- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.821
Tamam seninki de doğru benim de 3. Çocuk benim de öyle. Evet her ay 5000 6 yaşına kadarBende 2 tane Mayıs 28 ödeme tarihli 5 bin var eğer her ay 5 bin verilecekse valla çok iyi olur
baktım bulamadımHerkesin bir derdi varedevlete eklenebiliyormuymuş ordan baksna
Evet 3 cocukSenin de 3. Cocuk mu mart ve Nisan olarak 10000 olması lazım
Evet benimde 5 binnyattı hepimizin öyle olması gerekiyordu anlamadım bendeKızlar sizce bu para tek seferlik 2025 sonrası doğan çocuklar ilk mi kabul edilecek bana 5 bin gozukuyor mantıken hepimizin 5000 alması lazım değil mi hepimizin 2025 sonrası ilk çocuk olduğu için 5000 alması lazım değil mi
Yaaa Allah seni napmasın haykırdımMakinayı düzgün tutturamadım herhalde anlamadım kivücudumuza bu kadar yabancı olmamalıyız arkaaşlar lütfen. Benimkiler iyice sarkınca şöyle tutup bir dudaklarıma doğru götürdüm allah sizi inandırsın emebilecek durumdayım öyle bir sarkmışlar tut şöyle bir silkele sen de bak millet neler yapıyor memesiyle
Seninki nasıl 5 bin yattı 2 çocuk değil miydin canım benim de 2 tane var 1 i 6 yaşında 1500 1500 gözüküyor hangisi yanlış acabaEvet benimde 5 binnyattı hepimizin öyle olması gerekiyordu anlamadım bende
Evet benimde 5 binnyattı hepimizin öyle olması gerekiyordu anlamadım bende
2 ama bana doğum yapar yapmaz beş 5 bin yattı o neydi pekiSenin kaçıncı cocuk
Allah alla o ilginçmiş pekis şimdi ödeme gözüküyor mu2 ama bana doğum yapar yapmaz beş 5 bin yattı o neydi peki
Nerden yattı süt parası olabilir mi2 ama bana doğum yapar yapmaz beş 5 bin yattı o neydi peki
Eşin memur mu acaba memurlara red gelenler olmuş ilgisi varmı merak etitm çünkü bende ödeme görünmüyor artık taleb başvuruda yokSeninki nasıl 5 bin yattı 2 çocuk değil miydin canım benim de 2 tane var 1 i 6 yaşında 1500 1500 gözüküyor hangisi yanlış acaba
Ya insanlıktan çıktık yemin ediyorumYaaa Allah seni napmasın haykırdım
Benimkilerde ayrı yere bakıyorlar hattasüt dolunca çok komik sarkık ve sert uçlar çok kötü yara hala geçmedi doktor evde havalandır dedi arada havalandırıyorum eşim de diyor ki füzeleri salmışsın yineya gerçekten bir garip oldular sarkık ve sivri süt olmayınca sönmüş balon sür olunca füze
Ben memurum yatmışEşin memur mu acaba memurlara red gelenler olmuş ilgisi varmı merak etitm çünkü bende ödeme görünmüyor artık taleb başvuruda yok
Hesabımı tanımlamıştım e devlete direk banka hesabıma yaptıNerden yattı süt parası olabilir mi
Memurlara hiçbir yardım yok ya acaba budamı yok dedimBen memurum yatmışonla ilgisi yoktur
Nereden bakıyoruz ya uygulamayı indirdim de göremedim birşey benAllah alla o ilginçmiş pekis şimdi ödeme gözüküyor mu
Sorma zırnık koklatmadılarMemurlara hiçbir yardım yok ya acaba budamı yok dedim
O başka bişey bu yardım başka bence çünkü herkesin tc yattı. O sgk yatırmış olabilir. Bunda ödemelwr kısmında kaç ay gözüküyor 2. Çocul değil miHesabımı tanımlamıştım e devlete direk banka hesabıma yaptı
Ödemeler kısmını bulamadım ki ben bu ilköğretmenim ailem uygulamasından mı bakıyorsunuz ben bulamadım ödemeleriO başka bişey bu yardım başka bence çünkü herkesin tc yattı. O sgk yatırmış olabilir. Bunda ödemelwr kısmında kaç ay gözüküyor 2. Çocul değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?