- 22 Ekim 2024
- 4.124
- 9.804
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.061
Evet cok şekerli bir şurup bende sevmemiştimÇok tatlı geldi bana bu şurup hiç sevmem nbdjsbdjndjd 5ml içtim duruma göre bakıp artiririm
Benimde asla akmaz o yüzden hep mama veriyorum hiç sütüme güvenmiyorum ikna olamıyorum sütüm olduğuna ancak mesela akşam 7 den sabah 7 ye emzirmediğimde sabah bakıyorum dolmuş o da bir öğün emse gidiyor zaten sonra azalıyor daha ben sağmaya karar verdim arada sağıp vermem
Kaşıntı maalesef çatlak belirtisi kızlar ne yapacağız ya. Ben şuanda magnezi calsine diye bir toz ile tuvalete çıkıyorum. En azından iyileşene kadar yara oluyor şekil yapacağım. Yoksa sürekli kanadında iyileşmez. Sulu yemek yedim 1 hafta yine kanadı çareyi o tozdan buldum gibi dün akşam içtim 2. Kez ama bir numara yok. İlk içtiğimde çok iyiydi çok sıkışan varsa o halde tuvalete gidip kanatmaktansa libalaks diye lavman var. Emzirenler kullanıyor onla bir vücudu rahatlatır sonra o tozla gidiyorum her şeyi de yiyorum çünkü diyetten psikolojim bozuldu. Şeker çıkmıştı hamileyken de yapmıştımBence kaşınması iyi bir şey iyileşmeye çalışıyorbenim de kaşınıyor öyle kanayinca ben kremlerden birini de alcam galiba henuz totom yemedi şurubu içmeye jsjsjsjsjs en azından o arada da iyileşsin
Ay bilmiyorum ya nolacak halimiz nsbsjsbd artık gülüyorum psikolojim mi bozuldu ne olduysaKaşıntı maalesef çatlak belirtisi kızlar ne yapacağız ya. Ben şuanda magnezi calsine diye bir toz ile tuvalete çıkıyorum. En azından iyileşene kadar yara oluyor şekil yapacağım. Yoksa sürekli kanadında iyileşmez. Sulu yemek yedim 1 hafta yine kanadı çareyi o tozdan buldum gibi dün akşam içtim 2. Kez ama bir numara yok. İlk içtiğimde çok iyiydi çok sıkışan varsa o halde tuvalete gidip kanatmaktansa libalaks diye lavman var. Emzirenler kullanıyor onla bir vücudu rahatlatır sonra o tozla gidiyorum her şeyi de yiyorum çünkü diyetten psikolojim bozuldu. Şeker çıkmıştı hamileyken de yapmıştım
Taş çıkarttım derkenAy bilmiyorum ya nolacak halimiz nsbsjsbd artık gülüyorum psikolojim mi bozuldu ne olduysaeşime şakalar yapıyorum hala g*tüm düştü tuvalette diye sjnsjsjsjjsjs beni ilk buraya yazdığım günkü fena etmişti çok kotuydum taş çıkarttim resmen zaten o zarar verdi hemoroide büyük ihtimalle jssjdjjd ondan sonra kanadi genel olarak ondan önce yoktu....
Çok şekerli bişey diyecektim sana unutmuşum alzaymırıma benÇok tatlı geldi bana bu şurup hiç sevmem nbdjsbdjndjd 5ml içtim duruma göre bakıp artiririm
Ay bilmiyorum ya nolacak halimiz nsbsjsbd artık gülüyorum psikolojim mi bozuldu ne olduysaeşime şakalar yapıyorum hala g*tüm düştü tuvalette diye sjnsjsjsjjsjs beni ilk buraya yazdığım günkü fena etmişti çok kotuydum taş çıkarttim resmen zaten o zarar verdi hemoroide büyük ihtimalle jssjdjjd ondan sonra kanadi genel olarak ondan önce yoktu....
