2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Eşin memur mu acaba memurlara red gelenler olmuş ilgisi varmı merak etitm çünkü bende ödeme görünmüyor artık taleb başvuruda yok
Benimki red değil ya çünkü bende çocuklarıma kısmına girince ipekte bir şey çıkmıyor parla da ödeme listesi 2 ay 1.500 çıkıyor reddedilse çıkmazdı herhalde bir de ben sanıyordum ki ilk ay 5000 sonra 1.500 ondan emin olamadım
Ya insanlıktan çıktık yemin ediyorum güldüğüme bakma içim kan ağlıyor. Denizde çekilmiş bikinili dimdik memiktolarımın fotoğraflarına bakıp ağlayasım geliyor
Ahahh düzelicez inşallah şu çoluk çocuk işleri bitsin belki sahalara bir kaç müdahaleyle bomba gibi döneriz

Ay buldum bende sonunda ödemeyi evet benimde 1500 görünüyor ama bir aylık görünüyor şuan . Aynen Buarada çalışıyor gözüküyorum ben sigortam yatıyor sanırım SGK dan doğum parası yattan bana 5 bin

Evet oraya basınca görünüyor çok teşekkürler. Ödeme tarihi bugün görünüyor tutar 5 bin diyor. Ama baktım hesabıma para yok

Kızlar doğum yardımına başvuru yaparken 2025 ‘te doğan bebişimi yazdım sanırım öyle oluyordu .Yanlıs mı yaptım ?Talep devam ediyor diyor hala anlamadım bunu ben

Evet oraya basınca görünüyor çok teşekkürler. Ödeme tarihi bugün görünüyor tutar 5 bin diyor. Ama baktım hesabıma para yok
Şubeye gidip alıcakmışız canım kendi kimliğin ve bebeğin kimliği yanında bulunsun. Daha burdan gidip alam yok o yüzden tam bilmiyoruz ne gerekli

Kızlar doğum yardımına başvuru yaparken 2025 ‘te doğan bebişimi yazdım sanırım öyle oluyordu .Yanlıs mı yaptım ?Talep devam ediyor diyor hala anlamadım bunu ben
Bütün çocuklarını eklemen gerekiyor canım ama uygulamayı indirip ordan bak ödeme gelmiş mi diye, bizde de devam ediyor diyor ama ödeme gözüküyor uygulamada

Yani ben hiç anlamadım ,neden çıkmıyor ne yapmamız gerekiyor?Basvuru yaptım ama ne oldu böyle
Çok kişide görünmüyormuş. Devam ediyor yazanlardan bazıları halkbank şubeye gitmiş, yatmış görünüyormuş. Bazılarına mesaj da gelmiş. Yatmayanlara haziranda diyenler var.. Arayıp sormuşlar galiba. En iyisi arayıp sormak.

Teşekkür ederim canım,yani nasıl düzgün yapılamaz bu işler anlamıyorum gerçekten ,bana mesaj da gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…