- 29 Mart 2024
- 770
- 1.897
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.461
Canım şunun tutma yeri ince ve güzel ses çıkarıyor ilgisini çekti. aklında bulunsun almak istersenBen de öyle yapiyom artık ama benim bebe sabaha doğru bir sürü bombalıyor bsbdjdjdjd
Vitamin değişken ben doğumdan sonra bir hafta falan kullandım sonra kullanmadimdemiri.... Vicdanim sizliyo ama ona vakit wyiramiyorum yemek konusunda duzenim yok çünkü wjdbhdjd
Aynen biz de çıktık evden çıngırak bakıyoruz kuşuma djndjd ellerini daha çok kullanmaya da başladı onun da tutabileceği bir şey alırız belki deneyerek görürüz dnndndnd ben de çok oyuncak alma taraftarı değilim çünkü mutfaktaki kepçeyle daha çok ilgileniyolar
Geçmiş olsun canımhemen iyileşir en kısa sürede inşallah
Ay bunu da gördük de sert olur kafasina vurur tutunca diye onu istemedi sjdnjdjdjd bi tarafi dis kaşıyıcı olanlardan bi tane aldık artık ne olduğunu algilamaya baslayinca severse oynar sevmezse kendi bilirCanım şunun tutma yeri ince ve güzel ses çıkarıyor ilgisini çekti. aklında bulunsun almak istersen
Kimin istemedigini belirtmemisim babasi sjdbbsndjdnAy bunu da gördük de sert olur kafasina vurur tutunca diye onu istemedi sjdnjdjdjd bi tarafi dis kaşıyıcı olanlardan bi tane aldık artık ne olduğunu algilamaya baslayinca severse oynar sevmezse kendi bilir
Diğer konu için fikir veremicem ama bir sürü özel gün var yine aynı şekilde bebisinizle kacamak yapabilirsiniz eğer rahat duruyorsa bebikoMerhaba biz de dün rota virüs aşısı yaptırdık. Dün bol mızmızlanmali geçti ama şükür ateş vs olmadı. Umarım hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir. Fırsat bulamamaktan ayrı düştük. Benim sizlerin fikrine ihtiyacım var. Evlilik yıldönümümüze çok az kaldı. 2. Yıldönümü olacak. İlkinde bir gece 2 günlüğüne kaçamak bir tatil ayarlamıştık. Bu sene ne almalı ne yapmalı hiç fikir yok aklımda. Kutu oyunlarını sever ama Haziran sonu doğum günü o zaman almak istiyorum tabi bir de babalar günü var arada
3.ayda yapılıyor dıye bılıyorum bende kuzum yanlısmı bılıyorum.bugun hemsırede 3.ayda aşı yok rotayı yapabılırız dedıDiğer konu için fikir veremicem ama bir sürü özel gün var yine aynı şekilde bebisinizle kacamak yapabilirsiniz eğer rahat duruyorsa bebikoben şeyi sorcam rota bu karma asırlarla aynı ay olması aşırı yükleme olmaz mi ki acaba ben de istiyorum yaptırmayı doktoru 2.5 aylikken yelin dedi ama randevu almadık henüz bayramdan sonra gitmeyi dusunuyodum ama çok mu geç olur
Anladim canim test vs yapmiyorlar anlamadim neden surekli bagirsaklari gelisiyor diyorlar ama cozum yokKullanmıyorum fakat doktorlar gazın çeşitli sebepleri olur öncelikle onu bulmalısınız diyorlar. Bizim kolik sandığımız çocuğumuzun meğer laktoz hassasiyeti varmış mesela. Farklı sebepten oluyor diyorlar
Canım kullanıyormusun laktaz enzımımı ve probıyotıgı?Anladim canim test vs yapmiyorlar anlamadim neden surekli bagirsaklari gelisiyor diyorlar ama cozum yok
Bizim doktor da 2.5 falan diyodu ama bilmiyorum sormak lazim3.ayda yapılıyor dıye bılıyorum bende kuzum yanlısmı bılıyorum.bugun hemsırede 3.ayda aşı yok rotayı yapabılırız dedı
Canim eczane relactazonerdiCanım kullanıyormusun laktaz enzımımı ve probıyotıgı?
