- 23 Eylül 2021
- 229
- 268
- 53
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.481
Ben anlıyorum seniEvet ama biberonsuz mamayı vermem için biri yanımda olmalı kimse yok tekim iki çocukla mamayı ibiberonsuz vermeye çalışsam biterim ben mümkün değil artık meme reddine gidecek belliof okadar üzülüyorum ki yani gerçekten daha emzirememekten geçtim süt var acısını çekiyorum göğsüm dolunca öyle çok sütüm yok ama işte az da olsa geceden sabaha doluyor emmeyince tamamen meme reddi yaparsa napcam bilmiyorum gerçekten o yüzden bugün çıldırmıştım sütüm kesilsin artık istedim gerçekten
Sakin olmaya çalış , çünkü ateşin sebebi belli aşıdan dolayı , benim oğlumunda ateşi 38.2 oldu en fazla 6 saat dolmadığı içinde şurup veremedim ama baktım ki saatler geçmesine rağmen ateş 38.5 geçmedi stabil kaldı o beni rahatlattı 5.5 saat olunca tekrar verdim şurup uyudu sonra gece de ateşliydi hafif ama şurup verdiğim için rahattım gece zıbın slyonda patikli pijamayla yatırdım üstünde penye battaniye örttüm , benimki de mızöız halsizdi çok , sırtı ısındıkça yer değiştirdim sürekli çok ucağa almamaya çalıştım ,,, bu gece zor geçer belki ama endişelenme dediğim gibi aşı ateşi düşmese bile çok yükswlmeyecektirKızlar bebegım cok ateslendı cok korkuyorum lğtfen yazın ne yapayım?37.7 oldu atesı bır saat ınce ates dusurucu vermıstım oysakı,ve cok halsız yemek falan yıyemıyor
Her zaman değil belli bir süre belki üç gün belki bir hafta çay kaşığı ile azar azar vericeksin emzirme danışmanıyla görüşeceksin başka çaresi gerçekten yok bu işin son çare bu oluyor halen olmuyorsa da elimden geleni yaptım dersin vicdanın rahat olur en azından biberon düşmanım dı başlarda büyüdüğünde çok iyi oldu tabi annesi oldu bebeğiminEvet ama biberonsuz mamayı vermem için biri yanımda olmalı kimse yok tekim iki çocukla mamayı ibiberonsuz vermeye çalışsam biterim ben mümkün değil artık meme reddine gidecek belliof okadar üzülüyorum ki yani gerçekten daha emzirememekten geçtim süt var acısını çekiyorum göğsüm dolunca öyle çok sütüm yok ama işte az da olsa geceden sabaha doluyor emmeyince tamamen meme reddi yaparsa napcam bilmiyorum gerçekten o yüzden bugün çıldırmıştım sütüm kesilsin artık istedim gerçekten
Ben de düzenli kullandım fayda etmedi. Hem de mide bulantısı yaptı.Doktor iki tane önermişti diğeri sub simplexti onun faydasını gördüm ama midesi de bulanmadı gazda hafifledi yada hafifleyeceği vardı bilmiyorum. Başka doktor nurse için içerik daha zengin ama ikisi de doğal demişti. Bebekten bebeğe göre değişiyor sanırımBende başta görmedim düzenli kullanıp antikolik biberona geçince sanki bir tık farketti
Ay evet gerçekten kafasına göre bir emip bir emmeyince tiksindim memeden de emzirmekten de ya valla bende işte emmesin mama içsin diyorum sonra vicdanım el vermiyor e tabi göğüsler doluyor sağmaya fırsat bulamayınca ağrıyor bari az da olsa emsin deyip yeniden memeye tutuyorum öyle saçma sapan geçiyor işte sinir bozucu ama gerçekten. Benimki 2-3 saat bir 90 içiyor meme emmediyse emdiyse 40-50 arası içiyorBen anlıyorum senisenin o geceden sabaha dediğin şeyi günde üç kere yaşıyorum o kadar zor ki memeyi kesip atasim geliyor bizim bebeler kafasına göre tutuyor tutmuyor komple ac bırakıp her seferinde meme mi denesem diyorum ama kiyamiyorum kızlar bide size şey sorucam sizin bebeler bir beslenmede kaç cc içiyor kaç saatte bir bide
Ay çok geçmiş olsun eşiniz gidip kıyafet getiremez mi evden Allah şifa versin çok zor çocuklar hasta olunca hele ikisi aynı anda çok çok zor rabbim güç versin sizeBugün bebeklerim perişan oldu hastane hastane gez kucakalrda bide damar yolunu ayağından açtılar biri babasının kucağında biri benim kucağımda saatlerce dolandık çok zordu, şimdi hastanedeyiz hala aynı çocuk altı serum takıldı halen kusuyor küçüğüde ağlıyor durmadan da kaç gün kalıcaz bilmiyorum yedek hiç birşey almadık birer parçadan başka yatış aklımıza gelmedi, ilerde bugünleri gülerek mi hatırlayacağız acaba
Diğer konu için fikir veremicem ama bir sürü özel gün var yine aynı şekilde bebisinizle kacamak yapabilirsiniz eğer rahat duruyorsa bebikoben şeyi sorcam rota bu karma asırlarla aynı ay olması aşırı yükleme olmaz mi ki acaba ben de istiyorum yaptırmayı doktoru 2.5 aylikken yelin dedi ama randevu almadık henüz bayramdan sonra gitmeyi dusunuyodum ama çok mu geç olur
Doktorumuz da 3. Ay dolup ilk 10 gün içinde dedi. Instagram'da takip ettiğim bir doktor da 90-105 günlük arası yapılması lazım diyor3.ayda yapılıyor dıye bılıyorum bende kuzum yanlısmı bılıyorum.bugun hemsırede 3.ayda aşı yok rotayı yapabılırız dedı
Osman gonulal hoca sebepleri şunlar olabilir diye paylaşıyordu Instagram üzerinden takip edebilirsinizAnladim canim test vs yapmiyorlar anlamadim neden surekli bagirsaklari gelisiyor diyorlar ama cozum yok
Ben kullanıyorum. 8 öğünde 8er damla olmak üzere bir günde en fazla 64 damla olarak kullanılıyor. Belki sebebi başkadır ama denemeye değer. Bizimki 1 hafta aralıksız ağladı ne zaman kullanmaya başladık ağlaması kesildiKizlar relactaz verdi eczaci bana nasil kullanan var mi?
