2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhaba canım. İnşallah tüm bebekler ileride iştahlı ve sağlıklı beslenen çocuklar olur. Ancak bebeğin herşeyden yiyebiliyor olması ona zarar vermeyeceği anlamına gelmiyor salçalı az tuzlu da olsa yemekler, kaymak gibi ağır besinler, domates gibi asitli sebzeler erken başlanması durumunda bebeğe şimdi olmasa bile sonrasında sorun yaratabilir. Bi doktor görüşü mü alsanız daha 6 aylık bile değil çünkü. Bu kadar doktor ay ay her bebeğin yiyebileceği miktarı ve besinleri özellikle belirtiyorsa bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. Anlattığın kadarıyla bebişin ek gıda almıyor baya bizim gibi besleniyor. Ek gıda olarak anne sütü alıyor gibi. Ben de 3 gün kuralı yapmadım. 5. Ayda bir fincana kadar bazı sebzelerin püresiyle başladık. Tamamını bitiremedi tabi. 6 ay bitti şimdi 2 öğüne geçtik. Ama bu anlattıkların çok ağır gibi geldi bana

Maşallah ne güzel daim olsun böyle yemesi inşallah doktorların ezbere söylediği şeyler herkes için geçerli değil bence herkes kendi çocuğunu kendisi nasıl isterse öyle başlatır ek gıdaya bak senin çocuğun bu şekil sevmiş böyle ilerlemiş çok da güzel hiçbir zararı da yok yediği şeyler hepsi güzel besinler e alerji veya gaz rahatsızlık da yapmamış daha ne olsun.. öyle doktorlar ın dediği bilmem ne diye ezbere konuşmak da doğru değil doktorlar geneli baz alarak öneride bulunuyor gerisi her çocuğa göre değişir yurt dışındakilerin beslenmesi mesela bizden çok farklı yedikleri çok farklı başlama zamanları çok farklı yani tek düze birşey beklenmemeli tabiki .bir arkadaş öyle bunca doktor boşa mı söylüyor felan yazmış da öyle her zaman de herşey kâğıtta yazdığı gibi olmuyor.. bebeğinizle mutlu günler diliyorum darısı bize olsun güzel ek gıda sürecimiz olsun inşallah

Acayip değişik bi hikayeymiş yalnız ifsfddf hayırlı gelin hikayesi sdshshsh
Bi baslik acayim ben, benim kaynana efsanedir. Eski nisanliya hazirlanan ceyizi takilari bana takmak mi dersin, her bas basa kaldigimizda esimin eski sevgililerini anlatmak mi dersin:) ilk defa basbasa dosari ciktigimizda oturdu bana 2 saat eski nisanliyla ilgili her seyi anlatti mesela. Bir de unutamadigi bir sevgili var, onu arada hep anlatir, ama boyle ben seni cok seviyorum kizim bi de Merve vardi iste, bi de Buse vardi seklinde esime anlatinca ama com saf kotu niyetle yapmiyor diyor bi kere durup durduk yerde sey dedi oglumun hayatindaki ilk elektroforez sen degilsin, senden once de bi tane vardi. Ve bir gun sonra yurtdisina tasiniyoruz oyle bir ortam . Kdksidididid yuce rabbim bana sabir vermis. İki ay birlikte yasadik biz, cocukla oynayacakmis ben yemek yapacakmisim. Bana yardimci olacak diye geldi haspam. Gelmezler insallah bir daha evime ya. Nefret ettim, ne saygi kaldi ne sevgi.
Ay ilik vermeye nasıl cesaret ettin ben korkuyorum ya ilk kızımda böyle değildi herşeyi yiyordu bunda bişeye cesaret edemiyorum
bir parca kemigin icindekini doktum, suzgecten gecirdim, oyle verdim, kemik parcasi kalmasin diye, oyle sevdi ki anlatamam. Kaynatmak hataymis benim icin cok kotu kokuyor arada kemik suyu yapmak icin kaynatirim dedim, ama bundan sonra firinda bir iki parca kemigi pisircem, ici lok diye dokuluyor, suzgecten gecircem haftada 2-3 veririm dedim.
Oğluma çekmeceleri açma güncellemesi geldi
benimki de sandalyeyi salliyordu dun, kalp krizi gecirdim
Evet ya acele etmemiz lazım krjfjjfjrkdkdkd
Benimki hep salonda oynuyor yaa
Benimki de ya, gerci odasi yoktu benim bebenin iki gun oncesine kadar shdjdjjdid simdi bebege uygun hale getircez ins evi, prizleri kapicaz kapi cekicez kedinin mamasina suyuna gitmesin diye cunku gider

O arkadaşı direkt etiketleyebilirsin ortaya konuşur gibi muhalefet yapmana gerek yok bence... Zaten buraya da genel olarak bunun için geliyorsun yazıyorsun şaşırmadım

