2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ay evet iyi hatirlattin ben de eşime geleneksel püskevitli pasta yapayim bari nsbxbsndndjbdjsbdx bu erkolarin olayi böyle şeyler herhalde cidden bi de çay.... Hiç sevmem o da çok sever burdan anlasamiyoruz malesef bizim ipek kuş kardeş istiyo herhalde hiç sesi çıkmıyor biz yan yana gelince xmnxndndndnnx genelde ben tam yemek yiyecekken uyanip ağlıyor kilo korunma yöntemi bizdeki
Memelere sahip çıkalım sloganını bebekler atmalı buara
Aynen jdndjdnd memedeyken babasi ummmrunda değil sümük bile atmiyo sadece bana bakiyo bi de cuk cuk cikiyorlar sahip merak etme

Hazır yufka alıp üst üste koyaydın ya sende al sana paklavaaa

Kilodan koruyormuş sizinkide oda güzel
Pislevitli pasta kesmiyormuş bizimkini yalnız bende çay hiç sevmem eşim çok seviyor çaydanlık ona çalışıyor sabah öğle akşam ayrı ayrı çay demliyorum
Eee akşama ne yemek var

Oha akxbsjbdjdbdjd filmlerde izleyince şaka gibi geliyodu ama gerçek hayatta da örneklerini görünce ben şok oluyorum hâlâ smxbhsxjsbd inanılır gibi değil ya sonra sen bizim gelinimiz değil kızımızsın nutuguna başlarlar.... En iyi kv bile olsa kv sonuçta baklavayı normal zamanda bile insan yapsam mi yapmasam mi diye düşünür zor karar verir de yapacaksa yapar kaldi bi de bebekle yapacaksin jabxusbdjd bi de ben mi diyorum hayirlamaya gel bebeğimi diye madem senin misafirin sen yap hazırlığı da... Sonra yok gelmesinler diyince kötü gelin oluyoruz snsbshsshbd

Dün yarım kalan kremasını ve baharatini dokemedigim tavuk mantar sote duruyor dolapta onu tamamlicam kismetse :') makarnayi da hasladim öyle kaldi ama yenir mi bilmiyorum yenisini yaparım artık valla bana ekmek kemirmekten başka çare kalmiyor ama ona da ben yanaşmıyorum....

Yaa film gibi işte,hamfendı yapamaz olurmu premses,bız burda neler cekelım zaten benegın zor bı bebek oldugunada ınanmıyo,cok uslu masallah sanslısınız dıyor hepyaw neyse sınırlemdırmıcem kendımı sonucta hayır dedım

Gelin olmayı bekarken merak eder severdim ama gelin olduktan sonra nefret ettim
Kv kendi elleriyle kendilerinden soğutuyorlar
Aklıma bir anım geldi oğlum doğdu üç dört olmamış daha kv güya bana bakmaya gelmiş öğlen 12 de uyanıp geldi odaya o sıra eşim ve ben perişan haldeyiz uyumamışız göğsüm mastit masaj yapıyoruz bebek ağlıyor sağım makinası durmuyor vs vs açlıktan uykusuzlaktan gebermişiz öğlen içeri girip uykulu uykulu hani kahvaltı hani süprizim nerde mutfaktamı diyip kahvaltıyı bulamayınca küsmesi aklıma geldi ve bunu hergün bize yapıp trip attı lohusa gibi

Buna güldüm ya akli dengesı yerınde degıl zaar

Afedersin yüzsüze bak akxnsjdbdj o an postalayacaktiniz evden... Tatile gezmeye gelmiş sanki değişikler ya

Aranızda İmplant taktıran yada çevresinde taktırıp memnun kalan oldu mu ?
Ya nasıl korunacağız biz artık benimki şansa da kalmadı
en az iki yöntemle korunmam gerek

Oğlunun evi kendi eviymiş gelin kapı itiymiş öyle söyler hep maalesef git desekde gitmiyordu keyfi ne isterse o

Aranızda İmplant taktıran yada çevresinde taktırıp memnun kalan oldu mu ?
Ya nasıl korunacağız biz artık benimki şansa da kalmadı
en az iki yöntemle korunmam gerek
Ay bu implant iyidir diyodum ama aşırı denge bozuyormuş adet düzensizliği çabası duzensiz derken bir ayda iki kere olacak kadar dengesizlesiyormus bir gözümü korkuttu açıkçası... Biz pre*den devam şimdilik

Ya ben bir üst alintiyi hep yazmayo unutuyorum iyice mala bağladım...

Evlerden ırak cidden kendi kv si de ona böyle mi yapti acaba? Ben bana böyle yapilsa gelinime yapmazdim ya yazık günah vallahi insan olmak lazım

Benimde arkadaşım taktı başta çok memnundu sonra ondada kanama durmadığı için çıkarttırdı
Bizde pre ile korunuyoruz şimdilik ama ikinci çocuğum onun yğzünden oldu galiba delindi geçende gene yırtıldı ya sürekli yırtılıyor korkuyorum ben oyğzden hem pre kullanmak hemde benimde korunuyor olmam lazım diye düşündüm

Ya ben bir üst alintiyi hep yazmayo unutuyorum iyice mala bağladım...

Evlerden ırak cidden kendi kv si de ona böyle mi yapti acaba? Ben bana böyle yapilsa gelinime yapmazdim ya yazık günah vallahi insan olmak lazım
Kendi kv melek gibiymiş herkes öyle anlatır kendide öyle der ama ben hayatımda böyle insan evladı ile tanışmadım oda kayınvalide olarak benim başıma geldi en son eşimi ve beni benim annem ile görüşmesini yasaklayınca bende ipler koptu maslesef kendi ayağına sıktı

Oha yirtiliyo mu tövbe estağfurullah kabxjwndjdnd ben bimdekileri falan deliyorlar diye büyük magazalardan aliyorum sert plastik kutularda alarmli tutulanlardan ajsbsjdbjbd onlar da patlar mi ay korktum şimdi naptin yav (( yoksa acaba libidom düştü diye bizi mi kandiriyorsunuz sizin geceler renkli baya belli ki ksbxhbwjdhejdjwkdnskdndi

İyi yapmış en azından size de bahane olmuş güzel akdbejdbjs

Bim in ki çok kötüydü başka markaya geçtik bizde buda işte böyle oluyor iyi aslında da ozaman bende başka bir marka tercih edeyim gene
Geceler karanlık henüz

Bim in ki çok kötüydü başka markaya geçtik bizde buda işte böyle oluyor iyi aslında da ozaman bende başka bir marka tercih edeyim gene
Geceler karanlık henüz
Sağlık ocakları da korunuyorsaniz beleş veriyoruz diyordu gelip alabilirsiniz demişti bana ebe hanım sorun isterseniz ben devletinnverdigine de güvenmiyorum gebe kalma garantili yaparlar kesin malum aile senesiymiş ya smndjdjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…