- 2 Ekim 2022
- 2.770
- 4.227
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.121
Oyy yerim o yumuk elleri yaawarcrew kızlar bunu arastırmıstım cok saglıklı bısey suanda elını emmesı merak etmeyın hem elını tanıyor hemde vucuduna bagısıklık ıcın mıkrop sokuyor ellemeyın emsın yavrucaklarım.bıda bızımkı
Karnımdayken ultrasonda ayagı agzındaydı bıkeresındeOyy yerim o yumuk elleri yaa
BIr sure sonrada ayaklarini emecekler sanırım öyle biseyde var
Kuzu doktor bana 4. Ay azalacak dedi bir ay daha sabredelim gececek insallah yoksa gazdan piknik tüpü gibi dolasacak yavrularimizAyy delall bu gazdan ne zaman kurtulacaz canım ya.uzuluyorum bebısıme cocuk mutlu mutlu takılırken anıden sancı gırıyor aglıyor ayaklarını patınaj yaptırıyor ellerını sıkıyor ellerı ayakları bile terlıuor kendını sıkmaktan.hanı 3 aylık olunca gecıyordu bu meret
Oyyy mınnosum benım ya bızımkıde pıknık tüpü kıvamındaKuzu doktor bana 4. Ay azalacak dedi bir ay daha sabredelim gececek insallah yoksa gazdan piknik tüpü gibi dolasacak yavrularimizbugun gazdan kendini sıkarken ters döndü yani yüzüstü kaldı öyle. Hadi ben icerdeyken olsaydi diyorum icim gitti
Evet 2 ay sonra falan baslarlar bence. Kamera cidden gerekliymis allah korusun cok dikkat etmek lazim cok hareketlendilerOyyy mınnosum benım ya bızımkıde pıknık tüpü kıvamındakamera almanı tavsıye ederım ben yanında degılken kameradan bakıyırum elı ayagı hıc durmuyor cunku korkuyorum yuzune battanıye getırır yada duser falan dıye.bu arada ne zaman donmeye baslıcaklar yaklastı demı o zamanlar
Evet Şubat analarindan birinde okudum geçen ndndjdnd ayaklarini yiyen var yerler bizimkiler de kesin nerde b*ktan işler bizimkiler şıp orda bitiyo jsbdksjjd yeni nesil bebeler fena çıktıOyy yerim o yumuk elleri yaa
BIr sure sonrada ayaklarini emecekler sanırım öyle biseyde var
enedim canim bestlak ama ise yaramadi sankiBurdaki arkadaslar damla kullaniolardi dene istersen canim
Hepsini deniyorum canim ama yok olmuyorİncir hurma kuruyemiş dereotu çok iyi arttırıyor canım dinlenmenin de etkisi var tabiki
Tamam canim bir deneyeyim onu da denemedigim sey kalmadiÇemen tohumu aldım 2 gündür içiyorum sanki artış var. Bir kupa su, 1 tatlı kaşığı ç. Tohumu, ben içine rezene de atıyorum 1 çay k. kadar. Cezvede 2 dk kaynatıp içiyorum
Rota aşısı canlı bakteriKızlar uraz bugün rota aşısı oldu ya, yan etki ishal oldu ve süpriiz ben de oldum.resmen bulaştırmış bana da
Bende bu mesajı arıyordum bulamıyordum ne hikmetseBana verdigin cevabi bulcam diye kör oldum
Canım ben daha şu gün olmuş memeyi kendiliğinden bıraktığına şahit olmadım uyurken bile ağzını sımısıkı ediyor hatta çekmiyim diye doyduktan sonra ağzında bekletirken emiyormuş gibi hareketler yapıyor güya beni kandırıyor oyğzden ben serçe parmağım la mememi alıyorum ağzındanKızlarrr ben meme reddini baya baya aşmışım sanırım çok şüküryapışıyor emiyor beni çok farklı bir hismiş gerçekten tek sorun şu ki sanki saatlerce emmeye devam edecek hiç bırakası yok gibi, ne zamsn çekilcek memeden onu çözemedim ve daha sık emmek istiyor. Biberonls beslerken. 2-3 saat aralık bırakabiliyordum
Annem alışır der hep elini ağzından çekerdi alışmasını engellerdi eğer alışsın istiyorsan çekme böyle gitsşn ama işte parmak olunca bırakması zor eline pislik değse farkında olmadan emecek vs vs ama sakinleşirde emdikçe artılarını eksilerini düşün karar vwr bu arada doktorlar çekmeyin diyormuş öyle bişeyde duydum tatmin oluyorlarmış heraldeEmsin de destek gibi emerek uyuması çok normal gelmedi bana snbdbdndndd neyse hallolur bir şekilde napalim....
B*k diyip de imtihanımızı aklıma getirmeEvet Şubat analarindan birinde okudum geçen ndndjdnd ayaklarini yiyen var yerler bizimkiler de kesin nerde b*ktan işler bizimkiler şıp orda bitiyo jsbdksjjd yeni nesil bebeler fena çıktı
Hahshsjshhj çok güldüm kızCanım ben daha şu gün olmuş memeyi kendiliğinden bıraktığına şahit olmadım uyurken bile ağzını sımısıkı ediyor hatta çekmiyim diye doyduktan sonra ağzında bekletirken emiyormuş gibi hareketler yapıyor güya beni kandırıyor oyğzden ben serçe parmağım la mememi alıyorum ağzından
Uraz 93 günlük 3,5 aya kadar olur dedi. 15 haftadan sonra yapılmıyormuşRota aşısı canlı bakteriveriyorlar canım ağızdan bebişe, hatta altını değiştirirken ebe eldiveni giyin diyorlarmış.. bak öpmeyin dediklerini ilk defa duyuyorum. Biz de haftaya falan yaptırırız galiba, 90 günlük olmuyor tam ama 2 aylıkken de vurulabiliyor..
