- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.801
Ayyy kıızzz geçmiş olsun canım benimSelam bacikolar bugün hava çok güzeldi okuldan arkadaşlarım kahvaltıya gideceklerdi sende gel dediler bende bebeleri bıraktım eşime çıkayım dedim bir iki saat havam değişsin başıma ne geldi dersiniz şuraya bırakıyorum
Ay çok kötüyüm bebeğim var diye o kadar kötü oldum ki zamansız normalde olsa bu kadar etkilenmezdim
Atak atakAy bu çocuk uyumuyo imdaaaaat
Canım örgü yelek falan giydiyse ondandır, benimki de yün yelekten isilik olduBenim bebeğimde de aynısı oluyordu. Yelek giydirdiğim zaman olduğunu farkettim. Muhtemelen alerjik. Sizinde öyle birşey olabilir
trendyol yorumlarına bakıp aldım ama hiçbir artısı yok. zaten sordum eczacı bilmiyor bile. tavsiye etmiyorumKizlar clinikid diye gaz masaj yagi varmis kullanan var mi?
yalnız değilsiniz, biz de bir fayda göremedikBende şu clinikid aldım demiştim ya bir faydasını göremedim haberin olsun kuzum
Çok geçmiş olsun nasıl olduSelam bacikolar bugün hava çok güzeldi okuldan arkadaşlarım kahvaltıya gideceklerdi sende gel dediler bende bebeleri bıraktım eşime çıkayım dedim bir iki saat havam değişsin başıma ne geldi dersiniz şuraya bırakıyorum
Ay çok kötüyüm bebeğim var diye o kadar kötü oldum ki zamansız normalde olsa bu kadar etkilenmezdim
Kardeşim 6 ay böyle oldu yukarı yazmışlar ya pamuğu kaynatılmış ılıtılmış suya batırıp bebeğin gözünü dışa doğru oval hareketlerle düzenli masajlar yap arada geçerdi tekrar olurdu geçerdi korkmaKızlar cocugun gözü iyice kötü oldu,kapanmış baya bir sabah uyanınca farkettım,gecede baya capaklanma arttı temızledım sürekli.böyle olan oldumu ay nolur yazın bana cok uzgunum cunku suanda(((
Ben göğsüme tahin yağı sürdüm birkac gün yıkanması gerekiyor. Göğüs ucu kremimin yıkanması gerekmiyor. Birde sağım yaparken en alt seviyeden başlayıp yükseltip devam et bir anda yüksek calıstırırsan tahriş olur, yara olur.Kızlar selam size birşey soracağım. 2 gğndür sütümü arttırmak için powerpumping yapıyorum. Meme ucum tahriş oldu zaten yaralarım tam iyileşmemişti acısı tüm mememe vuruyor suan. Bugün internette görüp pompanın meme ucu giren kısmına hindistan cevizi yağı sürdüm. Ama suan dank etti sütede değiyor o sür o kısıma değerek geçiyor. Bebiş için sakıncası olur mu sizce
Tahin yağı iyi geldi mi? Ben onu sürdükten sonra tekrar enfeksiyon oldu denk mi geldi bilmiyorum o yüzden bıraktım. En alt seviyeden baslıyorum bende dediğin gibi ama meme uçlarım zaten yarım olduğu için bir de powerpumpingde 40 dk oluyor toplamda sağım. Uzun sürdüğü için mahfoldu iyiceBen göğsüme tahin yağı sürdüm birkac gün yıkanması gerekiyor. Göğüs ucu kremimin yıkanması gerekmiyor. Birde sağım yaparken en alt seviyeden başlayıp yükseltip devam et bir anda yüksek calıstırırsan tahriş olur, yara olur.
ARaba sabit durmadigi surece arabada sakince duruyor uyuyorKızlar bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz. Biz arabaya binince bağırmalar ağlamalar asla pus ette yada arabasında durmak istemiyor uyanıkken. E arabaya binince de kucağıma almak istemiyorum tehlikeli ne olur ne olmaz. Gerçi evde de aynı uyanıksa kucakta olmalı. Hatta kucakta yetmiyor ayakta durmalıyız. Sizde durumlar nasıl?
Aynen hele ışıklarda nasıl ağlıyor. Pus ette uyanınca da sallıyorum yok olmuyor ağlıyor. Ağustosta tatile gitcem düzelir mi ya ben o yolu nasıl gitcem şimdiden yarım saatlik yolda bile kan ter içinde kalıyorumARaba sabit durmadigi surece arabada sakince duruyor uyuyorama hele bi ışıklarda falan duralim hemen aglamaya basliyor. Ama pusette degil hep kucagimizda arabadayken
Ses falan mı rahatsız ediyor acaba, bizimkinde de oluyor bazen çok huysuzlanıyor hatta eve gelince bile devam ediyorBugun evimizin yakinindaki parka gittik bebek hava almis olur dedik. Parka girmemizle aglamaya basladi. Oturuoz agliyo ayakta gezdiriyoz agliyor napcagimizi sasirdik. Parktan ciktik ve sustusen buyuyunce park diye yalvarirsin beyefendi dedim
Ay anlamadim valla ya hele gunes yuzune vursun çıldırıyorSes falan mı rahatsız ediyor acaba, bizimkinde de oluyor bazen çok huysuzlanıyor hatta eve gelince bile devam ediyor
Senin bebek = benim bebekAy anlamadim valla ya hele gunes yuzune vursun çıldırıyortam bir huysuzzzz
Bizdede bu şekilde dışarda da içerde kucağa almalıyız asla yatırmayacakmışız ana kucağı falan kabul etmyiormuş kendisi alıp oturmakda olmuyor ayağa kalkın beni hoppidik hoppidik yapın diyor yakında dile gelecek diye korkuyorum bu beni kesmiyor havaya atıp tutunKızlar bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz. Biz arabaya binince bağırmalar ağlamalar asla pus ette yada arabasında durmak istemiyor uyanıkken. E arabaya binince de kucağıma almak istemiyorum tehlikeli ne olur ne olmaz. Gerçi evde de aynı uyanıksa kucakta olmalı. Hatta kucakta yetmiyor ayakta durmalıyız. Sizde durumlar nasıl?
Ayy aynı. Ana kucağıda boşa aldık. Juno yatağı da. Hiçbirini sevmedi. Kucakta toplamak istiyor. Bazen kucağımda halay çekiyorum çok seviyor, bir de sürekli popoya vuralım istiyor ritmik şekildeBizdede bu şekilde dışarda da içerde kucağa almalıyız asla yatırmayacakmışız ana kucağı falan kabul etmyiormuş kendisi alıp oturmakda olmuyor ayağa kalkın beni hoppidik hoppidik yapın diyor yakında dile gelecek diye korkuyorum bu beni kesmiyor havaya atıp tutun
Şuan bile kucağımda hopluyor
Aynen kendi sırtı yere değmesin bizimde popo yere değmesin oturmayalım hep kucakta gezelim istiyorSırtlarında gizli bir buton var başka ihtimal yok snndjsjdj
Snede kendimi gördumAyy aynı. Ana kucağıda boşa aldık. Juno yatağı da. Hiçbirini sevmedi. Kucakta toplamak istiyor. Bazen kucağımda halay çekiyorum çok seviyor, bir de sürekli popoya vuralım istiyor ritmik şekildesırtı yere değmesin hemen basıyor çığlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?