• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlar benim meme uçlarım bir garip oldu. Sağdaki tam sağa soldaki de tam sola bakıyor. Asla ileriye bakmak yok😂😂 var mı böyle olan???
Hiç detaylı bakmamıştım bakayim bi ara şimdi kızım sekerlemesini yapsin diye yanina uzandim sonra duşa sokcam ben de sekerleme yapam biraz 🥹🥹

Kızlar benim meme uçlarım bir garip oldu. Sağdaki tam sağa soldaki de tam sola bakıyor. Asla ileriye bakmak yok😂😂 var mı böyle olan???
Sanki E elektroforez yaşamıştı bunu ve bebişinde dil bağı olduğu için ememiyormuş yamuluyormuş memesi diye hatırlıyorum yanlışım yoksa

Sanki E elektroforez yaşamıştı bunu ve bebişinde dil bağı olduğu için ememiyormuş yamuluyormuş memesi diye hatırlıyorum yanlışım yoksa
Sağma makinamın dil bağı olabilir🤣🤣 acaba memeyi yamuk mu yerleştiriyorum ya dikkat edeyim kalmasın böyle. Zaten sarktılar🥲

Benim şekerleme bu kadarmış jsndjdjdjd 4 saattir kusuyo 4 saattir her seferinde gazı cikiyo bi bitmedi ne sıkışmış kardeşim ya midesinde kendi kendine gaz uretiyo resmen

Kızlar ben şimdi ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım , 1500 TL ödeme görünüyor benim 2. Çocuğum bu arada şu şekil görünüyor 1000065310.webp

Adamsin eyv sksnjsndjsn bitirince yazarım 😅😅 bebem uyusun (uyursa) gidip esref ruya izlicem jsnsjsnjd TV açıp izlediğim tek dizi galiba jsndksjd
Üniden sonra dizi izlemeyi bıraktım tv dizileri hoşuma gitmiyor nedense eskiler tekrar ediyorum gassalı izledim uzuun zaman sonra peki eşref rüya nasıl mafya dizisine benziyor sanki

Üniden sonra dizi izlemeyi bıraktım tv dizileri hoşuma gitmiyor nedense eskiler tekrar ediyorum gassalı izledim uzuun zaman sonra peki eşref rüya nasıl mafya dizisine benziyor sanki
Yarı aşk yarı mafya gibi hikayesi çok çok farkli değil tabi ama cagayatyla demetin bickac sahne görünce izleyesim geldi öyle jdjdjdjd biz de eşimle hep yabanci dizilerin yeni sezonları bekliyoruz hancikacaklar da izleyecez de ohooo yillar geciyo valla 🫠🫠🫠 birkaç sahnesine bak internette videolari bolca var zaten begenirsen izlersin djdnjd

Bu nasıl oluyor acaba ben kendi çiçiklerime bakamıyorum belkş benşmkide öyledir😂
Niye bakamıyon kız🤣🤣 sağmak için açıyorum biri hanyaya bir Konya'ya bakıyor. Sağdıktan sonra bakıyorum bakışlarında bir değişim olmuyor, sadece daha sivri bakıyorlar 🤣🤣🤣

Back
X