- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.221
Sağlık ocakları veriyormuymuş duymamıştımm hiç haftaya gideceğiz bir sorayım orada varsa burda kesin vermeleri lazım üreme çok fazlaSağlık ocakları da korunuyorsaniz beleş veriyoruz diyordu gelip alabilirsiniz demişti bana ebe hanım sorun istersenizben devletinnverdigine de güvenmiyorum gebe kalma garantili yaparlar kesin malum aile senesiymiş ya smndjdjdjd
D vitamini alamıyoruz bizimkinden de. Zaten onu kullanmıyorum Uraz'a ama hakkım olanı da alamıyorum, kendim kullanırdım. Geçen gittiğimde epeyi saydırdım nereye gidiyor bunlar diyeSağlık ocakları da korunuyorsaniz beleş veriyoruz diyordu gelip alabilirsiniz demişti bana ebe hanım sorun istersenizben devletinnverdigine de güvenmiyorum gebe kalma garantili yaparlar kesin malum aile senesiymiş ya smndjdjdjd
Niye vermiyorlar sikayet etseydinizD vitamini alamıyoruz bizimkinden de. Zaten onu kullanmıyorum Uraz'a ama hakkım olanı da alamıyorum, kendim kullanırdım. Geçen gittiğimde epeyi saydırdım nereye gidiyor bunlar diye
Benim bebiste ayni saatte uyuyor seninki gibi. E zaten dedigin gibi pertim cikmis oluyor yani istesemde eşime verimli olamamkiBebıs benı bı sanıye bırakmıyor,ancak saat 9bucukla 1 arası bırakıyor,ondada benım pertım cıkmıs oluyor,zor ya gercekten eslerın arası farklı bır surece gırıypr bu hamılelık dogum zamanlarında,hamıleykende bısey olur dıye korktum bıde benım kalp falan rahatsızlıgı cıkınca dr yasaklamıs esıme oyle demısbuda bı surec ama kımse hayatında 1 yıl cınsellık yok dıye ölmez yani,ben bazen goruyorum ınstada yok evlılıgın temelı cınsellık falan filan.tabıkı onemlı ama ben katılmıyorum,hastalık bebek yada ne bılıyım farklı sebeplerle molaya gırebılır,onemlı olan ıyı arkadas olabılmek,beraber paylasabılmek,asıl bebek dogduktan sonra bı fılm bıle ızleyemedık beraber esımle bu benı daha cok üzüyor,yapayalnız kaldı adam,10 senedir hep onunla ılgılenıyodum pat dıye kesıldı bu ılgı,olgunluk gerektırır bunları anlayabılmek,hep derlerya aldatma artıyor bu sureclerde dıye nedenını anladım bu surecı yasayınca,helede bızım gıbı kolıklı bebeklerı olanlar ıcın daha zor,ama canları sagolsun elbet buyucekler bıraz hayatımızdan feragat edecegız yapacak bısey yok
Zaten senın bebısle benım bebısn huylar pek bır aynıBenim bebiste ayni saatte uyuyor seninki gibi. E zaten dedigin gibi pertim cikmis oluyor yani istesemde eşime verimli olamamkiallahtan eşimde sabirli birisi. Bizede gebeligin basindan beri yasakti. Işte nerdeyse 1 yil oldu münasebete girmiyoruz zamani gelince olcak zaten ama bunun icinde aldatirsa kendi bilir herkes kendine yakişani yapar
Hayır hala talep devam ediyor yazıyorKizlar bu doğum yardimina basvurup sonuç alan oldu mu aranızda
Talep devam ediyor yazıyor. Mayısta yatacak deniyorduKizlar bu doğum yardimina basvurup sonuç alan oldu mu aranızda
Benimkide öyle 10 dk uyuyor yatırdıkmı pıt kalkıyor sürekliii kıcakta yattığı an yok nerdeyse gece uykusu iyi şuan ama 10 dk uyuyor 10 dk uyanık gibiYa kızlar benim bebek gündüzleri uyumuyor kucakta 15dk falan uyuyor hemen kalkıyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım . Böyle olan var mıgece uyuyor ama gündüzleri yok
Kizlar bu doğum yardimina basvurup sonuç alan oldu mu aranızda
Ben nisan grubunada yazıyorum ya orda alan olmuş tek seferlik beş bin ikimci çocuğunu bir saymışlar diye anladımTalep devam ediyor yazıyor. Mayısta yatacak deniyordu
