2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar başvuruyu e devlet doğum yardımı kısmından mı yaptınız ? Ben 10 Nisansa başvurdum e devletten ama hiç bi yerde ne başvuru ne ödeme görünmüyor. Siz şahsen gidip bi yere başvuru yaptınız mı ? Ben yanlış mı yaptım ?

Ben de dediğin gibi yaptım canım, tsleplerim kısmına basınca orda yaptığın başvuru gözükğyor bende hala devam ediyor yazıyor ama dedikleri uygulamayı indirip baktım sabah ödeme bulunamadı diyordu şimdi gözüküyor öddme. Uygulamayı indirip çocuklarım kısmına gir sonra ödeme listesine bas

İban'ı eklemiştim e-devlete çıkarsa yatırırlar diye. Ama bankaya gidecekmişiz. Yeni doğum yapmış kadınları banka köşelerine gönderme amacı nedir acaba.
Hah bende onu anlamadım bebekliyiz yanı adı üstünde doğum parası bir kadın dedi kocası gitmiş kabul etmemişler
Uygulamadan baksana merak ettim çocuklarıma ödeme listesine ne yazıyor
kadın 3. Çocuğu için martta doğum yapmış 15 bin almış sende alırsın inşallah

Benim ikinci normalde çocuğum ama ilk çocuk olarak sayılıyor bundan sonra doğacak 2. Çocukta heray bin beşyüz alınacak ama şuan bizler tek sefer beş bin tl alacağız

Ben de buldum çocuklarıma tıkladım ödeme listesine tıkladım iki ay içinde 5000 görünüyor mart ve Nisan mayıs neden yok acaba
Mart 5 nisan 5 diyemi görünüyor 10 bin mi oluyor toplam
Martın sonu mu doğum yaptın acaba
O ayı da alırsın sen 15 olması lazım

Kızlar hangı uygulama o?okuyamadım hepsını durmuyor bebıs,ya 3 ay olunca gaz azalıyodu hanı bızımkı zirvevyapto cocuk gece gundız aglıyo valla omuz falan kalmadı ya bende,varmı bır cozumu olan?

Kızlar hangı uygulama o?okuyamadım hepsını durmuyor bebıs,ya 3 ay olunca gaz azalıyodu hanı bızımkı zirvevyapto cocuk gece gundız aglıyo valla omuz falan kalmadı ya bende,varmı bır cozumu olan?
Canım bende bilmiyorum aynı durmuyor benimkide habire ağlıyor hiç sırtı yere gelmezmi bi bebeğin asla yatıramadım

İlk öğretmenim ailem uygulamasj saçma bişey buldum ben amacı ne anlamadım onu indir ordan bakcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…