- 22 Ekim 2024
- 4.184
- 9.952
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.861
Ben henüz salona salmadim jsbxhwbdhdjdhd masallah sen yavastan değil hizlidan duzenle evi en iyisi sjxbhwhdjdjTv ünitesinin çekmecesi var, sürüne sürüne tavaf ediyor salonu kjhgddghjkllşi
Evet ya acele etmemiz lazım krjfjjfjrkdkdkdBen henüz salona salmadim jsbxhwbdhdjdhd masallah sen yavastan değil hizlidan duzenle evi en iyisi sjxbhwhdjdj
Merhaba canım. İnşallah tüm bebekler ileride iştahlı ve sağlıklı beslenen çocuklar olur. Ancak bebeğin herşeyden yiyebiliyor olması ona zarar vermeyeceği anlamına gelmiyorKızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum. Hem iş hem bebekte hem ev işi derken kendimi unuttum resmen. Son konuya baktımda herkes ek gıda düşüncesinde. Bende benim oğluştan bahsedeyim. 3 gün sonra 5. Ayımız bitiyor 6ya giriyoruz. Ben 5. Ayın başında anne sütü destekle ek gıdaya başladım. Aslında mecbur kaldım çünkü 3. Ayımızdan beri meme reddi vardı. Neyse..İlk gün pirinç unundan mama yaptım. İkinci gün patates.. derken ailem memleketten geldi. 3 gün kuralına uyuyor uyacağım diye direttim ama bizimkiler dinlemedi.. 2 gün sonra bir baktım benim oğluş bizimle kahvaltı yapıyor. Ama domates salatalık beyaz peynir süzme peynir labne, krem peynir, yumurta sarısı, kaymak falan.. biz ne yiyorsak annem oğluma aynılarını yediriyor:) öğlen bir baktım şehriye çorbası... akşamda et haşlama yapılmıştı. Biraz et suyu biraz et ve patates havucu blenderden geçirdi. Pürüzlü bıraktı. Öyle verdi... akşamınada muz ve şeftali ezdi...Ben şok. Meğer benim meme istemeyen oğlum bu dünyaya yemek yemek için gelmiş.. Bir sevdi anlatamam. Şuan bal ve yumurta beyazı dışında biz ne yersek herşeyi yiyor. Tabi anne sütünüde içtiği kadar devam. Asla vazgeçmedim. 1 damla bile alsa fayda düşüncesindeyim... çok şükür şuan alerjisi çıkmadı. İlk günler zeytin yağı verdim. Kakasını rahat yapsın diye. Şimdide 3-4 günde bir veriyorum. Yani ek gıdaya yavaş yavaş değilde birden tam gaz geçtik biz.. doğrumu değilmi bilmem ama çok şükür ters tepmedi.. yaklaşık 15-20 gündür dönmelerimiz oluyor. Oyun halısına koyuyorum sonra salonun bir ucunda buluyorum. Emekleme pozisyonuna geliyor ama henüz ellerini kordine edemiyor. Sizde bu durumlar nasıl? Diş çıkaran yada emekleyerek varmı?
