2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Sağlık ocakları veriyormuymuş duymamıştımm hiç haftaya gideceğiz bir sorayım orada varsa burda kesin vermeleri lazım üreme çok fazla

D vitamini alamıyoruz bizimkinden de. Zaten onu kullanmıyorum Uraz'a ama hakkım olanı da alamıyorum, kendim kullanırdım. Geçen gittiğimde epeyi saydırdım nereye gidiyor bunlar diye

Benim bebiste ayni saatte uyuyor seninki gibi. E zaten dedigin gibi pertim cikmis oluyor yani istesemde eşime verimli olamamki allahtan eşimde sabirli birisi. Bizede gebeligin basindan beri yasakti. Işte nerdeyse 1 yil oldu münasebete girmiyoruz zamani gelince olcak zaten ama bunun icinde aldatirsa kendi bilir herkes kendine yakişani yapar

Kızlar bısey sorucam ya, sezeryan olan arkadaslarım midenızın oldugu yerden karnınıza bastırdılarmı dogururken?benım nefesım kesılecek kadar bastırdılar,hatta en sonunda bagırdım napıyosunuz bana nıye bu kadar bastırıyosunuz dıye,dr la hemsırede bıraz panık olmustu hatta,ve oglum hemen aglamamıstı,bıyerde ıyı olmaz karna bastırılması dıye okudumda normal bır surec dıye dusunuyordum ben hep oylemı acaba?

Zaten senın bebısle benım bebısn huylar pek bır aynıkolık yavrularım benim herkes anne baba olamıyor işte,dedıgın gıbı herkes kendıne yapar,kacmıyoruz burdayız elbet bırgun bulusacagız sarkısını soyluyorum

Ya kızlar benim bebek gündüzleri uyumuyor kucakta 15dk falan uyuyor hemen kalkıyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım . Böyle olan var mı gece uyuyor ama gündüzleri yok
Benimkide öyle 10 dk uyuyor yatırdıkmı pıt kalkıyor sürekliii kıcakta yattığı an yok nerdeyse gece uykusu iyi şuan ama 10 dk uyuyor 10 dk uyanık gibi

Kizlar bu doğum yardimina basvurup sonuç alan oldu mu aranızda

Talep devam ediyor yazıyor. Mayısta yatacak deniyordu
Ben nisan grubunada yazıyorum ya orda alan olmuş tek seferlik beş bin ikimci çocuğunu bir saymışlar diye anladım
Başka Birininde başvurusu kabul edilmemiş bendede sonuç görüntülemede sistemde hata vardır yazıyor

Evet ben aldım kızlar ikinci çocuğumu ilk saydılar tek seferlik beş bin aldım Buarada biz doğum belgesini hastaneden alıp elden götürüp SGK ya verdik ondan galiba benim hemen yattı diğer türlü sisteme girmeleri felan galiba uzun sürüyor sizin ondan yatmadı tahminimce

Ay benimde bugün çok uyuyor gündüzden beri daha doğru 4 ten beri akşam üstü yatıyor kalktı 7-8 gibi biraz emdi ama doydu mu bilmiyorum geri yattı bende elime korkuyorum diyorum o da sende çocuk yatsa bir dert yatmasa bir dert diyor da aklıma takıldı bu kadar baygın gibi yatmazdı hiç 22.00 olsun da bi kaldırayım mama vereyim acaba açlıktan mı uyudu çok öyle iyi de emmedi çünkğ zaten emmesi sıkıntı genelde mama destekli gidiyorum canım sıkıldı bir de akşam üstü kaka yapmıştı yeşil rengiydi ona da aklım takıldı normalde sarı pütürlü ama yeşil olmuştu yaşayan oldu mu siz Fe kızlar yeşil kaka

Genelleme olacak ama bu koca tarafı hep mi sıkıntılı olur bem kv rahmetli. Kp ve eşimin ablası bugün bebeği görmeye geleceklerdi özlemiş eşimin ablası. Saat 3 oldu hala yoklar. Arattım. Demiş ki kp, ben yorgunum oğlum gelemiycem. Ablasını arattım. Diyor ki babam yorgun o yüzden gelemeyeceğiz. Ulan arasanıza o zaman başçavuşun eşeği miyiz biz sizi bekliyoruz. Hayır ablası da evli, evi barkı ayrı, babana ne hacet gel özlediysen ona mı bağlısın. Sinir oldum. Bebeği babasına bırakıp 1 saatliğine avm'ye gidecektim anneme hediye almak için, bilsem erken çıkardım. Epeyi söylendim çünkü bu 3. oldu aynı şey. Ablası da kötü biri değil manevi anlamda vasatlar ama maddi anlamda çok yardımcı oldu bize bu süreçte ama değişik bir öküzlük mevcut hepsinde işte

Doktora yazdım dedi takipte olalım bir kerelik birşeyde önemli değil devam ederse alerji olabilir yada kaka testi tapmak lazım dedi bakalım takipteyim . Buarada ben dün kimyon demledim tohum kşmyon hem kendim içtim bir çay kaşığı da oğluma verdim yani kızımda da vermiştim gaz için gaz ilaçlarının içinde de kşmyon var zaten diye ama acaba o mu yaptı öyle ay utancımdan doktora diyemedim kimyon verdim diye napayım sma dünden beri de rahat gaz yapıyor kaka yapıyor çocuk ben kimyon etkisi diye düşünüyorum ama gazla mı oldu acaba bir kaşık çay kaşığı verdim yani acaba rahat diye mi uyuyor çocuk ay bilemiyorum ya

Ben sadece meme veriyorum bir kaç kere benim bebişin de yeşil oldu o da genelde ön sütü fazla içince olabiliyormuş. Belki ondandir canım sıkma canını doktorunla da haberlesmissin zaten bir şey olmaz

Ben sadece meme veriyorum bir kaç kere benim bebişin de yeşil oldu o da genelde ön sütü fazla içince olabiliyormuş. Belki ondandir canım sıkma canını doktorunla da haberlesmissin zaten bir şey olmaz
Aa olabilir çünkü düzgün emmedi iki memeyi de verdim ön sütü aldı bence önce o hızlı geliyor diye içiyor arkadakine kendini yormuyor bence ondan ya öantıklı bu yine takipteyim bakalım

Bana da bastırdılar ve kaburga ağrısından nen günlerce yatamadım uzanınca batıyordu kaburgalar ve nefes alamıyordum. Doğumda da bağırdım hatta senin dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…