- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.841
EvetKedin mi var senin
Ben sürekli dikkat ettim maalesef 2. Ayından sonra kontrolü eline alıyor. Gece uyurken de eminim yine keyfi istediği gibi uyuyor. Elimden geleni yapıyorum, gece 12 ye kadar asla düz yatırmıyorum uyanıyor evet ama yine uyutuyorum. Sabaha kadar da bekleyemem ki ama..Beklesem gündüz bakmaya mecalim kalmaz. Benimkinin de yanlarda düzleşme var sanki. Dönmeye başlayınca zaten müdahale edemeyeceğiz, dönüp duracaklar yatakta, bence düzelir her tarafı. Düzelmeyenler de çok ciddi boyutta olanlar oluyo genelde.Valla kafasi boyle duz kalirsa cok uzulurumtabi once saglik onemli olan ama daha dikkatli olsaydik boyle olmazdi oyuzden kafaya takiyorum malesef
Siz bu konuda doktora gostermişmiydiniz pekiBen sürekli dikkat ettim maalesef 2. Ayından sonra kontrolü eline alıyor. Gece uyurken de eminim yine keyfi istediği gibi uyuyor. Elimden geleni yapıyorum, gece 12 ye kadar asla düz yatırmıyorum uyanıyor evet ama yine uyutuyorum. Sabaha kadar da bekleyemem ki ama..Beklesem gündüz bakmaya mecalim kalmaz. Benimkinin de yanlarda düzleşme var sanki. Dönmeye başlayınca zaten müdahale edemeyeceğiz, dönüp duracaklar yatakta, bence düzelir her tarafı. Düzelmeyenler de çok ciddi boyutta olanlar oluyo genelde.
Canım arkadaşım bebeğini hep tek yöne yatırmış uzun süre. Bebeğin kafası ciddi anlamda yamuktu. Hatta tedavi amaçlı kask falan takılır mı diye düşünüyordu. Doktor gerek yok demiş. Sonra biraz daha öbür tarafına falan yatırdı. Büyüdükçe şekillendi, yamukluğu gitti. Ben onu tanıdığımda bebeği 4-5 aylık falandı. O sıralar çok yamuktu, yaşına doğru pek bir şeyi kalmadı. 2 yaş civarı tamamen düzgündü. Senin için de geç değil yani.Kizlar ya benim oglanin kafasi duzlesti. Biara kusuyor die benim kv yastikta yatiriyordu bende bi bildigi vardir die sesimi cikarmadim. Yastiktada kafasini hic sag sola cevirmiodu oglum. Hep dumduz yatti. O donemde duzlesti bence. Sonra hep yan yatirmaya ozen gosterdim ama geceleri kendi kendine duz ceviriyor kafasini. Bu saatten sonra duzelirmi yoksa gecmi kaldim bilmiorum canim cok sıkkın
İki çocuklu hayatta başta ne halt yedim diye düşündüm. Emzirmek çok yorucu geldi başlarda ama şu an "bir gülüşü var" dönemindeyim.Ses çıkmayınca merak ettim sjdnsjjdjd iyiyseniz güzel zaten ben de çok giremiyorum arada baya bakmadigim falan oluyorbugün kötüyüm uykulu perişan geberik.... Gece 4-5 defa uyandı bebem.... Saatinde uyudu aslında ama aç uyudu gibi olunca 22.30 da kalkti 2 de bidaha 4 de bidaha 5.50 de bidaha.... 6 dan sonra yatamadim çünkü hanimefendi daha uyumadi gülücükler tekmeler saçıyordu yatakta dkndkdkdj
İki bebe olunca insan oburuyle de ilgilenmek istiyor dinleneyim vs desen o da bebek ilgi istiyoranlayabiliyorum yoğunluğunu. İyiyseniz güzel hayat bizi bi o yana bi bu yana savuruyor işte o da iyi uyuyo şuan gece düzensiz uykudan sonra bakalım şimdi ne kadar uyuyacak....
Kız duzlesmez bi sag bi sol bi düz olarak yatır bir şey olmazbenim bebe de hep sağa dönük kafasi ben de duzlescek korkusuna kendi yatagimda şuan sola dondurdum bedeni de biraz sola dönük ama korkuyorum yan yatirmayin diyolar diye arada gidip bakcam kontrole.... Doktoruna gidince de sor der sana nasıl yatirman gerektigini zaten sıkıntı yapma
Ay sagolun boyle duydukca rahatliyorumCanım arkadaşım bebeğini hep tek yöne yatırmış uzun süre. Bebeğin kafası ciddi anlamda yamuktu. Hatta tedavi amaçlı kask falan takılır mı diye düşünüyordu. Doktor gerek yok demiş. Sonra biraz daha öbür tarafına falan yatırdı. Büyüdükçe şekillendi, yamukluğu gitti. Ben onu tanıdığımda bebeği 4-5 aylık falandı. O sıralar çok yamuktu, yaşına doğru pek bir şeyi kalmadı. 2 yaş civarı tamamen düzgündü. Senin için de geç değil yani.
