal olduğunu eğer günde 10 tane falan kakali bez alırsan ve ağrısı olup huzursuz olursa düşünürsün

Ay tamam cok tesekkr ederimm ilk cocuk olunca sıfır bilgi malesef

Valla stres oluyor insan takmıycam desen de takıyorsun eşim rahatlatıyor beni üzülme takma elinden geleni yağıyorsun emdiği kadar emsin diyor biraz rahatlıyorum sonra emzirmeye çalışınca az emince yine üzülüyorum bak emmedi az emdi diyorum işte maalesef takıyor insan Buarada biz de sma comfort kullanıyoruz gaz çok fazla sorun yok yani gece biraz sabaha kaşrımkıvranıyor ama öyle çok aman aman etmiyor bir iki saat sonra biraz sakinliyor mama içip tekrar uyuyor

Tamam çok teşekkür ederim

Ay hava iki gündür buz gibi karanlık yağmurlu kasvetliydi hicbir şey yapasim yoktu... Bugün güneş açmış hava sıcak aşırı mutluyum neşeliyim temizlik yapasim geldi (çamaşır asmak ve mutfağı toplamak) benim temizlik kriterim bu aralar bu kadar jsbdjsndjsjd mutfağı hallettim çamaşır ascam şimdi mutfagimin rengi turuncu oldu güneşle enerjim yüksek jehdjejdjsjdj

Kızlar bebısın gozunde her 15 dkkada nor capaklanma oluyor goz pınarında ve gozu sulu sulu,akıyor nolmus olabılır sızce kotu bısey yoktur demı ya?bugunde haftasınu cok moralım bozuldu

Kızlar bebısın gozunde her 15 dkkada nor capaklanma oluyor goz pınarında ve gozu sulu sulu,akıyor nolmus olabılır sızce kotu bısey yoktur demı ya?bugunde haftasınu cok moralım bozuldu
Evet benim bebişte oldu kötü bir şey değil ilk başta ılık suyla veya çay suyuyla temizledim ama bana fayda etmedi sonra göz damlası verdi doktor günde bir kaç kez birer damla damlattım geçti

Evet benim bebişte oldu kötü bir şey değil ilk başta ılık suyla veya çay suyuyla temizledim ama bana fayda etmedi sonra göz damlası verdi doktor günde bir kaç kez birer damla damlattım geçti
Sagol canım ya ıcımı rahatlattın.cocuk doktorunamı goturdun goz doktorunamı?gecmezse pazartesı gunu bende gotureyım o zaman.pansuman yaptım bende kaynamıs ılımıs su ıle.

Bugun bide huysuz baya kakasinida ole gorunce sancisimi var die dusundum insallah gecer tsk ederim
Sanmıyorum canım burda hepimizinki aşağı yukarı aynı şeyi yaşayınca normalmiş diyorum iyi ki grubumuz var
Ben bir emzirme danışmanıyla görüştüm bana kürler, tarifler, hoşaflar attı.. yok şu vitamin yok bu damla falan.. ben bi başladım tarifleri yapmaya, önünü alamıyorum.. sanki böyle hepsini yapmak zorundaymışım gibi hissettim ve daha çok stres oldum başka bir danışmanla görüştüm, bana dedi ki hiçbir şeye gerek yok kendini rahat bırak, günde 2 lt su, 2-3 saatte bir sağım ama önce ellerinle 2-3 dk kendin sağ, sonra da pompanın en düşük modundan başlayp yavaş yavaş artır dedi. Kafam o kadar rahatladı ki, hiç gerek yok bu kadar kasmaya bence.. ben bunun haricinde solgar bira mayası, Orzax multivitamin kullandım ve gerçekten çok faydasını gördüm. Bir de bu malt içeceği bana çok iyi geldi. Bestlak damla kullandım ama çok farkını göremedim ya da anlayamadım bilemiyorum.. son olarak mamayı hipp marka kullanıyorum mecbur kalınca, anne sütüne en yakın olanı ve gaz yapmayanı bu olduğu için onunla devam ediyorum canım
Ay tamam cok tesekkr ederimm ilk cocuk olunca sıfır bilgi malesef
Çocuğum bir sıkıntı olduğunda bizim internet araştırmalarının bitmesini bekliyor

Selam bacikolar bugün hava çok güzeldi okuldan arkadaşlarım kahvaltıya gideceklerdi sende gel dediler bende bebeleri bıraktım eşime çıkayım dedim bir iki saat havam değişsin başıma ne geldi dersiniz şuraya bırakıyorum
Ay çok kötüyüm bebeğim var diye o kadar kötü oldum ki zamansız normalde olsa bu kadar etkilenmezdim

Eklentiler

• IMG_5064.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 61
Benim oğlanda böyle doğduğundan beri sürekli çayla sütle pamukla geziyorum damlanın markası ne kızlar alayım bende
Canım sımdı doktoruna yazdım ben netıra dıye damla damlar dedı,sarı baya cunku akıntısı enfekte olmıs dedı,ama eczacıda ıkı aylık bebege kullanmayın bunu dedı,ben anlamıyorum ya valla strese gırdım ıyıce

Yaa bıtaneem cok gecmıs olsun cok uzuldumAllah yardımcın olsunınsallah en kısa surede ıyılesırsın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…