2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Çok teşekkür ederiz ishal çok tehlikeliymiş eskiden ölümcülmüş hatta bu hastalık şimdi tedavisi var dedi doktor çocuk perişan oldu gerçekten bende hastaneye gitmeyi pek sevmediğimden evde bekledim bekledim yanlış yapmışız birazda beklememek gerekiyormuş

Canim doktorumuza gitmedik saglik ocagi boyle olctu bi oncekini doktorumuz olcmustu

Bacımsu o kayıngörümce den bendede var ne oluyorda karışıyorlar ne alakalar acaba bizle hayret ediyorum evlenince görürsün ama karısını çıt dedirtmez bizdeki öyle bir türne güzel bir yandan da kurtulmuş olursun rahatsızlık veriyorlar sa görüşmek zorunda olmamamız lazım bence gelmemesi falan baya düşünceliymiş kv benle kavgalıda olsa umrunda olmadan gelir oturur benlede konuşmaz kendi evi gibi yer içer işte her biri başka tür

59 olabilir kilo dışında hicbir şeyini aklımda tutamıyorum nsbdjsjdjd b12 yüklemem lazım galiba
Maşallah kız bebek birde seninki kilosu nasıldı peki anne sütüyle besleniyor değilmi
Ya biz yatış yaparken evrak imzalayacaksın dediler bende bebeği kucsğımda taşıyordum sürekli yoruldum şuaraya koyup imzalasam olurmu dedim tabi koy dursum dediler , imzalayıp bebeği orda unutup odaya çıkmadımmmııı arkamdan hanımefendiiiii hanımefendiiiiii diye bağırıyorlar Allah Allah diyorum bende ne varmış bebeğinizi unuttunuz dediler başımdan kaynar sular döküldü saatlerdirde kucğaımda kollarım uyuşmuş hiçmi ağrısındanda aklıma gelmedi bilmiyorım lafonten den masallar gibi bişey yaşadım

Umrumzda olmaz karısını en tepelerde taşısın yeter ki salsin bizi yani sndbsjdn hayır özünde cidden bak hâlâ derin iyi insanlar her seyimize koşarlar falan ama antin kuntin bu tarz şeyleri de var malesef... Ben de mesafemi kendim ayarlarim napim kiz sorun şu ki gelmiyolar ama görüntülü ariyorlar evlerimiz arabayla 5dk..... Kendileri gelmedigi gibi bizi cagiriyorlar, bi de bizde araba yok, onların gelmesi daha kolay ama bizi arabayla alip geri birakmayi tercih ediyolar. Ben rahat edemiyorum ord, bebeğin düzeni bozuluyor kendileri görüyor zaten sjxnjdjd bebişim de durmuyo kucaklarinca huysuz olunca yine bana geliyo ipoşum xknxjxdjxndkjdj bunu anlatamiyorum ben daha inmem zaten çok nadir yani. Kendileri uğrasin geçerken sevsin gitsin
Kafa mı kalır insanda valla anlıyorum ben seni benim bebo 3800 dogdu 3500 e indi 2 günde şuan 6 olmuş işte aynen tek anne sütü veriyorum. Hiç sagmadim yani belki bu sağan arkadaşlar sağdığı için gözünüze az geliyor olabilir ondan sagsam benim de belki o kadar belki daha az bile çıkacak. Bebeler daha çok çekiyormuş kendi emince, o yüzden moral bozmasin kimse diye diyorum. Kilo alımında sorun olmayınca hiç takilmadim ne kadar emiyosa o kadar diye gidiyorum öyle ağırlaştı ya genelde sol koluma yatırıp emzik verip uyutuyorum o kolum doğumdan beri bazen sızlıyor hâlâ kalıcı değildir inşallah

Benim de emmoyor canim maalesef memeyle kavga ediyor zaten emmedigi icin de sut cok gelmiyor gelen sut ile de doymsz zaten kac cc cikiyor ki acaba her 3 saatte 1 90 cikiyor mudur emzirenlerin acaba onu merak ettim

Bazı şeyleri de yaşayarak tecrübe ediyoruz canım ne yapacaksın Allah beterinden korusun bir daha da yaşatmasın böyle hastalıklar bir an önce şifa bulup çıkarsınız inşallah
Yaaa ahahah Eşimle dışarı çıktığımızda bende bir yerlerde unutucaz diye aklım çıkıyordu kafa bir dünya olunca ilk zamanlar da alışmakta zor Rüyalarımda bile kendimizi hala 3 kişi olarak görüyorum diyorum eşime benim bilinçaltı bile hala bebeği kabullenemedi

warcrew alıntılayamamışım kuzu eşinde uyanıkmış maşallah kapmış hemen gencecik güzelim kızı okul biter bitmez benim arkadaşımda senin gibi hep der ki gözüm açılmadan hemen kaptı beni

