2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım şunun tutma yeri ince ve güzel ses çıkarıyor ilgisini çekti. aklında bulunsun almak istersen

Eklentiler

• 1000043535.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 57
Canım şunun tutma yeri ince ve güzel ses çıkarıyor ilgisini çekti. aklında bulunsun almak istersen
Ay bunu da gördük de sert olur kafasina vurur tutunca diye onu istemedi sjdnjdjdjd bi tarafi dis kaşıyıcı olanlardan bi tane aldık artık ne olduğunu algilamaya baslayinca severse oynar sevmezse kendi bilir

Ay bunu da gördük de sert olur kafasina vurur tutunca diye onu istemedi sjdnjdjdjd bi tarafi dis kaşıyıcı olanlardan bi tane aldık artık ne olduğunu algilamaya baslayinca severse oynar sevmezse kendi bilir
Kimin istemedigini belirtmemisim babasi sjdbbsndjdn

Diğer konu için fikir veremicem ama bir sürü özel gün var yine aynı şekilde bebisinizle kacamak yapabilirsiniz eğer rahat duruyorsa bebiko ben şeyi sorcam rota bu karma asırlarla aynı ay olması aşırı yükleme olmaz mi ki acaba ben de istiyorum yaptırmayı doktoru 2.5 aylikken yelin dedi ama randevu almadık henüz bayramdan sonra gitmeyi dusunuyodum ama çok mu geç olur

3.ayda yapılıyor dıye bılıyorum bende kuzum yanlısmı bılıyorum.bugun hemsırede 3.ayda aşı yok rotayı yapabılırız dedı

Anladim canim test vs yapmiyorlar anlamadim neden surekli bagirsaklari gelisiyor diyorlar ama cozum yok

Zor tabi zor emzirme hiç dışardan göründüğü gibi bir durum değil çok haklısın yılmakta üzülmekte, danışmanların söylediğine göre biberon kullanıldığı sürece bebek anneyi düzgün çekmez kesinlikle önerilmiyor sonu meme reddine doğru gidermiş

Evet ama biberonsuz mamayı vermem için biri yanımda olmalı kimse yok tekim iki çocukla mamayı ibiberonsuz vermeye çalışsam biterim ben mümkün değil artık meme reddine gidecek belli of okadar üzülüyorum ki yani gerçekten daha emzirememekten geçtim süt var acısını çekiyorum göğsüm dolunca öyle çok sütüm yok ama işte az da olsa geceden sabaha doluyor emmeyince tamamen meme reddi yaparsa napcam bilmiyorum gerçekten o yüzden bugün çıldırmıştım sütüm kesilsin artık istedim gerçekten

Kızlar bebegım cok ateslendı cok korkuyorum lğtfen yazın ne yapayım?37.7 oldu atesı bır saat ınce ates dusurucu vermıstım oysakı,ve cok halsız yemek falan yıyemıyor
Bugun benimkide 37.8 di hatta 38 çıktığı da oldu
Soydum ılık su doldurdum bir kovaya
İçine batırdım
Kısa sürede iyi oldu. Hemen geçer inşallah
Havalar ısındı ya artık. Sanırım daha ince giydirmeliyim. Hasta değildi ben ateşini çıkardım cocugumun

Canım elinle canın acısa da sağmaya çalış, ağrıyan ya da sertleşen yet neresiyse bilhassa oraya daha fazla baskı uygula seni biraz rahatlatır, ıslak sıcak havluyla da masaj yap açılsın süt kanalları

Kızlar bebegım cok ateslendı cok korkuyorum lğtfen yazın ne yapayım?37.7 oldu atesı bır saat ınce ates dusurucu vermıstım oysakı,ve cok halsız yemek falan yıyemıyor
Canım tek kat giydir, ev sıcaksa zıbınla dursun. Koltuk altı, alnına falan ara sıra ılık suyla kompres yap. Sirkeli su kullanma, ılık suyla rahatlatmaya çalış

Rota virüs ben de yaptıracağım kızlar, 3. Ayda yaptırabiliriz aşı da yoksa rahat geçer. Osman gönülal’a sormuşlar rotavirüs aşısını, ben de buraya ekliyorum

Eklentiler

• IMG_2385.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_2386.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…