- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.221
Sana birşey soracağım bayramda annemler izinlerini ayarlayabilirse bana gelmeyi düşünüyorlar bizde onlara mini bir tur planlayalım dedik gezmek görmekde istiyorlar tatvan a kaynım gitti geçen sene bizde gezmek amacıyla gidecektik ama bşze gelmeyin gezşlecek biryer yok dediOyyy maşallah kuzuyabizimki hep keldi ben evet canım tatvandayım
AYnen bizdede oluyorArada sizin bebeler kusacak gibi olup midesini bulandırıp öğöööö yapıp nefessiz kalıp sizi korkutuyor mu ? Bazen sadece nefessiz kalmış gibi yapıyor
Oyy masallahÇok tatlı maşallahtepecikte kalmış sadece yok daha dökülmedi siz bize yakınmıydınız ya başkasıylamı karıştırdım
Ahanda böylebide fönlü gibi kabarık
Hahah cok tatlisin sen bebissKızlar yavruların saçları dökülmeye başladı mı sizin debenimki zaten biliyorsunuz keltoştu, olan da gitti bildiğin baktığımda bir dazlak görüyorum Kaşları da yok, sinirlendiğinde hiçbir ciddiyet de katamıyor ifadesine
Dogumdan sonra hizla kilo vermeye baslamistim cok sevinmistim ama bu ay hizla kilo almaya basladim moralim cok bozukKızlar dogumda hıc kılo almamıstım ama sonrasında kılo aldım ve yaglandmaynada kendımı begenmemeye basladım bende,goguslerımde sündü iyice vucudum bı garıp oldu.ve hala yıyorum sanırım emzırmek benı aşırı acıktırıyor
Gazaniz mubarek olsun ben yapamazdim herhalde ya dndnjdndBizim mesai de her sabah 5 gibi başlıyor vallahadi şimdi bir şekilde idare ediyoruz evdeyiz diye, yarın bir gün işe başladığımızda bu sersemlikle nasıl odaklanacağız işe onu da bilmiyorum
Kız kimse kayıp değil ya sksbsjwhjdjdjdAnahtar mı kayıptıben kocan sandım
İyileşmenize sevindim ikinizin deUzun zamandır giremiyorum canım iki çocuklu tempolu hayata kapıldım gidiyorum hshdjjd ama çok şükür iyiyim büyük oğlumun alçısı çıktı benim göğüs yaralarım tamamen iyileşti çok şükür onun dışında yoğun bebiş kaç gündür gündüz uyuyamaz oldu atak haftasında mı nedir bilmiyorum mahvoluyorum uykudan ölüyor ama uyumuyor sen nasılsın
Dökülüyor arada görüyorum ama kafasında değişim yok hatta artık bağlamaya başladımKızlar yavruların saçları dökülmeye başladı mı sizin debenimki zaten biliyorsunuz keltoştu, olan da gitti bildiğin baktığımda bir dazlak görüyorum Kaşları da yok, sinirlendiğinde hiçbir ciddiyet de katamıyor ifadesine
Ya bu neGazaniz mubarek olsun ben yapamazdim herhalde ya dndnjdnd
Kız kimse kayıp değil ya sksbsjwhjdjdjd
İyileşmenize sevindim ikinizin deatak olabilir büyüyorlar işte anları anlarını tutmuyo bugün benim kuş da yarım yamalak uyudu hep... Uykuluyum geceden beri uyuyamadim sabah da uyumamis oldum geberiyorum djdbsjjs
Dökülüyor arada görüyorum ama kafasında değişim yok hatta artık bağlamaya başladımdökülür ama ya da dökülürken çıkıyor bi yandan ben de anlamadim ama arkası bu kadar dolu değil tek tepesi böyle dolu
Canım tıpatıp aynı şeyi yaşadım 65 gün boyunca asla tutmadı çekmedi mememi, çığlık çığlığa ağlayıp geri atıordu kendini. sonra bi anda ağlasa da tuttu bir iki çekti. Uykuluyken falan teklif ettim senin gibi diliyle yoklamasına izin verdim ağladığı an zorlamadım. Sonra nasıl oldu ciddwn bilmiyorum bi anda tuttu mememi, biberonu da kesmedim. Hatta 12 gün boyunca hastanede kldık geçen hep biberon verdim 3-4 kez meme vermişimdir. Döndüğümde bir iki ağladı ama sonra yine tuttu.Kızlar bir hafta on gündür meme için cebellesmeyi bırakmıştım bir kaç gecedir uyku sersemi deniyorum dilinin ucuyla kontrol edip bırakıyor bugün duşa birlikte girip birde onu deneyeyim dedim ağzına aldı ama asla emmedi o kadar dolu ki için sinirlerim çok bozuk tamam diyorum kabul diyorum sonra hadi daha erken pes etme deyip deniyorum ama yok yok yok öfkemi atabilecegim biride yok karsimda eşime patliyorum her hareketi batıyor o anlarda boğuluyor gibi hissediyorum kendimi