Tabi ki her çocuk farklı ama meme reddi durumundna dolayi ek gıdaya ağırlık verdiyse kendi yemeklerimiz tuzlu veya baharatlı olduğu için veya bu krem peynirler vs gerçekten çok sağlıklı olmadığı için bize dahil yemeyin kategorisinde olduğu için doktora biraz da olsa danışmaktan zarar geleceğini düşünmüyorum ben de. Her şeyi sorup uygulayalim robor gibi değil ama en azından sınırı bilme açısından iyi oluyor bence. Neyse inşallah bebiton ek gıdayı sever de bari ondan cekmezsin

Ay oha kafayı yemiş wkxbwjjdkd sen nerden öğrendin sana takmak istediğini kendi söyledi mi wkdhshdhsjdj

Eksik kalmış kocan seni ve yuvasini seviyosa getirmez gelmeyin der akshuwhdjwndjshdhsh akıl sağlığı kaybetme garantiliymis allah sabir versin gerçekten

Sanane be Allah aşkına git başkasıyla uğraş boş yapma . Öyle her bokologsunuz ya herşeyi en iyi sen biliyorsun zaten .

Senden iyi biliyorum dünki çocuksun boş konuşma asabımı bozma benim. İkinci çocuğum benim senin gibi öyle chat gbt lafları etmiyorum boş boş git ezberle çocuklar ne isterse sonu o oluyor öyle kurallarla ezberlerle olmuyor tecrübe edeceksin sende zamanla bebeğim büyüdükçe yani iyice büyü anlarsın o zaman şuan biraz zeka olarak da bana yetişip dediklerimi anlaman için zamana ihtiyacın var hadi büyü tecrübelen öyle gel

Sanane be Allah aşkına git başkasıyla uğraş boş yapma . Öyle her bokologsunuz ya herşeyi en iyi sen biliyorsunuz zaten .
Herbokoloklugu genelde sen yapıyorsun diyorum işte kwndjdndj ben hiçbir zaman en iyi bilirim konuşması yapmadım. Yazdığımda yanlış birnyer var mi bak kendin degerlendir boş boş okuma düşünerek oku biraz. Hiçbir şeye yazmayip konu bilirkişilige gelince direkt burda bitiyorsun ortami germekten başka yaptığın ne var onu da merak ediyorum jxnxjdndjdbd kiz sadece doktora da mi bi danissaniz diye sormuş gelip laf atıyorsun boş boş

Ergen ergen gülme şurada ya bu xxxxksjdj ne mesela :) hadi yavrum dengim değilsin işine bak bebeğim. Sanane mesela o kişi cevap verir sana mı kalmış yerden bitme herşeyden fırlama ortaya

Boşver ya muhatap olma. Yıllarca okuyup sayısız çocuk görmüş doktorlara ezbere konuşuyorlar dedi. Bize yaptığı yorumların ne önemi var

Çocuk sayısına göre mi karar veriliyor buna aksbwubsjwhdjahdjshdkd kaç yaşına gelmişsin insan utanır mahalle kavgasi yapar gibi giriyorsun gpt laflarini nerden cikardin bilmiyorum ama gerçekten yaşadığın kafa normal değil ajsbjsbdjdhd ne bir şeyi ezberledim ne kurallara uygun gidiyorum. Biz de içgüdüsel ilerliyoruz ama yine de yanlış bir şey gorduysek de insanız destek olmak için uyarıyoruz burda. Seninle gram alakasi yokken gelip ortalığı karistirip gidiyorsun düzenli olarak jsbxjsbdhsbd sağol senin zekana gelmek hic istemiyorum allah korusun bir de yetişmek için demiş özgüvene bak

Ergen ergen gülme şurada ya bu xxxxksjdj ne mesela :) hadi yavrum dengim değilsin işine bak bebeğim. Sanane mesela o kişi cevap verir sana mı kalmış yerden bitme herşeyden fırlama ortaya
Jabxhabsjand kiz qksbagshajshwhduahshahs due bebeğim uyuyor güldürme şimdi

ahahah seviye çok düşük ya devam edemiycem

Boşver ya muhatap olma. Yıllarca okuyup sayısız çocuk görmüş doktorlara ezbere konuşuyorlar dedi. Bize yaptığı yorumların ne önemi var
Kiz sevmiyorum ya sinsi sinsi izliyor atar yapacağı bir konu bulduğu an yapışıyor resmen. Sana neye laf atıyor mesela senle onun alakasi yokken boş boş cahil cahil yorumlar. Tamam en iyisini tabi ki annesi bilecek ama burda birbirimizi uyarmazsak doğruyu nasıl ogrenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…