2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Günaydın bacılaaarr dün muhabbet dönmüş bayağı ben yeni gördüm.. kızlar valla Allah razı olsun, yatan parayı uygulamayı söylemeseniz benim haberim olmazdı herhalde.. bana da para yatmış görünüyor uygulama üzerinden ama hangi banka olduğunu ben de bilmiyorum. Mesaj geldiyse de eski tel no’ya gitmiştir, güncellemiştim ama sistem kabul etmemişti. Gidip bir sormak lazım bankaya

Herkes halkbankasindan alcakmis canim

Kizlar ben bu süt işinin tamamen Allah'tan olduğuna kanaat getirdim ya kimi neler neler yapıyor yok kimide gelişine heryer sırılsıklam kimi demiş ilk çocuğumda aşırı sütüm vardı ikincide yok kimi de tam tersi yani ne nasıl neden Allahu Alem ama bilin ki sütü olup bebesi emmeyenler rezillik yaşıyor her yer süt her yer ıslaklık üç saatte bir ziyan olan hem zaman hem sütler yani ne diyim bilmiyorum ki öyle yazasim geldi günaydın yaşamak günaydın kizlaaar

Uykusuz gecelerden ve batan gözlerden selam olsun herkese
Aynısının günosu mbbjvbjh
Bende ağlama sesi yerine cok cok parmak emme sesine uyandım bu gece kızçem parmaklarını bitirmek üzereydiki yakaladım
Güzel bir uyandırma sesi kvgjbgjggjg artık Kendi işini kendi görüyor dbbdjdjd
Kesinlikle öyle

Kızlaaar günaydın
Neler yapıyorsunuz nasılsınız?
Mesailere devam mı?

Dün doktor kontrolümüz vardı. Ayak titremeye normal dedi hatta ayrıca nöroloğa da gösterdik. Acelya A canım merak etme, 3 aydan sonra geçecek dedi

Bu arada aşılarınızı düzenli yaptırıyor musunuz

Yaptiriyoruz biz canim özel aşıları da yaptırmayı düşünüyorum bu aralarda yapcam ama zamanina karar veremedim sjdnjd

Çözebildinmi durumu bendede çocuk yok diyo şaka gibi ama telime msj geldi
144 ‘ü aradım kadınla anlaşamadık bir türlü .Diyorum çocuklarım görünmüyor ,eklenmiyor .Eklemeniz lazım diyor .Dedim devletin nüfus bilgisinde kayıtlı ,otomatik gelmesi gerekiyor dedim .Uzmanlarımız sizi arasın dedi .Talep devam ediyor yazanların da hazirana kalıyor diyor .Tekrar başvuru yapayım mı diyorum sıkıntı yaşayabilirsiniz diyor

Iyi kadın gene uğraşmış. Ben de aradım, uygulamaya bizim erişim yetkimiz yok denildi. Talepler kısmında devam ediyor yazanlar Haziran ayında alacak dedi. Yani çok da önemli değil Ha bu ay ha sonraki ay ama işte mide bulandırıyor bazı şeyler

Hadi ya ama sesinde bir sinir sezmedim değil de ben yapabildim mi emin değilim ki onu öğrenmeye çalışıyorum çocuklar yok ortada .Tek bir çocuk mu kaydettim bilmiyorum.Sey demiş olabilirim 2025 sonrasını istedikleri için ikinci çocuğumu yaptırmış da olabilirim.

Günaydın halk bankasından mış
Biz aldik 5k sjdbhsndjs
Hayırlı olsun
Bize red gelmiş ozaman bizede hayırlı olsun

Kızlar sabah sabah hastane yollarına düştük kızım tırnağıyla gözünü çizdi. Bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ne olduğunu anlamadık sonra bir baktık göz kızarmış, içi de kanlanmış hafif. Göz doktoruna gittik, sıkıntı yok birkaç güne geçer dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam çok ağladım eldivenlerini taktım yine daha da çıkarmam. Ellerini hep yüzüne gözüne götürüyordu zaten korkuyordum gözüne sokacak diye soktu sonunda.

Geçmiş olsun canım ya ben de hep ucundan yakaliyorum elini ağzına gotururken parmaklar goze giriyor nerdeyse son anda cekiyoruz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…