Kuzum ben de öyleyim 40 günlük olduk inan hergün karar değiştiriyorum birgün emmez bu diyip mama ile gidiyor birgün biraz emer gibi olunca ay emecek süt arttırayım diye tüm tuşlara basıyorum sonra diğer gün yine emmiyor yani 3-5 dakikadan fazla asla durmuyor memede yine pes ediyorum sağıp vereyim diyorum ona vaktim olmuyor eller serbest makine alayım sağayım diyorum sma sonra birkaç kere sağdığım sütün az olduğunu düşünüyor boşver sütün az zaten diyorum of ne bileyim bende hep eşime patlıyorum adam moral vermeye çalışıyor mutlu olmazsan biz de olamayız diyor o bile bana batıyor seni en iyi ben anlıyorum yaniKızlar bir hafta on gündür meme için cebellesmeyi bırakmıştım bir kaç gecedir uyku sersemi deniyorum dilinin ucuyla kontrol edip bırakıyor bugün duşa birlikte girip birde onu deneyeyim dedim ağzına aldı ama asla emmedi o kadar dolu ki için sinirlerim çok bozuk tamam diyorum kabul diyorum sonra hadi daha erken pes etme deyip deniyorum ama yok yok yok öfkemi atabilecegim biride yok karsimda eşime patliyorum her hareketi batıyor o anlarda boğuluyor gibi hissediyorum kendimi
Bugün 55. Gün çok şey denedim kaldı bir eds ama asla deneyecek gücüm yok kendimi çok tuhaf hissediyorum insAllah aniden olur senin gibi ara ara dakikalık bile değil ama deniyorumCanım tıpatıp aynı şeyi yaşadım 65 gün boyunca asla tutmadı çekmedi mememi, çığlık çığlığa ağlayıp geri atıordu kendini. sonra bi anda ağlasa da tuttu bir iki çekti. Uykuluyken falan teklif ettim senin gibi diliyle yoklamasına izin verdim ağladığı an zorlamadım. Sonra nasıl oldu ciddwn bilmiyorum bi anda tuttu mememi, biberonu da kesmedim. Hatta 12 gün boyunca hastanede kldık geçen hep biberon verdim 3-4 kez meme vermişimdir. Döndüğümde bir iki ağladı ama sonra yine tuttu.
İnşallah senim bebeğin de yakında tutar, denemekten vazgeçme ara ara teklif et hareket ederek ağzına vermeye çalış dolaş evde, sek olduğun yerde
Ay ne güzel maşallah demek sütünüz bar ki tutıncs da memnun kalmış bebek benimki emiyor silikon uç ile ama mutlu olamıyor doyamıyor az sütümBen de uğraşmayı bırakmıştım tesadüfen tuttu valla anlamadım
Silikon uçla benimki de tam ememiyordu bazen sadexe ucunu emiyorşar emzik gibi, sütü iyi çekemiyorlar bence onunlaAy ne güzel maşallah demek sütünüz bar ki tutıncs da memnun kalmış bebek benimki emiyor silikon uç ile ama mutlu olamıyor doyamıyor az sütüm
inşallaj canım benim sakim sakim yaklaş bebişine konuş, sen stresli olunca o da stres oluyorBugün 55. Gün çok şey denedim kaldı bir eds ama asla deneyecek gücüm yok kendimi çok tuhaf hissediyorum insAllah aniden olur senin gibi ara ara dakikalık bile değil ama deniyorum
Zor .. benimde sütüm var keşke verebilsem sana olsa öyle bişey memelerimden çok derdim var eller serbesti aldım alalı biraz rahatladım ama yinede emmesi gibi asla değil uğraşi dökülmesi sterilizasyon işlemi hep uğraş 55 gündür evde biri yoksa asla yemek yiyemiyorum durmuyo sürekli mız mız mız kolik saatlerinden hiç bahsetmiyorum bile sürekli abur cubur yemekten reflü oldum yani çok şükür çok bekledik biz ama anamdan emdigim burnumdan geliyor ne yalan..Kuzum ben de öyleyim 40 günlük olduk inan hergün karar değiştiriyorum birgün emmez bu diyip mama ile gidiyor birgün biraz emer gibi olunca ay emecek süt arttırayım diye tüm tuşlara basıyorum sonra diğer gün yine emmiyor yani 3-5 