2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Geçmiş olsun canım ya ben de hep ucundan yakaliyorum elini ağzına gotururken parmaklar goze giriyor nerdeyse son anda cekiyoruz hep
Ya hala yapıyor mu? 1 ay daha takayım 3 aylıkken çıkarırım dedim ama eldiven de iyi bir şey değil gelişimi için ama gözü de çıkmadın yani ne yapacağım şaşırdım ya

Ya hala yapıyor mu? 1 ay daha takayım 3 aylıkken çıkarırım dedim ama eldiven de iyi bir şey değil gelişimi için ama gözü de çıkmadın yani ne yapacağım şaşırdım ya
Ya en başta yapmiyodu seninde denk geldi gözüne demekki ilk baştaki gibi çözme değil elini emmeye çalıştığı için parmak gözüne girecek gibi oluyo ama kapatıyor gözünü biz yine de çekiyoruz belli olmaz diye en basta da tirnaklariyla yüzünü rastgele ciziyodu ama artık onu yapmıyor

Benimki hala çiziyor yüzünü. Eldiven taktım ama ellerini açmadan da yüzünü tanıyamaz ki offff neyse biraz böyle dursun ara ara açarım artık

Tırnakları uzun muydu ben de bayağı oldu çıkardım. Hatta bayağı uzadı kesmedim bir türlü
Yok devamlı kesip törpülüyorum çok çiziyor diye. Ona rağmen bir şekilde çiziyor. Hele acıktığında sütü biraz geciksin parçalıyor kendini. İşimiz var bu kızla bakalım.

Benimki hala çiziyor yüzünü. Eldiven taktım ama ellerini açmadan da yüzünü tanıyamaz ki offff neyse biraz böyle dursun ara ara açarım artık
Yok devamlı kesip törpülüyorum çok çiziyor diye. Ona rağmen bir şekilde çiziyor. Hele acıktığında sütü biraz geciksin parçalıyor kendini. İşimiz var bu kızla bakalım.
Aynen acıkınca biz görene kadar ciziyodu yanaklarini falan bu cizme şeysi biraz azaldı ben çizmesini görünce durduruyordum ama ciziyosa da yapacak Bir şey yok diyorum arada kendindne eldivenli kiyafetlerde kapatıyodum ama syrica eldivenler kocamandi cikiyodu, çoraplar da iz yapiyoru diyr takmadım pek. Şuanda da çiziyor arada ama gözüne sokmayacak bilinçte seninki daha minik biraz algıları açıldıkça çizme işini düzene sokar diye düşünüyorum en azından gözüne geldiğini anlayip kapatır o şekilde öyle böyle büyüyorlar

Ay ben hic sakin halkbank subesi gormedim mersinde ins bizde cok beklemeyiz hic gozum kesmiyor

Çok gecmıs olsun canım.bende cok muzdarıpım gozunden ellerı sureklı gozunde sureklı ama sureklı ıltıhap kaptırdı hatta sonra gozyası kanalı tıkandı ve sureklı gozuası akıyor dısarıya malesef,eldoven bende taktım bır ıkı gun ama buyuduker artık dunyayı kesfetmelerı lazım mecburen cıkardım..Allah korusun mınnoslarımızı

Kızlar bebıslerın tukmugu asırı arttı,artmaya artsında uyurken sureklı bogazına tukmuk kacıyor oksuruyor,korkuyorum ya,sızdede varmı bu durum?varsa korkmucam hemen yazın please

Kızlar bebıslerın tukmugu asırı arttı,artmaya artsında uyurken sureklı bogazına tukmuk kacıyor oksuruyor,korkuyorum ya,sızdede varmı bu durum?varsa korkmucam hemen yazın please
Diş çıkarma döneminde tükürükleri nehir gibi oluyor iki yaşankadar hemde nerdeyse inşallah bir sıkıntı olmaz bizdede benzer şeyler oluyor

Hayırlı olsun ya ne güzel çalışmayan anneler için özellikle güzel bir para ama keşke bizimkide biraz fazla olaydı

Anneleri günün her saati günaydın
Çok sevindim önemli olmamasına
Biz gece yoğun mesaideydik ben tektim ve iki oğlum da çıldırdılar birini bırakıp öbürünü alaba kadar kustu büyüğü üst baş yatak battı tulumu bitane hava soğuk ona mı üzüleyim yataktan kalkamadım kusmuktan onamı üzüleyim diğer bebe ağlıyor kucaklayamıyorum tek başınalık oy oy eşimi aradım işin içinden çıkamıyorum dye o gelene kadar hepimizi soydum üçümüzüde çıplak gören adam neye uğradığını şaşırdı az çnce yine kusmuk seansımız vardı hemen yazamadım alıntıladımda
Niye red gelmiş bir yanlışlık var belli ki jsndjd
Delallll galiba bir yanlışlık var neyapayım tekrar başvurasımda gelmiyor çocukkende bursluluğa giremezsik yardım felan alamazdık ünide abimwde banada ne yurt çıktı ne geri ödemesiz kredi ondada öğrenci burslarından yararlanamadık sıkıldım memuriyet yüzüne böyle olmasından belki bunun alakası yok ama benim kaderim ya vermezler kesin sanki para içinde yüzdük babamız kocamız memur diye ne halle okuduk sadece yurda asgari ücret ödüyorduk okurken ve dört kardeşim daha vardı bemim iyi yapıyorlar iyi

Çok geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin yavrularımızın ayağına taş değmesin biz onlardan daha çok acı çekiyoruz valla sana gelen bana gelsin diyorum ben klasik ana sözlerini bende kullanmaya başladım artık
Tırnaklarını kesmişmiydin genede kısayken mi böyle oldu ? Ya eldiven yada çorap takınca elleri yumuk kalıyor öylede üzülüyorum ben sürekli tırnak kesiyorum ama bizim büyük bebe kaç defa parmakladı gözünü açıkken beyaz akına soktu çıkardı çizdi elinden korusak ondan koruyamıyoruz günlük dayak yiyor muhakkak

Acelya A bana bişi yazmamissin nsnxbsbxnnd

Bebem şuan uyuyo kac dk uyur bilmiyorum çamaşır bitti makinede onları mi asayim yoksa bebemle uyim sonra mi asim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…