Aynennnn dkfnajfcn biz tanistigimizda yeni 21 olmuştum 23 e evlendik zaten 21 lik citirim derdi yaslandim artık sjnsjdjdjkdhdfjfjfjfj benim de okulun bitmesini bekledik bi de ben kocaelindeydim okul Zonguldak eşim de bursada olunca ayda bir yine görüşüyorduk geliyodu dayanamayip ama aşırı zor oldu zaten jdbxjsndjndjd biz de girgirini yapıyoruz arada böyle ama iyi ki diyorum hiç tersine de dönmesin herkes yüzde yüz uyum saglayamaz zaten ama iyiyiz yani onunla evlendigim için mutluyum arada sıkıntılar olsa da djjdjd

Ne güzel sende genç evlenmişsin huzurmuz bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda gerisi hallediliyor bir şekilde

Ne güzel sende genç evlenmişsin huzurmuz bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda gerisi hallediliyor bir şekilde
Aynen öyle valla birbirimizi yipratmadikca her şey yolunda gidiyor valla hiç dusunmezdim evlenecegimi dayımlar falan şaşırmış (kuzenlerde tek okuyan benim) diğerleri çok gözü yoktu okumakta vs gitmediler üni. Ben okuyorum kariyer cart curt derken ilk evlenen ben oldum, onlar diğer kuzenlerden bekliyormuş zaten insan evlenmeyi duruo dururken düşünmez ki karşısındaki düşündürünce birden kendimi nikah masasında buldum

soranları etiketleyemedim ama ben belki kullanmam zaten medela var elimde diye bebebao aldım ucuzdu ama çok memnunum tavsiye ederim medela ile de performansı çok yakın

Kızlar benim yine totom kanadı( basur kanıyor ben eminim artık tam iyilesiyo gibi olunca ishal de degilsem kanıyor malsef sar başa gibi... Kurbandan sonra gidicem sanırım hangi bölüme randevu almam lazim krem falan ne verecekse versin umarım o kadar basit bir şekilde geçer de kurtulurum bu beladan...

Keltos kızının kafasini yesinler dnndndnd ilerde sırma saçlı bir bebe olacak senin kızın merak etme her yer saç diye soyleniriz herhalde

Anlamadık bizde okadarda hijyene dikkat ettim ama
baştan dökülmüş gibi olur seninkide güzelce çıkar bizimkiler dökülene kadar
Bu kız kel doğacaktı da ben o kadar reflüyü niye çektim yaaa
Hangi marka aldınız ya bende alayım bebeğim düzgün emmiyor ön sütü alıyor yağlı süt yavaş geliyor almıyor sağayım en iyisi böyle zamanım çok gidiyor emzirmeye çalışırken
Canım bendeki mochi, grupta birkaç kişide daha var, diğer markaları bilmiyorum ama bendeki elektrikli kadar iyi çekiyor. Parça tedarik etmesi falan bu markada daha kolay, sıkıntı yaşayacak olursan hizmet ağının olması da önemli. Lansinoh var bende bir de. İkisinin arasında fark yok diyebilirim
Canım ben seni yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle, sağman lazım senin.. ben de ağrı olduğu zaman sağıyordum çünkü, şimdi süt olmadığı için ağrı da olmuyor bende, o yüzden bıraktım sağmayı. Yine dolacak olsa yeniden başlarım sağmaya.. ne olur ihmal etme sağmayı..

Benim de emmoyor canim maalesef memeyle kavga ediyor zaten emmedigi icin de sut cok gelmiyor gelen sut ile de doymsz zaten kac cc cikiyor ki acaba her 3 saatte 1 90 cikiyor mudur emzirenlerin acaba onu merak ettim
Sagiyorum değişiyor çıkan cc 40 90 arası diyebilirim bende kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz ya ben antikolik biberon veriyorum zor çekişli en fazla 50 CC alıyor saatte yada Max iki saatte bir veriyorum burda yazılanlar 100 150 CC ler üç eaatte bir nasıl içiyorlar bu bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…