- 2 Ekim 2022
- 2.767
- 4.219
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.501
Cnm cok gecmis olsun biran once iyilesir insallah bebeginizAmin çok teşekkür ederizevimiz çok uzak olduğu için gidemiyoruz atlatacağız inşallah bu günleride
Uykusu çok bölünüyor öyle olunca huzursuz oluyor. Direkt biberonla verince rahatça içip geri uyuyor. Meme reddi derken memeyi hiç emmek mi istemedi. Yoksa nasıl bi şey bu meme reddi ? Benim bebeğim zaten doğduğundan beri memeye yapışıp 15 20 dk emmiyor. 5 dk emiyor sonra çıkarıyor ağzından bi oyalanıyor sonra bi daha alıyor yine alıyor emiyor bırakıyor. Yani hiç ısrar etmiyorum az emiyor ama sık emiyor doğduğundan beri böyle. Bu meme reddi mi ?imagination forever Acelya A ve varsa diğer kaçırdıklarım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah
E Etaa sağarak da olsa anne sütü tabii ki en güzeli, sadece şunu merak ettim gece biberonla verme sebebin nedir? Yanlış anlama ben gece çok uykulu olduğum için uyuyakalma korkusundan biberonla mama verdim birkaç gece, az kalsın meme reddi oluyordu ondan merak ettim.
İster biberon ister meme, ister süt ister mama her şekilde afiyet olsun minnoşlara
Çok teşekkür ederiz, sıvı kaybı olmuş damarlardan kan alamıyorlar beslenmeyide durdurdular damardan besleyip vücudu temizleyecekler miş ama halen ishali kusması kesilmedi lavman yaptılarAcelya A canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebişe de mi geçti ne durumdasınız şimdi kaç gün kalacağınız belli mi
Ay gerçekten o nasıl ağrıydı yarabbi dediğin gibi hem akıyor hem ağrıyordu felaket işte sabah 5 yaşındaki kızıma mamayı verip kardeşini ayarladım dedim bunu böyle tut kardeşine o sırad abeş dakika zorlaaaa sağdım ama tabi rahatlamadım sonra o ağrıyla durdum öğlen sonu 4-5 gibi artık dayanamadım sağacak fırsatım olmuyor annemi çağırdım gel dedim çocukların yanında dur ben göğsümü sağayım .emmiyor bu sıpa da düzgün .neyse o geldi de sağdım rahatladım biraz ama yani çok üzülüyorum gerçekten çocuğum niye düzgün emmedi niye böyle şeyler yaşıyorum herkesin ne güzel veriyorsun memeyi çocuğa çekiyor ama benim hep sorun hep sorun sonra mama yapıyorum sonra göğsüm ağrıyor sabaha kadar e nolacks böyle yani napcam bilmiyorum ancak eller serbest pompa almam lazım mümkün değil ben böyle emmediği zaman oturup sağamam yaniM Minnosumm anlattığın olayı dün gece yaşadım bebeğim erken uyudu emzirmeden sağayım dedim ayağım kırık eşimde üşendi getirmedi öylece uyudum bebe de banyo yaptırdığımız için sanırım gece uyanmadı bir de benim ki gündüz uyumuyorNeyse bir uyandım acı içinde sağ göğsüm nasıl yanıyor acıdan hem akıyor hem acıyor o kadar acıyor ki ya çok kötü bir ağrı sağdım bir sürü de süt çıktı ama onun bir üstü mastit olur canım bir şekilde sağman lazım yumuşadı sağınca ama şuan bile hala nasıl ağrıyor ağrısı resmen başıma ve dişime vurdu
Seni çok iyi anlıyorum sağmak da eziyet iki bebeyle bir sürü zaman alıyor ama bir şekilde boşaltman lazım canım rahatlaman için yoksa çekilebilir bir ağrı değil malesef biraz da sıcak su da rahatlatır ama onu sağmadan kurtulamazsın ağrısından
Neden kendinize ve bebeğe eziyet ediyorsunuz ki ? Zaten psikolojik olarak doğumdan sonra zor zamanlar geçiriyoruz. Bu şekilde kendinizi üzüp hırpalamak sizi daha kötü yapacak ve emin olun bebeğiniz daha çok etkilenecek. Emmiyorsa sağıp verin , süt yoksa mama verin. Bu çocuklar eminde sonunda büyüyecek ama öyle ama böyle. Allah dermansız dert vermesin sağlık problemi vermesin gerisi boş. Yazık ediyorsunuz kendinize bebeğinize.Ay gerçekten o nasıl ağrıydı yarabbi dediğin gibi hem akıyor hem ağrıyordu felaket işte sabah 5 yaşındaki kızıma mamayı