AdChoices
ADVERTISING
Maşallah ne güzel daim olsun böyle yemesi inşallahKızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum. Hem iş hem bebekte hem ev işi derken kendimi unuttum resmen. Son konuya baktımda herkes ek gıda düşüncesinde. Bende benim oğluştan bahsedeyim. 3 gün sonra 5. Ayımız bitiyor 6ya giriyoruz. Ben 5. Ayın başında anne sütü destekle ek gıdaya başladım. Aslında mecbur kaldım çünkü 3. Ayımızdan beri meme reddi vardı. Neyse..İlk gün pirinç unundan mama yaptım. İkinci gün patates.. derken ailem memleketten geldi. 3 gün kuralına uyacağım diye direttim ama bizimkiler dinlemedi.. 2 gün sonra bir baktım benim oğluş bizimle kahvaltı yapıyor. Ama domates salatalık beyaz peynir süzme peynir labne, krem peynir, yumurta sarısı, kaymak falan.. biz ne yiyorsak annem oğluma aynılarını yediriyor:) öğlen bir baktım şehriye çorbası... akşamda et haşlama yapılmıştı. Biraz et suyu biraz et ve patates havucu blenderden geçirdi. Pürüzlü bıraktı. Öyle verdi... akşamınada muz ve şeftali ezdi...Ben şok. Meğer benim meme istemeyen oğlum bu dünyaya yemek yemek için gelmiş.. Bir sevdi anlatamam. Şuan bal ve yumurta beyazı dışında biz ne yersek herşeyi yiyor. Tabi anne sütünüde içtiği kadar devam. Asla vazgeçmedim. 1 damla bile alsa fayda düşüncesindeyim... çok şükür şuan alerjisi çıkmadı. İlk günler zeytin yağı verdim. Kakasını rahat yapsın diye. Şimdide 3-4 günde bir veriyorum. Yani ek gıdaya yavaş yavaş değilde birden tam gaz geçtik biz.. doğrumu değilmi bilmem ama çok şükür ters tepmedi.. yaklaşık 15-20 gündür dönmelerimiz oluyor. Oyun halısına koyuyorum sonra salonun bir ucunda buluyorum. Emekleme pozisyonuna geliyor ama henüz ellerini kordine edemiyor. Sizde bu durumlar nasıl? Diş çıkaran yada emekleyerek varmı?
Ben yere bırakmadım henüz besik koruma yastiklari almıştım onlari takmadik daha ona koyuyorum yerde jsndjdjdjdhdjEvet ya acele etmemiz lazım krjfjjfjrkdkdkd
Benimki hep salonda oynuyor yaa
Bi baslik acayim ben, benim kaynana efsanedir. Eski nisanliya hazirlanan ceyizi takilari bana takmak mi dersin, her bas basa kaldigimizda esimin eski sevgililerini anlatmak mi dersin:) ilk defa basbasa dosari ciktigimizda oturdu bana 2 saat eski nisanliyla ilgili her seyi anlatti mesela. Bir de unutamadigi bir sevgili var, onu arada hep anlatir, ama boyle ben seni cok seviyorum kizim bi de Merve vardi iste, bi de Buse vardi seklindeAcayip değişik bi hikayeymiş yalnız ifsfddf hayırlı gelin hikayesi sdshshsh
bir parca kemigin icindekini doktum, suzgecten gecirdim, oyle verdim, kemik parcasi kalmasin diye, oyle sevdi ki anlatamam. Kaynatmak hataymis benim icin cok kotu kokuyor arada kemik suyu yapmak icin kaynatirim dedim, ama bundan sonra firinda bir iki parca kemigi pisircem, ici lok diye dokuluyor, suzgecten gecircem haftada 2-3 veririm dedim.Ay ilik vermeye nasıl cesaret ettin ben korkuyorum ya ilk kızımda böyle değildi herşeyi yiyordu bunda bişeye cesaret edemiyorum
Oğluma çekmeceleri açma güncellemesi geldi
Benimki de ya, gerci odasi yoktu benim bebenin iki gun oncesine kadar shdjdjjdid simdi bebege uygun hale getircez ins evi, prizleri kapicaz kapi cekicez kedinin mamasina suyuna gitmesin diye cunku giderEvet ya acele etmemiz lazım krjfjjfjrkdkdkd
Benimki hep salonda oynuyor yaa
