- 1 Nisan 2014
- 4.569
- 7.017
- 358
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.781
Aranızda Gassalın 2. Sezonunu izleyen oldumu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz izliyoruz 5. Bolumdeyiz dnbdndnAranızda Gassalın 2. Sezonunu izleyen oldumu ?
Hiç detaylı bakmamıştım bakayim bi ara şimdi kızım sekerlemesini yapsin diye yanina uzandim sonra duşa sokcam ben de sekerleme yapam birazKızlar benim meme uçlarım bir garip oldu. Sağdaki tam sağa soldaki de tam sola bakıyor. Asla ileriye bakmak yokvar mı böyle olan???
Sanki E elektroforez yaşamıştı bunu ve bebişinde dil bağı olduğu için ememiyormuş yamuluyormuş memesi diye hatırlıyorum yanlışım yoksaKızlar benim meme uçlarım bir garip oldu. Sağdaki tam sağa soldaki de tam sola bakıyor. Asla ileriye bakmak yokvar mı böyle olan???
Sanki E elektroforez yaşamıştı bunu ve bebişinde dil bağı olduğu için ememiyormuş yamuluyormuş memesi diye hatırlıyorum yanlışım yoksa
Sağma makinamın dil bağı olabilirSanki E elektroforez yaşamıştı bunu ve bebişinde dil bağı olduğu için ememiyormuş yamuluyormuş memesi diye hatırlıyorum yanlışım yoksa
Nereye yatti para hesabinizamiHayır sayılmıyor benim 2019 doğumlu kızım var ama 5 bin yattı bana yani 2025 sonrası doğan ilk çocuk sayılıyor bana para çok erken yattı
Ben de izliyorumAranızda Gassalın 2. Sezonunu izleyen oldumu ?
Benim de böyle görünüyor ilk çocuk hangi evrak isteniyor acaba yaKızlar ben şimdi ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım , 1500 TL ödeme görünüyor benim 2. Çocuğum bu arada şu şekil görünüyor Eki Görüntüle 3597947
Ben son bölüm le alakalı bişey soracaktım da büyüsü bozulmasın izle öyle konuşuruzBiz izliyoruz 5. Bolumdeyiz dnbdndn
Bitirinde öyle konuşuruzBen de izliyorum![]()
Bu nasıl oluyor acaba ben kendi çiçiklerime bakamıyorum belkş benşmkide öyledirKızlar benim meme uçlarım bir garip oldu. Sağdaki tam sağa soldaki de tam sola bakıyor. Asla ileriye bakmak yokvar mı böyle olan???
Adamsin eyv sksnjsndjsn bitirince yazarımBen son bölüm le alakalı bişey soracaktım da büyüsü bozulmasın izle öyle konuşuruz![]()
Üniden sonra dizi izlemeyi bıraktım tv dizileri hoşuma gitmiyor nedense eskiler tekrar ediyorum gassalı izledim uzuun zaman sonra peki eşref rüya nasıl mafya dizisine benziyor sankiAdamsin eyv sksnjsndjsn bitirince yazarımbebem uyusun (uyursa) gidip esref ruya izlicem jsnsjsnjd TV açıp izlediğim tek dizi galiba jsndksjd
Yarı aşk yarı mafya gibi hikayesi çok çok farkli değil tabi ama cagayatyla demetin bickac sahne görünce izleyesim geldi öyle jdjdjdjd biz de eşimle hep yabanci dizilerin yeni sezonları bekliyoruz hancikacaklar da izleyecez de ohooo yillar geciyo vallaÜniden sonra dizi izlemeyi bıraktım tv dizileri hoşuma gitmiyor nedense eskiler tekrar ediyorum gassalı izledim uzuun zaman sonra peki eşref rüya nasıl mafya dizisine benziyor sanki
Niye bakamıyon kızBu nasıl oluyor acaba ben kendi çiçiklerime bakamıyorum belkş benşmkide öyledir![]()