verip kardeşini ayarladım dedim bunu böyle tut kardeşine o sırad abeş dakika zorlaaaa sağdım ama tabi rahatlamadım sonra o ağrıyla durdum öğlen sonu 4-5 gibi artık dayanamadım sağacak fırsatım olmuyor annemi çağırdım gel dedim çocukların yanında dur ben göğsümü sağayım .emmiyor bu sıpa da düzgün .neyse o geldi de sağdım rahatladım biraz ama yani çok üzülüyorum gerçekten çocuğum niye düzgün emmedi niye böyle şeyler yaşıyorum herkesin ne güzel veriyorsun memeyi çocuğa çekiyor ama benim hep sorun hep sorun sonra mama yapıyorum sonra göğsüm ağrıyor sabaha kadar e nolacks böyle yani napcam bilmiyorum ancak eller serbest pompa almam lazım mümkün değil ben böyle emmediği zaman oturup sağamam yani
İki çocuğum var sağıma vaktim yok ne demek yaşamadan konuşmak çok kolay arkadaşimNeden kendinize ve bebeğe eziyet ediyorsunuz ki ? Zaten psikolojik olarak doğumdan sonra zor zamanlar geçiriyoruz. Bu şekilde kendinizi üzüp hırpalamak sizi daha kötü yapacak ve emin olun bebeğiniz daha çok etkilenecek. Emmiyorsa sağıp verin , süt yoksa mama verin. Bu çocuklar eminde sonunda büyüyecek ama öyle ama böyle. Allah dermansız dert vermesin sağlık problemi vermesin gerisi boş. Yazık ediyorsunuz kendinize bebeğinize.
Zaten sağmakta zorlaniyor cocuklardan dolayi onu yazmişNeden kendinize ve bebeğe eziyet ediyorsunuz ki ? Zaten psikolojik olarak doğumdan sonra zor zamanlar geçiriyoruz. Bu şekilde kendinizi üzüp hırpalamak sizi daha kötü yapacak ve emin olun bebeğiniz daha çok etkilenecek. Emmiyorsa sağıp verin , süt yoksa mama verin. Bu çocuklar eminde sonunda büyüyecek ama öyle ama böyle. Allah dermansız dert vermesin sağlık problemi vermesin gerisi boş. Yazık ediyorsunuz kendinize bebeğinize.
Sizi düşündüğüm için konuşuyorum. Benim bebeğimde de sağlık problemleri çıktı insan daha çok üzülüyor önemli olan sağlık diyorum sadece. Yoksa bana ne yani ne yaparsanız yapın. Yanınızda yardımcı olacak kimse bir komşu vs hiç mi kimse yok. En azından gelse yanında dursa siz de sağım yapsanız. Kimsenin derdini bilmeden de böyle yorum yapmayın lütfenİki çocuğum var sağıma vaktim yok ne demek yaşamadan konuşmak çok kolay arkadaşim
Bizim uzundu kesmek istemedim zateb kafasında şişlik de olunca kaldı. Şuan dediğin gibi uzun baya dökülmeye de başladı ara ara deni geliyorum tellerine... Napacuk bilmiyorum kesmesek böyle dökülse çok mu rahatsiz edef acabaHayırlı sabahlar
Bebesinin saçları uzun olan kesmeyi düşünen varmı doğduğunda saçları uzundu biraz daha uzadı kaşlarına iniyor nerdeyse çokda yoğun nasıl yapacağız nasıl keseceğiz bilemedim
Ay ne olmuş öyle çok geçmiş olsunBugün bebeklerim perişan oldu hastane hastane gez kucakalrda bide damar yolunu ayağından açtılar biri babasının kucağında biri benim kucağımda saatlerce dolandık çok zordu, şimdi hastanedeyiz hala aynı çocuk altı serum takıldı halen kusuyor küçüğüde ağlıyor durmadan da kaç gün kalıcaz bilmiyorum yedek hiç birşey almadık birer parçadan başka yatış aklımıza gelmedi, ilerde bugünleri gülerek mi hatırlayacağız acaba
Böyle dökülüncede çirkin çirkin oluyor bir yerde saç var bir yerde yokBizim uzundu kesmek istemedim zateb kafasında şişlik de olunca kaldı. Şuan dediğin gibi uzun baya dökülmeye de başladı ara ara deni geliyorum tellerine... Napacuk bilmiyorum kesmesek böyle dökülse çok mu rahatsiz edef acaba
Toka takilacak kadar uzun ama tutmuyo o kadar ince kiBöyle dökülüncede çirkin çirkin oluyor bir yerde saç var bir yerde yokkuaföre götürsemse içime sinmiyor makina olsa evde kesmeye çalışırdık gene seninki kız toka takarsın en kötü
