- 22 Ekim 2024
- 4.099
- 9.756
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.561
İşin kötüsü ben mide yanması refluyu sadece son ay çektim jsndjsdjsBu kız kel doğacaktı da ben o kadar reflüyü niye çektim yaaa
Canım bendeki mochi, grupta birkaç kişide daha var, diğer markaları bilmiyorum ama bendeki elektrikli kadar iyi çekiyor. Parça tedarik etmesi falan bu markada daha kolay, sıkıntı yaşayacak olursan hizmet ağının olması da önemli. Lansinoh var bende bir de. İkisinin arasında fark yok diyebilirim
Canım ben seni yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle, sağman lazım senin.. ben de ağrı olduğu zaman sağıyordum çünkü, şimdi süt olmadığı için ağrı da olmuyor bende, o yüzden bıraktım sağmayı. Yine dolacak olsa yeniden başlarım sağmaya.. ne olur ihmal etme sağmayı..
Senin yavru kaç günlük canım ?Sagiyorum değişiyor çıkan cc 40 90 arası diyebilirim bende kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz ya ben antikolik biberon veriyorum zor çekişli en fazla 50 CC alıyor saatte yada Max iki saatte bir veriyorum burda yazılanlar 100 150 CC ler üç eaatte bir nasıl içiyorlar bu bebeler
Oyyyy yerim ben bu minnoşu yaaaİşin kötüsü ben mide yanması refluyu sadece son ay çektim jsndjsdjs
Meme reddi yaşadım ben bebek memeye gidince çıldırıyordu. Emme pozisyonuna alınca bile çığlık çığlığa ağlıyordu ya da 3-4 dk emip bağırarak memeyi atıyorduO bahsettiğiniz durum meme reddiyse o zaman bizde de var. Ağzına memeyi alıp alıp çıkarıyor. 20 dk hiç aralıksız emmiyor ve hep böyleydi. İttirme huyu da var en başından beri. O yüzden gece biberon vermek daha kolay oluyor doyuyor çünkü.
Peki bu meme reddinin sonrası nasıl oluyor hiç emmeme durumu mu oluyor ? Ben zaten 6 aylık olunca eninde sonunda biberon vereceğim diye en başından beri verdim
Ben 3 saatte bir 90 120 veriyorum once meme veriyorum emerse zorla sonra mama veriyorum nazen emiyo bazen emmiyoSagiyorum değişiyor çıkan cc 40 90 arası diyebilirim bende kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz ya ben antikolik biberon veriyorum zor çekişli en fazla 50 CC alıyor saatte yada Max iki saatte bir veriyorum burda yazılanlar 100 150 CC ler üç eaatte bir nasıl içiyorlar bu bebeler
49 günlükSenin yavru kaç günlük canım ?
Canım seninki kadarken ben de en fazla 60 veriyordum, normal bence. Ben daha yeni yeni 3-4 saatte bir 90 ml mama veriyorum, onu da yavrum sindirene kadar ağzından geliyor tekrar tekrar.. her bebek farklıdır, çişli bez sayısına bak, kakalı bez sayısına bak.. yeterli olduğunu düşünüyorsan hiç takılma bile..49 günlük
Bence bez sayıları aşırı yeterli ya unuttum ben sizinkiler büyük ben Nisan anası olmaktan döndümCanım seninki kadarken ben de en fazla 60 veriyordum, normal bence. Ben daha yeni yeni 3-4 saatte bir 90 ml mama veriyorum, onu da yavrum sindirene kadar ağzından geliyor tekrar tekrar.. her bebek farklıdır, çişli bez sayısına bak, kakalı bez sayısına bak.. yeterli olduğunu düşünüyorsan hiç takılma bile..
Oyy saçların güzelliğineİşin kötüsü ben mide yanması refluyu sadece son ay çektim jsndjsdjs
Sapsarı olduğundan saçı yok gibi dıruyor gözleride renklimiKaşları bile yok, çıkanlar da sarıama ısrarla tepedeki üç beş tel asla yatmıyor belli çok inat olacak bu kız
Yok teyzesi kahveye dönüyor gözler, biz de küçükken sapsarıydıkSapsarı olduğundan saçı yok gibi dıruyor gözleride renklimi
Astiniz mi pekiMeme reddi yaşadım ben bebek memeye gidince çıldırıyordu. Emme pozisyonuna alınca bile çığlık çığlığa ağlıyordu ya da 3-4 dk emip bağırarak memeyi atıyordu
Şükür aştık baya uğraştık amaAstiniz mi peki
Oy onun sarı antenlerini yesinlerKaşları bile yok, çıkanlar da sarıama ısrarla tepedeki üç beş tel asla yatmıyor belli çok inat olacak bu kız
Benim erken doğdu 46 di bugün asi olurken sağlık ocağı ölçtü 57 çıktı senin kaçKizlar 2 aylik bebeklerinizin boyu ne kadar ?
Doğarken kaç doğdu canimBenim 57 ya kisa sanki
Bizde bugün asi oldukKızlar bugün sabah 5 li karma aşıyı olduk verem aşısı da yapıldı inanılmaz huysuz bebeğim sürekli ağlıyor ateşi 37.7 yi gördü calpol verdim bekliyorum düşmesini bu kaç gün sürüyor gülen oynayan çocuğum uyandığınher dakika ağlıyor. Gece uyumayıp takip edeyim diyorum.
Bende bebebao kullaniyom çok memnunum 3 saat beklersem güzel sağım çıkıyor ortaya sağa göre sol meme çok az ama yinede oğluma yetiyosoranları etiketleyemedim ama ben belki kullanmam zaten medela var elimde diye bebebao aldım ucuzdu ama çok memnunum tavsiye ederim medela ile de performansı çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?