2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar uraz bugün rota aşısı oldu ya, yan etki ishal oldu ve süpriiz ben de oldum. resmen bulaştırmış bana da
Aaa bak yeni gördüm bunu atlamışım sjdhdhbdjdj demekki rotadan sonra bebikolari yememek lazım shhdjsjdsj
Kızlar bugün tam 80 günlük oldu minnoş, 11.5 haftalık ve resmen uykuyu, yatağını reddediyor.. sanırım 12. Hafta atağı başladı bizde..
Benim atak oldu mu bilmiyorum ya bazen dengesiz takılıyor ama anlamıyorum valla sjbdjsbdjsn o kadar takmıyorum ki yani takmazsam başıma gelmez diye düşünerek ndbdjsjskdj belki de herkesin ayni anda olmuyodur bizimki haftaya baslar kim bilir....
Bende bu mesajı arıyordum bulamıyordum ne hikmetse sağolasın
Jsbduwndjsjd çok üzgünüm yarım kalıyor hep djdndjdjd
B*k diyip de imtihanımızı aklıma getirme
Benim günüm b*k ile geçiyor aklımdan çıkmıyor ki ejdheij
Özellikle agzindayken cekmiyorum ama yelteniyo olduğunda emziği veriyorum ama her seferinde yemiyo malesef zevk aldığı için ellemiyorum fazla hep parmağı agzinda değil zaten dilliyor genel olarak yumruğunu falan msndkekdk
Bebiş aktif emerken hep yutkunuyor bir süre sonra yutkunma emmeye göre azalıyor hatta bitiyor ama memeyi bırakmıyor mesela ama aktif emmiyor diliyle helelele yapar gibi bir hareketi var uyarmak için mi bilmiyorum ama onu da yapınca zaten anlaşılıyor boş emdiği djndjdndjd

Bazen çok emiyor gün içinde artık süt kalmadi diyorum mesela ama sakinlessin diye veriyorum yine durmayinca ve memede süt yok eminim. Diliyle uyariyor emiyor max 1dk içinde ikisi de sızlıyor ve şıp resmen tırnaklarıyla kaza kaza süt çıkarıyor bi bakıyorum dolu dolu yutkunmaya başlamış snbdjsbhehdkdhdh azimli sıçanım benim
Söyle ki zaten benim gazim vardı yani wcye bugün kesin çıkarım diyodum 5ml içtim şurubu peşine wc gittim zaten şurup da etkisini gosterdi mi nolduysa o saaten beri afedersiniz kokarca gibi fıs fıs.... Ama tekrar wc gitmedim yani ya içimde pek bişi yok ondan ya da az içtiğim için gücü ona yetti sjdekjdjsjdhdjdjejd

Kızlar ben bugün itibarıyla artık biberona ve mamaya döndüm, sütümün son damlası gelene kadar emziririm, emmediği yerde de sağar veririm ama çok yoruldum artık gerçekten.. hortumla nereye kadar böyle gidecek, neler yaptığıma siz şahitsiniz ama gelmiyor bu memelerden yavrucağızıma süt işte… emme refleksi de çok güçlü olmasına rağmen sütün üremesine yetmiyor.. o kadar üzülüyorum ki, doğumdan itibaren hoşaflar, kompostolar, rezeneler bilmem neler neler…dolapta halen malt içecekleri var, bira tableti var, damlalar var ama ne yaptımsa artmadı sütüm.. aylardır uğraşıyorum memeyi bırakmasın diye, biberona dönmesi sadece bir dk sürdü.. bu noktadan sonra artık emzirme işini sütüm bitene kadar devam ettirip sonra da noktalamak kaldı benim için geriye.. şimdiye kadar artmayan süt daha da artmaz.. bunca çabaya rağmen artmadıysa bu saatten sonra da umudum kalmadı

Elinden geleni yapmışsın canim kim ne derse desin senden iyi düşünemez yavrunu mamayla büyüyen bebeler öcü mü oluyor sonuçta anlıyorum seni ama sıkma canını hiç. Bebişin sağlıklı ve güzel buyuyorsa gerisini salla gitsin yapacak bir şey yok hic vicdan yapma sütun az gelmesini vs sen secmiyorsun sonuçta hicbirimiz secmiyoruz... Zaten seni de çok zorlamış belli ki en azından kafan da biraz rahat eder stresin azalir. Bu bile bebişe yansıyor rahat edersiniz pozitife odaklan gerisini salla o yüzden

