2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benim libido okey de kanamasa daha iyi olacak jdbsjdbjdnd yani kan da diyemem o kadar nokta nokta lekeler ki... Sürtünmeden falandır belki düzelir zamanla senin libido da bizim bu kanamalar da dknxjdkd
Zeytin yağı kullanın birde o kayganlaştırıcdan daha iyi
Ay yakar kız sjbsuwbskwjdjdkd

Benim libido okey de kanamasa daha iyi olacak jdbsjdbjdnd yani kan da diyemem o kadar nokta nokta lekeler ki... Sürtünmeden falandır belki düzelir zamanla senin libido da bizim bu kanamalar da dknxjdkd

AKrep burcu yine şaşırtmadi

Kız yağ insanı yakmaz kantarondanda yakar diye korkuyordun

Ne ya akbsjsbdjdj şimdi kaç aydır yüz yüze bakiyoruz yalan mı söyleyeyim ajdhjdndjd bence yalnız değilimdir hepinizin mi gitti libido tek benim mi yerinde jsbshsbdjsjdbhs
Bızım hazıranda tam 1 yıl olacakunuttum ben artık nasıl bıseydı

Benim hamileligin basindan beri gitti gelmiyor
Bebıs benı bı sanıye bırakmıyor,ancak saat 9bucukla 1 arası bırakıyor,ondada benım pertım cıkmıs oluyor,zor ya gercekten eslerın arası farklı bır surece gırıypr bu hamılelık dogum zamanlarında,hamıleykende bısey olur dıye korktum bıde benım kalp falan rahatsızlıgı cıkınca dr yasaklamıs esıme oyle demısbuda bı surec ama kımse hayatında 1 yıl cınsellık yok dıye ölmez yani,ben bazen goruyorum ınstada yok evlılıgın temelı cınsellık falan filan.tabıkı onemlı ama ben katılmıyorum,hastalık bebek yada ne bılıyım farklı sebeplerle molaya gırebılır,onemlı olan ıyı arkadas olabılmek,beraber paylasabılmek,asıl bebek dogduktan sonra bı fılm bıle ızleyemedık beraber esımle bu benı daha cok üzüyor,yapayalnız kaldı adam,10 senedir hep onunla ılgılenıyodum pat dıye kesıldı bu ılgı,olgunluk gerektırır bunları anlayabılmek,hep derlerya aldatma artıyor bu sureclerde dıye nedenını anladım bu surecı yasayınca,helede bızım gıbı kolıklı bebeklerı olanlar ıcın daha zor,ama canları sagolsun elbet buyucekler bıraz hayatımızdan feragat edecegız yapacak bısey yok

Kız yağ insanı yakmaz kantarondanda yakar diye korkuyordun
Niye ama bebişlere zeytinyağı asidi yakar diyodunuz skbdjsbdjdnd
Benim hamileligin basindan beri gitti gelmiyor
Benim hamileyken tavandi ya
Bızım hazıranda tam 1 yıl olacakunuttum ben artık nasıl bıseydı
Valla en son beni zorla hastahaneye yatirmadan önce yapmıştım sonrasinda da yapcaktik ya ben agriliydim ya kocam yorgundu kaldı öyle kqsbuwhdiwjdid zaten diyo ki bilseydim bu kadar uzun süre yapamayacagimizi yapardim o zaman

Ne ya akbsjsbdjdj şimdi kaç aydır yüz yüze bakiyoruz yalan mı söyleyeyim ajdhjdndjd bence yalnız değilimdir hepinizin mi gitti libido tek benim mi yerinde jsbshsbdjsjdbhs
benimki de gitti gelmedi daha eşime açıklıyorum ama anlayamıyo neden olduğhnu emziriyoruö ya hani diyorum ne alaka diyor

