• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Bende bunu merak ediyorum 7+6 yım mide bulantısı olmuyor ara ara bazı şeylerden tiksinme oluyor gebelikte sabah bulantıları oluyor diyorlardı bende öyle bişey yok endişe etmiyor değilim merak ediyorum
Benim bulantı 5 haftalık Ken başladı şuan 9 a girdim. Ama sabah bulAntim yok sadece sürekli içim kazinıyor açlık bulantısı gibi bende fındık badem yiyiyorum bı iki tane geçiyor ama sürekli açım . tiksinme koku hassasiyetim daha şiddetli.

Ayy kilo almaya çalışmayın derim son aylarda inanılmaz alınıyor çünkü. Kilo aldıkça hamilelik zor geçiyor ağrılar artıyor ödem fazlalaşıyor tansiyon yükseliyor vs. Ben ilk hamileliğimde 3 ayda 4 kilo vermiştim çok zayıfım diye üzülüyordum sonrasında verdiğimi bırakın üstüne bir sürü de kilo aldım:) özel bir diyet yapmadıkça kilo almadan zayıflayarak hamileliği tamamlamak imkansız zaten
Ben bebeğin gelişimini olumsuz etkiler diye korkuyorum açıkçası. Yoksa doktorum da en fazla 12 kilo dedi. Kızartma yeme dedi mesela ama günlerdir kahvaltı yapamadığım için canım kızartma çekti diye mecbur kızartma yedim bugün 🥲 sonra vicdan azabı çekiyorum 2.5 kilo verdim bebeğim beslenemiyor mu diye 😢

Back
X