2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yok anam bana uyku bugün haram herhalde akbdisjid tam ipek uyudu ben de uyudum 15 dk sonra zil çaldı kargo... Halbuki baktim sistemde daha15 durak sonra gelir diyodu.... Neyse ben kalkinca ipek de uyandi jsbdjsnd az önce yine geri uyuttum cam açık arkadaki hanim abla! Çok severim kendisini yine kovaya falan vurdu tak tak yine uyandi bebis :') neyse yine geri daldı bir şekilde bu sefer kocam geçerken ugramak istemiş sjbdjsbjdbd ona kalktim. İpek uyuyo galiba madem uyuyamiyorum bari çamaşır asayim....

Aynısının günosu mbbjvbjh

Güzel bir uyandırma sesi kvgjbgjggjg artık Kendi işini kendi görüyor dbbdjdjd

Kesinlikle öyle
Çok komik çok tatlı yaa ama beni korkutuyor çizmiş tam gözünün ordan yine hemen taktım yine eldivenleri
Ay kuzum geçmiş olsun bende bir baktım gözünü çizmiş göz kapağına denk gelmiş Allah tan hemen eldiven taktım geri Benimkinin de sürekli eli yüzünde ilk bebem böyle değildi ya bu çiziyor bir de derin çiziyor kanattığı da oluyor içi gidiyor insanın gerçekten kuzu hemen iyileşir bir daha da çizmez inşallah
Maşallah diyim Allah damatlığını da göstersin Senin iyi olmuş hem iki kız dan sonra erkek gelmiş değişik olma sevinci hemde bereketiyle gelmiş aylık 5 bin tl Maşallah oğluşuna
Kızlar bebıslerın tukmugu asırı arttı,artmaya artsında uyurken sureklı bogazına tukmuk kacıyor oksuruyor,korkuyorum ya,sızdede varmı bu durum?varsa korkmucam hemen yazın please
Benimki de aynen öyle canım sürekli hııık mııık diye ses çıkarıyor boğuluyor mu kusuyor mu diye korkuyoruz bir de çıkarıyor tükürüğü basen köpüklü köpüklü dudağında birikiyor
Kocişin de seni görmek için bahane arıyor

Hee sorma ya skdnksjd gelen kargo kardeşiyle motor tamir çantası gibi bir şey almışlar. onu götüreyim bari diye geçerken uğramış ama onu motorla aşağıya indiremez çünkü büyük ve ağır sjbdjdjd araba da burda gotururken atarsiniz dedim zaten bir sigara yaktik gitti hemen skndjsnsk camdan görüştük

Kızlar benim belim kopacak galiba ya heo var ama iki gündür falan aşırı yüksek ağrısı regl mi olucam anlamadim kasiga da vuruyor ama belim kopacak diye düşünüyorum ben sjdbjsndkwjdj bebiş de ağırlaştı artık besige indir kaldır veya gün içinde falan bel kalmadı zaten

Cnm bence tekrar basvur herkes aliyor sen neden alamican sen almazsan devlete kalcak para

Maşallah diyim Allah damatlığını da göstersin Senin iyi olmuş hem iki kız dan sonra erkek gelmiş değişik olma sevinci hemde bereketiyle gelmiş aylık 5 bin tl Maşallah oğluşuna
Aynen 3. Çocuk istiyordum ama cinsiyet farklı olunca daha iyi oldu. Teşekkürler. Senin de 2 kız var değil mi 3. Düşünüyor musun

Ne saçma sistem. Kaç çocuğum olduğu zaten devlette kayıtlı. Başvuru bile yapmamamız lazım halbuki
Ben de bu mantıktayım ve dedim de var olan çocuğumu bile göremedim şaka gibi ya .Zaten verecekleri üç kuruş

Evet hiç uzamadan kısaltıyorum hep ama oldu bir kere. Hala kızarık ya gördükçe içim gidiyor

Kızlar selam. Nasılsınız? Küçüğü uyutunca bi gireyim dedim.
Epey konu dönüyor, kaçırıyorum ne yazık ki.
Ben de tüm aşıları, cep yakan özel aşılar dahil yaptırıyorum. Özel bir doktorumuz ne yazık ki yok, şehir hastanesinde kime denk gelirsek kontrolünü yaptırıyorum ama içime sinen bir çocuk doktoruna denk gelemedim. Sadece göz doktoru hoşuma gitti.
Doğum yardımı başvurum benim de haziran ayına kaldı sanırım. Gidip alanlardan soran oldu mu acaba, halkbank hesabımıza yatmaz mı ileri aylarda? Sürekli gidip elden mi alacağız? Hani devir teknoloji devri ya
Bir de son olarak bu yavrular büyüdükçe tatlı olmuyorlar mı yaa Sevmeye, öpmeye doyamıyorum ben

Size de geçmiş olsun doktoru çıkarın dedi çıkardık eldivenleri. Şimdi kızarık gözle bakıyor bana. Hayır kime dediysem gözüne sokmaz elini dediler al sokmuyormuş

Kızlar benim kız dün iki kere ishal gibi olmuştu. Bugün de sabah bir az önce yine az açık sarı ishal gibi yaptı. Keyfi yerinde aslında iştahı da yerinde emzirme sonrası mama veriyorum biberonla. Sizce doktora gitmelimiyim? Eşim çok panik ağlasa hemen nesi var çocuğun bişeyi mi var doktora götürelim diyor. Ne yapacağımı bilemedim. Başına gelen var mı? Üşüttü mü acaba

Bir gün daha takip yap istersen tam olarak ishal olduğu nasıl anlaşılıyor ? anne sütümü alıyor ? Ben anlayamıyorum bazen hafif katı yapıyor ama çoğunlukla sıvı ishal gibi ve sarı oluyor günde 4-5 arası yapıyor heralde bizde ki rutindir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…