- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.581
Ben yaptıracağım canım rotavirüsBizde bugün asi oldukay baygın gibiydi sabah çok korktum alates takibi yapiyom 37 görünce calpol verdim yükselmesini beklemedim ilk asidada öyle yaptım çok şükür ateşlenmesi inşallah artmaz çok korkuyorum rota yaptırdınız mi
Of ben de erkek anasiyim, cok korkuyorumAy dün kvlere gittik gitmeyecektim uzun bir süre çünkü mevzular dönmüş... Neyse eşimin kardeşi o akşam gelip ankaraya gececekmis ipeği görsünler diye gitmiş bulunduk. Saçları dökülme mevzusuna eşim de bi makine alırız ayrı onla keseriz belki diyodu kv hemen laf arasında tartiya koyup tartın muhabbeti yaomaya basladi yine... İlk haftası yapılıyor o şuan yapmak gereksiz dedim. Olsun dedi... Bir de saçı iki katına çıkmış artık ne anlamı vara getirdim, yarısını hesaplarsiniz dedi... Sinra dedim altın olmak zorunda değilmiş zaten gümüş olarak yaparsin yapmak istersen dedim esime sjdbjsd ama yaptırmayı düşünmüyorum inada bindirdim biraz. Zaten sünnet olayını geçti çoktan şuan yapsan ne yapmasan ne... 7f anlamıyorum cidden, kendisi yapmamış benim çocuğumun her şeyine muhalefet,,,,
O mevzu dediğim de anlatim şimdi anlatmadan durmicam sjdbsjdbjsjd mevlutten beri benim eve gelmiyor annesi binbir bahane zaman bulaamdik cart curt, biz de bir defa gittik o kadar. Eşim de bu tatsızlık ortadan kalksin diye çağırdı sürekli gel gör diye ama gelmedi hiç bahanesi bitmedi. Gezmeye kosa kosa gider. Neyse bizim bu tarafa yakin bir yere gelmisler 5dk mesafe, eşim de uğrayın demiş ben de dedim gelsinler uyabikti bebek. Gelmedilereşim de arayıp kardeşiyle tartışmış niye gelmiyonuz diye. Kardeşi de (erkek görümcem djndjsndjbd) işte Büşra annemin anneler gününü kutladı mi?( Akşam arayacaktim ioek durmuyordu işlerim de vardı) İşte annemden özür diledi mi? (Misafirlerine ayıp etmişim snndjsjdjd) Ya sen misafirini benim yatak odama sokuyorsun ayıp değil? Bebeğimin fotisini cektiriyorsun ayıp değil? Sana kucağına verme hocanın diyoruz tamam diyosun (salak yerine koyarak) gidip dksina hocaya veriyorsun ayıp değil? Odada gezdirme demişim tamam demişsin yine gezdirmişsin o da ayıp değil? Yetmiyor bir de ben mi özür dileyecegim skxbsjdjsdjisbdisbd bu olayı annesiyle konuşmadı, benimle de konusulmadi :d arkamdan konuşulmuş evde belli. Eşim onları da tutmadi ama atmadı da yani olay kapansın istiyor, ben de bir şey yansitmadim ama eskisi gibi samimi değilim olmam da.. oğlu gelip eşime bunları diyebiliyorsa arkadan konusulmustur hepsi eminim. Saçma sapan seylerle canımızı sıkıyorlar işte dün istisnaydi daha gitmeyi düşünmüyorum. Zamani olan zaman ayirsin zaman yaratsin kendine az gezsin geçerken uğrasin evime görsün torununu yeğenini... Yeto normalde biliyodunuz iyidir falan diyodum en iyisi de bu kadar oluyormuş
Ayyy ne dolmuşum ya, içim de sogumuyor eşime yansitmiyorum çünkü o üzüldü bu konuya, bir ay geçmiş hicbir şey olmamış gibi davranip birden ortaya bunu atamazsiniz hayırdır diyo o da doğruyani hem salak yerine koyulduk lafimizi dinleyen olmadi, hem de döndü dolaştı bize patladı mevzu
Eds sistemi ile ilk etapta serçe parmağımla besledim sonra mememle besledim. Sonra memeye alıyordum ağlıyordu biraz dolaştırma sonra tekrar meme zor oluyor biraz . Ama bebeği zorlamamak gerekiyor iyice sinirleniyor çünküNasıl başardıniz
2. ay aşısını yaptıran herkeste ateş oldumu ? Ateşi çıkmayan bebek varmı ? Sanki herkeste ateş yapıyor bu aşı ağırmı acaba önceden daha farklıydı ya aşılar korktum bende bi şimdi
Sen iyi bir erkek anası olursun bence inşallah yani ilerisini bilemeyiz ama. Biz bunları yaşıyorsak oglumuz gelinimiz kızımız yaşasın istemem. Gereksiz soğukluk oluşuyor minicik olaylardanOf ben de erkek anasiyim, cok korkuyorumesine yansitmamaya devam et, ben yansittim su an aramiz bozuldu.