Amin çok teşekkür ederizAy çok geçmiş olsun eşiniz gidip kıyafet getiremez mi evden Allah şifa versin çok zor çocuklar hasta olunca hele ikisi aynı anda çok çok zor rabbim güç versin size
Bu damla sayesindemi ağlaması kesildi, gaz damlasımı oluyor buDoktorumuz da 3. Ay dolup ilk 10 gün içinde dedi. Instagram'da takip ettiğim bir doktor da 90-105 günlük arası yapılması lazım diyor
Osman gonulal hoca sebepleri şunlar olabilir diye paylaşıyordu Instagram üzerinden takip edebilirsiniz
Ben kullanıyorum. 8 öğünde 8er damla olmak üzere bir günde en fazla 64 damla olarak kullanılıyor. Belki sebebi başkadır ama denemeye değer. Bizimki 1 hafta aralıksız ağladı ne zaman kullanmaya başladık ağlaması kesildi
Canım geçmiş olsunAmin çok teşekkür ederizevimiz çok uzak olduğu için gidemiyoruz atlatacağız inşallah bu günleride
Aşıdan kaynaklıdır canım, yeni oldu değil mi? Üstünü çok örtme, şurubunu vermişsin zaten. Şimdi nasılKızlar bebegım cok ateslendı cok korkuyorum lğtfen yazın ne yapayım?37.7 oldu atesı bır saat ınce ates dusurucu vermıstım oysakı,ve cok halsız yemek falan yıyemıyor
Canim bana sabah 5 aksam 5 dedi eczaci ama bana az geldi acikcasiDoktorumuz da 3. Ay dolup ilk 10 gün içinde dedi. Instagram'da takip ettiğim bir doktor da 90-105 günlük arası yapılması lazım diyor
Osman gonulal hoca sebepleri şunlar olabilir diye paylaşıyordu Instagram üzerinden takip edebilirsiniz
Ben kullanıyorum. 8 öğünde 8er damla olmak üzere bir günde en fazla 64 damla olarak kullanılıyor. Belki sebebi başkadır ama denemeye değer. Bizimki 1 hafta aralıksız ağladı ne zaman kullanmaya başladık ağlaması kesildi
Sab Simplex günde 4 defa 15'er damla dedi özeldeki doktoru. Sonra devlette doktora götürdüm, ona da sordum, doğru doz önermiş dedi. Ben mamaya katıyorum. Mama vermediğimde de çay kaşığı ile. Tadını seviyor, yalayarak yiyor hemen.Kızlar aşağıda saydığım damlaları biberonla vereceğiz ağzına direkt damlatmıyoruz diye biliyoruz. Ağza direkt damlatan var mı etkisi açısından?
Relactaz / Ocean Enzymes Lactase (daha başlamadım kaç damla kullanıyorsunuz siz mesela?)
Sab Simplex - eczane 4x10 =40 damla dedi ama ben şimdilik 8 saatte bir yani 3x8 =24 gittim. Bebişe gereksiz vermemek isterken etkisini mi azaltıyorum sizce? Az vererek
Canım vermıstım vermıstım vermıstım.uff cok korktum.ılac vermeme ragmen yukselmeye devam edınce panık yaptım cocuk doktoruna yazdım hemen kılosuna gore az vermıssın ates dusurucuyu ıse yaramaz dedı,bır kasık daha verdım soydum bıraz ayagını gogsunu falan,,daha anca 37.1 e dustu.sımdı bıdaha verecegım ates dusurucu,nasıl etkılendı bebegım ya hıc emmedı yemedı sayıkladı durdu,yanıyordu ates gıbı kafasıAyy insallah tecrubeli anneler yazsin biran once. Telaş yapma. Sabahta vermişmiydin şuruptan
Evet canım aşıdan oldu ama cok zor 37.1 e gerıledı ates dusurucuyu doktor ıkı kasık verdırdıde oyle düştü biraz,aşırı sayıklama hızlı nefes alıp verme vardı baygın gıbı cok korktumAşıdan kaynaklıdır canım, yeni oldu değil mi? Üstünü çok örtme, şurubunu vermişsin zaten. Şimdi nasıl
Cnm bebisin nasil oldu atesi ciktimi bidahaCanım vermıstım vermıstım vermıstım.uff cok korktum.ılac vermeme ragmen yukselmeye devam edınce panık yaptım cocuk doktoruna yazdım hemen kılosuna gore az vermıssın ates dusurucuyu ıse yaramaz dedı,bır kasık daha verdım soydum bıraz ayagını gogsunu falan,,daha anca 37.1 e dustu.sımdı bıdaha verecegım ates dusurucu,nasıl etkılendı bebegım ya hıc emmedı yemedı sayıkladı durdu,yanıyordu ates gıbı kafası
Evet canım aşıdan oldu ama cok zor 37.1 e gerıledı ates dusurucuyu doktor ıkı kasık verdırdıde oyle düştü biraz,aşırı sayıklama hızlı nefes alıp verme vardı baygın gıbı cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?