2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bire bir aynı şekilde uyuyor benimki de demekki fizyolojik olarak benzer davranışlar sergiliyorlar
Benim de bir gün battaniye dolanmış kucağıma bir uyandım Begüm diye onu pışpışlıyorum sonra bir baktım o değil, deli gibi yatağın içinde arıyorum, meğer emzirip beşiğine yatırmışım
2-3 saatte bir emzirmeden ya da doyurmadan önce değiştiriyorum canım, sidik asitli olduğu için yakmasın diye çok tutmamaya çalışıyorum.. bir de doğmadan önce bez stoku yapmışız deli gibi, bitsin diye de çok bekletmiyorum

Yaaa ben sizi okadar iyi anlıyorum ki gerçekten benimde sütüm bir türlü artmadı memeyi emiyor ama çok güzel yutkunmuyor demek sütüm az sadece geceleri güzel yutkunuyor hep mama ile gidiyordum bir haftadır mamayı azalttım sadece sabah akşam veriyorum öğlen hep emzirdim hani bebek emince süt artıyordu yok yani yine göğüslerim yumuşacık bomboş yaa delşrşyorum artık çocuk doymuyor her dakika memeye tutuyorum ama öyle çok yutkunma yok daha çok çekiyor az yutkunuyor az geliyor biliyorum ama bir haftadır dedim birşey olmaz aç kaldıkça emdikce süt artacak ama yok hala aynı asla dolu hissetmiyorum napcam bilmiyorum şimdilik mama sabah ve akşama düştü ama öğlen çok da doyduğunu düşünmüyorum ya gerçekten az yutkunuyor bende sağıp mı versem diyorum da of okadar zor ki sağmak evde başka çocuk da olunca hele aşırı zor

Acı oldumu peki wc de
Kayısı hoşafı sağolsun düzene girdi artık bağırsaklar acı da kalmadı bende oda kantoron sayesinde oldu heralde yalnız geçen kustular diye ne rezilliklerle yıkadığım halıya bu seferde oğlum kantaron yağını döktü kullanırken ağzını açık bırakmışım bana tekrar iş çıktı zaten evin altını üstüne çevirip öylecene bırakmıştım heryer heryerde
Kız o helelele gibi hareketi benimkide ağzından çekmiyim diye yapıyor sonra dediğin gibi süt tekrar akıyor ağzına neye upradığını şaşırıyor

Bu süreçte bende sana şahit oldum özeldende konuştuk elinden gelenin fazlasını yaptın gerçekten vicdanın rahat olacak bu kadar çaban yinede boşuna değildi üç aylık olmuşsun iki ay sonra ek gıda sürecine geçiyoruz sonrada anne sütününün de etkisi azalıyor bir yaşından sonrada kalmadığı söyleniyor ki zaten bir yaşına kadarda büyük oranda ek gıda ile tanışmış oluyorlar sonrada emzirme serüveni de son buluyor ve tüm herşey unutulup gidiyor eğer birgün geriye dönüp baktığında emmediği günleri hatırlarsan kalben rahat ol çünkü gerçekten çok çabaladın

Kızlar, emzirdikten sonra gazını çıkartsam da, dikey pozisyonda tutsam da sürekli kusuyor. Emzirmekten korkuyorum artık. Bir de 2-3 kaşıklık kusuyor. Sizinkiler nasıl?

Gerçekten bu gruplar çok faydalı oluyor bşzlere hepimiz duygularımızı çok iyi anlıyoruz empati yapabiliyoruz
O bağlanma duygusu herzaman oluyor ben biraz ayrı kalsak beni unuttumu beni sevmezmi acaba deli düşüncelere dalıyorum gerçekten çok değerliler çok tatlılar büyük oğlum babasına düşkün pldu artık, eşimle ikimiz din oturup gel gel yaptık kime gidecek diye her defasında babasına gitti ağladım bende dayanamadım başta bana çok düşkündü çek seviyorduk birbirimizi şimdi ilgilenemediğim için benden kopmuş yavrum..
Oğlum annah gibi bişey diyor bana dünyalar benin oluyor

Anahtar mı kayıptı ben kocan sandım

Kızlar bir sorum daha olacak özellikle öğretmen arkadaşlara, benim iznimin bitiş tarihi 26.05.2025 yazıyor yani pazartesi günü. Eğer rapor alabilirsem alıcam ama pazartesi dahil mi almam gerekşyor yoksa 27sinden itibaren mi

Kızlar, emzirdikten sonra gazını çıkartsam da, dikey pozisyonda tutsam da sürekli kusuyor. Emzirmekten korkuyorum artık. Bir de 2-3 kaşıklık kusuyor. Sizinkiler nasıl?
Benim bebeğimde çok kusuyır dolu dolu birkaç defa fışkırdı ve nefessiz kaldı tim midesini fışkırttı karşıya kadar bize reflü dendi az emzirirsem bşraz daha iyi oluyor kusması kontrole gidersen sende sor muhakkak bazen alerjidende kaynaklanabiliyormuş

Beni kötülemek için annemi 4 gözle beklemiş. Evliliğim boyunca kötülediği gelinlerin hepsini aklamış yalanlar uydurarak, onların hepsi ile beni kıyaslıyor. Neymiş ben itaat etmiyormuşum. Annem de köle mi benim kızım sana diye başladılar bir kavgaya. KV nin tansiyonu fırladı, annem de komplekssiz kadındır, kavga esnasında çok sakin kalır. Bu sakinliği de ona batıyor. Geldiği günden beri itaat etmiyor diye diye boşanma konusu açıldı. Tırstılar annem de destekleyince. Bu kızın arkasında kimse yok diye mi düşündüler ne. Koca da 2-3 aaat falan konuşmuştur ertesi gün KV yi tanıyamadım. Annemle kankiler şimdilik

Süte alerjisinin olduğunu nasıl anladınız. Acaba benimki dr o yüzden mi kusuyor

Özellikle KV min eline verince kusuyor
Ona mı alerjisi var acaba

allah yardımcın olsun arada göz dağı vermek iyi oluyor daha iyi geçiniliyor
Yalnız bu deidğini bende yaşamıştım diğer gelininş kötülüyordu şimdi ben kötü oldum o melek olmuş kendisini evden kovduğu gelini iyiymiş öyle olsun, birlikte oturup da sakin kalabilmeniz takdire şayan zaten hiç kolay değil birde insan evladı annesine şikayet edilmez hiçkimseye şikayet edilmez koskoca insanlarız ne annenin ne kocanın lafı bizi düzeltecek yada bozacak değil bu şikayet huyu gerçekten iğrenç bir durum daha beter ediyorlar haberleri yok

Ben o laktaz enzımını verelı 3 gunde bir kaka yapıyor benımkı.3 aylık olduktan sonra keserım belkı,bende laktoz ıntoleransı oldugu ıcın muhtemelen bebıstede var cunku her mama yedıgınde kaka yapıyodu gurultulu sekılde senın dedıgın gıbı artık yapmıyor,3 gunde cok fazla aslında bı ortayı bulamadık

Benimkide cok emiyor diye fazla kaka yapiyor ama gürültülü yapmasi normal biseymi bilemiorum

Kızlar bu genzınde bı doluluk var ya bebegın dpgdugundan berı var,bı sorun degıl bu degılmı?hasta degıl ama hep bı doluluk vae yanı sesınden ve gece anlasılıyor yutkunurkende anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…