O arkadaşı direkt etiketleyebilirsin ortaya konuşur gibi muhalefet yapmana gerek yok bence... Zaten buraya da genel olarak bunun için geliyorsun yazıyorsun şaşırmadımMaşallah ne güzel daim olsun böyle yemesi inşallahdoktorların ezbere söylediği şeyler herkes için geçerli değil bence herkes kendi çocuğunu kendisi nasıl isterse öyle başlatır ek gıdaya bak senin çocuğun bu şekil sevmiş böyle ilerlemiş çok da güzel hiçbir zararı da yok yediği şeyler hepsi güzel besinler e alerji veya gaz rahatsızlık da yapmamış daha ne olsun.. öyle doktorlar ın dediği bilmem ne diye ezbere konuşmak da doğru değil doktorlar geneli baz alarak öneride bulunuyor gerisi her çocuğa göre değişir yurt dışındakilerin beslenmesi mesela bizden çok farklı yedikleri çok farklı başlama zamanları çok farklı yani tek düze birşey beklenmemeli tabiki .bir arkadaş öyle bunca doktor boşa mı söylüyor felan yazmış da öyle her zaman de herşey kâğıtta yazdığı gibi olmuyor.. bebeğinizle mutlu günler diliyorum darısı bize olsun güzel ek gıda sürecimiz olsun inşallah
Ay oha kafayı yemiş wkxbwjjdkd sen nerden öğrendin sana takmak istediğini kendi söyledi mi wkdhshdhsjdjBi baslik acayim ben, benim kaynana efsanedir. Eski nisanliya hazirlanan ceyizi takilari bana takmak mi dersin, her bas basa kaldigimizda esimin eski sevgililerini anlatmak mi dersin:) ilk defa basbasa dosari ciktigimizda oturdu bana 2 saat eski nisanliyla ilgili her seyi anlatti mesela. Bir de unutamadigi bir sevgili var, onu arada hep anlatir, ama boyle ben seni cok seviyorum kizim bi de Merve vardi iste, bi de Buse vardi seklindeesime anlatinca ama com saf kotu niyetle yapmiyor diyor bi kere durup durduk yerde sey dedi oglumun hayatindaki ilk elektroforez sen degilsin, senden once de bi tane vardi. Ve bir gun sonra yurtdisina tasiniyoruz oyle bir ortam . Kdksidididid yuce rabbim bana sabir vermis. İki ay birlikte yasadik biz, cocukla oynayacakmis ben yemek yapacakmisim. Bana yardimci olacak diye geldi haspam. Gelmezler insallah bir daha evime ya. Nefret ettim, ne saygi kaldi ne sevgi.
bir parca kemigin icindekini doktum, suzgecten gecirdim, oyle verdim, kemik parcasi kalmasin diye, oyle sevdi ki anlatamam. Kaynatmak hataymis benim icin cok kotu kokuyor arada kemik suyu yapmak icin kaynatirim dedim, ama bundan sonra firinda bir iki parca kemigi pisircem, ici lok diye dokuluyor, suzgecten gecircem haftada 2-3 veririm dedim.
benimki de sandalyeyi salliyordu dun, kalp krizi gecirdim
Benimki de ya, gerci odasi yoktu benim bebenin iki gun oncesine kadar shdjdjjdid simdi bebege uygun hale getircez ins evi, prizleri kapicaz kapi cekicez kedinin mamasina suyuna gitmesin diye cunku gider
Eksik kalmış kocan seni ve yuvasini seviyosa getirmez gelmeyin der akshuwhdjwndjshdhsh akıl sağlığı kaybetme garantiliymis allah sabir versin gerçektenBi baslik acayim ben, benim kaynana efsanedir. Eski nisanliya hazirlanan ceyizi takilari bana takmak mi dersin, her bas basa kaldigimizda esimin eski sevgililerini anlatmak mi dersin:) ilk defa basbasa dosari ciktigimizda oturdu bana 2 saat eski nisanliyla ilgili her seyi anlatti mesela. Bir de unutamadigi bir sevgili var, onu arada hep anlatir, ama boyle ben seni cok seviyorum kizim bi de Merve vardi iste, bi de Buse vardi seklindeesime anlatinca ama com saf kotu niyetle yapmiyor diyor bi kere durup durduk yerde sey dedi oglumun hayatindaki ilk elektroforez sen degilsin, senden once de bi tane vardi. Ve bir gun sonra yurtdisina tasiniyoruz oyle bir ortam . Kdksidididid yuce rabbim bana sabir vermis. İki ay birlikte yasadik biz, cocukla oynayacakmis ben yemek yapacakmisim. Bana yardimci olacak diye geldi haspam. Gelmezler insallah bir daha evime ya. Nefret ettim, ne saygi kaldi ne sevgi.
bir parca kemigin icindekini doktum, suzgecten gecirdim, oyle verdim, kemik parcasi kalmasin diye, oyle sevdi ki anlatamam. Kaynatmak hataymis benim icin cok kotu kokuyor arada kemik suyu yapmak icin kaynatirim dedim, ama bundan sonra firinda bir iki parca kemigi pisircem, ici lok diye dokuluyor, suzgecten gecircem haftada 2-3 veririm dedim.