Valla ne yapacağımı şaşırdım gündüzleri mecbur ya kucağımda uyuyor biraz ya da slingte yeter ki uyusun diyorumBenimkide öyle 10 dk uyuyor yatırdıkmı pıt kalkıyor sürekliii kıcakta yattığı an yok nerdeyse gece uykusu iyi şuan ama 10 dk uyuyor 10 dk uyanık gibi
Evet ben aldım kızlar ikinci çocuğumu ilk saydılar tek seferlik beş bin aldım Buarada biz doğum belgesini hastaneden alıp elden götürüp SGK ya verdik ondan galiba benim hemen yattı diğer türlü sisteme girmeleri felan galiba uzun sürüyor sizin ondan yatmadı tahminimceBen nisan grubunada yazıyorum ya orda alan olmuş tek seferlik beş bin ikimci çocuğunu bir saymışlar diye anladım
Başka Birininde başvurusu kabul edilmemiş bendede sonuç görüntülemede sistemde hata vardır yazıyor
Genelleme olacak ama bu koca tarafı hep mi sıkıntılı olurİşte malesef kuzum etrafımızda cok ornegı var hayatı cınsellık sanan erkek cok,anlamazlar ya kadınlık duygusu cok farklı bısıy herseye yetmeye calısıyoz kafamızda her daım kırk tılkı varyaa markete gıtmek bıle luks oldu ay sen kv dıyonce aklıma geldı bugun kv sramıs pazartesı bebek hayırlamaya mısafırım gelecek baklava yap dedı ben şok bende dedımkı ben yemek bıle yapamıyorum yapamam malaesef dedım yuh valla ya,yemegımı bıle annem getırıyor yada burda yapıyor,ınsanlar degısık benım cocugumu hayırlamaya gelıyor dıye oyle bısey dedı sanırım istersen yaptırıyım parayla dedım,yok o zsman bıseyler yaparım ben dedı.sonra dusunurler benı nıye sevmıyo,ya arkadas bıkere yemek yapıp yollamamısın evıme hep elın bos gelmısın bı kek bıle yapmamısın hangı akla mantık boyle bısey ıstıyosun şaka gıbı mıllet ya gercekten.
Ben sadece meme veriyorum bir kaç kere benim bebişin de yeşil oldu o da genelde ön sütü fazla içince olabiliyormuş. Belki ondandir canım sıkma canınıAy benimde bugün çok uyuyor gündüzden beri daha doğru 4 ten beri akşam üstü yatıyor kalktı 7-8 gibi biraz emdi ama doydu mu bilmiyorum geri yattı bende elime korkuyorum diyorum o da sende çocuk yatsa bir dert yatmasa bir dert diyor da aklıma takıldı bu kadar baygın gibi yatmazdı hiç 22.00 olsun da bi kaldırayım mama vereyim acaba açlıktan mı uyudu çok öyle iyi de emmedi çünkğ zaten emmesi sıkıntı genelde mama destekli gidiyorum canım sıkıldı bir de akşam üstü kaka yapmıştı yeşil rengiydi ona da aklım takıldı normalde sarı pütürlü ama yeşil olmuştu yaşayan oldu mu siz Fe kızlar yeşil kaka
Aa olabilir çünkü düzgün emmedi iki memeyi de verdim ön sütü aldı bence önce o hızlı geliyor diye içiyor arkadakine kendini yormuyor bence ondan ya öantıklı bu yine takipteyim bakalımBen sadece meme veriyorum bir kaç kere benim bebişin de yeşil oldu o da genelde ön sütü fazla içince olabiliyormuş. Belki ondandir canım sıkma canınıdoktorunla da haberlesmissin zaten bir şey olmaz
Bana da bastırdılar ve kaburga ağrısından nen günlerce yatamadım uzanınca batıyordu kaburgalar ve nefes alamıyordum. Doğumda da bağırdım hatta senin dediğin gibiKızlar bısey sorucam ya, sezeryan olan arkadaslarım midenızın oldugu yerden karnınıza bastırdılarmı dogururken?benım nefesım kesılecek kadar bastırdılar,hatta en sonunda bagırdım napıyosunuz bana nıye bu kadar bastırıyosunuz dıye,dr la hemsırede bıraz panık olmustu hatta,ve oglum hemen aglamamıstı,bıyerde ıyı olmaz karna bastırılması dıye okudumda normal bır surec dıye dusunuyordum ben hep oylemı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?