Devlete gittik önce maalesef pek ilgilenemediler hayat hastanesine abdülhakim beye geldik o yatış verdi sağolsun Fatih beye de gelebilirdim önceden bilseydimCanım geçmiş olsun kuzuyayaşam hastanesinde Fatih Bey ‘e gidiyoruz memnunuz
Zor tabi zor emzirme hiç dışardan göründüğü gibi bir durum değil çok haklısın yılmakta üzülmekte, danışmanların söylediğine göre biberon kullanıldığı sürece bebek anneyi düzgün çekmez kesinlikle önerilmiyor sonu meme reddine doğru gidermişBaştan beri biberon kullanıyoruz gerçekten beni yaşamayan anlayamaz tak ediyor artık ya yok danışmanma görüşmedim henüz ama istemiyorum da ya emzirmek çile olmamalıydı gerçekten bu ne ya of neyse saçmalıyorum belki ama gerçekten çok zor
Ben kullandım ama faydasını görmedimKizlar gaz icin nurse harveys #reklam degil# kullanan var mi?
Evet ama biberonsuz mamayı vermem için biri yanımda olmalı kimse yok tekim iki çocukla mamayı ibiberonsuz vermeye çalışsam biterim ben mümkün değil artık meme reddine gidecek belliZor tabi zor emzirme hiç dışardan göründüğü gibi bir durum değil çok haklısın yılmakta üzülmekte, danışmanların söylediğine göre biberon kullanıldığı sürece bebek anneyi düzgün çekmez kesinlikle önerilmiyor sonu meme reddine doğru gidermiş
Bugun benimkide 37.8 di hatta 38 çıktığı da olduKızlar bebegım cok ateslendı cok korkuyorum lğtfen yazın ne yapayım?37.7 oldu atesı bır saat ınce ates dusurucu vermıstım oysakı,ve cok halsız yemek falan yıyemıyor
Ayy insallah tecrubeli anneler yazsin biran once. Telaş yapma. Sabahta vermişmiydin şuruptanKızlar bebegım cok ateslendı cok korkuyorum lğtfen yazın ne yapayım?37.7 oldu atesı bır saat ınce ates dusurucu vermıstım oysakı,ve cok halsız yemek falan yıyemıyor
Canım elinle canın acısa da sağmaya çalış, ağrıyan ya da sertleşen yet neresiyse bilhassa oraya daha fazla baskı uygula seni biraz rahatlatır, ıslak sıcak havluyla da masaj yap açılsın süt kanallarıBenim dünden beri emmiyor bugün göğüslerim düğümlendi çok ağrıyor sağma makinem çok kötü ve sabah çocuk ağlaya ağlaya zorla 5 dakika sağabildim iki göğsümü de biraz rahatlayayım dedim ama hala taş gibi ya fırsatım olmuyor gidip sağmaya ne kızım duruyor ne oğlum kahvaltı bile edemedim napcam bilmiyorum mastşt olur mu acaba ha yani sütüm çok değil zaten hiç akmazdı ama dünden beri emmeyince bu sabah hem akmıştı hem çok ağrıdı of ta valla usandım keşke kesilse bitse şu süt vallahi istemiyorum artık ya sağabilsem bari yok işte fırsat yok lanet olsun ya ağrısı da cabası napcam bilmiyorum gerçekten kafayı yiycem emseydin be oğlum düzgünce ya zaten silikon uç ile zorla emşyordu onu da emmiyor Of napcam ben kesin mastit olacak vallahi sütü kesme ilacı felan olsa alcam bıraksın artık istemiyorum birsin ya emmiyor sağamıyorum da acısı bana kalıyor ya acaba var mıdır ilaç felan kesilsin şu süt ya nefret ettim
Canım tek kat giydir, ev sıcaksa zıbınla dursun. Koltuk altı, alnına falan ara sıra ılık suyla kompres yap. Sirkeli su kullanma, ılık suyla rahatlatmaya çalışKızlar bebegım cok ateslendı cok korkuyorum lğtfen yazın ne yapayım?37.7 oldu atesı bır saat ınce ates dusurucu vermıstım oysakı,ve cok halsız yemek falan yıyemıyor
Bende başta görmedim düzenli kullanıp antikolik biberona geçince sanki bir tık farkettiBen kullandım ama faydasını görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?