2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İşin kötüsü ben mide yanması refluyu sadece son ay çektim jsndjsdjs

Eklentiler

• IMG_20250515_160047.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 60
Senin yavru kaç günlük canım ?

Meme reddi yaşadım ben bebek memeye gidince çıldırıyordu. Emme pozisyonuna alınca bile çığlık çığlığa ağlıyordu ya da 3-4 dk emip bağırarak memeyi atıyordu

Ben 3 saatte bir 90 120 veriyorum once meme veriyorum emerse zorla sonra mama veriyorum nazen emiyo bazen emmiyo

Canım seninki kadarken ben de en fazla 60 veriyordum, normal bence. Ben daha yeni yeni 3-4 saatte bir 90 ml mama veriyorum, onu da yavrum sindirene kadar ağzından geliyor tekrar tekrar.. her bebek farklıdır, çişli bez sayısına bak, kakalı bez sayısına bak.. yeterli olduğunu düşünüyorsan hiç takılma bile..

Bence bez sayıları aşırı yeterli ya unuttum ben sizinkiler büyük ben Nisan anası olmaktan döndüm benim tek takıldığım memeyi almaması memelerle başım dertte

Kızlar bugün sabah 5 li karma aşıyı olduk verem aşısı da yapıldı inanılmaz huysuz bebeğim sürekli ağlıyor ateşi 37.7 yi gördü calpol verdim bekliyorum düşmesini bu kaç gün sürüyor gülen oynayan çocuğum uyandığınher dakika ağlıyor. Gece uyumayıp takip edeyim diyorum.

Bizde bugün asi olduk ay baygın gibiydi sabah çok korktum alates takibi yapiyom 37 görünce calpol verdim yükselmesini beklemedim ilk asidada öyle yaptım çok şükür ateşlenmesi inşallah artmaz çok korkuyorum rota yaptırdınız mi

soranları etiketleyemedim ama ben belki kullanmam zaten medela var elimde diye bebebao aldım ucuzdu ama çok memnunum tavsiye ederim medela ile de performansı çok yakın
Bende bebebao kullaniyom çok memnunum 3 saat beklersem güzel sağım çıkıyor ortaya sağa göre sol meme çok az ama yinede oğluma yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…