- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.761
Sadece 1 kez 5000 mi görünüyor. Bence ilden ile kafasına göre yapmış memurlar yanlışlık var27 şubat
Benim ilk çocuk ya, o yğzden tek sefer verilecek banaSadece 1 kez 5000 mi görünüyor. Bence ilden ile kafasına göre yapmış memurlar yanlışlık var
Tamam o zaman inşallah yanlışlıklar olmazBenim ilk çocuk ya, o yğzden tek sefer verilecek bana
Ben de dediğin gibi yaptım canım, tsleplerim kısmına basınca orda yaptığın başvuru gözükğyor bende hala devam ediyor yazıyor ama dedikleri uygulamayı indirip baktım sabah ödeme bulunamadı diyordu şimdi gözüküyor öddme. Uygulamayı indirip çocuklarım kısmına gir sonra ödeme listesine basKızlar başvuruyu e devlet doğum yardımı kısmından mı yaptınız ? Ben 10 Nisansa başvurdum e devletten ama hiç bi yerde ne başvuru ne ödeme görünmüyor. Siz şahsen gidip bi yere başvuru yaptınız mı ? Ben yanlış mı yaptım ?
Hah bende onu anlamadım bebekliyiz yanı adı üstünde doğum parası bir kadın dedi kocası gitmiş kabul etmemişlerİban'ı eklemiştim e-devlete çıkarsa yatırırlar diye. Ama bankaya gidecekmişiz. Yeni doğum yapmış kadınları banka köşelerine gönderme amacı nedir acaba.
kadın 3. Çocuğu için martta doğum yapmış 15 bin almış sende alırsın inşallahUygulamadan baksana merak ettim çocuklarıma ödeme listesine ne yazıyor
Gönderme kocanı ya birinin kocasına vermemişleeerNeye göre anlıyoruz çekip cekemyecegimizi var mi bir şey ona göre eşimi göndereyim alsın bari jsbdjsjd 2 doz rota ücreti jsnsjsjd
Şubeden mi alıyormuşuz? Gerekli evrak dedikleri ne çocuğın kimliği mi?Gönderme kocanı ya birinin kocasına vermemişleeer
İki kere mi 5bin var sende ay dur bende bakayım bulabilirsemSadece 1 kez 5000 mi görünüyor. Bence ilden ile kafasına göre yapmış memurlar yanlışlık var
Bende de böyle yaxıyordu sonra değişti canım akşam bi daha bakBende “henüz ödeme kaydı oluşmamıştır “ yazıyor böyle yazan varmı ?
Ha tamam teşekkür ederim ozaman halk bankasına gidince alırız inşallah bence evrak dedikleri doğum belgesi ve kimlikler olabilir giden olursa yanına alsın ne olur ne olmazBende de böyle yaxıyordu sonra değişti canım akşam bi daha bak
Mart 5 nisan 5 diyemi görünüyor 10 bin mi oluyor toplamBen de buldum çocuklarıma tıkladım ödeme listesine tıkladım iki ay içinde 5000 görünüyor mart ve Nisan mayıs neden yok acaba
Canım bende bilmiyorum aynı durmuyor benimkide habire ağlıyor hiç sırtı yere gelmezmi bi bebeğin asla yatıramadımKızlar hangı uygulama o?okuyamadım hepsını durmuyor bebıs,ya 3 ay olunca gaz azalıyodu hanı bızımkı zirvevyapto cocuk gece gundız aglıyo valla omuz falan kalmadı ya bende,varmı bır cozumu olan?
Sjnsjdbdjsnd ya bebeleri takıp kolumuza bankaya sıra mi alcaz şaka gibi iste bir iban gönder gitsin mal misiniz ya öfGönderme kocanı ya birinin kocasına vermemişleeer
10 mart Doğum yaptım. Mayıs kimseye yatmamışMart 5 nisan 5 diyemi görünüyor 10 bin mi oluyor toplam
Martın sonu mu doğum yaptın acaba
O ayı da alırsın sen 15 olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?