- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.441
sütünü yağlandırmak için çerez yemeyi denedinmi kavrulmamışKeçi sütlü mama almıştım. Bugün kullandım. Sütü çok vermedim. Sütüm çok ama doyurucu değil bence
Evet çok doğru valla yoruldum artık. Herkes zayıf zayıf doktora götürün falan filan diyorlar. Sanki biz götürmüyoruz doktora. Doktorda bugün kilosu iyi değil kilo alımı durmuş dedi. Yarın gözlem yapacaklar
Emzirme danışmanı geldi cocuk tutamıyordu yine. Kadın bebeğinle konus dedi. Ben konuşmaya başladım. Tutmuyordu yine kadın silikon uc almak icin arkasını döndü. O an cocuk tuttu. Kadın dedi ki seni dinliyor aranızdaki bağ oluşmuş bu cocuk emer. O günden sonrada meme düşkünü oldu cocuk. Maşallah sütüm cok fazla cocuk emerken fışkırıyor hiç emmek icin zorlamıyor bile ağzını memeye koyuyor sadece sonra fışkırması durunca benim cocuk kendini yormuyor bırakıyor memeyi uyuyor. Son sütü sağıyorum bende onu içiriyorum içtiği kârdır diyorum. Gece falan içmiyor uyandırıyorum 2 damla icip uyuyor geri. O yüzden kilo alımı iyi değil bence. Sütümün rengide bembeyaz sarı yağ olunca kaliteli oluyor diye biliyorum. Benim sütün yağıda beyaz cocuğa yaramıyor bence. Mamaya devam etmeyi düsünüyorum.
Bu aylar çıngırak iyi oluyor onun harici poşet iyi oluyorKızlar oyuncak olarak ne aldınız? Oyuncak ismi, link vs. atsanız güzel olur
Ben vermiyorum ya ilaç kullanmayı sevmediğimden vücudu direnç kazanmasın diye kendimce, belkide yanlış yapıyorum, hiç öncesinde vermedim sonrasında ateşe dair emareler başlayınca verdim hemen bişey kaybetmedikEvet haklısın kuzum cunku ayda 1kg alıyor,benım hıc tshırtım ıslanmıyor yada sut akması falan olmuyor,belkıde dedıgın gıbı sagımda cıkmıyordur.bıkere ac kaldı zayıfladı ya bu bende beynımın kosesınde hep acaba cocuk acmı dıye bır soru ısaretı bırakıyor.9 da asıya gıdecegız.calpol vereyımmı gıtmeden sence
Gecmıs olsun canımBugün merkeze geldik çocuk aciline büyük oğlum iyileşmedi kusması ishali geçmedi hala şiddetli bir şekilde devam ediyor galiba keçi sütü buna sebeb olmuş bende keçi sütüne güvenerek vermiştim içen tüm çocuklar hastane yatıyor keçi sütünü bebeklerinize kontorllü verin
pıyorsunuz peki doyuyor mu bebeğşnizBenim de sutum onceden akiyordu canim ama artik sanirim yorgunluktan uykusuzluktan gelmiyo sutum cok
Ben de öyle yapiyom artık ama benim bebe sabaha doğru bir sürü bombalıyor bsbdjdjdjdBenimki aksamlari kaka yapmiyor, sadece cis icin de degistirmeseniz de olur diyorlar. Hatta bayadir aksam 8-9 sabah 5-6 arasi degistirmedim gibi bir sey
Vitamin değişken ben doğumdan sonra bir hafta falan kullandım sonra kullanmadimAdacım multıvıtamın karacıgerı yoruyor tavsıye etmem.demır ıcın ferrum hausman flakon d vıtamını ıcın orzax tabsıye ederım.b12 ıcın ilaca hıc gerek yok tahın yıyın aşırı yukseltıyor.