Kaşıntı maalesef çatlak belirtisi kızlar ne yapacağız ya. Ben şuanda magnezi calsine diye bir toz ile tuvalete çıkıyorum. En azından iyileşene kadar yara oluyor şekil yapacağım. Yoksa sürekli kanadında iyileşmez. Sulu yemek yedim 1 hafta yine kanadı çareyi o tozdan buldum gibi dün akşam içtim 2. Kez ama bir numara yok. İlk içtiğimde çok iyiydi çok sıkışan varsa o halde tuvalete gidip kanatmaktansa libalaks diye lavman var. Emzirenler kullanıyor onla bir vücudu rahatlatır sonra o tozla gidiyorum her şeyi de yiyorum çünkü diyetten psikolojim bozuldu. Şeker çıkmıştı hamileyken de yapmıştım
Ay ben de aynı durumdayım. Hala tuvalete çıkmaktan korkuyorum. Ikınırken sanırım orayı da diktiler ama söylemiyorlar shahjajajsj. Hala dikiş varmış gibi hissediyorumAy bilmiyorum ya nolacak halimiz nsbsjsbd artık gülüyorum psikolojim mi bozuldu ne olduysaeşime şakalar yapıyorum hala g*tüm düştü tuvalette diye sjnsjsjsjjsjs beni ilk buraya yazdığım günkü fena etmişti çok kotuydum taş çıkarttim resmen zaten o zarar verdi hemoroide büyük ihtimalle jssjdjjd ondan sonra kanadi genel olarak ondan önce yoktu....
Annesiyle mükemmel geçinip kavga etmeyen yoktur heralde muhakkak arada tatsızlıklar oluyor sende hassassın tabi bu dönemde eminim dırdır çekecek durumda yada birilerini sakinleştirecek durumda değilsin, ama şu dersi çıkarıyoruz ki yalnızlık en güzeli tabiki onlar çok değerli bende annemle tartışırım bazen ama bizde ki şöyle olur benim abık sabık hallerime alınır içine atar alınır içine atar anlatmazda bir anda alakasız biryerde patlayıverir bana neye uğradığımı şaşırırım küser konuşmaz ağlar falan kv de de hemen eşime şikayet eder sofrada çatal eksik olsa, ya ben sizin tribinizümi çekmeyemi yaşıyorum, şuan bu köyde rezil oluyorum istediğim hiçbişeyi yapamıyorum dışarı çıkamıyorum hastayken dinlenemiyorum yatamıyorum gece 3-4 saati geçmiyor toplam uykum ama yalnız olmayı seçiyorum mecburenKızlar ben annemle cok kötü kavga ettım ya.bılıyosunuz dogumdan berı sureklı beraberız benım bebıs bıraz zor bı bebek oldugu ıcın,son zamanlarda kv ler gelıp bebege bakmıyor dıye(bunu ısteyen benım bu arada,cagırsam gelırler nıye gelmesınler)soylene soylene gelıp bana yardım etmeye basladı kal dıyoruz koşa koşa eve gıdıyor falan bana çok batıyordu bunlar.dunde cok zor bır gun gecırdım ve annem bahceye gıttı ben o haldeyken.hatta kayınpederı cagırdım bı yarım saatlıgıne kolum koptu cunku artık,bende cok sınırlendım bahcemı onemlı yani bu cocuk acmı tokmu napıyo.ısı gucu kv yı elestırmek esımı elestırmek,ya haklı bıle olsa yapmaması lazım gelir.neyse yani çocuk bakmak zoruna gitti bende gelme bida istemıyorum senı dedım.birsuru bıseyler soyledım o da cektı gitti bıde bıgun felc kalırsam senın yuzunden dedı tobe tobe naptıysam ben sankı,valla ınsanın kendı annesıde olsa hıc halden anlayam yok ınsan yapayalnız bır varlık bu dunyada bunu anladım.bidada cagırmam ama cok sınırım bozuldu
Şunu soruyorsan eğer Evet canım bebekler bizi düzene soktukızlar selaaamm, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir, bebişlere alışabiliyor musunuz? Rutin oturttunuz mu daha düzenli hayata geri döndünüz mü ajajjsjsksk EVET diyen olursa dövecem
Kızlar benim bebişin ayakları titriyor birkaç saniyeliğine özellikle sinirlendiği zaman. Önceden sadece emerken oluyordu şimdi daha sıkılaştı. Normal mi bu? Aynı şikayeti olan var mı aranızda?
