- 2 Ekim 2022
- 2.767
- 4.219
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.781
Wee nin damakli emzigini almistim deneme amacli. Sanki tam kavrayamiyor yani hosuna gitmesi gibi. Bide damaksiz denicemHangi emziği denemistin sen
Bazilari ilk denemede tutuyor. Bazilari 10 tane emzik deniyor tutturmak icin. Bazi bebeklerde hic tutmuyor. Artik şansimizaBenimki de almıyor emziği yaaldıranlar nasıl başardı
Aslinda doktor buze bibs in emzigini onerdi. Ama ben debeme amacli uygun bise alim dedim. Simdi bibs alip denicemHangi emziği denemistin sen
Bibs de dene ama damaklı da yüzde 90 bebekler avent i tutuyorlar. Ben de benziyorlar diye chicco almistim az tuttu ama sonra istemedi pek yüzüne de iz yapinca avent aldık onu daha çok tutuyor işteWee nin damakli emzigini almistim deneme amacli. Sanki tam kavrayamiyor yani hosuna gitmesi gibi. Bide damaksiz denicem
Ya aventin ucu yassı gibi ya oda hoşuna gitmezse die tereddutdeyim ama denicez bakalim illaki tutacak biriniBibs de dene ama damaklı da yüzde 90 bebekler avent i tutuyorlar. Ben de benziyorlar diye chicco almistim az tuttu ama sonra istemedi pek yüzüne de iz yapinca avent aldık onu daha çok tutuyor iştebibs almazsa bunu da deneyebilirsiniz
Sağnak tam o kadar yoruldum ki, bir taraftan da yakında kesilir sütüm etmediği için ama orası öyle tabi sağlıklı olsunlar daCnm oyle deme yeterli bebeklerimiz saglikli olsun bir sekilde buyucekler. Mama yada anne sutuyle hic farketmez inan
Avent verdim ben de direkt aldı hoşuna gitti bırakmak istemiyor hatta ama sütü biberonla içtiği için ondan olmuş olabilirBenimki de almıyor emziği yaaldıranlar nasıl başardı
Seni en iyi ben anlarımSağnak tam o kadar yoruldum ki, bir taraftan da yakında kesilir sütüm etmediği için ama orası öyle tabi sağlıklı olsunlar da
Daha doğrusu 20 dakika 10 dakikaKızlar gündüz uykularını nasıl bir ortamda yaptırıyorsunuz. Hiç gündüz uykusu yok ya hiçbişe yapamıyorum bi kere 1 saat uyuyor başka yok
Ben herşeyi yiyorum gaz yapacağınu düşündüğüm yemeklere kimyon ekliyorum sadece. Köfte neden yemiyorsun ki?Kizlar yaa hangi yemekleri yiyebiliyorsunuz gaz yapacak diye hicbirsey yiyemiyorum ne kofte yiyebiliyorum ne birsey domates o kadar ozledim ki
Philips almıştım bazısı diyor ucuz emzik deneyin diye de bakalım denemedim dahaBazilari ilk denemede tutuyor. Bazilari 10 tane emzik deniyor tutturmak icin. Bazi bebeklerde hic tutmuyor. Artik şansimiza
Ben de Avent aldım ama almıyor bi türlüAvent verdim ben de direkt aldı hoşuna gitti bırakmak istemiyor hatta ama sütü biberonla içtiği için ondan olmuş olabilir
Wee bana hediye gelmişti onu hiç tutmadı ama aventi bazen tutuyor. Mesela dışarı cıkardığımızda pusette ve arabada mutlaka emzik istiyor. Ama evde emmiyorWee nin damakli emzigini almistim deneme amacli. Sanki tam kavrayamiyor yani hosuna gitmesi gibi. Bide damaksiz denicem
Emziği tutması için bi teknik var mı direkt ağzına koyunca emiyor mu yaWee bana hediye gelmişti onu hiç tutmadı ama aventi bazen tutuyor. Mesela dışarı cıkardığımızda pusette ve arabada mutlaka emzik istiyor. Ama evde emmiyorneden bilmiyorum. İlk verdiğimde memeye bir garip davranmıştı çok korkmustum ama çok sevmedi emziği
Bende ucuz bise aldim ama damakli olandan. Cok sevmedi sanki. Emiyor ama kisa sure sonra dusuruyor geri verdigimde tekrar aliyor dusurunce agliyorPhilips almıştım bazısı diyor ucuz emzik deneyin diye de bakalım denemedim daha
BEnde gec verdim diyemi ısınamadı emzige acabaWee bana hediye gelmişti onu hiç tutmadı ama aventi bazen tutuyor. Mesela dışarı cıkardığımızda pusette ve arabada mutlaka emzik istiyor. Ama evde emmiyorneden bilmiyorum. İlk verdiğimde memeye bir garip davranmıştı çok korkmustum ama çok sevmedi emziği
Bende merak ediom bunuEmziği tutması için bi teknik var mı direkt ağzına koyunca emiyor mu ya
Kauçuk emzik oluyır ondan mı alsam yoksa diyorum amaBende ucuz bise aldim ama damakli olandan. Cok sevmedi sanki. Emiyor ama kisa sure sonra dusuruyor geri verdigimde tekrar aliyor dusurunce agliyorucuzu begenmedi pahali istiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?