62 cm di 10 gun onceKizlar 2 aylik bebeklerinizin boyu ne kadar ?
EŞin ve senin boyunuz nasilBenim 57 ya kisa sanki
Ennnn sevmedigim şey yatakodasina izinsiz girilmesi.Ay dün kvlere gittik gitmeyecektim uzun bir süre çünkü mevzular dönmüş... Neyse eşimin kardeşi o akşam gelip ankaraya gececekmis ipeği görsünler diye gitmiş bulunduk. Saçları dökülme mevzusuna eşim de bi makine alırız ayrı onla keseriz belki diyodu kv hemen laf arasında tartiya koyup tartın muhabbeti yaomaya basladi yine... İlk haftası yapılıyor o şuan yapmak gereksiz dedim. Olsun dedi... Bir de saçı iki katına çıkmış artık ne anlamı vara getirdim, yarısını hesaplarsiniz dedi... Sinra dedim altın olmak zorunda değilmiş zaten gümüş olarak yaparsin yapmak istersen dedim esime sjdbjsd ama yaptırmayı düşünmüyorum inada bindirdim biraz. Zaten sünnet olayını geçti çoktan şuan yapsan ne yapmasan ne... 7f anlamıyorum cidden, kendisi yapmamış benim çocuğumun her şeyine muhalefet,,,,
O mevzu dediğim de anlatim şimdi anlatmadan durmicam sjdbsjdbjsjd mevlutten beri benim eve gelmiyor annesi binbir bahane zaman bulaamdik cart curt, biz de bir defa gittik o kadar. Eşim de bu tatsızlık ortadan kalksin diye çağırdı sürekli gel gör diye ama gelmedi hiç bahanesi bitmedi. Gezmeye kosa kosa gider. Neyse bizim bu tarafa yakin bir yere gelmisler 5dk mesafe, eşim de uğrayın demiş ben de dedim gelsinler uyabikti bebek. Gelmedilereşim de arayıp kardeşiyle tartışmış niye gelmiyonuz diye. Kardeşi de (erkek görümcem djndjsndjbd) işte Büşra annemin anneler gününü kutladı mi?( Akşam arayacaktim ioek durmuyordu işlerim de vardı) İşte annemden özür diledi mi? (Misafirlerine ayıp etmişim snndjsjdjd) Ya sen misafirini benim yatak odama sokuyorsun ayıp değil? Bebeğimin fotisini cektiriyorsun ayıp değil? Sana kucağına verme hocanın diyoruz tamam diyosun (salak yerine koyarak) gidip dksina hocaya veriyorsun ayıp değil? Odada gezdirme demişim tamam demişsin yine gezdirmişsin o da ayıp değil? Yetmiyor bir de ben mi özür dileyecegim skxbsjdjsdjisbdisbd bu olayı annesiyle konuşmadı, benimle de konusulmadi :d arkamdan konuşulmuş evde belli. Eşim onları da tutmadi ama atmadı da yani olay kapansın istiyor, ben de bir şey yansitmadim ama eskisi gibi samimi değilim olmam da.. oğlu gelip eşime bunları diyebiliyorsa arkadan konusulmustur hepsi eminim. Saçma sapan seylerle canımızı sıkıyorlar işte dün istisnaydi daha gitmeyi düşünmüyorum. Zamani olan zaman ayirsin zaman yaratsin kendine az gezsin geçerken uğrasin evime görsün torununu yeğenini... Yeto normalde biliyodunuz iyidir falan diyodum en iyisi de bu kadar oluyormuş
Ayyy ne dolmuşum ya, içim de sogumuyor eşime yansitmiyorum çünkü o üzüldü bu konuya, bir ay geçmiş hicbir şey olmamış gibi davranip birden ortaya bunu atamazsiniz hayırdır diyo o da doğruyani hem salak yerine koyulduk lafimizi dinleyen olmadi, hem de döndü dolaştı bize patladı mevzu
Valla oğlunun aklı varsa beni şımartır sndbdjjdjd üçüncüyü bana ulaşmadan kesip atar bak biraz bile varsa diyorum nsbxjsjdjjdjdfj o gün bu olaydan sonra biz birbirimizle ilgilendikEnnnn sevmedigim şey yatakodasina izinsiz girilmesi.
