2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
HAmileyken burda en aktif kisilerden biriydin maya kuşum kiyamammm

Ay kızlar vallah hiç unutuyorum ya o zamanlar bir de pc de giriyordum belki telden üşeniyorum kız

misophonia_ @fnd_50 maya91 aklıma şuan sizin nickler geldi dkdnjd bayadir göremiyorum sizi napiyosunuz nasılsınız sesiniz çıkmıyor iyisinizdir inşallah kızlar
Canım Büşracım çok şükür iyiyiz, her şey yolunda. Girmeye fırsat bulamıyorum hiç. Bebişten fırsat oldukça ablasıyla etkinlik, kitap çalışması, evcilik gibi işlerle uğraşıyorum. Yemek, temizlik de şip şak ne olursa. Sen nasılsın? İpek kız nasıl?

Kızlar merhaba. Havalarda ısındı, bebek arabamız ağır olduğu için hafif kullanışlı baston bebek arabası bakıyorum. Dışarı çıkıp gezerken kolay olacak , hafif kullanışlı baston bebek arabası önerisi olan var mı?

Emziği tutması için bi teknik var mı direkt ağzına koyunca emiyor mu ya
Nene yöntemi var işte sallıyırsun bebeği hızlı hızlı, emziği dudaklarına sürüyorsun aynı anda ağzına sok çıkar yapıyorsun hala sallıyorsun ağzına verince emziğe hafif hafif vurup pış pışlıyorsun atacak gibi olunca pışpış sayesibde geri emiyor katakulleye getirmiş oluyorsun

Biara çok düz gibi görünüyor ne yapsanda o düzlük belli oluyor ama bir yaşını geçtikten sonra kafa daha güzel şekil alıyor yinede sağa sola yatırmaya devam et sen bende hep sağ sol yaptığımdan oralar düzleşti

Kızlar uzun bi aradan sonra merhabalar nasılsınız iyimisiniz bebişlerle nasıl geçiyor günleriniz kalça ultrasonu kafama takıldı sonuçlarınız nasıl merak ediyorum bizim 60/76 62/77 çıktı normal dedi ama ek bi not düş dedi anlayamadım anlayan varsa yorumlarsa sevinirim

Kızlar gündüz uykularını nasıl bir ortamda yaptırıyorsunuz. Hiç gündüz uykusu yok ya hiçbişe yapamıyorum bi kere 1 saat uyuyor başka yok
Şuan ben bir düzen kuramadım çok kısa uyuyup kısa uyanık kalıyor anlayamadım daha düzenini ilk 5 ay pek bir düzende olmuyor sonrasında başlyor braz uzun uykular

E bu seferde sag sol duzleşirse napcam ayy

Bende bir suredir daha cok dikkat ediyorum yan yatirmaya. Ama dun yikarken kafasinin sekli cok dikkatimi cekti canım sıkıldı kendide surekli kafasini duz ceviriyor ben yan cevirdikcede uykusu kaciyor
Aynı durumdayız dün 8de banyodur beslenmedir halledip uyuttum. Mısır patlattım, kocamla film açlık aylar üstüne. Kamerada kontrol ediyorum tabi. 20 dkda bir gidip kafa düzelttim film mi izledim uraz'ı mı izledim anlamadım.

Valla kafasi boyle duz kalirsa cok uzulurum tabi once saglik onemli olan ama daha dikkatli olsaydik boyle olmazdi oyuzden kafaya takiyorum malesef

İyiyim canım ben çok şükür. Burayı girmeyi inan unutuyorum gavxbx vakitten dolayı değil beyin unutturuyor sen nasılsın napıyorsuun
Ses çıkmayınca merak ettim sjdnsjjdjd iyiyseniz güzel zaten ben de çok giremiyorum arada baya bakmadigim falan oluyor bugün kötüyüm uykulu perişan geberik.... Gece 4-5 defa uyandı bebem.... Saatinde uyudu aslında ama aç uyudu gibi olunca 22.30 da kalkti 2 de bidaha 4 de bidaha 5.50 de bidaha.... 6 dan sonra yatamadim çünkü hanimefendi daha uyumadi gülücükler tekmeler saçıyordu yatakta dkndkdkdj
İki bebe olunca insan oburuyle de ilgilenmek istiyor dinleneyim vs desen o da bebek ilgi istiyor anlayabiliyorum yoğunluğunu. İyiyseniz güzel hayat bizi bi o yana bi bu yana savuruyor işte o da iyi uyuyo şuan gece düzensiz uykudan sonra bakalım şimdi ne kadar uyuyacak....
E bu seferde sag sol duzleşirse napcam ayy
Kız duzlesmez bi sag bi sol bi düz olarak yatır bir şey olmaz benim bebe de hep sağa dönük kafasi ben de duzlescek korkusuna kendi yatagimda şuan sola dondurdum bedeni de biraz sola dönük ama korkuyorum yan yatirmayin diyolar diye arada gidip bakcam kontrole.... Doktoruna gidince de sor der sana nasıl yatirman gerektigini zaten sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…