dakikadan fazla asla durmuyor memede yine pes ediyorum sağıp vereyim diyorum ona vaktim olmuyor eller serbest makine alayım sağayım diyorum sma sonra birkaç kere sağdığım sütün az olduğunu düşünüyor boşver sütün az zaten diyorum of ne bileyim bende hep eşime patlıyorum adam moral vermeye çalışıyor mutlu olmazsan biz de olamayız diyor o bile bana batıyor seni en iyi ben anlıyorum yanine yaptıysam çocuğum memede düzgün mutlu ayrılamadı duşu denememiştim de benimki hiç emmiyor değil emiyor ama aktif emmiyor sütüm az baştan beri asla lıkır lıkır girmedi çocuğuma yani şu süt sadece gece güzel emiyor lıkır lıkır çekiyor kuvvetli de emiyor gece onu gündüz yapsaydı şimdi sütüm taşardı ama gündüz üç dakika durup bırakıyor ve zayıf çekiyor gece mesela vakumlu gibi bir çekişi var çok güzel ama gündüz yok yalandan sankide emiyor yutkunuyor ama az yani bende sürekli pes ediyorum sonra ay yok yapabilirim diyorum sonra evde diğer çocuğuma bakıyorum ona yetemiyorum boşver emmesin çocuklarınla ilgilen diyorum öyle öyle 40. Gün oldu bugün iyice beterdi emmesi çok kötüyid mesela ve memelerim aşırı boşşş asla sertleşmiyor ancak 6-7 saat girerse doluyor yok ya olmayınca olmuyor arkadaş vallahi yıprandıkça yıprandık
Ah keşke öyle imkan olsa işte bazısının var emmiyor bazısının süt yok emiyor çocuk maalesef dengesi yok bunun olanlar da çok şanslı şöyle açıp direk memeyi verip çocuğunu doyuranlara çok özeniyorum . Çok iyi anlıyorum seni benimde çocuğum durmuyor işt sağmak da başlı başına dert zaten dediğin gibi temizliği felan nolurdu şöyle güzel emseler sütümüz dolsa taşsaydı benim annem kayınvalidem arada geliyor birkaç gün yanıma mesela o zamanlar aşırı iyi güzel besleniyorum ama yok süt de bir fark hiç görmedim onca şey denedim ya birşey de fark etmedi boşver canım hiç üzülme öyle böyle büyütecek benim ilk çocuğum da böyleydi yarım yamalak 2 ay emdi ama hep o da mama takviyeli gitti sonra aman yazık o günlerin tadını çıkartamadığıma yanarım dedim şuan da yine yaşıyorum aynı şeyleri yine günlerimi heba ediyorum insanın elinde değil ama arada aklıma getirip rahatlamaya çalış sen elinden geleni yapan mükemmel bir annesin hepimiz çocuğumuz için en iyisini isteriz bazen bazı şeyler nasip kısmetZor .. benimde sütüm var keşke verebilsem sana olsa öyle bişey memelerimden çok derdim var eller serbesti aldım alalı biraz rahatladım ama yinede emmesi gibi asla değil uğraşi dökülmesi sterilizasyon işlemi hep uğraş 55 gündür evde biri yoksa asla yemek yiyemiyorum durmuyo sürekli mız mız mız kolik saatlerinden hiç bahsetmiyorum bile sürekli abur cubur yemekten reflü oldum yani çok şükür çok bekledik biz ama anamdan emdigim burnumdan geliyor ne yalan..
Çok geçmiş olsun yaralarının geçmesine de oğlunun iyileşmesine de çok sevindimUzun zamandır giremiyorum canım iki çocuklu tempolu hayata kapıldım gidiyorum hshdjjd ama çok şükür iyiyim büyük oğlumun alçısı çıktı benim göğüs yaralarım tamamen iyileşti çok şükür onun dışında yoğun bebiş kaç gündür gündüz uyuyamaz oldu atak haftasında mı nedir bilmiyorum mahvoluyorum uykudan ölüyor ama uyumuyor sen nasılsın
Bende çok istiyorum ama bebeğim çok huysuz çok ağlıyor ve asla gündüz uyumuyorKızlar bebeğimle gündüz vakit geçirmek istiyorum mesela timy time yaptırmak istiyorum ama ya ağlıyor ya da istediği gibi doyarsa uyuyor 56 günlük sizlerin nasıl ne yapabilirim
Ya bende doğumdan sonra kilo aldım resmen yazda gelde nasıl gidecek bu kilolar. Hiç bir kıyafetim olmuyor zayıflarım diye almıyorum daKızlar ben sürekli açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?