2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Çok geçmiş olsun

Ayy geçmiş olsun canim ua kırık mi var inşallah henen geçer iyilesirsin

Ya canım benim bebegimde bundan daha fena olmuştu meğer benim yediğim çikolatalar sütümden alerji yapmış yavruma. Çikolata yemeyi kestim ve gıda için kullanılan gerçek bir gül suyuyla sildim gül suyuyla sildikten sonra 1 2 güne iyi oldu. Ama ne zaman canım çekse az bisey Çikolata yesem bebeğimin poposu çok fena Pişik oluyo

Ayy çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.

Gözünden damla yaşlarda gelıyomuydu kuzum?
Olmazsa bugun pansumanla idare edeyım

Sagol canım ya ıcımı rahatlattın.cocuk doktorunamı goturdun goz doktorunamı?gecmezse pazartesı gunu bende gotureyım o zaman.pansuman yaptım bende kaynamıs ılımıs su ıle.
Çocuk doktoruna götürdüm o söyledi bebeklerde çok oluyormuş hiç korkma geçmezse aile hekimine git o yazsın ben geçmeyince aile hekimine götürdüm

Çok teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşir bacağın

Sagol canım ya ıcımı rahatlattın.cocuk doktorunamı goturdun goz doktorunamı?gecmezse pazartesı gunu bende gotureyım o zaman.pansuman yaptım bende kaynamıs ılımıs su ıle.
Benim kızımda da önce çapaklanma sulanma sonra uyuyup uyandığında baya yapış yapış olmuştu gözü hatta zor açıyordu , hafta sonu diye bende goturemedim doktora gazlı beze serum fizyolojik damlatip onla sildim sonra da anne sütü bir iki damla damlat dediler gerçekten de geçti.iki gün once göz doktoruna götürdük kontrol için söyledim bu capaklanma durumunu tekrarlarsa göz çevresi mendili yazdı fotoğrafını atıyorum, henuz kullanmadim.

Eklentiler

• 17462886505973062027356913415163.webp
    45 KB · Görüntüleme: 12
Anladım canım Delallll sanada mi aynı damlayı verdiler acebaa

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Canımmm çok çok geçmiş olsun ya Allah yardımcın olsun inşallah

Yaa çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsin insallah

Kızlar selam, bebeğim kilolu değil ama boğazında katlar var ve pişik olmuş kötü kokuyor orası. Böyle pişiklerde ne kullanıyorsunuz?
Orayı yıkayıp sürekli kuru tutmak lazım canım hava almadığı için kötü kokuyordur. Normal pisikler için ne kullanıyorsan kullanabilirsin ama çabuk emilen nemlendiricilerden de kullanabilirsin

Benimde böyle oldu bebeğim bu damlayı kullandık ili gün geçti

Kızlar selam, bebeğim kilolu değil ama boğazında katlar var ve pişik olmuş kötü kokuyor orası. Böyle pişiklerde ne kullanıyorsunuz?
Yastığa başını hafif aşağı meyilli yatirirsan kurur ben öyle yapıyorum silip çok az da pişik kremi sürüyorum hizlansin diye kulak arkası da öyle olabiliyor kontrol et istersen canım ıslak kalan katlı her yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…