Kesinlikle katılıyorum bir yıl yapamayacak olsaydik biz de ve bu durumdan sikayetciyse yürü git boşan kardeş tek olay yatak mi ? Bebisten sonra biz de kendimize eskisi gibi bir şeyler izleyip zaman geciremiyoruz. Geçen mevlutten önce kv geldi bebiş uyuyodu eşim markete gidecek oldu ona o ara dedim ki ben de geleyim havam değişir:') kv de dedi ki o zaman burak kalsin gel beraber gidek :))))) halbuki ben bebiş olmadan markete kocamla el ele çıkmayı özlemişim ama bunu anlamadi kimse... Kocam sandi ki sigara içmeye niyetlenip cikiyom kv sandi ki alışveriş skbdjdhdjdjjdjd moralim bozulmuştu yani insan buna bile hasretken cinsellik son sıralara kaliyor malesef. İki tarafin da kendini iyi hissetmesi ve istekli olmasi lazim modumuz modumuzu tutmuyor sirf bundan soguyup aldatma süreci olusacaksa zaten yemişim öyle evliliği benim zorumla mo yuruyecekmiş evlilik yani sacmalik. Evet cinsellik de şart ama şartlar da önemli burda biz nelerden vazgectik kocalar da bi zahmet otursun yerinde beklesin ay allah korusun hepimizi iliskilerimiz evlilillerimiz vs bu sürece hiç girmez inşallah bizi de kocalarimizi da bozmasin rabbim

Yap tabıı bebısım fırsatını bulduysan sefan olsunfırsat bulsam bende yapacam ama bulamıyom gecen bı nıyetlendım sonra uyuya kalmısımbıde hamıle kalma fobısı olustu bi cocuk daha dusunmuyorum cunku hıcbunun ıcın once bazı adımlar ızlemem lazım

Çok haklısın o cinsellik yüzde yetmiştir vs bende katılmıyorum bizim içinde hiç birinci planda olmadıki aylarca kız oğlan kız aynı yatakda yattık biz
Buarada korunma yöntemlerini biri “ biz bebek korunma yöntemini kullanıyoruz eşimle 10 cm yaklaşınca bebek ağlıyor izin vermiyor “ yazmıştı
O ilgisizlik başlarda oluyor ama ben bşraz daha toparladım öğle yemeğini verdim şimdi çayını demledim eline verdim telden bişey açtı keyif yapıyor arada pastasını da yapıyorum ilgilenmiş oluyorum işte

Yemin ediyorum sen bensin kabxubsjxjdjd bu işten vazgececeksem tek nedenim belki de bu olabilir aşırı korkmuyorum. Hem bebişim küçük diye hem de ikinciye de çok niyetli değilim ilerisini bilemem ama şuan düşüncem bu yönde ve ben hamileliğin basindan bu mevlüt olaylari dahil neyden korktuysam hepsi başıma geldi tek tek hepsini yaşadım.... Çocuk birilerinin kucağına mi verilmedi, kalabaliga mi sokulmadi.... Oldu da oldu yani bi de bu konu var eşim diyo ki böyle bir şey başımıza gelirse artık benim tüpleri baglatiriz üzülme akxhwhhdjwbdkabxisndid ben ona teklif etmiştim zaten hangimizinki daha zahmetsizse bedenimize daha az yan etkisi olacaksa o kisirlastirsin kendini diye

Herzaman zeytinyağcıyımdır kendimiz toplayıp çektiriyoruz belkide doğal diye bşde yapı olarak anne sütüne benziyormuş zeytin yağı öyle duydum bebiklerime veririm arada banyo sonrasıda yağlamada kullanırım

Hahhh hamileyken gerçekten tavandı

İşte malesef kuzum etrafımızda cok ornegı var hayatı cınsellık sanan erkek cok,anlamazlar ya kadınlık duygusu cok farklı bısıy herseye yetmeye calısıyoz kafamızda her daım kırk tılkı varyaa markete gıtmek bıle luks oldu aysen kv dıyonce aklıma geldı bugun kv sramıs pazartesı bebek hayırlamaya mısafırım gelecek baklava yap dedıben şok bende dedımkı ben yemek bıle yapamıyorum yapamam malaesef dedım yuh valla ya,yemegımı bıle annem getırıyor yada burda yapıyor,ınsanlar degısık benım cocugumu hayırlamaya gelıyor dıye oyle bısey dedı sanırım istersen yaptırıyım parayla dedım,yok o zsman bıseyler yaparım ben dedı.sonra dusunurler benı nıye sevmıyo,ya arkadas bıkere yemek yapıp yollamamısın evıme hep elın bos gelmısın bı kek bıle yapmamısın hangı akla mantık boyle bısey ıstıyosun şaka gıbı mıllet ya gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…