2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Wee nin damakli emzigini almistim deneme amacli. Sanki tam kavrayamiyor yani hosuna gitmesi gibi. Bide damaksiz denicem
Bibs de dene ama damaklı da yüzde 90 bebekler avent i tutuyorlar. Ben de benziyorlar diye chicco almistim az tuttu ama sonra istemedi pek yüzüne de iz yapinca avent aldık onu daha çok tutuyor işte bibs almazsa bunu da deneyebilirsiniz

Ya aventin ucu yassı gibi ya oda hoşuna gitmezse die tereddutdeyim ama denicez bakalim illaki tutacak birini

Kizlar yaa hangi yemekleri yiyebiliyorsunuz gaz yapacak diye hicbirsey yiyemiyorum ne kofte yiyebiliyorum ne birsey domates o kadar ozledim ki

Kızlar gündüz uykularını nasıl bir ortamda yaptırıyorsunuz. Hiç gündüz uykusu yok ya hiçbişe yapamıyorum bi kere 1 saat uyuyor başka yok

Wee nin damakli emzigini almistim deneme amacli. Sanki tam kavrayamiyor yani hosuna gitmesi gibi. Bide damaksiz denicem
Wee bana hediye gelmişti onu hiç tutmadı ama aventi bazen tutuyor. Mesela dışarı cıkardığımızda pusette ve arabada mutlaka emzik istiyor. Ama evde emmiyor neden bilmiyorum. İlk verdiğimde memeye bir garip davranmıştı çok korkmustum ama çok sevmedi emziği

Emziği tutması için bi teknik var mı direkt ağzına koyunca emiyor mu ya

Philips almıştım bazısı diyor ucuz emzik deneyin diye de bakalım denemedim daha
Bende ucuz bise aldim ama damakli olandan. Cok sevmedi sanki. Emiyor ama kisa sure sonra dusuruyor geri verdigimde tekrar aliyor dusurunce agliyor ucuzu begenmedi pahali istiyor demekki

BEnde gec verdim diyemi ısınamadı emzige acaba

Bende ucuz bise aldim ama damakli olandan. Cok sevmedi sanki. Emiyor ama kisa sure sonra dusuruyor geri verdigimde tekrar aliyor dusurunce agliyor ucuzu begenmedi pahali istiyor demekki
Kauçuk emzik oluyır ondan mı alsam yoksa diyorum ama boşa da para veresim yok pahalı sevmiyor benimki de belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…