- 30 Nisan 2018
- 2.157
- 3.042
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.841
Calisiyormuydun hamileyken çalışıyorsan eğer doğum parası olabilir o SGK nin odedigiÖdemeler kısmını bulamadım ki ben bu ilköğretmenim ailem uygulamasından mı bakıyorsunuz ben bulamadım ödemeleri
Benimki red değil ya çünkü bende çocuklarıma kısmına girince ipekte bir şey çıkmıyor parla da ödeme listesi 2 ay 1.500 çıkıyor reddedilse çıkmazdı herhalde bir de ben sanıyordum ki ilk ay 5000 sonra 1.500 ondan emin olamadımEşin memur mu acaba memurlara red gelenler olmuş ilgisi varmı merak etitm çünkü bende ödeme görünmüyor artık taleb başvuruda yok
Ahahh düzelicez inşallah şu çoluk çocuk işleri bitsin belki sahalara bir kaç müdahaleyle bomba gibi dönerizYa insanlıktan çıktık yemin ediyorumgüldüğüme bakma içim kan ağlıyor. Denizde çekilmiş bikinili dimdik memiktolarımın fotoğraflarına bakıp ağlayasım geliyor
Evet en altta çocuklar kısmı var oraya tıklayınca çıkıyorÖdemeler kısmını bulamadım ki ben bu ilköğretmenim ailem uygulamasından mı bakıyorsunuz ben bulamadım ödemeleri
Evet oraya basınca görünüyor çok teşekkürler. Ödeme tarihi bugün görünüyor tutar 5 bin diyor. Ama baktım hesabıma para yokBen de dediğin gibi yaptım canım, tsleplerim kısmına basınca orda yaptığın başvuru gözükğyor bende hala devam ediyor yazıyor ama dedikleri uygulamayı indirip baktım sabah ödeme bulunamadı diyordu şimdi gözüküyor öddme. Uygulamayı indirip çocuklarım kısmına gir sonra ödeme listesine bas
Şubeye gidip alıcakmışız canım kendi kimliğin ve bebeğin kimliği yanında bulunsun. Daha burdan gidip alam yok o yüzden tam bilmiyoruz ne gerekliEvet oraya basınca görünüyor çok teşekkürler. Ödeme tarihi bugün görünüyor tutar 5 bin diyor. Ama baktım hesabıma para yok
Bütün çocuklarını eklemen gerekiyor canım ama uygulamayı indirip ordan bak ödeme gelmiş mi diye, bizde de devam ediyor diyor ama ödeme gözüküyor uygulamadaKızlar doğum yardımına başvuru yaparken 2025 ‘te doğan bebişimi yazdım sanırım öyle oluyordu .Yanlıs mı yaptım ?Talep devam ediyor diyor hala anlamadım bunu ben
Canım e devlet çocuk ekle diyorum kayıtlı çocuk yok diyor .Ödeme de göremedim.Ne yapmam lazım ?Bütün çocuklarını eklemen gerekiyor canım ama uygulamayı indirip ordan bak ödeme gelmiş mi diye, bizde de devam ediyor diyor ama ödeme gözüküyor uygulamada
İnan fikrim yok canım belki aynı durumu yaşayan vardır olmazsa 144 tğ sanırım bi ara soeCanım e devlet çocuk ekle diyorum kayıtlı çocuk yok diyor .Ödeme de göremedim.Ne yapmam lazım ?
Çok teşekkür ederim canımİnan fikrim yok canım belki aynı durumu yaşayan vardır olmazsa 144 tğ sanırım bi ara soe
Manuel olarak çocuk ekleyebiliyorsun sanki denedin öi onuÇok teşekkür ederim canım
Onu da gördüm ama tarih seçili başka tarih giremiyorumManuel olarak çocuk ekleyebiliyorsun sanki denedin öi onu
Tarih değiştirilebiliyor ama ödeme alabilmek için e devletten çekmek gerekiyor. Benim de kayıtlı çocuk çıkmıyor e devlette.Onu da gördüm ama tarih seçili başka tarih giremiyorum
Yani ben hiç anlamadım ,neden çıkmıyor ne yapmamız gerekiyor?Basvuru yaptım ama ne oldu böyleTarih değiştirilebiliyor ama ödeme alabilmek için e devletten çekmek gerekiyor. Benim de kayıtlı çocuk çıkmıyor e devlette.
Çok kişide görünmüyormuş. Devam ediyor yazanlardan bazıları halkbank şubeye gitmiş, yatmış görünüyormuş. Bazılarına mesaj da gelmiş. Yatmayanlara haziranda diyenler var.. Arayıp sormuşlar galiba. En iyisi arayıp sormak.Yani ben hiç anlamadım ,neden çıkmıyor ne yapmamız gerekiyor?Basvuru yaptım ama ne oldu böyle
Teşekkür ederim canım,yani nasıl düzgün yapılamaz bu işler anlamıyorum gerçekten ,bana mesaj da gelmediÇok kişide görünmüyormuş. Devam ediyor yazanlardan bazıları halkbank şubeye gitmiş, yatmış görünüyormuş. Bazılarına mesaj da gelmiş. Yatmayanlara haziranda diyenler var.. Arayıp sormuşlar galiba. En iyisi arayıp sormak.
Bana da gelmedi mesaj. Saçma sapan işlerTeşekkür ederim canım,yani nasıl düzgün yapılamaz bu işler anlamıyorum gerçekten ,bana mesaj da gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?