Hoş buldum canım. KV ile büyük evrim geçirdik . Boşanma konusunu açmaya başlayınca kociş tırstı sanki. Annesi bir gecede 180 derece değişti konuşmuş çünkü. Ha bir de annem kaldı bizde onun da etkisi oldu galiba. Az kalsa kavga edeceklerdi . Ay neler yaşandı o yüzden giremedim sanırım. Artık kv hiç bir şeyimi sorgulamıyor

Sen nasılsın, alıştın mı? Kızın ipek gibi yumuşak sana zorluk yaşatmıyordur umarım

Biz normal değiliz ya ben de bir ara neden emmiyor diye araştırdım

Benimkisi artık dişsiz ağzıyla meme ucumu ısırmaya başladı
Deme ya korkuyorum ben isirinca acir mi çok
İyi olmuş sevindim senin adına valla dert tasa yemin ediyorum. Doğum arefesinde yaşadığın stresi hatırlıyorum da yani kendine çeki düzen vermesi iyi olmuş ndnxjxj

Uyuyonuz mu ya nxnkdjdkkd

Benim koca izmire gitmiş bulundu hala yolda onu bekliyorum..... Uyu anahtari koy dışarı dedi ama uykum gelmedi çok
Benımkıde acıkmıs aglsdı gazı gelmıs agladı mama verdım uyudu ama gazı cıkmadı ,daha cok karnı agrırs a bu gece bana uzun olur

Benımkıde acıkmıs aglsdı gazı gelmıs agladı mama verdım uyudu ama gazı cıkmadı ,daha cok karnı agrırs a bu gece bana uzun olur
Gece gaz çıkarma sorunsalı ciddddden zor djbdjsbdjd bibde ben kendi yatağımda uzandirip bakıyorum uyuyacak mi ikinacak mi diye. Uyuyor akshdjsjd alıp beşiğine koyuyorum ıkinmaya başlıyor sjhsjwsiwdywhd sonra sabaha kadar ik mik
Kızlar, hamilelik boyunca kullandığınız ilaçların herhangi birine devam ediyor musunuz? Mesela demir ilacı, magnezyum vs
Demire devam et dediler ama bir kutusunu dahi bitirmedim unuttum kaldı öyle magnezyum vs değerlere bi ara baktirmam lazım ona göre kullanmak için ndbxjsjjd yani ilaç kullanmıyorum
Anahtar mi kayıp değil sabah kocamin kankisi burda sanayiye gelecekmiş eşi de bana gelcek ipek kuşu özlemis sjndjsjd evle uğraştım bibde komşum geldi kapıda kahve içtik 11-12 civarı ondan takıldım öyle dedim kocaminda görüp yatayim ama bu bana pahalıya patlayacak çünkü sabah erken kalkicam ve bebikom da gece cok uyanabilir belli olmaz o beni mal edecek biliyorum

Evet ya kucağım da uyuyor tam yerine koyuyorum Kıpır kıpır

Gerçekten şahidiz ne kadar uğrastığına. Şuan bende seninle aynı durumdayım. Ne yapsam artmıyor sütüm bende eds siparişi verdim gelmesini bekliyorum. Son çare onu deneyeceğim. Sol memem 5. Kez mastit oldu diğeri yara bere içinde. Emzirmek bu kadar acılı olmamalı benim bebeğim ememiyor bence hep ucunu almak istiyor kan ter içinde kalıyorum emzirirken. Sonra bir sağıyorum iki memeden 30 cc sinirlerim bozuluyor. Eds de işe yaramazsa bende pes edicem gibi gözüküyor. Sadece emzirme danışmanlarında sütü 3-4 günde 6 katına çıkanlar falan oluyor ya onlar beni ikileme düşürüyor demek ki olabiliyor diyorum. Ama olmayınca da olmuyor herhalde. Vazgeçtin ya şimdi belkş kafan rahatlar bir anda artar sütün belli olmaz. Hayırlısı olsun. Mamalarda gayet sağlıklı artık, önemli olan elinden geleni yapmaktı bu süreçte fazlasıyla yaptın hiç üzülme

