2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benımkı 5 te kalktı bı aglama faslı sonra agzındakı meme kaybolmus ara ara bulamadım yuttu mu dıye bi ter döktüm,nasıl yutacaksa koca memeyısımdı uyudu tekrar ben nöbete devam
Ayyy tövbeeeee.. Allah korusun.. uyku sersemliğiyle ne yaptığımızı bilmiyoruz valla.. ben de geçen gün gecenin bir vakti kız ık mık edince beşiğinin başına gitmişim sanki kucağımdaymış gibi kendimi sallıyorum geçenlerde de kızı pışpış diyerek yatağına yatırdım çıktım, bir baktım mutfakta bulaşıkları toplarken halen pışpış diyorum.. eşim geldi napıyosun diye

Canım aklımdaydın yazacaktım neredesin diye

Önemli olan beslenmeleri ve aramızdaki bağ .Sen onun biricik annesisin ve elinden geleni yaptın .Kendini üzme lütfen .Benim de sütüm az ben de mama veriyorum benim bebiş de bir bakıyorum emiyor bir bakıyorum emmiyor .Ben de gittiği yere kadar diyorum.Önce biz sonrası sonra, inan ki yoksa bebeğimize de faydamız olmaz .Zaten mental ve fiziksel olarak bebek büyütmek çok zorken iyi olmak önceliğimiz olsun.Sana kocaman sarılıyorum arkadaşım

Benim kıza güncelleme geldi uyumaya direniyor bugün 5 olmadan uyandı uyumadı ,sürekli yeni öğrendiği şeyleri yapmaya çalışıyor.Özellikle ayaklarını kaldırmak vücudunu hareket ettirmek istiyor uyurken bile .Sanırım dönmeye hazırlık inşallah öyledir çünkü erken doğdu ,ben her şeyine takılıyorum

Kızlar yaa size bir sorum olacak, bebişi nasıl uyutuyorsunuz, ayakta sallayarak mı, pışpışlayarak mı nasıl uyutuyorsunuz? Neden soruyorum, çünkü ben doğduğundan beridir hep kucağımda pışpışlayarak uyuttum ve eylülde okula başladığımda 6 ay bitmiş 7. Aydan gün almış olacak ve kv gelecek bakmaya. Nasıl uyutacak diyorum kendime bunu da dert edinmeye başladım şimdilerde bu arada okul başladığında kv ve kp gelecek bebişe bakmaya, hamileyken çok güzel beylik lafları ediyordum ben kendim bakarım çocuğuma, kimsenin düzenini bozmam, ev ev üstüne olmaz falan diyordum ki bir doğdu şimdi hiçbir yabancıya emanet edemeyeceğimi farkettim.. normalde aramız çok kötüydü bayağı bozuktuk ama toparladık çok şükür.. Allah’ın dağındayım, kime emanet edeyim minnacık yavruyu, hadi bıraktım ne yaptıklarına nasıl kanaat getireceğim? Ben hamileliğimin son 2 ayında bebeğe yatarsam oksijen gitmez korkusuyla oturarak uyuyan insanım nasıl emanet edebilirim yabancıya O yüzden de artık takılmıyorum ve kendi evladı gibi bakar biliyorum, içim rahat okula gidip gelmek istiyorum

Son düzenleme:
Canımın taa içisin çok teşekkür ediyorum kızlar yaa çok güzel moral oldu sözleriniz iyi ki varsınız

Kaç günlük canım senin yavru? İmzan yok göremiyorum onun için sordum belki atak haftasıdır

Ay geberiyorum... 2 de yataga girdim bebe 3 gibi uyandi bi turlu gazını çıkaramadım o bitiyo alttan başlıyor sjxnnsdndjd uyumaz ağlar diye bekledim de baya en son saldım besigine kendi kaçta uyudu bilmiyorum nsnxndnx 6 gibi uyandı işte uyumak istiyorum ama işlerim var

Yaaa şu sayfada neredeyse bir yıl önce hamileliğin ilk zamanlarını konuşuyorduk, sonra doğumlar patır patır, şimdi ataklar… vay beee zaman ne acımasızsın.. az bir zaman sonra ek gıda konuşmaya başlayacağız.. sonra ne olur bu sayfa, nereye kadar kalır bilmiyorum ama şu an bu grupta olmak bana çok iyi geliyor, derdimi anlattığımda anlayacak birilerinin olduğunu bilmek, aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu görmek ha tamam yaa normalmiş duygusunu yaşamak bana çok güven veriyor.. şahsi olarak tanımasak da birbirimizi, her birimiz farklı köşelerinde olsak da memleketin duygularımız hislerimiz ortak iyi ki varsınız canlarım imza Quinn

Bizim mesai de her sabah 5 gibi başlıyor valla hadi şimdi bir şekilde idare ediyoruz evdeyiz diye, yarın bir gün işe başladığımızda bu sersemlikle nasıl odaklanacağız işe onu da bilmiyorum

Kızlar size bir sorum daha olacaktı, yavruların uyku rutinini oluşturabildiniz mi, gece için aşağı yukarı oluştu ama gündüz çok belirsiz, şimdilerde gündüz gözlemleyerek uyku rutinini oluşturmaya çalışıyorum. Akşamları 9’da uyuyordu 8’e çekmeye çalıştım kısmen oldu gibi.. ama gündüzleri takip ettiğim kadarıyla 2 saatte bir uyumak istiyor ana kucağındaysa ve yeri de rahatsa saati geldiğinde gözleri kapanıyor keltoşun uyku dediğim de 10 dk 15 dk.. siz nasıl yapıyorsunuz bu uyku işini, farklı yöntemlerimiz birbirimize ışık tutabilir

