- 11 Temmuz 2024
- 1.874
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.291
- 48
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.961
Evet canım ama ailecek de alerjik yapımız olduğu için bu da sebep olur diye çok tedirginim kafam çok karışıkCanım kakadaki mukus tek başına alerjiye işaret değil diyorlar ama yine sen bilirsin tabi. İlerde kreşte kaparsa diye çok korkuyorum ben. O yüzden yaptırdım. Bizimkinin de kakası mukuslu bu arada. Benim halkbank hesabım var, oraya yatırsalar ya diye düşündüm ben de. Her ay nasıl gideyim bankaya iki çocukla.
Senin ayağın nasıl oldu?

Vallahi öyle ya bu teknolojik bir çağda

Sağol canım ayağım daha iyi ama işte alçının verdiği ağırlık ve sınır var bu cumartesi tam bir ay olmuş olacak pazartesi yine kontrole gideceğiz umarım bu sefer çıkar çok sıkıldım bunaldım

Ahah aynen gerçekten bu duygular tamamen bizim çocukluk travmamızdan kaynaklanıyor bence çok duygusal yaklaşıyoruz her şeye ama şunu da düşünüyorum annem annesinin yaptıklarını babam babasının yaptıklarını anlattıkça da diyorum ki eskiler ne kadar vicdansızlarmış… Bizler çocuğumuza bağırsak sonrasında vicdan azabı yapıp ağlıyoruz değişik gerçekten nerden nereye geldim ne alakaydı şimdi bunlar ama annem anlattıkça konusu da geçince söyleyesim geldiCanım benim üzme kendini lütfen. Benim kızım da arada büzüyor dudaklarını, kardeşim bebekken hep öyle ağlardı. Bir şeyin göstergesi değil bence bu. Ayrıca bağ kuramadı gibi saçma şeyler düşünme. Biz nasıl yetiştirildik onu düşün. Annemden gayet şamar yediğimi hatırlıyorum hiç de güvensiz bağlanmadım yani annemi çok seviyorum herkes gibigünümüzde mükemmel annelik denen şey öyle pompalanıyor ki insanlara herkes içinde bir buhran yaşıyor. Yapma bunu kendine. İki tane küçücük bebeyle sen ilgileniyorsun senden daha iyi daha güzel de kimse ilgilenemezdi.
![]()