Yaa benim minnoşda öyleydi doğru düzgün süt olmadığı halde hiç kendiliğinden bırakmamıştı. Dediğim gibi emiyor gibi yapıyordu elimi memeyi çekmek için yaklaştırınca eşime diyordum da o kadar kafası çalışıyormudur diyorduCanım ben daha şu gün olmuş memeyi kendiliğinden bıraktığına şahit olmadım uyurken bile ağzını sımısıkı ediyor hatta çekmiyim diye doyduktan sonra ağzında bekletirken emiyormuş gibi hareketler yapıyor güya beni kandırıyor oyğzden ben serçe parmağım la mememi alıyorum ağzından
Çok şükür canımÇok şükür ipektoşum.poyrazkuşum yanımızda degıldı ıyıkı ona şükür edıyorumbakalım bugun bızı neler beklıyor ne yaramazlıklar
Durumlar nasıl işe yaradı mıÇok tatlı geldi bana bu şurup hiç sevmem nbdjsbdjndjd 5ml içtim duruma göre bakıp artiririm
Ay sevindim canım ama tedavi oluyor mu acaba zeytinyağı da çıkışı yumuşatıyor ama çatlak devam ben bugün çıkamadım WC ye yarın beni korkutuyoripeksi19
Müjde mi isterimben içine kadar kantoron sürüp kayısı hoşafı içmiştim kaşımtı arttı acı da otururken başlamıştı hala da dokununca acı var ama rahat çıktım inananamadım bende geçen cam parça sı cıncık derler bizim orda çıkarmıştım resmen wc ye giderken eşime bağırıp çağırırsam aldırış etme diye diye gittim ve perişan da olmuştum hemen yine kantaronu içine kadar sürdüm hametan mavide sürüyorum arada ama yüzeysel sürmek işe yarmaıuor bende elimdekiler bunlar sağlık ocağı 2 saat mesafede hastane ise daha da uzak yapacak bişeyim yok
Benim annemde öyle canım bahçe işlerine bayılır ilk 40 gün hastane den çıkınca bir kere yemek yaptı geldi sonrada bir daha yanıma uğramadı benimde gücüme gitmişti ben bir şey de diyemiyorum desem karşılıklı tartışmaya döner velhasıl kelam ayağını kırınca mecbur kaldı şimdi bana bakmayaKızlar ben annemle cok kötü kavga ettım ya.bılıyosunuz dogumdan berı sureklı beraberız benım bebıs bıraz zor bı bebek oldugu ıcın,son zamanlarda kv ler gelıp bebege bakmıyor dıye(bunu ısteyen benım bu arada,cagırsam gelırler nıye gelmesınler)soylene soylene gelıp bana yardım etmeye basladı kal dıyoruz koşa koşa eve gıdıyor falan bana çok batıyordu bunlar.dunde cok zor bır gun gecırdım ve annem bahceye gıttı ben o haldeyken.hatta kayınpederı cagırdım bı yarım saatlıgıne kolum koptu cunku artık,bende cok sınırlendım bahcemı onemlı yani bu cocuk acmı tokmu napıyo.ısı gucu kv yı elestırmek esımı elestırmek,ya haklı bıle olsa yapmaması lazım gelir.neyse yani çocuk bakmak zoruna gitti bende gelme bida istemıyorum senı dedım.birsuru bıseyler soyledım o da cektı gitti bıde bıgun felc kalırsam senın yuzunden dedı tobe tobe naptıysam ben sankı,valla ınsanın kendı annesıde olsa hıc halden anlayam yok ınsan yapayalnız bır varlık bu dunyada bunu anladım.bidada cagırmam ama cok sınırım bozuldu
Kız hoşgeldin nabersin kv ile durumlar nasılkızlar selaaamm, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir, bebişlere alışabiliyor musunuz? Rutin oturttunuz mu daha düzenli hayata geri döndünüz mü ajajjsjsksk EVET diyen olursa dövecem
Kızlar benim bebişin ayakları titriyor birkaç saniyeliğine özellikle sinirlendiği zaman. Önceden sadece emerken oluyordu şimdi daha sıkılaştı. Normal mi bu? Aynı şikayeti olan var mı aranızda?
Genelde kendisi bırakıyor ama bazen emzik niyetine kullanıyor o zaman çok uzun sürmüşse yarım saati geçtiğinde kendim alıyorum canım ben bir göğüsten sonra sarhoş olursa tekte bitiriyorum durmuyorsa diğerini de tıkıyorum ağzınaHahshsjshhj çok güldüm kızay o zaman ben doyduğunu nasıl anlayıp çekcem yardım edşnn kaç dk emziriyosunuz süt ne zaman biter memede? Bir memeyi emzirip diğerini ne zaman vsrşyosınuz?
Ben yeni emzirmeye başlafım ams gçğüslerim bpşalmıyor ağrıyor sanki sağarken daha çok boşalıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?