- 22 Ekim 2024
- 4.099
- 9.756
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.201
Ay evet iyi hatirlattin ben de eşime geleneksel püskevitli pasta yapayim bari nsbxbsndndjbdjsbdx bu erkolarin olayi böyle şeyler herhalde cidden bi de çay.... Hiç sevmem o da çok sever burdan anlasamiyoruz malesefÇok haklısın o cinsellik yüzde yetmiştir vs bende katılmıyorum bizim içinde hiç birinci planda olmadıki aylarca kız oğlan kız aynı yatakda yattık biz
Buarada korunma yöntemlerini biri “ biz bebek korunma yöntemini kullanıyoruz eşimle 10 cm yaklaşınca bebek ağlıyor izin vermiyor “ yazmıştı
O ilgisizlik başlarda oluyor ama ben bşraz daha toparladım öğle yemeğini verdim şimdi çayını demledim eline verdim telden bişey açtı keyif yapıyor arada pastasını da yapıyorum ilgilenmiş oluyorum işte
Aynen jdndjdnd memedeyken babasi ummmrunda değil sümük bile atmiyo sadece bana bakiyo bi de cuk cukMemelere sahip çıkalım sloganını bebekler atmalı buara
Hazır yufka alıp üst üste koyaydın ya sende al sana paklavaaaİşte malesef kuzum etrafımızda cok ornegı var hayatı cınsellık sanan erkek cok,anlamazlar ya kadınlık duygusu cok farklı bısıy herseye yetmeye calısıyoz kafamızda her daım kırk tılkı varyaa markete gıtmek bıle luks oldu ay sen kv dıyonce aklıma geldı bugun kv sramıs pazartesı bebek hayırlamaya mısafırım gelecek baklava yap dedı ben şok bende dedımkı ben yemek bıle yapamıyorum yapamam malaesef dedım yuh valla ya,yemegımı bıle annem getırıyor yada burda yapıyor,ınsanlar degısık benım cocugumu hayırlamaya gelıyor dıye oyle bısey dedı sanırım istersen yaptırıyım parayla dedım,yok o zsman bıseyler yaparım ben dedı.sonra dusunurler benı nıye sevmıyo,ya arkadas bıkere yemek yapıp yollamamısın evıme hep elın bos gelmısın bı kek bıle yapmamısın hangı akla mantık boyle bısey ıstıyosun şaka gıbı mıllet ya gercekten.
Kilodan koruyormuş sizinkide oda güzelAy evet iyi hatirlattin ben de eşime geleneksel püskevitli pasta yapayim bari nsbxbsndndjbdjsbdx bu erkolarin olayi böyle şeyler herhalde cidden bi de çay.... Hiç sevmem o da çok sever burdan anlasamiyoruz malesefbizim ipek kuş kardeş istiyo herhalde hiç sesi çıkmıyor biz yan yana gelince xmnxndndndnnx genelde ben tam yemek yiyecekken uyanip ağlıyor kilo korunma yöntemi bizdeki
Aynen jdndjdnd memedeyken babasi ummmrunda değil sümük bile atmiyo sadece bana bakiyo bi de cuk cukcikiyorlar sahip merak etme
Herzaman zeytinyağcıyımdır kendimiz toplayıp çektiriyoruz belkide doğal diye bşde yapı olarak anne sütüne benziyormuş zeytin yağı öyle duydum bebiklerime veririm arada banyo sonrasıda yağlamada kullanırım
Hahhh hamileyken gerçekten tavandı
Oha akxbsjbdjdbdjd filmlerde izleyince şaka gibi geliyodu ama gerçek hayatta da örneklerini görünce ben şok oluyorum hâlâ smxbhsxjsbd inanılır gibi değil ya sonra sen bizim gelinimiz değil kızımızsın nutuguna başlarlar.... En iyi kv bile olsa kv sonuçtaİşte malesef kuzum etrafımızda cok ornegı var hayatı cınsellık sanan erkek cok,anlamazlar ya kadınlık duygusu cok farklı bısıy herseye yetmeye calısıyoz kafamızda her daım kırk tılkı varyaa markete gıtmek bıle luks oldu ay sen kv dıyonce aklıma geldı bugun kv sramıs pazartesı bebek hayırlamaya mısafırım gelecek baklava yap dedı ben şok bende dedımkı ben yemek bıle yapamıyorum yapamam malaesef dedım yuh valla ya,yemegımı bıle annem getırıyor yada burda yapıyor,ınsanlar degısık benım cocugumu hayırlamaya gelıyor dıye oyle bısey dedı sanırım istersen yaptırıyım parayla dedım,yok o zsman bıseyler yaparım ben dedı.sonra dusunurler benı nıye sevmıyo,ya arkadas bıkere yemek yapıp yollamamısın evıme hep elın bos gelmısın bı kek bıle yapmamısın hangı akla mantık boyle bısey ıstıyosun şaka gıbı mıllet ya gercekten.
