2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İyi cesaret ilk içişlerimde felaket de gaz yaptı bende. Gece içip yatmıştım ben eşime kusura bakma artık kardiş demiştim
Ilk ictigimde okadar yuksek etkisi olcagini dusunememistim hatta kabiz olan bir arkadasima bundan önermistim. Içtigi gün wc den beni arayip küfür etmisti

Kantaronu içine doğru sürüdm bu sefer ben bir gelişme olursa sizi bilgilendireceğim
Ya bu ilaç bende böyle işe yaramadı kabız olmadan kullandım günde bir kere normal çıkıyordum ama öncesinde tabi iyi besleniyordum dşyet gibi hep çok rahat çıkıyordum belki ondan çok etkilenmedim

Hamile kalması da doğumuda sonrasıda hep oralarla ilgili nenyapalım bizim suçumuz değil

Ya bebim ikizlerim var oglum bu sekilde 3 aylık ama gram azalma ypk sinir hastası oldum su 3 ayda psikolojim alt üst ne xaman gecer hafifler bişgisi olan varmı

Direkt koyunca duruyor mu ayakta sallamak için ya ben omzumda biraz daldırıp öyle koyuyorum sallıyorum diğer türlü durmuyor
Değişiyor. Bazen ağlıyor elimi karnına koyuyorum, tutarak sallıyorum. Zaten öncesinde illa ki kucağımda oluyor, temas istediğini hissediyorum çünkü. Ama kucakta olduğu an dalmamış oluyor. Bacağımda da iyice dalınca yatağına yatırıyorum. Topuklarım acıyor ama erken alırsam daha yatağa götürmeden geri uyanıyor.

G Gulguzeli2019 @Nilikom34 nerelerdesiniz bayadır göremedim sizide
Bebislerini alan perondan ayrıldı gibi buyuyoruz en son 2 aylık kontrolümüzde 6800 62 cm olmuşuz baya baya bizim oğlan gülüyor tepkisel olarak birde konuşuyor resmen sen bı ses çıkarıyorsun o da çıkarıyor bu aylar güzel cicim aylari 4. Ay var evlere şenlik.Bizim ortanca bebe sadece 2 buçuk yaş hatta 3 ay sonra 3 yaşında olacak bebekten daha çok gece ona uyanıyorum çok hırçın asi onunla uğraşmaktan buralara giremiyorum.

Yaklaşık ne kadar sallıyorsun peki ayakta

Benimki hiç memede uyumadı ya, en başından beri ayakta sallıyorum. O arada yanıma yemeğimi, çayımı da alıyorum. Karnım da doyuyor
Benimki de en başta siziyordu resmen sarhoş gibi oluyodu minnoş gazını bile cikaramiyodum öyle bayiliyordu yani sjxjdjdj aşırı özlüyorum o halini dudaklar şişmiş yanaklar kızarmış gözler kaymış tontişim ya uyansa da opem azcik kusumu

Kizlar ya ben alakasiz bir şey sorucam skdbjdj benim saçım lülüklü ama bonus değil dalgaları kremle vs sekillemezsem kabarik bir yapısı var. Duzlestirince veya fön çekince kabariyor / elektrikleniyor. Duzlestirip normal krem vs sürsem kremin neminden kivriliyor sjjxjsjdjd elektriklenmeyi kesip fonu bozmayan bir şeye ihtiyacim var öneri varsa alabilirim

Ay İstanbul'da yine deprem oldu ben çok kokruyorum çocuklarım küçük -2 . Kattayim birde görümcem geçen gün bana sen panik ataksin diyor seninde dedim Çocuğun olsun gör bak nasıl oluyorsun kendisi 32 yaşında ve bekar anne olunca hersey bambaşka deprem günü çok bagiriyormusum ben bebeğim diye sakin olabilen var mı Allah askna 40 günlük bebekle.onlarda üst katimizda oturuyor şimdi bu gece uyuyayamam

Geçmiş olsun canım geçen olan depremde bursadayim ve zemin kat normalde hissedilmez bizim beşik yatak dolaplar sallandı algilayamadim bile kucagimdaydi üstüm altım saçma sapan halde çıktım evden o korkuyla kendim tek olsam laylaylom takilirdim ama anne olunca başka oluyormus gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…