- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.861
Herkes halkbankasindan alcakmis canimGünaydın bacılaaarrdün muhabbet dönmüş bayağı ben yeni gördüm.. kızlar valla Allah razı olsun, yatan parayı uygulamayı söylemeseniz benim haberim olmazdı herhalde.. bana da para yatmış görünüyor uygulama üzerinden ama hangi banka olduğunu ben de bilmiyorum. Mesaj geldiyse de eski tel no’ya gitmiştir, güncellemiştim ama sistem kabul etmemişti. Gidip bir sormak lazım bankaya
Canim ilkogretmenim ailem uygulamasini indirdin mi ?Teşekkür ederim canım,yani nasıl düzgün yapılamaz bu işler anlamıyorum gerçekten ,bana mesaj da gelmedi
Aynısının günosu mbbjvbjhUykusuz gecelerden ve batan gözlerden selam olsun herkese
Güzel bir uyandırma sesi kvgjbgjggjg artık Kendi işini kendi görüyor dbbdjdjdBende ağlama sesi yerine cok cok parmak emme sesine uyandım bu gecekızçem parmaklarını bitirmek üzereydiki yakaladım
Kesinlikle öyleKizlar ben bu süt işinin tamamen Allah'tan olduğuna kanaat getirdim ya kimi neler neler yapıyor yok kimide gelişine heryer sırılsıklam kimi demiş ilk çocuğumda aşırı sütüm vardı ikincide yok kimi de tam tersi yani ne nasıl neden Allahu Alem ama bilin ki sütü olup bebesi emmeyenler rezillik yaşıyor her yer süt her yer ıslaklık üç saatte bir ziyan olan hem zaman hem sütler yani ne diyim bilmiyorum ki öyle yazasim geldi günaydın yaşamak günaydın kizlaaar
Çözebildinmi durumu bendede çocuk yok diyo şaka gibi ama telime msj geldiCanım e devlet çocuk ekle diyorum kayıtlı çocuk yok diyor .Ödeme de göremedim.Ne yapmam lazım ?
İndirdim canım ama yok talep devam ediyor diyor sadeceCanim ilkogretmenim ailem uygulamasini indirdin mi ?
Yok canım çocuklarımı kabul etmemiş devlet şaka gibiÇözebildinmi durumu bendede çocuk yok diyo şaka gibi ama telime msj geldi
Yaptiriyoruz biz canim özel aşıları da yaptırmayı düşünüyorumKızlaaar günaydın
Neler yapıyorsunuz nasılsınız?
Mesailere devam mı?
Dün doktor kontrolümüz vardı. Ayak titremeye normal dedi hatta ayrıca nöroloğa da gösterdik.Acelya A canım merak etme, 3 aydan sonra geçecek dedi
Bu arada aşılarınızı düzenli yaptırıyor musunuz
144 ‘ü aradım kadınla anlaşamadık bir türlü .Diyorum çocuklarım görünmüyor ,eklenmiyor .Eklemeniz lazım diyor .Dedim devletin nüfus bilgisinde kayıtlı ,otomatik gelmesi gerekiyor dedim .Uzmanlarımız sizi arasın dedi .Talep devam ediyor yazanların da hazirana kalıyor diyor .Tekrar başvuru yapayım mı diyorum sıkıntı yaşayabilirsiniz diyorÇözebildinmi durumu bendede çocuk yok diyo şaka gibi ama telime msj geldi
Iyi kadın gene uğraşmış.144 ‘ü aradım kadınla anlaşamadık bir türlü .Diyorum çocuklarım görünmüyor ,eklenmiyor .Eklemeniz lazım diyor .Dedim devletin nüfus bilgisinde kayıtlı ,otomatik gelmesi gerekiyor dedim .Uzmanlarımız sizi arasın dedi .Talep devam ediyor yazanların da hazirana kalıyor diyor .Tekrar başvuru yapayım mı diyorum sıkıntı yaşayabilirsiniz diyor
Hadi yaIyi kadın gene uğraşmış.Ben de aradım, uygulamaya bizim erişim yetkimiz yok denildi. Talepler kısmında devam ediyor yazanlar Haziran ayında alacak dedi. Yani çok da önemli değil Ha bu ay ha sonraki ay ama işte mide bulandırıyor bazı şeyler
GünaydınGünaydın bacılaaarrdün muhabbet dönmüş bayağı ben yeni gördüm.. kızlar valla Allah razı olsun, yatan parayı uygulamayı söylemeseniz benim haberim olmazdı herhalde.. bana da para yatmış görünüyor uygulama üzerinden ama hangi banka olduğunu ben de bilmiyorum. Mesaj geldiyse de eski tel no’ya gitmiştir, güncellemiştim ama sistem kabul etmemişti. Gidip bir sormak lazım bankaya
Hayırlı olsunBiz aldik 5k sjdbhsndjs
Niye red gelmiş bir yanlışlık var belli ki jsndjdGünaydınhalk bankasından mış
Hayırlı olsun
Bize red gelmiş ozaman bizede hayırlı olsun
Benim kimliğim sadecewarcrew nasıl aldın canım ne istediler
Geçmiş olsun canım yaKızlar sabah sabah hastane yollarına düştükkızım tırnağıyla gözünü çizdi. Bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ne olduğunu anlamadık sonra bir baktık göz kızarmış, içi de kanlanmış hafif. Göz doktoruna gittik, sıkıntı yok birkaç güne geçer dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam çok ağladım eldivenlerini taktım yine daha da çıkarmam. Ellerini hep yüzüne gözüne götürüyordu zaten korkuyordum gözüne sokacak diye soktu sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?