Dün yarım kalan kremasını ve baharatini dokemedigim tavuk mantar sote duruyor dolapta onu tamamlicam kismetse :') makarnayi da hasladim öyle kaldi ama yenir mi bilmiyorum yenisini yaparım artıkKilodan koruyormuş sizinkide oda güzel
Pislevitli pasta kesmiyormuş bizimkini yalnız bende çay hiç sevmem eşim çok seviyor çaydanlık ona çalışıyor sabah öğle akşam ayrı ayrı çay demliyorum
Eee akşama ne yemek var
Yaa film gibi işte,hamfendı yapamaz olurmu premses,bız burda neler cekelım zaten benegın zor bı bebek oldugunada ınanmıyo,cok uslu masallah sanslısınız dıyor hepOha akxbsjbdjdbdjd filmlerde izleyince şaka gibi geliyodu ama gerçek hayatta da örneklerini görünce ben şok oluyorum hâlâ smxbhsxjsbd inanılır gibi değil ya sonra sen bizim gelinimiz değil kızımızsın nutuguna başlarlar.... En iyi kv bile olsa kv sonuçtabaklavayı normal zamanda bile insan yapsam mi yapmasam mi diye düşünür zor karar verir de yapacaksa yapar kaldi bi de bebekle yapacaksin jabxusbdjd bi de ben mi diyorum hayirlamaya gel bebeğimi diye madem senin misafirin sen yap hazırlığı da... Sonra yok gelmesinler diyince kötü gelin oluyoruz snsbshsshbd
Gelin olmayı bekarken merak eder severdim ama gelin olduktan sonra nefret ettimİşte malesef kuzum etrafımızda cok ornegı var hayatı cınsellık sanan erkek cok,anlamazlar ya kadınlık duygusu cok farklı bısıy herseye yetmeye calısıyoz kafamızda her daım kırk tılkı varyaa markete gıtmek bıle luks oldu ay sen kv dıyonce aklıma geldı bugun kv sramıs pazartesı bebek hayırlamaya mısafırım gelecek baklava yap dedı ben şok bende dedımkı ben yemek bıle yapamıyorum yapamam malaesef dedım yuh valla ya,yemegımı bıle annem getırıyor yada burda yapıyor,ınsanlar degısık benım cocugumu hayırlamaya gelıyor dıye oyle bısey dedı sanırım istersen yaptırıyım parayla dedım,yok o zsman bıseyler yaparım ben dedı.sonra dusunurler benı nıye sevmıyo,ya arkadas bıkere yemek yapıp yollamamısın evıme hep elın bos gelmısın bı kek bıle yapmamısın hangı akla mantık boyle bısey ıstıyosun şaka gıbı mıllet ya gercekten.