Canım benim tabi ki bize şahidiz kendini üzme olmayınca olmuyor bak benim ikinci gebeliğim o kadar farklı ki bebekler, memeler emzirme vücudumda yaşadıklarım hamileliğim her şey…
İlkinde meme ucu sıkıntısından memeyi tutturamadık olmadı bir türlü benek iyi niyetli çekmeye çalışıyor bende üç yok süt gelmedi bir türlü mama ile başladık direk arttırmakmiçşn sütü uğraştım olmadı ucu vermeye çalışıyorum çıkmıyor her emzirme işkenceye dönüştü tam oturttuk olayı derken bu sefer süt alerjisi muhabbeti çıktı süt yine azaldı ve meme reddi oldu ne yaptıysam olmadı zaten o aya kadar mama destekli gitmiştik ipek 4. Ayda tamamen memeyi bıraktı 6. Aya kadar uğraştım süt diyeti ile ve geceleri vermeye çalıştım uyurken anlamaz diye 6. Ay da geceleri de almamaya başladı bende bıraktım artık sonrasında anne sütü hiç almadı ki ilk 6 ay zaten doğru düzgün emmedi büyüdü mü büyüdü öyle de böyle de büyüyorlar bu bebeğimde ablası sayesinde daha iyi kavradı memeyi ablası önceden çıkartmıştı çok zorlanmadı şu zamana kadar iyi geldik mamasız ama bu seferde göğsümdeki yara geçmek bilmedi olmuyor ve tiksiniyor mu benden bilmiyorum bu ara zor alıyor bu aylardan itibaren de meme reddi olabiliyormuş bende ondan korkuyorum bakalım hikayemiz bu sefer nasıl olacak kendini üzme yani gerçekten olmayınca olmuyor bazı şeyler
Oo maşallah iyi yapmışsın göz dağı vermekle kendilerine gelmişlerdir sevindim bir şeylerin değişmesine Kavga mı edecekler di neler yaşandı kız bize de anlat merak ederiz

Sağol kuzum benim aman sorma başıma neler geldi ayağımı kırdım 2 aylık bebeyle oturduğum yerden bakıyorum bebeme ama çok şükür ipek gibi değil ipek kolikti bu bebem ona göre daha sakin melek ipek te dışarda arabalarda geziyorduk sabahlara kadar beyaz gürültü elektrik süpürgesi saç kurutma ne varsa Kuzumun tabi sonradan süt alerjisi çıktı meğersem sütüm yaramıyor bağırsakları karnını ağrıtıyormuş daha bunda daha iyiyiz şükür
Uyuyonuz mu ya nxnkdjdkkd

Benim koca izmire gitmiş bulundu hala yolda onu bekliyorum..... Uyu anahtari koy dışarı dedi ama uykum gelmedi çok
koca yolu gözleyenlerde bugün büş kocam da kocam yat uyu kız ne zaman gelirse gelsin boş ver bu yorgunlukla gözüm kocayı hiç görmez bizim askerlik devam ediyor
Kızlar, hamilelik boyunca kullandığınız ilaçların herhangi birine devam ediyor musunuz? Mesela demir ilacı, magnezyum vs
Ben İmom kullanıyordum emzirirken de İmom latte varmış ondan devam ediyorum demiri de normalde kullanın diyorlar ama kabızlık yaptığı için numarada makatı da çatlattığım için ara verdim doğumdan sonra hiç kullanmadım ama genelde kullanıyorlar demir canım
Demire devam edersen o taş devam eder ozonu delmeye canım doktor bırak dedi şu durumda bana

O zaman iyi yapmışım bırakmakla nnsjsnsnd binde keşke bebemle birlikte akşam 8 de uyusaydim diyorum şuan tşkler...

O zaman iyi yapmışım bırakmakla nnsjsnsnd binde keşke bebemle birlikte akşam 8 de uyusaydim diyorum şuan tşkler...
Benımkı 5 te kalktı bı aglama faslı sonra agzındakı meme kaybolmus ara ara bulamadım yuttu mu dıye bi ter döktüm,nasıl yutacaksa koca memeyısımdı uyudu tekrar ben nöbete devam

Herkese günaydınnnn yapamadım yaaa.. kıyamadım yavru kuşuma, o tamamen reddedene kadar devam edicem hortumla beslemeye, mahrum bırakmak istemiyorum anne sütümden.. hiç olmazsa 6 ay olana kadar (tabi o zamana kadar sütüm gelmeye devam eder mi ondan emin emin değilim) sağar veririm, geceleri emiyor biraz memeler dolunca, böyle böyle devam ederiz işte.. memeyi bırakınca sanki tüm bağım kopup gidecekmiş gibi hissediyorum warcrew ipeksi19 Balbocegi9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…