benimki de sandalyeyi salliyordu dun, kalp krizi gecirdim
Benimki de ya, gerci odasi yoktu benim bebenin iki gun oncesine kadar shdjdjjdid simdi bebege uygun hale getircez ins evi, prizleri kapicaz kapi cekicez kedinin mamasina suyuna gitmesin diye cunku gider
Kızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum. Hem iş hem bebekte hem ev işi derken kendimi unuttum resmen. Son konuya baktımda herkes ek gıda düşüncesinde. Bende benim oğluştan bahsedeyim. 3 gün sonra 5. Ayımız bitiyor 6ya giriyoruz. Ben 5. Ayın başında anne sütü destekle ek gıdaya başladım. Aslında mecbur kaldım çünkü 3. Ayımızdan beri meme reddi vardı. Neyse..İlk gün pirinç unundan mama yaptım. İkinci
Sanane be Allah aşkına git başkasıyla uğraş boş yapma . Öyle her bokologsunuz ya herşeyi en iyi sen biliyorsun zaten .O arkadaşı direkt etiketleyebilirsin ortaya konuşur gibi muhalefet yapmana gerek yok bence... Zaten buraya da genel olarak bunun için geliyorsun yazıyorsun şaşırmadım
Tabi ki her çocuk farklı ama meme reddi durumundna dolayi ek gıdaya ağırlık verdiyse kendi yemeklerimiz tuzlu veya baharatlı olduğu için veya bu krem peynirler vs gerçekten çok sağlıklı olmadığı için bize dahil yemeyin kategorisinde olduğu için doktora biraz da olsa danışmaktan zarar geleceğini düşünmüyorum ben de. Her şeyi sorup uygulayalim robor gibi değil ama en azından sınırı bilme açısından iyi oluyor bence. Neyse inşallah bebiton ek gıdayı sever de bari ondan cekmezsin
Senden iyi biliyorum dünki çocuksun boş konuşma asabımı bozma benim. İkinci çocuğum benim senin gibi öyle chat gbt lafları etmiyorum boş boş git ezberle çocuklar ne isterse sonu o oluyor öyle kurallarla ezberlerle olmuyor tecrübe edeceksin sende zamanla bebeğim büyüdükçe yani iyice büyü anlarsın o zaman şuan biraz zeka olarak da bana yetişip dediklerimi anlaman için zamana ihtiyacın var hadi büyü tecrübelen öyle gelO arkadaşı direkt etiketleyebilirsin ortaya konuşur gibi muhalefet yapmana gerek yok bence... Zaten buraya da genel olarak bunun için geliyorsun yazıyorsun şaşırmadım
Tabi ki her çocuk farklı ama meme reddi durumundna dolayi ek gıdaya ağırlık verdiyse kendi yemeklerimiz tuzlu veya baharatlı olduğu için veya bu krem peynirler vs gerçekten çok sağlıklı olmadığı için bize dahil yemeyin kategorisinde olduğu için doktora biraz da olsa danışmaktan zarar geleceğini düşünmüyorum ben de. Her şeyi sorup uygulayalim robor gibi değil ama en azından sınırı bilme açısından iyi oluyor bence. Neyse inşallah bebiton ek gıdayı sever de bari ondan cekmezsin
Herbokoloklugu genelde sen yapıyorsun diyorum işte kwndjdndj ben hiçbir zaman en iyi bilirim konuşması yapmadım. Yazdığımda yanlış birnyer var mi bak kendin degerlendir boş boş okuma düşünerek oku biraz. Hiçbir şeye yazmayip konu bilirkişilige gelince direkt burda bitiyorsun ortami germekten başka yaptığın ne var onu da merak ediyorum jxnxjdndjdbd kiz sadece doktora da mi bi danissaniz diye sormuş gelip laf atıyorsun boş boşSanane be Allah aşkına git başkasıyla uğraş boş yapma . Öyle her bokologsunuz ya herşeyi en iyi sen biliyorsunuz zaten .