Benimki de 2-3 saatte bir uyumak istiyor gündüzleri, uyutabiliyorsam uyutuyorum. Mesela saat 10-15 arası 2 uyku yapıyor. Kucağımdan bırakınca uyanıuor orası ayrı, ya beraber sarılıp uyicaz ya kucağımda uyıyacak tek başına yatmıyor maalesef. Ben de onunla öğle uykusu yapıyorum mecbur dmdjsjsakak beraber uyursak 2 saat uyuduğı bşle oluyor. Akşam da 9 da ıyutmaya çalışıyorum ama 1 ve 4te mutlaka uyanıyor ve 4ten sonra 1 saat falan uyutmaya çalışıuorum
Ben de kolımda pışpışlayarak uyutuyorum, ağzına emzik veriyorım. Koluma yatırınca direkt gözleri kapanıyor uykusu varsa

Kız ben bazen gece emzırıp yatagına yatırmısım mesela,bi uyandım cocuk nerde dıye panık oldum yatagına yatırdıgımı haturlayamadım üzerine yattım falan sandımAllahım esırgesın tüm bebitolarımızı

Gece uykusu aynı benımkıuyusunlarda uyumazsa terör estiriyor cunku evde ,durmadan aglıyor mız mız mızbende artık kol falan kalmadı,büyüsünlerde artık bize çok miktarda öpücük borclular bu kol agrıları ıcın.ben en cok anneeemm dıye sarılcagı zamanı ıple cekıyorum

Bizimde gunduz uykumuz yok denecek kadar az cocuk dogdugunda yemin etmis gunduz uyumicam diye nadiren bazi gunler gunduz 2 yada 3 saat uyuyor ama cooook nadir

Bizimde gunduz uykumuz yok denecek kadar az cocuk dogdugunda yemin etmis gunduz uyumicam diye nadiren bazi gunler gunduz 2 yada 3 saat uyuyor ama cooook nadir
Benımkıde 15 dakka -45 dakka arası uyuyor daha uzununa sahıt olmadım henuz gunduzkızlar kac saatte bı bezını degıstırıyosunuz ve ne sıklıkta kaka yapıyor sızınkıler?ben 4 saatte bır falan degısıyorum en son 8-9 gıbı yatarken degısıp sabah 5ne kadar ellemıyorum.gece bezlerı doldurmuyor fazla gece açmı demek bu ?

VAlla saat araliklarini hic bilmiorum. Benim bebe kakasini hep gürültülü yaptigi icin hemen degistiriyorum. Gunde 3 yada 4 defa kaka yapar. Aksam uyuduktan sonra sabaha kadar degistirmiorum zaten gece kaka yapmio. uykusu kacmasin diyede hic degistirmiorum. Ve gunde toplam 5 yada 6 bez harciyoruz. biraz karisik anlattim kusura bakma cnm

Her şeyin en iyisini yavrukuşun için sen bilirsin sen yaparsın canım hadi kolaylıklar diliyorum güzel olsun her şey
Ay yerim büyüyor artık annesi güzel bir gelişim özelliği
En güzelini yapmışsın annane-babaanne kadar iyi bakan kendi evladı gibi görüp seven olmaz şartlar uygunsa sağlıkları yerindeyse benimde ilk tercihim annane babaanne dir. Benim kv sağlıksal olarak bakamaz annem bakacak eğer ki kv de bakabilecek durumda olsaydı kavga dövüş de olsa anlaşamasakta annemle dönüşümlü bir şekilde baktırmayı düşünürdüm.. Çok haklısın canım neler görüyor duyuyoruz Allah korusun bende yabancı birine güvenemezdim

Okadar haklisinki.. kafama birsey takilsa ilk buraya sormak istiyorum. En dogru cevabi sizde bulacakmışım hissi var hep bazen canım sıkkın oldugunda buraya yazmak geliyor icimden. Biriniz birseye uzuldugunde içten paylasiyorum derdinizi. İyiki var sayfamiz iyiki varsiniz guzel anneler

Sanki iyileştirdi gibi hissettim içine değene kadar ama yüzeysel etkisi olmuyordu
Aa evet bunu bende duymuştum ten teması önemliymiş dediğin gibi duşta memeye döndürebiliyor muşsun
Ne dk tutuyorum ne saat tutuyorum takip edebiliyorum fırsat bulursam emziriyorum yoksa yok geçen evde işler çok birikmişti biraz yapayım deidm sadece üç kere emzirmişim galiba o hafta kilo alımıda olmadı aksattım hep emzirirkende diğer oğlan hep kıcak istiyor yada ağlıyor oyüzden bizde hiç düzen yok
Çekmesini sağla 15 dk biri 15 dk biri aktif emzirme yapmalısın süt yutkunma bitince bitiyor sütü bitirtebilirsen daha da artmış olursun benimde arrık dikkat etmem sanırım çok boşluyorum bu bebeği ister istemez şimdide bayram temizliğine başladım misafirlerimiz gelecek yatılı bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…