Aynen biz de çıktık evden çıngırak bakıyoruz kuşuma djndjd ellerini daha çok kullanmaya da başladı onun da tutabileceği bir şey alırız belki deneyerek görürüz dnndndnd ben de çok oyuncak alma taraftarı değilim çünkü mutfaktaki kepçeyle daha çok ilgileniyolarBu aylar çıngırak iyi oluyor onun harici poşet iyi oluyorbşraz büyüyünce renkli kitaplar cırtcırtlı kitaplar iyi oluyor ama ne kadar az ıyuncağı olursa okadar iyiymiş
Ben vermiyorum ya ilaç kullanmayı sevmediğimden vücudu direnç kazanmasın diye kendimce, belkide yanlış yapıyorum, hiç öncesinde vermedim sonrasında ateşe dair emareler başlayınca verdim hemen bişey kaybetmedik
Geçmiş olsun canımBugün merkeze geldik çocuk aciline büyük oğlum iyileşmedi kusması ishali geçmedi hala şiddetli bir şekilde devam ediyor galiba keçi sütü buna sebeb olmuş bende keçi sütüne güvenerek vermiştim içen tüm çocuklar hastane yatıyor keçi sütünü bebeklerinize kontorllü verin
Bebısım demırı bır kutu kesın kullan sacların dokulmesın sonraBen de öyle yapiyom artık ama benim bebe sabaha doğru bir sürü bombalıyor bsbdjdjdjd
Vitamin değişken ben doğumdan sonra bir hafta falan kullandım sonra kullanmadimdemiri.... Vicdanim sizliyo ama ona vakit wyiramiyorum yemek konusunda duzenim yok çünkü wjdbhdjd
Aynen biz de çıktık evden çıngırak bakıyoruz kuşuma djndjd ellerini daha çok kullanmaya da başladı onun da tutabileceği bir şey alırız belki deneyerek görürüz dnndndnd ben de çok oyuncak alma taraftarı değilim çünkü mutfaktaki kepçeyle daha çok ilgileniyolar
Geçmiş olsun canımhemen iyileşir en kısa sürede inşallah
Kullanayim bari yarısı duruyodu djdnjdidBebısım demırı bır kutu kesın kullan sacların dokulmesın sonra
Canım benim seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını yaşadığım için yoksa mesaj dahi yazmazdım ilk oğlumda aynılarını yaşadım , emzirme danışmanıyla görüştün mü peki oda mı bir çözüm bulamadı ? Biberon kullanıyormusunuz en başından beri?Benim dünden beri emmiyor bugün göğüslerim düğümlendi çok ağrıyor sağma makinem çok kötü ve sabah çocuk ağlaya ağlaya zorla 5 dakika sağabildim iki göğsümü de biraz rahatlayayım dedim ama hala taş gibi ya fırsatım olmuyor gidip sağmaya ne kızım duruyor ne oğlum kahvaltı bile edemedim napcam bilmiyorum mastşt olur mu acaba ha yani sütüm çok değil zaten hiç akmazdı ama dünden beri emmeyince bu sabah hem akmıştı hem çok ağrıdı of ta valla usandım keşke kesilse bitse şu süt vallahi istemiyorum artık ya sağabilsem bari yok işte fırsat yok lanet olsun ya ağrısı da cabası napcam bilmiyorum gerçekten kafayı yiycem emseydin be oğlum düzgünce ya zaten silikon uç ile zorla emşyordu onu da emmiyor Of napcam ben kesin mastit olacak vallahi sütü kesme ilacı felan olsa alcam bıraksın artık istemiyorum birsin ya emmiyor sağamıyorum da acısı bana kalıyor ya acaba var mıdır ilaç felan kesilsin şu süt ya nefret ettim
Cok sagol canimAdacım multıvıtamın karacıgerı yoruyor tavsıye etmem.demır ıcın ferrum hausman flakon d vıtamını ıcın orzax tabsıye ederım.b12 ıcın ilaca hıc gerek yok tahın yıyın aşırı yukseltıyor.
Mamayla doyuyor canim yoksa kakasini yapamiyor yedordikce yapiyo gazini atiyorNa
pıyorsunuz peki doyuyor mu bebeğşniz
Canım geçmiş olsun kuzuya
Kullanmıyorum fakat doktorlar gazın çeşitli sebepleri olur öncelikle onu bulmalısınız diyorlar. Bizim kolik sandığımız çocuğumuzun meğer laktoz hassasiyeti varmış mesela. Farklı sebepten oluyor diyorlarKizlar gaz icin nurse harveys #reklam degil# kullanan var mi?
Baştan beri biberon kullanıyoruz gerçekten beni yaşamayan anlayamaz tak ediyor artık ya yok danışmanma görüşmedim henüz ama istemiyorum da ya emzirmek çile olmamalıydı gerçekten bu ne ya of neyse saçmalıyorum belki ama gerçekten çok zorCanım benim seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını yaşadığım için yoksa mesaj dahi yazmazdım ilk oğlumda aynılarını yaşadım , emzirme danışmanıyla görüştün mü peki oda mı bir çözüm bulamadı ? Biberon kullanıyormusunuz en başından beri?
Canım kusura bakma hayat hastanesi Fatih bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?