Ergen ergen gülme şurada ya bu xxxxksjdj ne mesela :) hadi yavrum dengim değilsin işine bak bebeğim. Sanane mesela o kişi cevap verir sana mı kalmış yerden bitme herşeyden fırlama ortayaHerbokoloklugu genelde sen yapıyorsun diyorum işte kwndjdndj ben hiçbir zaman en iyi bilirim konuşması yapmadım. Yazdığımda yanlış birnyer var mi bak kendin degerlendir boş boş okuma düşünerek oku biraz. Hiçbir şeye yazmayip konu bilirkişilige gelince direkt burda bitiyorsun ortami germekten başka yaptığın ne var onu da merak ediyorum jxnxjdndjdbd kiz sadece doktora da mi bi danissaniz diye sormuş gelip laf atıyorsun boş boş
Boşver ya muhatap olma. Yıllarca okuyup sayısız çocuk görmüş doktorlara ezbere konuşuyorlar dedi. Bize yaptığı yorumların ne önemi varHerbokoloklugu genelde sen yapıyorsun diyorum işte kwndjdndj ben hiçbir zaman en iyi bilirim konuşması yapmadım. Yazdığımda yanlış birnyer var mi bak kendin degerlendir boş boş okuma düşünerek oku biraz. Hiçbir şeye yazmayip konu bilirkişilige gelince direkt burda bitiyorsun ortami germekten başka yaptığın ne var onu da merak ediyorum jxnxjdndjdbd kiz sadece doktora da mi bi danissaniz diye sormuş gelip laf atıyorsun boş boş
Çocuk sayısına göre mi karar veriliyor buna aksbwubsjwhdjahdjshdkd kaç yaşına gelmişsin insan utanır mahalle kavgasi yapar gibi giriyorsunSenden iyi biliyorum dünki çocuksun boş konuşma asabımı bozma benim. İkinci çocuğum benim senin gibi öyle chat gbt lafları etmiyorum boş boş git ezberle çocuklar ne isterse sonu o oluyor öyle kurallarla ezberlerle olmuyor tecrübe edeceksin sende zamanla bebeğim büyüdükçe yani iyice büyü anlarsın o zaman şuan biraz zeka olarak da bana yetişip dediklerimi anlaman için zamana ihtiyacın var hadi büyü tecrübelen öyle gel
Jabxhabsjand kiz qksbagshajshwhduahshahs due bebeğim uyuyor güldürme şimdiErgen ergen gülme şurada ya bu xxxxksjdj ne mesela :) hadi yavrum dengim değilsin işine bak bebeğim. Sanane mesela o kişi cevap verir sana mı kalmış yerden bitme herşeyden fırlama ortaya
Çocuk sayısına göre mi karar veriliyor buna aksbwubsjwhdjahdjshdkd kaç yaşına gelmişsin insan utanır mahalle kavgasi yapar gibi giriyorsungpt laflarini nerden cikardin bilmiyorum ama gerçekten yaşadığın kafa normal değil ajsbjsbdjdhd ne bir şeyi ezberledim ne kurallara uygun gidiyorum. Biz de içgüdüsel ilerliyoruz ama yine de yanlış bir şey gorduysek de insanız destek olmak için uyarıyoruz burda. Seninle gram alakasi yokken gelip ortalığı karistirip gidiyorsun düzenli olarak jsbxjsbdhsbd sağol senin zekana gelmek hic istemiyorum allah korusun bir de yetişmek için demiş özgüvene bak
Dilin açılmış kız iyiceSanane be Allah aşkına git başkasıyla uğraş boş yapma . Öyle her bokologsunuz ya herşeyi en iyi sen biliyorsun zaten .
Kiz sevmiyorum ya sinsi sinsi izliyor atar yapacağı bir konu bulduğu an yapışıyor resmen. Sana neye laf atıyor mesela senle onun alakasi yokken boş boş cahil cahil yorumlar. Tamam en iyisini tabi ki annesi bilecek ama burda birbirimizi uyarmazsak doğruyu nasıl ogrenicezBoşver ya muhatap olma. Yıllarca okuyup sayısız çocuk görmüş doktorlara ezbere konuşuyorlar dedi. Bize yaptığı yorumların ne önemi var
Evet düşürdün yallah aksbshbshwhsjqhsahahah seviye çok düşük ya devam edemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?