2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Tamam bekliyorum işte en korktuğum şey geçmemesi ya

Kizlar benim saclarim fazla dokulmeye basladi 1 haftadir. Bu donemde normalmi acaba dokulmesi

Bendede yeni başladı dökülmeye hamilelikte dökülmğyorda doğumdan 3 ay sonra başlıyor bunun bir açıklaması vardı ama galiba hormondan kaynaklıydı ben neyapsamda durduramıyorum bu dökğmmeyi bir yıla kadar tekrar düzeliyor

Yaa ciddi mi gebelikte çok dökülüyordu doğumdan sonra bayağı azaldı tekrar mı dökülecek

Yaa ciddi mi gebelikte çok dökülüyordu doğumdan sonra bayağı azaldı tekrar mı dökülecek
Bir hormon veya birden çok hamilelikte artıyor artıyor artiyooorr dogurunca da brbekle birlikte birden dipleri görüyormuş adini unuttum o yüzden kabullendim dokulecekse dokulsun bu dengesizligimiz geçince saç da normal rutinine döner ndndnd

Eklentiler

• IMG_4955.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4956.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 57
Selam kızlar biz rotayı olduk az önce, bakalım inşallah yan etki yapmaz. Beslenme için 1 saat beklemesi lazım, 1 saat içinde umarım acıkmaz
Canım belki demislerdir ama bebişi opmeyin etkisi gecene kadar öpünce de bulasabiliyormus haberiniz olsun inşallah güzelce atlatir minik kus
Bazen öyle bazen hem işarer hem baş prmağını sokuyor ağzına bazen de ekteki gibi dndnshsjjsksks
Oyyyy parmaklarini yicem bu bebelerin ya

Bazen öyle bazen hem işarer hem baş prmağını sokuyor ağzına bazen de ekteki gibi dndnshsjjsksks
Yaa yerim o tombik elleriii benimki birde kundak örtüsünü yemeye calisiyor aksama kadar

Eklentiler

• 1000031613.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 51
Yaa yerim o tombik elleriii benimki birde kundak örtüsünü yemeye calisiyor aksama kadar
Yesin yesin bir şey olmaz xnbxnxnd tatlişler ya
Geçmiş olsun bi ağzını öpmediğim kaldı onu da normalde de öpmüyorum. Valla bazen deliriyorum öpmek için size de oluyor mu
Yiyip yutasim geliyo jddbjdb yanaklari bollari hepsi michelin lastiklerindeki karikatür gibi boğum boğum isirasim geliyo dişlerimi kırcam severken bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…