Buna güldüm ya akli dengesı yerınde degıl zaarGelin olmayı bekarken merak eder severdim ama gelin olduktan sonra nefret ettim
Kv kendi elleriyle kendilerinden soğutuyorlar
Aklıma bir anım geldi oğlum doğdu üç dört olmamış daha kv güya bana bakmaya gelmiş öğlen 12 de uyanıp geldi odaya o sıra eşim ve ben perişan haldeyiz uyumamışız göğsüm mastit masaj yapıyoruz bebek ağlıyor sağım makinası durmuyor vs vs açlıktan uykusuzlaktan gebermişiz öğlen içeri girip uykulu uykulu hani kahvaltı hani süprizim nerde mutfaktamı diyip kahvaltıyı bulamayınca küsmesi aklıma geldi ve bunu hergün bize yapıp trip attı lohusa gibi
Her kelimesinde beni şoklar içinde bıraktıBuna güldüm ya akli dengesı yerınde degıl zaar
Afedersin yüzsüze bak akxnsjdbdj o an postalayacaktiniz evden... Tatile gezmeye gelmiş sanki değişikler yaGelin olmayı bekarken merak eder severdim ama gelin olduktan sonra nefret ettim
Kv kendi elleriyle kendilerinden soğutuyorlar
Aklıma bir anım geldi oğlum doğdu üç dört olmamış daha kv güya bana bakmaya gelmiş öğlen 12 de uyanıp geldi odaya o sıra eşim ve ben perişan haldeyiz uyumamışız göğsüm mastit masaj yapıyoruz bebek ağlıyor sağım makinası durmuyor vs vs açlıktan uykusuzlaktan gebermişiz öğlen içeri girip uykulu uykulu hani kahvaltı hani süprizim nerde mutfaktamı diyip kahvaltıyı bulamayınca küsmesi aklıma geldi ve bunu hergün bize yapıp trip attı lohusa gibi
Oğlunun evi kendi eviymiş gelin kapı itiymiş öyle söyler hep maalesef git desekde gitmiyordu keyfi ne isterse oAfedersin yüzsüze bak akxnsjdbdj o an postalayacaktiniz evden... Tatile gezmeye gelmiş sanki değişikler ya
Oğlunun evi kendi eviymiş gelin kapı itiymiş öyle söyler hep maalesef git desekde gitmiyordu keyfi ne isterse o
Ay bu implant iyidir diyodum ama aşırı denge bozuyormuş adet düzensizliği çabası duzensiz derken bir ayda iki kere olacak kadar dengesizlesiyormus bir gözümü korkuttu açıkçası... Biz pre*den devam şimdilikAranızda İmplant taktıran yada çevresinde taktırıp memnun kalan oldu mu ?
Ya nasıl korunacağız biz artık benimki şansa da kalmadı
en az iki yöntemle korunmam gerek
Benimde arkadaşım taktı başta çok memnundu sonra ondada kanama durmadığı için çıkarttırdıAy bu implant iyidir diyodum ama aşırı denge bozuyormuş adet düzensizliği çabası duzensiz derken bir ayda iki kere olacak kadar dengesizlesiyormus bir gözümü korkuttu açıkçası... Biz pre*den devam şimdilik
Kendi kv melek gibiymiş herkes öyle anlatır kendide öyle der ama ben hayatımda böyle insan evladı ile tanışmadım oda kayınvalide olarak benim başıma geldiYa ben bir üst alintiyi hep yazmayo unutuyorum iyice mala bağladım...
Evlerden ırak cidden kendi kv si de ona böyle mi yapti acaba? Ben bana böyle yapilsa gelinime yapmazdim ya yazık günah vallahi insan olmak lazım
Oha yirtiliyo mu tövbe estağfurullah kabxjwndjdnd ben bimdekileri falan deliyorlar diye büyük magazalardan aliyorum sert plastik kutularda alarmli tutulanlardan ajsbsjdbjbd onlar da patlar mi ay korktum şimdi naptin yavBenimde arkadaşım taktı başta çok memnundu sonra ondada kanama durmadığı için çıkarttırdı
Bizde pre ile korunuyoruz şimdilik ama ikinci çocuğum onun yğzünden oldu galiba delindi geçende gene yırtıldı ya sürekli yırtılıyor korkuyorum ben oyğzden hem pre kullanmak hemde benimde korunuyor olmam lazım diye düşündüm
İyi yapmış en azından size de bahane olmuş güzel akdbejdbjsKendi kv melek gibiymiş herkes öyle anlatır kendide öyle der ama ben hayatımda böyle insan evladı ile tanışmadım oda kayınvalide olarak benim başıma geldien son eşimi ve beni benim annem ile görüşmesini yasaklayınca bende ipler koptu maslesef kendi ayağına sıktı
Bim in ki çok kötüydü başka markaya geçtik bizde buda işte böyle oluyor iyi aslında da ozaman bende başka bir marka tercih edeyim geneOha yirtiliyo mu tövbe estağfurullah kabxjwndjdnd ben bimdekileri falan deliyorlar diye büyük magazalardan aliyorum sert plastik kutularda alarmli tutulanlardan ajsbsjdbjbd onlar da patlar mi ay korktum şimdi naptin yav(( yoksa acaba libidom düştü diye bizi mi kandiriyorsunuz sizin geceler renkli baya belli ki ksbxhbwjdhejdjwkdnskdndi
Sağlık ocakları da korunuyorsaniz beleş veriyoruz diyordu gelip alabilirsiniz demişti bana ebe hanım sorun istersenizBim in ki çok kötüydü başka markaya geçtik bizde buda işte böyle oluyor iyi aslında da ozaman bende başka bir marka tercih edeyim gene
Geceler karanlık henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?