- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.881
Ben de ayakta da sallıyorum ama gene de uyanıyor hemenÖnceden ne güzel memede uyuyordu büyüdükçe zorlaştı ayağımda sallıyorum bende canım
Ilk ictigimde okadar yuksek etkisi olcagini dusunememistimİyi cesaretilk içişlerimde felaket de gaz yaptı bende. Gece içip yatmıştım ben eşime kusura bakma artık kardiş demiştim
Nerdeeeeee o günler jdndjdj görecek miyizzzzzOmzumda uyutuyordum ben de ama yatağa koyunca uyanıyor battaniye iyi oldu ama uzun vadede sıkıntıkeşke hemen kendileri uyusa
Uyumak bu kadar zor olmamalıNerdeeeeee o günler jdndjdj görecek miyizzzzz
Zararli diolar ama benide hep o sekilde uyuturlarmiş bebekkenKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya . Ben bi kaç gündür battaniye içinde sallıyorum ama zararlı mı durmuyor başka türlü ya
Gunduz hic uyumuyor zaten benimki:) akşamda 9da emziriyorum memede uyuyakaliyor sonra kundak yapip yatiriyorumKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya . Ben bi kaç gündür battaniye içinde sallıyorum ama zararlı mı durmuyor başka türlü ya
Kantaronu içine doğru sürüdm bu sefer ben bir gelişme olursa sizi bilgilendireceğimZeytinyagini tam olarak nasıl suruyorsun nereye yani djdbjdjd benim normalde görünürde bir basur vs yok ama dediğim gibi ikininca çıkıyor zaten iş oraya gekdikten sonra sürsem ne surmesem ne jbdjdndjdn her türlü acımış acimasa da kanamis oluyor....
Jandjdhdhhdjd ben psikolojik olduğunu sanmıyorum doğum yapmak sonucu buymuş diyorum çünkü sayımız çok fazla coook eski konularda dahi var bu mevzu işte... Ordakiler de ameliyat bile olsan geri oluşuyor veya en ufak diyet bozmada vs tekrarlıyor diyolar bu beni çok üzüyorçocuk sahibi olmak güzel ama keşke bunları yaşayacağımızı vs soyleselerdi tekrar bi düşünürdüm açıkçası ömür boyu cekeceksem 2. Yi aklıma getiremiyorum
Kiz ne kadar ne sıklıkta icicemishal olacak kadar istemiyorum o da acitiyo çünkü orta halli kalmasi yeterli bana jznsjsd
Hamile kalması da doğumuda sonrasıda hep oralarla ilgili nenyapalım bizim suçumuz değilEvet bağırsaklar alışıyor bir yerden sonra ama ben 3 günde bir içiyordum mesela. 3 gün kadar yumuşak tutuyordu kakayı (ne pis muhabbet bu da) Zaten en büyük korkum doğumdan sonra da duphalac olmadan tuvalete çıkamazsam ne yapıcam diyordum. Neyse ki normale döndü benimkiler de kurtuldum duphalactan
Gündüz az az uyuyor benimki de gece memede uyuyor bazen ama keşke gündüz de uyusaGunduz hic uyumuyor zaten benimki:) akşamda 9da emziriyorum memede uyuyakaliyor sonra kundak yapip yatiriyorum
Benimki hiç memede uyumadı ya, en başından beri ayakta sallıyorum. O arada yanıma yemeğimi, çayımı da alıyorum. Karnım da doyuyorÖnceden ne güzel memede uyuyordu büyüdükçe zorlaştı ayağımda sallıyorum bende canım
Ya bebim ikizlerim var oglum bu sekilde 3 aylık ama gram azalma ypk sinir hastası oldum su 3 ayda psikolojim alt üst ne xaman gecer hafifler bişgisi olan varmıDün dokuzdan 11 e kadar ağladı yorulup uyuyo uyaniyo kaldığı yerden devam bunların hepsi dakikalar içinde oluyo ve çaresizlik nedir deseler bu işte patlayacak çocuk çok zor ben hunilik olmak üzereyim bir yandan meme red bir yandan aşırı gaz sancısı ağlaması bunaldim
Direkt koyunca duruyor mu ayakta sallamak için ya ben omzumda biraz daldırıp öyle koyuyorum sallıyorum diğer türlü durmuyorBenimki hiç memede uyumadı ya, en başından beri ayakta sallıyorum. O arada yanıma yemeğimi, çayımı da alıyorum. Karnım da doyuyor
Değişiyor. Bazen ağlıyor elimi karnına koyuyorum, tutarak sallıyorum. Zaten öncesinde illa ki kucağımda oluyor, temas istediğini hissediyorum çünkü. Ama kucakta olduğu an dalmamış oluyor. Bacağımda da iyice dalınca yatağına yatırıyorum. Topuklarım acıyor ama erken alırsam daha yatağa götürmeden geri uyanıyor.Direkt koyunca duruyor mu ayakta sallamak için ya ben omzumda biraz daldırıp öyle koyuyorum sallıyorum diğer türlü durmuyor
Bebislerini alan perondan ayrıldı gibi
Yaklaşık ne kadar sallıyorsun peki ayaktaDeğişiyor. Bazen ağlıyor elimi karnına koyuyorum, tutarak sallıyorum. Zaten öncesinde illa ki kucağımda oluyor, temas istediğini hissediyorum çünkü. Ama kucakta olduğu an dalmamış oluyor. Bacağımda da iyice dalınca yatağına yatırıyorum. Topuklarım acıyor ama erken alırsam daha yatağa götürmeden geri uyanıyor.
son dr kontrolünde dr bir şey demedi ben de sormayı unuttum. Önceki kontrolde sol tarafına fazla yatırma hafif yamulma var gibi demişti. Bu hafta rota aşısı için kontrole götürmeyi düşünüyorum, sorucam.Siz bu konuda doktora gostermişmiydiniz peki
Benimki de en başta siziyordu resmen sarhoş gibi oluyodu minnoşBenimki hiç memede uyumadı ya, en başından beri ayakta sallıyorum. O arada yanıma yemeğimi, çayımı da alıyorum. Karnım da doyuyor
Geçmiş olsun canımAy İstanbul'da yine deprem oldu ben çok kokruyorum çocuklarım küçük -2 . Kattayim birde görümcem geçen gün bana sen panik ataksin diyor seninde dedim Çocuğun olsun gör bak nasıl oluyorsun kendisi 32 yaşında ve bekar anne olunca hersey bambaşka deprem günü çok bagiriyormusum ben bebeğim diye sakin olabilen var mı Allah askna 40 günlük bebekle.onlarda üst katimizda oturuyor şimdi bu gece uyuyayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?