- 22 Ekim 2024
- 4.124
- 9.804
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.141
Aaa bak yeni gördüm bunu atlamışım sjdhdhbdjdj demekki rotadan sonra bebikolari yememek lazım shhdjsjdsjKızlar uraz bugün rota aşısı oldu ya, yan etki ishal oldu ve süpriiz ben de oldum.resmen bulaştırmış bana da
Benim atak oldu mu bilmiyorum ya bazen dengesiz takılıyor ama anlamıyorum valla sjbdjsbdjsn o kadar takmıyorum ki yani takmazsam başıma gelmez diye düşünerek ndbdjsjskdj belki de herkesin ayni anda olmuyodur bizimki haftaya baslar kim bilir....Kızlar bugün tam 80 günlük oldu minnoş, 11.5 haftalık ve resmen uykuyu, yatağını reddediyor.. sanırım 12. Hafta atağı başladı bizde..
Jsbduwndjsjd çok üzgünüm yarım kalıyor hep djdndjdjdBende bu mesajı arıyordum bulamıyordum ne hikmetsesağolasın
Benim günüm b*k ile geçiyor aklımdan çıkmıyor ki ejdheijB*k diyip de imtihanımızı aklıma getirme
Özellikle agzindayken cekmiyorum ama yelteniyo olduğunda emziği veriyorum ama her seferinde yemiyo malesefAnnem alışır der hep elini ağzından çekerdi alışmasını engellerdi eğer alışsın istiyorsan çekme böyle gitsşn ama işte parmak olunca bırakması zor eline pislik değse farkında olmadan emecek vs vs ama sakinleşirde emdikçe artılarını eksilerini düşün karar vwr bu arada doktorlar çekmeyin diyormuş öyle bişeyde duydum tatmin oluyorlarmış heralde
Bebiş aktif emerken hep yutkunuyor bir süre sonra yutkunma emmeye göre azalıyor hatta bitiyor ama memeyi bırakmıyor mesela ama aktif emmiyor diliyle helelele yapar gibi bir hareketi var uyarmak için mi bilmiyorum ama onu da yapınca zaten anlaşılıyor boş emdiği djndjdndjdHahshsjshhj çok güldüm kızay o zaman ben doyduğunu nasıl anlayıp çekcem yardım edşnn kaç dk emziriyosunuz süt ne zaman biter memede? Bir memeyi emzirip diğerini ne zaman vsrşyosınuz?
Ben yeni emzirmeye başlafım ams gçğüslerim bpşalmıyor ağrıyor sanki sağarken daha çok boşalıyodu
Bazen çok emiyor gün içinde artık süt kalmadi diyorum mesela ama sakinlessin diye veriyorum yine durmayinca ve memede süt yok eminim. Diliyle uyariyor emiyor max 1dk içinde ikisi de sızlıyor ve şıp resmen tırnaklarıyla kaza kaza süt çıkarıyor bi bakıyorum dolu dolu yutkunmaya başlamış snbdjsbhehdkdhdh azimli sıçanım benim
Söyle ki zaten benim gazim vardı yani wcye bugün kesin çıkarım diyodum 5ml içtim şurubu peşine wc gittim zaten şurup da etkisini gosterdi mi nolduysa o saaten beri afedersiniz kokarca gibi fıs fıs.... Ama tekrar wc gitmedim yani ya içimde pek bişi yok ondan ya da az içtiğim için gücü ona yetti sjdekjdjsjdhdjdjejdÇok şükür canımYerim o kuzuyu
Durumlar nasıl işe yaradı mı
Ay sevindim canım ama tedavi oluyor mu acaba zeytinyağı da çıkışı yumuşatıyor ama çatlak devam ben bugün çıkamadım WC ye yarın beni korkutuyor
Benim annemde öyle canım bahçe işlerine bayılır ilk 40 gün hastane den çıkınca bir kere yemek yaptı geldi sonrada bir daha yanıma uğramadı benimde gücüme gitmişti ben bir şey de diyemiyorum desem karşılıklı tartışmaya döner velhasıl kelam ayağını kırınca mecbur kaldı şimdi bana bakmayaİlk gün can acım var bebeğime nasıl bakacağım diye ağlıyorum üstüne ondan çocuk gibi azar yedim düzelirsiniz merak etme böyle zamanlar da çok normal hormonlardan kaynaklı ama dediğinde doğru ailemiz var çok şükür ama yalnızızda bende bunu çok iyi anladım ilk 40 günde
Kız hoşgeldin nabersin kv ile durumlar nasıl
Titreme hiç farketmedim bir gözlemleyim ama çok sinirlendiğin sadece ayakları değil kendi de titriyor sesi de titriyor sanki bizim sen diyince bir düşündüm sorun olarak görmediğim için farketmemiş olabilirim