- 22 Eylül 2023
- 630
- 1.527
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.881
Ya hala yapıyor mu? 1 ay daha takayım 3 aylıkken çıkarırım dedim amaGeçmiş olsun canım yaben de hep ucundan yakaliyorum elini ağzına gotururken parmaklar goze giriyor nerdeyse son anda cekiyoruz hep
Ya en başta yapmiyodu seninde denk geldi gözüne demekki ilk baştaki gibi çözme değil elini emmeye çalıştığı için parmak gözüne girecek gibi oluyo ama kapatıyor gözünü biz yine de çekiyoruz belli olmaz diyeYa hala yapıyor mu? 1 ay daha takayım 3 aylıkken çıkarırım dedim amaeldiven de iyi bir şey değil gelişimi için ama gözü de çıkmadın yani ne yapacağım şaşırdım ya
Tırnakları uzun muydu ben de bayağı oldu çıkardım. Hatta bayağı uzadı kesmedim bir türlüYa hala yapıyor mu? 1 ay daha takayım 3 aylıkken çıkarırım dedim amaeldiven de iyi bir şey değil gelişimi için ama gözü de çıkmadın yani ne yapacağım şaşırdım ya
Benimki hala çiziyor yüzünü. Eldiven taktım ama ellerini açmadan da yüzünü tanıyamaz ki offffYa en başta yapmiyodu seninde denk geldi gözüne demekki ilk baştaki gibi çözme değil elini emmeye çalıştığı için parmak gözüne girecek gibi oluyo ama kapatıyor gözünü biz yine de çekiyoruz belli olmaz diyeen basta da tirnaklariyla yüzünü rastgele ciziyodu ama artık onu yapmıyor
Yok devamlı kesip törpülüyorum çok çiziyor diye. Ona rağmen bir şekilde çiziyor. Hele acıktığında sütü biraz geciksin parçalıyor kendini. İşimiz var bu kızla bakalım.Tırnakları uzun muydu ben de bayağı oldu çıkardım. Hatta bayağı uzadı kesmedim bir türlü
Benimki hala çiziyor yüzünü. Eldiven taktım ama ellerini açmadan da yüzünü tanıyamaz ki offffneyse biraz böyle dursun ara ara açarım artık
Aynen acıkınca biz görene kadar ciziyodu yanaklarini falan bu cizme şeysi biraz azaldı ben çizmesini görünce durduruyordum ama ciziyosa da yapacak Bir şey yok diyorum arada kendindne eldivenli kiyafetlerde kapatıyodum ama syrica eldivenler kocamandi cikiyodu, çoraplar da iz yapiyoru diyr takmadım pek. Şuanda da çiziyor arada ama gözüne sokmayacak bilinçte seninki daha minik biraz algıları açıldıkça çizme işini düzene sokar diye düşünüyorumYok devamlı kesip törpülüyorum çok çiziyor diye. Ona rağmen bir şekilde çiziyor. Hele acıktığında sütü biraz geciksin parçalıyor kendini. İşimiz var bu kızla bakalım.
Ödemeler bolumune baktinmiİndirdim canım ama yok talep devam ediyor diyor sadece
Yok canım çocuklarımı kabul etmemiş devlet şaka gibi
Cok kalabalikmiydi cnmBiz aldik 5k sjdbhsndjs
Herkese veriliyor size nie red gelmiskiGünaydınhalk bankasından mış
Hayırlı olsun
Bize red gelmiş ozaman bizede hayırlı olsun
Bi biz bi yaşlı teyze vardı nxndndndnx saate de bağlıdır diyr düşünüyorum ve doğum yaoan kadın gitmesi gerektiği için belki müsait olamiyodur insanlar o yüzden de gidemeyenler var diye de kalabalik olmamis olabilir subeye de bağlı tabiCok kalabalikmiydi cnm
Ay ben hic sakin halkbank subesi gormedim mersindeBi biz bi yaşlı teyze vardı nxndndndnx saate de bağlıdır diyr düşünüyorum ve doğum yaoan kadın gitmesi gerektiği için belki müsait olamiyodur insanlar o yüzden de gidemeyenler var diye de kalabalik olmamis olabilir subeye de bağlı tabi
Çok gecmıs olsun canım.bende cok muzdarıpım gozunden ellerı sureklı gozunde sureklı ama sureklı ıltıhap kaptırdı hatta sonra gozyası kanalı tıkandı ve sureklı gozuası akıyor dısarıya malesef,eldoven bende taktım bır ıkı gun ama buyuduker artık dunyayı kesfetmelerı lazım mecburen cıkardım..Allah korusun mınnoslarımızıKızlar sabah sabah hastane yollarına düştükkızım tırnağıyla gözünü çizdi. Bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ne olduğunu anlamadık sonra bir baktık göz kızarmış, içi de kanlanmış hafif. Göz doktoruna gittik, sıkıntı yok birkaç güne geçer dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam çok ağladım eldivenlerini taktım yine daha da çıkarmam. Ellerini hep yüzüne gözüne götürüyordu zaten korkuyordum gözüne sokacak diye soktu sonunda.
Diş çıkarma döneminde tükürükleri nehir gibi oluyor iki yaşankadar hemde nerdeyseKızlar bebıslerın tukmugu asırı arttı,artmaya artsında uyurken sureklı bogazına tukmuk kacıyor oksuruyor,korkuyorum ya,sızdede varmı bu durum?varsa korkmucam hemen yazın please
Hayırlı olsun ya ne güzel çalışmayan anneler için özellikle güzel bir para ama keşke bizimkide biraz fazla olaydıBiz de sabah gittik sadece kimlikle aldık. E devlette yazan devam ediyor yazısına bakmayın. Bende de öyle yazıyor ama gittim aldım. 10000 aldım 2 aylık diğer aylar 5000 çok iyi oldu. İlk maaşı sünnete gidecek yarın inşallah. Maaş diyorum ben:)
Anneleri günün her saati günaydınKızlaaar günaydın
Neler yapıyorsunuz nasılsınız?
Mesailere devam mı?
Dün doktor kontrolümüz vardı. Ayak titremeye normal dedi hatta ayrıca nöroloğa da gösterdik.Acelya A canım merak etme, 3 aydan sonra geçecek dedi
Bu arada aşılarınızı düzenli yaptırıyor musunuz
Niye red gelmiş bir yanlışlık var belli ki jsndjd
Çok geçmiş olsun canımKızlar sabah sabah hastane yollarına düştükkızım tırnağıyla gözünü çizdi. Bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ne olduğunu anlamadık sonra bir baktık göz kızarmış, içi de kanlanmış hafif. Göz doktoruna gittik, sıkıntı yok birkaç güne geçer dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam çok ağladım eldivenlerini taktım yine daha da çıkarmam. Ellerini hep yüzüne gözüne götürüyordu zaten korkuyordum gözüne sokacak diye soktu sonunda.
Bebe durmuyor kızAcelya A bana bişi yazmamissin nsnxbsbxnnd
Bebem şuan uyuyo kac dk uyur bilmiyorumçamaşır bitti makinede onları mi asayim yoksa bebemle uyim sonra mi asim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?