Kız ben korkuma tedaviye başlayamadım ne fitil ne merhem ne mushil zeytinyağı ile devam ediyorumEki Görüntüle 3594170 ben aldim da eczanedekiler günde 3 defa demiş çok değil mi ?Puskevit ne kadar az ve ne sıklıkta içmeyi önerirsin bilir kişi seni seçtim
ipeksi19 şurubu içtin mi naptın jdndkdkd
Hayırdır canım ne alçısu? Pek girmediğim için kaçırmışımKız ben korkuma tedaviye başlayamadım ne fitil ne merhem ne mushil zeytinyağı ile devam ediyorum
Şu alçı çıksın öyle başlayım dedim güvenemedim kendime yarın bir kontrol var bakalım ne aşamadayız yarınki duruma göre başlarım dedim diyet olayına döndü benimki şu zaman başlıcam diye sürekli erteleyip duruyorum
Ay burda okumaktan pskolojimmi etkilendi ne oldu bilmiyorumKız ben korkuma tedaviye başlayamadım ne fitil ne merhem ne mushil zeytinyağı ile devam ediyorum
Şu alçı çıksın öyle başlayım dedim güvenemedim kendime yarın bir kontrol var bakalım ne aşamadayız yarınki duruma göre başlarım dedim diyet olayına döndü benimki şu zaman başlıcam diye sürekli erteleyip duruyorum
Off bu super bir ilacEki Görüntüle 3594170 ben aldim da eczanedekiler günde 3 defa demiş çok değil mi ?Puskevit ne kadar az ve ne sıklıkta içmeyi önerirsin bilir kişi seni seçtim
Canım ayağımı burktum ben fena bilekten kırık varmışHayırdır canım ne alçısu? Pek girmediğim için kaçırmışım
Ay burda okumaktan pskolojimmi etkilendi ne oldu bilmiyorumçok kötü bir haldeyimm ben dört gündür hastane yemekleri beni mahvetti işkenceler için de kıvranıyorum nasıl geçecek bu geçmez yazıyor yaşayanlar ağrı kesilir yada tekrar ortaya çıkarmış galiba hemoroid memeleride var birsürü zeytin yağını yğzeyselmi sürüyorsun nasıl yapıyorsun ne nalet bişey bu
Amannn ciddi misin ben hiç başlamayım o zaman alçıyla WC ye yetişememOff bu super bir ilacsakın icip disari cikayim deme. Evde wc nin yakınlarında ol mumkunse
Kızlar merhaba. Havalarda ısındı, bebek arabamız ağır olduğu için hafif kullanışlı baston bebek arabası bakıyorum. Dışarı çıkıp gezerken kolay olacak , hafif kullanışlı baston bebek arabası önerisi olan var mı?
Zeytinyagini tam olarak nasıl suruyorsun nereye yani djdbjdjd benim normalde görünürde bir basur vs yok ama dediğim gibi ikininca çıkıyor zaten iş oraya gekdikten sonra sürsem ne surmesem ne jbdjdndjdn her türlü acımış acimasa da kanamis oluyor....Kız ben korkuma tedaviye başlayamadım ne fitil ne merhem ne mushil zeytinyağı ile devam ediyorum
Jandjdhdhhdjd ben psikolojik olduğunu sanmıyorum doğum yapmak sonucu buymuş diyorum çünkü sayımız çok fazla coook eski konularda dahi var bu mevzu işte... Ordakiler de ameliyat bile olsan geri oluşuyor veya en ufak diyet bozmada vs tekrarlıyor diyolar bu beni çok üzüyorAy burda okumaktan pskolojimmi etkilendi ne oldu bilmiyorumçok kötü bir haldeyimm ben dört gündür hastane yemekleri beni mahvetti işkenceler için de kıvranıyorum nasıl geçecek bu geçmez yazıyor yaşayanlar ağrı kesilir yada tekrar ortaya çıkarmış galiba hemoroid memeleride var birsürü zeytin yağını yğzeyselmi sürüyorsun nasıl yapıyorsun ne nalet bişey bu
Kiz ne kadar ne sıklıkta icicemOff bu super bir ilacsakın icip disari cikayim deme. Evde wc nin yakınlarında ol mumkunse
Günde üç mü çüşEki Görüntüle 3594170 ben aldim da eczanedekiler günde 3 defa demiş çok değil mi ?Puskevit ne kadar az ve ne sıklıkta içmeyi önerirsin bilir kişi seni seçtim
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Yanında biri var mı yardım eden?Canım ayağımı burktum ben fena bilekten kırık varmış2 haftadır alçıda ayağım doktor en az 4 hafta dedi yarın bir kontrole gidicem bakalım ne durumda Ay yerimden kımıldayamıyorum 2 aylık bebeyle başıma bir de bu geldi çok şükür yine idare ediyoruz
inşallah geçer canım daha kantoronu alamadım bende Pamuk’a iki üç damla damlatıp pat pat oraya sürüyorum en azından yumuşatıyor tuvalete çıkarken daha rahat oluyor ama nir iyileşme belirtisi olmadı tedaviye kadar onla yumuşatıp idare edeyim dedim
Amannn ciddi misin ben hiç başlamayım o zaman alçıyla WC ye yetişemem
Ya hani ağrı kesicilere de günde 3 yazarlar ama biz ağrımız oldukça içeriz ya öyle düşün bence bunu da lazım oldukça kullanıcanEki Görüntüle 3594170 ben aldim da eczanedekiler günde 3 defa demiş çok değil mi ?Puskevit ne kadar az ve ne sıklıkta içmeyi önerirsin bilir kişi seni seçtim
Valla 2 -3 günde bir çıkıyorum bir kere içeyim tam doz değil de yarısı kadar gibi durums göre ara ara kullanırım o zaman etkisini azaltiyorsa .. elimizdekinden olmayalim djdnndGünde üç mü çüşönce bir ölçek iç birkaç saate bak bakalım hareketlenme olacak mı zaten bir gaz başlıyor aboovv zamanla etkisi azalıyor mesela ama ilk zamanlar bir kere içmek içini boşaltır ha ciddi kabızlığı olanlara mesela öyle etki etmiyormuş yani günlerce tuvalete çıkamıyorsan ıkın allah ıkın gelmiyorsa günde 3 olur anca bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?