- 2 Ekim 2022
- 2.772
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.801
Kizlar.nasil baktiniz bende indirdim o uygulamayi ama odemeye bakamadimBenim de böyle görünüyor ilk çocuk hangi evrak isteniyor acaba ya
Alt menüden çocuklarım kısmına got orda ödemeler diyo ordanmis jdnjdnd eğer çocuk yoksa ana ekranda ilk e devlet çocuk ekle butonuyla ekle sonra bakKizlar.nasil baktiniz bende indirdim o uygulamayi ama odemeye bakamadim
Evt tmm hallettim simdi. Bide nasil cekecegimizi açıklasalar keşkeAlt menüden çocuklarım kısmına got orda ödemeler diyo ordanmis jdnjdnd eğer çocuk yoksa ana ekranda ilk e devlet çocuk ekle butonuyla ekle sonra bak
Aynen benimde böyle 2 çocuğum var biri 2019 Şubat doğumlu şimdi anlamadığım iki kere mayıs yazıyor mart Nisan niye yokKızlar ben şimdi ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım , 1500 TL ödeme görünüyor benim 2. Çocuğum bu arada şu şekil görünüyor Eki Görüntüle 3597947
Bence iki kere Mayıs aslında mart ve nisanı kapsiyo bana öyle geldi... Mayisi haziranda hazirani temmuzda gibi odwrler herhalde zaten neyi düzgün yaptilarsa skndjsndAynen benimde böyle 2 çocuğum var biri 2019 Şubat doğumlu şimdi anlamadığım iki kere mayıs yazıyor mart Nisan niye yok
Mart nisan o ödemenin yapıldığı tarihten yazıyorAynen benimde böyle 2 çocuğum var biri 2019 Şubat doğumlu şimdi anlamadığım iki kere mayıs yazıyor mart Nisan niye yok
Biri hanyaya bir konyaya mı bu nşye oluyor gogıl amcaya sorsanaNiye bakamıyon kızsağmak için açıyorum biri hanyaya bir Konya'ya bakıyor. Sağdıktan sonra bakıyorum bakışlarında bir değişim olmuyor, sadece daha sivri bakıyorlar
Bız baktık 5000 gözüküyor 28 Mayıs ödeme halk bankasindanDoğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir. B001 böyle bir mesaj gelmiş eşime ama site açılmıyormuş yoğunluk var sanırım.
Valla canım akşam vakti eşim evdeyken bebeğe baktı kizlarda çizgi film izledi o arada hepsini yaptım sabahta çocuklar uyurken temizligumi yaptım 1 saat babannelerine bıraktım hayatım artık ev duzeni çocuklar olmuş ama bak normal.zamanlarda bende bırakıyorum ev dağınık takıntı yapmıyorumbacim bunlari yapmaya nasil firsat buldun bide senin 3 cocuktu dimi helal olsun
Makinayı düzgün tutturamadım herhalde anlamadım kiBiri hanyaya bir konyaya mı bu nşye oluyor gogıl amcaya sorsanaSinirlerim bozuluyor bakınca tikim var heralde dokunamamda ucuna falan
Eline saglik canim valla biz acemiyiz diye sanirim bebegi aksam esime birakip yemek hazirliom bebek bi aglasa elim ayagima dolaniyorValla canım akşam vakti eşim evdeyken bebeğe baktı kizlarda çizgi film izledi o arada hepsini yaptım sabahta çocuklar uyurken temizligumi yaptım 1 saat babannelerine bıraktım hayatım artık ev duzeni çocuklar olmuş ama bak normal.zamanlarda bende bırakıyorum ev dağınık takıntı yapmıyorum
Ay canım çocuğuna da bağlı biraz ya bazı bebekler cidden durmuyor ya iki kızım hiç durmazdiEline saglik canim valla biz acemiyiz diye sanirim bebegi aksam esime birakip yemek hazirliom bebek bi aglasa elim ayagima dolaniyor
Herkesin bir derdi varKızlar ben çocuğumu ekleyemiyorum ilk öğretmenim ailem'e. E devlette kayıtlı çocuğunuz yok diyor. Çocucazımı yok sayıyor bunlar
Bi an öyle sandım ama 15 bin 20 bin çekenler olmuş ikinci çocuklardada 1500 görünüyormuş demekki senin için tek seferlik olmaması lazım sende en az 15 almalısınKızlar sizce bu para tek seferlik 2025 sonrası doğan çocuklar ilk mi kabul edilecek bana 5 bin gozukuyor mantıken hepimizin 5000 alması lazım değil mi hepimizin 2025 sonrası ilk çocuk olduğu için 5000 alması lazım değil mi
bizim orda ılıca var orda teyzelerin çiçikleri önlerini kapatıyordu iç çamaşır giymiyolardı gözüme o manzaraları getirdinMakinayı düzgün tutturamadım herhalde anlamadım kivücudumuza bu kadar yabancı olmamalıyız arkaaşlar lütfen. Benimkiler iyice sarkınca şöyle tutup bir dudaklarıma doğru götürdüm allah sizi inandırsın emebilecek durumdayım öyle bir sarkmışlar tut şöyle bir silkele sen de bak millet neler yapıyor memesiyle
Bende 2 tane Mayıs 28 ödeme tarihli 5 bin var eğer her ay 5 bin verilecekse valla çok iyi olurBi an öyle sandım ama 15 bin 20 bin çekenler olmuş ikinci çocuklardada 1500 görünüyormuş demekki senin için tek seferlik olmaması lazım sende en az 15 almalısın
Senin de 3. Cocuk mu mart ve Nisan olarak 10000 olması lazımKızlar sizce bu para tek seferlik 2025 sonrası doğan çocuklar ilk mi kabul edilecek bana 5 bin gozukuyor mantıken hepimizin 5000 alması lazım değil mi hepimizin 2025 sonrası ilk çocuk olduğu için 5000 alması lazım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?