- 31 Temmuz 2024
- 812
- 2.034
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.241
Benimkide öyle sadece kucağımda kalırsa uyuyor yatırdığım an çığlığı basıyorYa kızlar benim bebek gündüzleri uyumuyor kucakta 15dk falan uyuyor hemen kalkıyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım . Böyle olan var mıgece uyuyor ama gündüzleri yok
Ne zamana kadar böyle olcak ya çok yıprandım benBenimkide öyle sadece kucağımda kalırsa uyuyor yatırdığım an çığlığı basıyor
3-5 saniye tam çıkarırken galiba, çok hafif bir baskı hissettimKızlar bısey sorucam ya, sezeryan olan arkadaslarım midenızın oldugu yerden karnınıza bastırdılarmı dogururken?benım nefesım kesılecek kadar bastırdılar,hatta en sonunda bagırdım napıyosunuz bana nıye bu kadar bastırıyosunuz dıye,dr la hemsırede bıraz panık olmustu hatta,ve oglum hemen aglamamıstı,bıyerde ıyı olmaz karna bastırılması dıye okudumda normal bır surec dıye dusunuyordum ben hep oylemı acaba?
Bize gelmiyor fazla, geleni de durumu müsait olmayana veriyoruz dedi. benim alnımda bu zengindir mi yazıyor, ne bılıyorsunuz belki durumum yok dedim gt oldu.Niye vermiyorlar sikayet etseydiniz
evet biraz daha iyi sukur. Gaz bayaa azaldi ama uyku icin biraz daha zaman var sanirimSizin bebem 3 aylk olmus masallah. Herhangi bir duzelme degisim varmi uyku ve gaz konusunda
Benim bebeğimde kolik aklımı kaybedicem artık umarım tez vakitte geçer düzene gireriz 17/21 arasi hergun kabus oldu banaHaftada 3 gün değil hergün 6-11 arasın ağlıyor yavrum düzene koydu işi
Mesela gün içindede ağlıyor ama ayağa kalkıp hoplatınca sakinliyor yatmayı sevmiyor onu anladım yatırmıyorum hiç kucağımda ama akiamları hiçbirşey kabul etmiyor akşam altı oldumu bende çok stres oluyorum evim leş gibi oluyor bir parça eşyayı kaldıramıyorum hsusturmaya çalışmaktan
Senin ve diğer tüm annelerin anneler günü kutlu olsunAnneler günümüz kutlu olsunher sene içim buruk olurdu çok şükür bu sene anneyim Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
Üç dört aydan sonra düzelirler diye duyardım ama benimki düzeleceğe pek benzemiyor umudum yok huyu ağlamak sanki bıktırıyor insanıBenim bebeğimde kolik aklımı kaybedicem artık umarım tez vakitte geçer düzene gireriz 17/21 arasi hergun kabus oldu bana
2-3 saatte bir uyaniyorsa iyiymisevet biraz daha iyi sukur. Gaz bayaa azaldi ama uyku icin biraz daha zaman var sanirimhala bazi geceler yenidogan gbi iki uc saatte bir uyaniyoruz, sonraki gun ben mahvoluyorum
Canım beniö kanamam ds 30. Gün gibi artmıştı öncesinde bitmişti sonra 50. Gün adet olfum 70. Gün bi daha oldum. Bir sıkıntı mı var ben de anlsmsfım sezeryan benimki deKızlar regl olan var mı ? 3 Nisan da sezaryen doğum yaptım. Son zamanlarda kanamam baya azalmıştı bitmiş gibiydi hatta. Bazen çok az leke oluyordu.
Bugün kalktığımda baya kan vardı. Acaba bi sıkıntı mı oldu ? Ya da regl mi oldum ? Bu kadar erken regl olabilir miyim acaba ya
Biraz azalır derler ama ben yaşamadığımdan bilemiyorum canım şimdi nasılsınız ne kadar kalacaksınız daha ?Adet dönemi süt azalıyor mu kkızlar? Hala hastanedeyiz ama sütğm. Çok azaldı ya adetten ya da yorgunluk ve üzğntğden
Ateşi çıkmıyor çok şükür ama kalp ile ilgili değerleri kötü çıkmıştı o çok korkttty bizi. Şu an iyi dediler, antibiyotik yygulsnıyor bitince çıkarız pzt ya da salı bizce ama bilgi veren yok maalesefBiraz azalır derler ama ben yaşamadığımdan bilemiyorum canım şimdi nasılsınız ne kadar kalacaksınız daha ?
1 gün civarı sürdü canım. Atak haftalarında gaz artarmış gaz sancıları çektik tüm gün. Uykuya çok zor daldı kısa kısa uyudu falan.Ne kadar surdu canim ayni durumdayim neler yasadin?
Benim de bitmişti bugün yoğun kanama oldu. Regl olmuş olabilir miyim kiCanım beniö kanamam ds 30. Gün gibi artmıştı öncesinde bitmişti sonra 50. Gün adet olfum 70. Gün bi daha oldum. Bir sıkıntı mı var ben de anlsmsfım sezeryan benimki de
Benim 50 gün sürdü. 40 kontrolünde doktorum ilaç vermişti onu kullandımKızlar regl olan var mı ? 3 Nisan da sezaryen doğum yaptım. Son zamanlarda kanamam baya azalmıştı bitmiş gibiydi hatta. Bazen çok az leke oluyordu.
Bugün kalktığımda baya kan vardı. Acaba bi sıkıntı mı oldu ? Ya da regl mi oldum ? Bu kadar erken regl olabilir miyim acaba ya
Geçmiş olsun bakamadım. Şu an iyi misinizi?Adet dönemi süt azalıyor mu kkızlar? Hala hastanedeyiz ama sütğm. Çok azaldı ya adetten ya da yorgunluk ve üzğntğden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?