- 9 Ağustos 2016
- 7.621
- 24.477
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.821
HAmileyken burda en aktif kisilerden biriydin maya kuşumkiyamammm
Ay kızlar vallah hiç unutuyorum yaAy evet bende en çok mayanın olmamasına şaşırıyorum buranın demirbaşıydın mayoşu nerelerdesin
Delallll daha düzelir canım sürekli aynı şekilde yatırma ah bu kvler ne çok biliyor ordinaryüs hepsi sinir oluyorum
Benim oğlanda aynı bir sağ bir sol yan yatırmaya çalışıyorum bu ara bendeDüzelir dimicok taktim kafaya
Bende bir suredir daha cok dikkat ediyorum yan yatirmaya. Ama dun yikarken kafasinin sekli cok dikkatimi cekti canım sıkıldıBenim oğlanda aynı bir sağ bir sol yan yatırmaya çalışıyorum bu ara bende
Ay kızlar vallah hiç unutuyorum yao zamanlar bir de pc de giriyordum belki telden üşeniyorum kız
Canım Büşracım çok şükür iyiyiz, her şey yolunda. Girmeye fırsat bulamıyorum hiç. Bebişten fırsat oldukça ablasıyla etkinlik, kitap çalışması, evcilik gibi işlerle uğraşıyorum.misophonia_ @fnd_50 maya91 aklıma şuan sizin nickler geldi dkdnjd bayadir göremiyorum sizi napiyosunuz nasılsınız sesiniz çıkmıyor iyisinizdir inşallah kızlar
Bulgur hem süt yapar hem gaz yapar derler burdaBen herşeyi yiyorum gaz yapacağınu düşündüğüm yemeklere kimyon ekliyorum sadece. Köfte neden yemiyorsun ki?
Nene yöntemi var işte sallıyırsun bebeği hızlı hızlı, emziği dudaklarına sürüyorsun aynı anda ağzına sok çıkar yapıyorsun hala sallıyorsun ağzına verince emziğe hafif hafif vurup pış pışlıyorsun atacak gibi olunca pışpış sayesibde geri emiyor katakulleye getirmiş oluyorsunEmziği tutması için bi teknik var mı direkt ağzına koyunca emiyor mu ya
Biara çok düz gibi görünüyor ne yapsanda o düzlük belli oluyor ama bir yaşını geçtikten sonra kafa daha güzel şekil alıyor yinede sağa sola yatırmaya devam et sen bende hep sağ sol yaptığımdan oralar düzleştiKizlar ya benim oglanin kafasi duzlesti. Biara kusuyor die benim kv yastikta yatiriyordu bende bi bildigi vardir die sesimi cikarmadim. Yastiktada kafasini hic sag sola cevirmiodu oglum. Hep dumduz yatti. O donemde duzlesti bence. Sonra hep yan yatirmaya ozen gosterdim ama geceleri kendi kendine duz ceviriyor kafasini. Bu saatten sonra duzelirmi yoksa gecmi kaldim bilmiorum canim cok sıkkın
Şuan ben bir düzen kuramadım çok kısa uyuyup kısa uyanık kalıyor anlayamadım daha düzenini ilk 5 ay pek bir düzende olmuyor sonrasında başlyor braz uzun uykularKızlar gündüz uykularını nasıl bir ortamda yaptırıyorsunuz. Hiç gündüz uykusu yok ya hiçbişe yapamıyorum bi kere 1 saat uyuyor başka yok
E bu seferde sag sol duzleşirse napcam ayyBiara çok düz gibi görünüyor ne yapsanda o düzlük belli oluyor ama bir yaşını geçtikten sonra kafa daha güzel şekil alıyor yinede sağa sola yatırmaya devam et sen bende hep sağ sol yaptığımdan oralar düzleşti
Aynı durumdayız dün 8de banyodur beslenmedir halledip uyuttum. Mısır patlattım, kocamla film açlık aylar üstüne. Kamerada kontrol ediyorum tabi. 20 dkda bir gidip kafa düzelttimBende bir suredir daha cok dikkat ediyorum yan yatirmaya. Ama dun yikarken kafasinin sekli cok dikkatimi cekti canım sıkıldıkendide surekli kafasini duz ceviriyor ben yan cevirdikcede uykusu kaciyor
Valla kafasi boyle duz kalirsa cok uzulurumAynı durumdayız dün 8de banyodur beslenmedir halledip uyuttum. Mısır patlattım, kocamla film açlık aylar üstüne. Kamerada kontrol ediyorum tabi. 20 dkda bir gidip kafa düzelttimfilm mi izledim uraz'ı mı izledim anlamadım.
Ses çıkmayınca merak ettim sjdnsjjdjd iyiyseniz güzel zaten ben de çok giremiyorum arada baya bakmadigim falan oluyorİyiyim canım ben çok şükür. Burayı girmeyi inan unutuyorum gavxbx vakitten dolayı değil beyin unutturuyorsen nasılsın napıyorsuun
İki bebe olunca insan oburuyle de ilgilenmek istiyor dinleneyim vs desen o da bebek ilgi istiyorCanım Büşracım çok şükür iyiyiz, her şey yolunda. Girmeye fırsat bulamıyorum hiç. Bebişten fırsat oldukça ablasıyla etkinlik, kitap çalışması, evcilik gibi işlerle uğraşıyorum.Yemek, temizlik de şip şak ne olursa. Sen nasılsın? İpek kız nasıl?
Kız duzlesmez bi sag bi sol bi düz olarak yatır bir şey olmazE bu seferde sag sol duzleşirse napcam ayy
Burası da olmasa bebeler kaç günlük haberimiz olmicakAnaaa kiz 9 gün sonra 3 aylık oluyor ipek kuş dnbndndjd ay zaman nasıl çabuk geçiyor yaaa
Bazen sırf ona bakmaya giriyorum jdndjsjdjdaBurası da olmasa bebeler kaç günlük haberimiz olmicak
Kedin mi var seninBazen sırf ona bakmaya giriyorum jdndjsjdjda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?