Ayrica sen cok yeni annesin minik bebegin var sen ne yapsan hoşgörmeleri lazim. Bu ilgi budalalığı nedir ya. Ama onlari ogulları boyle şımartiyor malesef
Kiz kocan cok şansli ha seninle yaşlanmaz vallaValla oğlunun aklı varsa beni şımartır sndbdjjdjd üçüncüyü bana ulaşmadan kesip atar bak biraz bile varsa diyorum nsbxjsjdjjdjdfj o gün bu olaydan sonra biz birbirimizle ilgilendikvalla bu sorunu sorun olarak görüp hayatimizin merkezine alamayiz çok sevgili kayinvalide ve kayin görümce nxnxjsndj
Benim de 57 canim 2 aylik saglik ocagi olctu kisa mi acaba diye cok endiswleniyorum anne sutu emmiyor cok surekli veriyorum memeyle kavga ediyo ona ragmrn inatla vermeye cslisiyorum acaba anne sutu icemiyor diye mi oyleBenim erken doğdu 46 di bugün asi olurken sağlık ocağı ölçtü 57 çıktı senin kaç
Benim 160 esimin 180EŞin ve senin boyunuz nasil
Masallah canim62 cm di 10 gun once
HuysuZlandi mi canim yan etkiler ne zamana kadar devam ediyormus
Ay gerçekten mi ya djdnjdnd sevindim cerceveletip duvara asayim da gelip geçip görsün kocam sjnsjsjsjdndKiz kocan cok şansli ha seninle yaşlanmaz valla
Yani kendi huysuzlugu dışında ekstra bir şey hissetmedim ben, belki asidandir diye emziği diretmedim her istediğinde emzirdim direkt nolur nolmaz diyeHuysuZlandi mi canim yan etkiler ne zamana kadar devam ediyormus
Sevindim canim biz de bugun olduk oldugu gibi calpol verdim sabah bir de aksam verdim bu geceyi atlatirsak tamamdir sanirimAy gerçekten mi ya djdnjdnd sevindim cerceveletip duvara asayim da gelip geçip görsün kocam sjnsjsjsjdnd
Yani kendi huysuzlugu dışında ekstra bir şey hissetmedim ben, belki asidandir diye emziği diretmedim her istediğinde emzirdim direkt nolur nolmaz diyeetkisi olmadan uçtu gitti gibi oldu bizimki şükür
Rota için 90 gününü doldursun dediler 95. Güne randevu verdilerBizde bugün asi oldukay baygın gibiydi sabah çok korktum alates takibi yapiyom 37 görünce calpol verdim yükselmesini beklemedim ilk asidada öyle yaptım çok şükür ateşlenmesi inşallah artmaz çok korkuyorum rota yaptırdınız mi
Kizmi erkek mi. Kiz bebekler erkek bebeklere gore geriden gelio boy olarakBenim 160 esimin 180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?