2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben yaptıracağım canım rotavirüs

2. ay aşısını yaptıran herkeste ateş oldumu ? Ateşi çıkmayan bebek varmı ? Sanki herkeste ateş yapıyor bu aşı ağırmı acaba önceden daha farklıydı ya aşılar korktum bende bi şimdi

Of ben de erkek anasiyim, cok korkuyorum esine yansitmamaya devam et, ben yansittim su an aramiz bozuldu.

2. ay aşısını yaptıran herkeste ateş oldumu ? Ateşi çıkmayan bebek varmı ? Sanki herkeste ateş yapıyor bu aşı ağırmı acaba önceden daha farklıydı ya aşılar korktum bende bi şimdi

Of ben de erkek anasiyim, cok korkuyorum esine yansitmamaya devam et, ben yansittim su an aramiz bozuldu.
Sen iyi bir erkek anası olursun bence inşallah yani ilerisini bilemeyiz ama. Biz bunları yaşıyorsak oglumuz gelinimiz kızımız yaşasın istemem. Gereksiz soğukluk oluşuyor minicik olaylardan ben de yansittim icimdekini biliyor ve ina rağmen tartismaya girmedigimi de görüyor zaten o yüzden bozulacak bir durum olmadi ama tekrar olursa bu tarz o zaman bakalim nolacak düzelir araniz inşallah

Ennnn sevmedigim şey yatakodasina izinsiz girilmesi.
Ayrica sen cok yeni annesin minik bebegin var sen ne yapsan hoşgörmeleri lazim. Bu ilgi budalalığı nedir ya. Ama onlari ogulları boyle şımartiyor malesef

Ennnn sevmedigim şey yatakodasina izinsiz girilmesi.
Ayrica sen cok yeni annesin minik bebegin var sen ne yapsan hoşgörmeleri lazim. Bu ilgi budalalığı nedir ya. Ama onlari ogulları boyle şımartiyor malesef
Valla oğlunun aklı varsa beni şımartır sndbdjjdjd üçüncüyü bana ulaşmadan kesip atar bak biraz bile varsa diyorum nsbxjsjdjjdjdfj o gün bu olaydan sonra biz birbirimizle ilgilendik valla bu sorunu sorun olarak görüp hayatimizin merkezine alamayiz çok sevgili kayinvalide ve kayin görümce nxnxjsndj

Kiz kocan cok şansli ha seninle yaşlanmaz valla

Benim erken doğdu 46 di bugün asi olurken sağlık ocağı ölçtü 57 çıktı senin kaç
Benim de 57 canim 2 aylik saglik ocagi olctu kisa mi acaba diye cok endiswleniyorum anne sutu emmiyor cok surekli veriyorum memeyle kavga ediyo ona ragmrn inatla vermeye cslisiyorum acaba anne sutu icemiyor diye mi oyle

Kiz kocan cok şansli ha seninle yaşlanmaz valla
Ay gerçekten mi ya djdnjdnd sevindim cerceveletip duvara asayim da gelip geçip görsün kocam sjnsjsjsjdnd
HuysuZlandi mi canim yan etkiler ne zamana kadar devam ediyormus
Yani kendi huysuzlugu dışında ekstra bir şey hissetmedim ben, belki asidandir diye emziği diretmedim her istediğinde emzirdim direkt nolur nolmaz diye etkisi olmadan uçtu gitti gibi oldu bizimki şükür

Sevindim canim biz de bugun olduk oldugu gibi calpol verdim sabah bir de aksam verdim bu geceyi atlatirsak tamamdir sanirim

Rota için 90 gününü doldursun dediler 95. Güne randevu verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…