Eller serbest pompa çok iyi bebek solda kucağımda iken bile solu sağıyorum makineyi boşaltıyorum çorba yapıyorum çok işe yarıyor keşke ikili alsaydım belki şimdi bir tane daha alırım ki benim üç pompam daha var ama elektrikli en çok bunu kullanıyorumAy gerçekten o nasıl ağrıydı yarabbi dediğin gibi hem akıyor hem ağrıyordu felaket işte sabah 5 yaşındaki kızıma mamayı verip kardeşini ayarladım dedim bunu böyle tut kardeşine o sırad abeş dakika zorlaaaa sağdım ama tabi rahatlamadım sonra o ağrıyla durdum öğlen sonu 4-5 gibi artık dayanamadım sağacak fırsatım olmuyor annemi çağırdım gel dedim çocukların yanında dur ben göğsümü sağayım .emmiyor bu sıpa da düzgün .neyse o geldi de sağdım rahatladım biraz ama yani çok üzülüyorum gerçekten çocuğum niye düzgün emmedi niye böyle şeyler yaşıyorum herkesin ne güzel veriyorsun memeyi çocuğa çekiyor ama benim hep sorun hep sorun sonra mama yapıyorum sonra göğsüm ağrıyor sabaha kadar e nolacks böyle yani napcam bilmiyorum ancak eller serbest pompa almam lazım mümkün değil ben böyle emmediği zaman oturup sağamam yani
Bugün bebeklerim perişan oldu hastane hastane gez kucakalrda bide damar yolunu ayağından açtılar biri babasının kucağında biri benim kucağımda saatlerce dolandık çok zordu, şimdi hastanedeyiz hala aynı çocuk altı serum takıldı halen kusuyor küçüğüde ağlıyor durmadan da kaç gün kalıcaz bilmiyorum yedek hiç birşey almadık birer parçadan başka yatış aklımıza gelmedi, ilerde bugünleri gülerek mi hatırlayacağız acaba
Ahhh canım benimmm geçmiş olsunÇok teşekkür ederiz, sıvı kaybı olmuş damarlardan kan alamıyorlar beslenmeyide durdurdular damardan besleyip vücudu temizleyecekler miş ama halen ishali kusması kesilmedi lavman yaptılar
Öyle bekliyoruz geç kalmışız getirmek içim
Ayyy canım benim küçük anne olmuş resmenAy gerçekten o nasıl ağrıydı yarabbi dediğin gibi hem akıyor hem ağrıyordu felaket işte sabah 5 yaşındaki kızıma mamayı verip kardeşini ayarladım dedim bunu böyle tut kardeşine o sırad abeş dakika zorlaaaa sağdım ama tabi rahatlamadım sonra o ağrıyla durdum öğlen sonu 4-5 gibi artık dayanamadım sağacak fırsatım olmuyor annemi çağırdım gel dedim çocukların yanında dur ben göğsümü sağayım .emmiyor bu sıpa da düzgün .neyse o geldi de sağdım rahatladım biraz ama yani çok üzülüyorum gerçekten çocuğum niye düzgün emmedi niye böyle şeyler yaşıyorum herkesin ne güzel veriyorsun memeyi çocuğa çekiyor ama benim hep sorun hep sorun sonra mama yapıyorum sonra göğsüm ağrıyor sabaha kadar e nolacks böyle yani napcam bilmiyorum ancak eller serbest pompa almam lazım mümkün değil ben böyle emmediği zaman oturup sağamam yani
Teşekkür ederizAy ne olmuş öyle çok geçmiş olsun
büyüğü sadece küçüğüde sık ve sıvı kaka yapıyor ama yenidoğan sonuçta ondandır diye düşünüyorum onuda göstereceğim akşamları çok ağlıyor diye, sıvı kaybı ishalden oldu 20 bez çıkarıyor du günde ishal çok tehlikeliymiş dikkatli olunAhhh canım benimmm geçmiş olsunminik kuşlar yaaa… sıvı kaybı niye olmuş, ikisi de mi öyle?
Ayyy canım benim küçük anne olmuş resmenablalar kardeşlerinin küçük anneleridir derler ya öyle olmuş gerçekten. Geçecek bu zor günler gerçekten. Seni giyilebilir pompa rahatlatır canım al mutlaka imkanın varsa, süt gelse dert gelmese dert vallahi yaa.. bende hem mochi var hem elektrikli olandan, ama bil bakalım ne yok bir de sütüm akarsa diye göğüs pedi falan almışım, süt saklama poşetleri bilmem ne.. bıraktım sağmayı, sütü memeden veriyorum artık ve mama takviyesi yapıyorum. Sağınca süt bitiyor ve üretmiyor, pompalar kaldı bir köşede atıl vaziyette.. geceleri yavrular uyuduğunda sağamaz mısın, bir saat belirle kendine, zor oluyodur ama ağrı sızı çekmektense seni rahatlatır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?