2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Oyy yerim o yumuk elleri yaa
BIr sure sonrada ayaklarini emecekler sanırım öyle biseyde var

Karnımdayken ultrasonda ayagı agzındaydı bıkeresınde❤ama artık erişebilirmi bılmıyorum,bugun ayagını gosterdım bak bu senın ayagın dıye hahahyakında ogrenırler

Kuzu doktor bana 4. Ay azalacak dedi bir ay daha sabredelim gececek insallah yoksa gazdan piknik tüpü gibi dolasacak yavrularimiz bugun gazdan kendini sıkarken ters döndü yani yüzüstü kaldı öyle. Hadi ben icerdeyken olsaydi diyorum icim gitti

Oyyy mınnosum benım ya bızımkıde pıknık tüpü kıvamındakamera almanı tavsıye ederım ben yanında degılken kameradan bakıyırum elı ayagı hıc durmuyor cunku korkuyorum yuzune battanıye getırır yada duser falan dıye.bu arada ne zaman donmeye baslıcaklar yaklastı demı o zamanlar

Evet 2 ay sonra falan baslarlar bence. Kamera cidden gerekliymis allah korusun cok dikkat etmek lazim cok hareketlendiler

Evet Şubat analarindan birinde okudum geçen ndndjdnd ayaklarini yiyen var yerler bizimkiler de kesin nerde b*ktan işler bizimkiler şıp orda bitiyo jsbdksjjd yeni nesil bebeler fena çıktı

Kızlar uraz bugün rota aşısı oldu ya, yan etki ishal oldu ve süpriiz ben de oldum. resmen bulaştırmış bana da
Rota aşısı canlı bakteri veriyorlar canım ağızdan bebişe, hatta altını değiştirirken ebe eldiveni giyin diyorlarmış.. bak öpmeyin dediklerini ilk defa duyuyorum. Biz de haftaya falan yaptırırız galiba, 90 günlük olmuyor tam ama 2 aylıkken de vurulabiliyor..

Canım ben daha şu gün olmuş memeyi kendiliğinden bıraktığına şahit olmadım uyurken bile ağzını sımısıkı ediyor hatta çekmiyim diye doyduktan sonra ağzında bekletirken emiyormuş gibi hareketler yapıyor güya beni kandırıyor oyğzden ben serçe parmağım la mememi alıyorum ağzından

Emsin de destek gibi emerek uyuması çok normal gelmedi bana snbdbdndndd neyse hallolur bir şekilde napalim....
Annem alışır der hep elini ağzından çekerdi alışmasını engellerdi eğer alışsın istiyorsan çekme böyle gitsşn ama işte parmak olunca bırakması zor eline pislik değse farkında olmadan emecek vs vs ama sakinleşirde emdikçe artılarını eksilerini düşün karar vwr bu arada doktorlar çekmeyin diyormuş öyle bişeyde duydum tatmin oluyorlarmış heralde

Hahshsjshhj çok güldüm kız ay o zaman ben doyduğunu nasıl anlayıp çekcem yardım edşnn kaç dk emziriyosunuz süt ne zaman biter memede? Bir memeyi emzirip diğerini ne zaman vsrşyosınuz?
Ben yeni emzirmeye başlafım ams gçğüslerim bpşalmıyor ağrıyor sanki sağarken daha çok boşalıyodu

Uraz 93 günlük 3,5 aya kadar olur dedi. 15 haftadan sonra yapılmıyormuş

Yaa benim minnoşda öyleydi doğru düzgün süt olmadığı halde hiç kendiliğinden bırakmamıştı. Dediğim gibi emiyor gibi yapıyordu elimi memeyi çekmek için yaklaştırınca eşime diyordum da o kadar kafası çalışıyormudur diyordu sende de öyleymiş bak çalışıyor demek ki kafaları. Dünden beri zorla veriyorum memeyi ama bir arkadasımın 2 çocuğu var ikiside 2. Ay civarnda meme reddi yapmıs. Bebekle beraber çıplak duşa girmiş ten teması olması lazım. Duşta ağzına memeyi vermiş. Resmen sıfırlandılar normale döndüler ikisinde de işe yaradı dedi. Yarın deneyeceğim. Meme reddi olan varsa deneyebilir

Çok şükür ipektoşum.poyrazkuşum yanımızda degıldı ıyıkı ona şükür edıyorumbakalım bugun bızı neler beklıyor ne yaramazlıklar
Çok şükür canım Yerim o kuzuyu
Çok tatlı geldi bana bu şurup hiç sevmem nbdjsbdjndjd 5ml içtim duruma göre bakıp artiririm
Durumlar nasıl işe yaradı mı
Ay sevindim canım ama tedavi oluyor mu acaba zeytinyağı da çıkışı yumuşatıyor ama çatlak devam ben bugün çıkamadım WC ye yarın beni korkutuyor
Benim annemde öyle canım bahçe işlerine bayılır ilk 40 gün hastane den çıkınca bir kere yemek yaptı geldi sonrada bir daha yanıma uğramadı benimde gücüme gitmişti ben bir şey de diyemiyorum desem karşılıklı tartışmaya döner velhasıl kelam ayağını kırınca mecbur kaldı şimdi bana bakmaya İlk gün can acım var bebeğime nasıl bakacağım diye ağlıyorum üstüne ondan çocuk gibi azar yedim düzelirsiniz merak etme böyle zamanlar da çok normal hormonlardan kaynaklı ama dediğinde doğru ailemiz var çok şükür ama yalnızızda bende bunu çok iyi anladım ilk 40 günde
Kız hoşgeldin nabersin kv ile durumlar nasıl
Titreme hiç farketmedim bir gözlemleyim ama çok sinirlendiğin sadece ayakları değil kendi de titriyor sesi de titriyor sanki bizim sen diyince bir düşündüm sorun olarak görmediğim için farketmemiş olabilirim

Genelde kendisi bırakıyor ama bazen emzik niyetine kullanıyor o zaman çok uzun sürmüşse yarım saati geçtiğinde kendim alıyorum canım ben bir göğüsten sonra sarhoş olursa tekte bitiriyorum durmuyorsa diğerini de tıkıyorum ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…