Canım, benim annem 25 gün yanımdaydı ve ilk 40 çok ihtiyacım varmış ona. En çok ihtiyacımız olduğu zaman. Geçecektir İnşallah, aranız düzelecek. Kendimizi tanıyamıyoruz, geçici bir dönem. Annen de aynı yollardan geçmiş biri olarak sakinleşince tekrar konuşur ve düzeltirsiniz aranızı. Evladısın sen onun kıyamaz sanaKızlar ben annemle cok kötü kavga ettım ya.bılıyosunuz dogumdan berı sureklı beraberız benım bebıs bıraz zor bı bebek oldugu ıcın,son zamanlarda kv ler gelıp bebege bakmıyor dıye(bunu ısteyen benım bu arada,cagırsam gelırler nıye gelmesınler)soylene soylene gelıp bana yardım etmeye basladı kal dıyoruz koşa koşa eve gıdıyor falan bana çok batıyordu bunlar.dunde cok zor bır gun gecırdım ve annem bahceye gıttı ben o haldeyken.hatta kayınpederı cagırdım bı yarım saatlıgıne kolum koptu cunku artık,bende cok sınırlendım bahcemı onemlı yani bu cocuk acmı tokmu napıyo.ısı gucu kv yı elestırmek esımı elestırmek,ya haklı bıle olsa yapmaması lazım gelir.neyse yani çocuk bakmak zoruna gitti bende gelme bida istemıyorum senı dedım.birsuru bıseyler soyledım o da cektı gitti bıde bıgun felc kalırsam senın yuzunden dedı tobe tobe naptıysam ben sankı,valla ınsanın kendı annesıde olsa hıc halden anlayam yok ınsan yapayalnız bır varlık bu dunyada bunu anladım.bidada cagırmam ama cok sınırım bozuldu
Rutin mi o da nekızlar selaaamm, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir, bebişlere alışabiliyor musunuz? Rutin oturttunuz mu daha düzenli hayata geri döndünüz mü ajajjsjsksk EVET diyen olursa dövecem
Kızlar benim bebişin ayakları titriyor birkaç saniyeliğine özellikle sinirlendiği zaman. Önceden sadece emerken oluyordu şimdi daha sıkılaştı. Normal mi bu? Aynı şikayeti olan var mı aranızda?
Biz kavga ediyoruz, kol bacak dahilinde dövüşüyoruz. Bir agresifleşti son 2 haftadır. Zaten kakamızda ağırlık veriyorŞunu soruyorsan eğer Evet canım bebekler bizi düzene soktu
Ayy birkaç gündğr bende farkettim emerken bacakları titriyor geçiyor ne olduğunu anlayamadım bende
Benimki de ayyyy bir gün 20 saat ertesi gün 8 saat uyuyorRutin mi o da neher günümüz bi öncekine göre daha değişik geçiyor normal hayata dönemedik ya iki aylık olucaz ama değişen bi şey yok hala çok ağlak benim bebe
Kaç kere dışarda gezmeye çıkmaya niyetlenip yarı yoldan döndük ortalığı yıkıyor ağlarken yaBenimki de ayyyy bir gün 20 saat ertesi gün 8 saat uyuyorben plan yapamıyorum. Çünkü yarım saat sonrasını kestiremiyorum
Bunu bende merak ediyorum ay sonunda sağlık ocağından gelecekler unutmazsam bir sorarım senin bebeğin de çok ağlakmı ağlakların ortak özelliğimi acsbaBiz kavga ediyoruz, kol bacak dahilinde dövüşüyoruz. Bir agresifleşti son 2 haftadır. Zaten kakamızda ağırlık veriyor. Bu koçların hepsi mi böyle yaaa.
Ben de ilk başta sadece emerken farkettim ama artık yatağın duvarına iteleyip bacaklarını dayayınca titremeye başladığını farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?