2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
sütünü yağlandırmak için çerez yemeyi denedinmi kavrulmamış

Kızlar oyuncak olarak ne aldınız? Oyuncak ismi, link vs. atsanız güzel olur
Bu aylar çıngırak iyi oluyor onun harici poşet iyi oluyor bşraz büyüyünce renkli kitaplar cırtcırtlı kitaplar iyi oluyor ama ne kadar az ıyuncağı olursa okadar iyiymiş
Ben vermiyorum ya ilaç kullanmayı sevmediğimden vücudu direnç kazanmasın diye kendimce, belkide yanlış yapıyorum, hiç öncesinde vermedim sonrasında ateşe dair emareler başlayınca verdim hemen bişey kaybetmedik

Bugün merkeze geldik çocuk aciline büyük oğlum iyileşmedi kusması ishali geçmedi hala şiddetli bir şekilde devam ediyor galiba keçi sütü buna sebeb olmuş bende keçi sütüne güvenerek vermiştim içen tüm çocuklar hastane yatıyor keçi sütünü bebeklerinize kontorllü verin

Gecmıs olsun canım

Benim dünden beri emmiyor bugün göğüslerim düğümlendi çok ağrıyor sağma makinem çok kötü ve sabah çocuk ağlaya ağlaya zorla 5 dakika sağabildim iki göğsümü de biraz rahatlayayım dedim ama hala taş gibi ya fırsatım olmuyor gidip sağmaya ne kızım duruyor ne oğlum kahvaltı bile edemedim napcam bilmiyorum mastşt olur mu acaba ha yani sütüm çok değil zaten hiç akmazdı ama dünden beri emmeyince bu sabah hem akmıştı hem çok ağrıdı of ta valla usandım keşke kesilse bitse şu süt vallahi istemiyorum artık ya sağabilsem bari yok işte fırsat yok lanet olsun ya ağrısı da cabası napcam bilmiyorum gerçekten kafayı yiycem emseydin be oğlum düzgünce ya zaten silikon uç ile zorla emşyordu onu da emmiyor Of napcam ben kesin mastit olacak vallahi sütü kesme ilacı felan olsa alcam bıraksın artık istemiyorum birsin ya emmiyor sağamıyorum da acısı bana kalıyor ya acaba var mıdır ilaç felan kesilsin şu süt ya nefret ettim

Benimki aksamlari kaka yapmiyor, sadece cis icin de degistirmeseniz de olur diyorlar. Hatta bayadir aksam 8-9 sabah 5-6 arasi degistirmedim gibi bir sey
Ben de öyle yapiyom artık ama benim bebe sabaha doğru bir sürü bombalıyor bsbdjdjdjd
Vitamin değişken ben doğumdan sonra bir hafta falan kullandım sonra kullanmadim demiri.... Vicdanim sizliyo ama ona vakit wyiramiyorum yemek konusunda duzenim yok çünkü wjdbhdjd
Aynen biz de çıktık evden çıngırak bakıyoruz kuşuma djndjd ellerini daha çok kullanmaya da başladı onun da tutabileceği bir şey alırız belki deneyerek görürüz dnndndnd ben de çok oyuncak alma taraftarı değilim çünkü mutfaktaki kepçeyle daha çok ilgileniyolar
Geçmiş olsun canım hemen iyileşir en kısa sürede inşallah

Bebısım demırı bır kutu kesın kullan sacların dokulmesın sonra

Canım benim seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını yaşadığım için yoksa mesaj dahi yazmazdım ilk oğlumda aynılarını yaşadım , emzirme danışmanıyla görüştün mü peki oda mı bir çözüm bulamadı ? Biberon kullanıyormusunuz en başından beri?

Merhaba biz de dün rota virüs aşısı yaptırdık. Dün bol mızmızlanmali geçti ama şükür ateş vs olmadı. Umarım hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir. Fırsat bulamamaktan ayrı düştük. Benim sizlerin fikrine ihtiyacım var. Evlilik yıldönümümüze çok az kaldı. 2. Yıldönümü olacak. İlkinde bir gece 2 günlüğüne kaçamak bir tatil ayarlamıştık. Bu sene ne almalı ne yapmalı hiç fikir yok aklımda. Kutu oyunlarını sever ama Haziran sonu doğum günü o zaman almak istiyorum tabi bir de babalar günü var arada

Kizlar gaz icin nurse harveys #reklam degil# kullanan var mi?
Kullanmıyorum fakat doktorlar gazın çeşitli sebepleri olur öncelikle onu bulmalısınız diyorlar. Bizim kolik sandığımız çocuğumuzun meğer laktoz hassasiyeti varmış mesela. Farklı sebepten oluyor diyorlar

Baştan beri biberon kullanıyoruz gerçekten beni yaşamayan anlayamaz tak ediyor artık ya yok danışmanma görüşmedim henüz ama istemiyorum da ya emzirmek çile olmamalıydı gerçekten bu ne ya of neyse saçmalıyorum belki ama gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…