2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben de öyle gidiyorum canım. Bıraksak sürekli emer ama emdiği bir lokma bir şey. Uzun süre emmeyince doluyor o da günde 2 defa. Yeter napim. Benim eşim 7 aylık, hiç anne sütü emmemiş, formül mama ile büyümüş. Gayet sağlıklı, bıraksam öküzü devirip yer.

çok teşekkür ederim canım

9. Ayda niye reddediyolar
Benim eşim prematüre doğmuş hiç emmemis bile annesi sütünden ağzına sürmüş sadece o da şuan gayet sağlıklı yani takılmayın hic bu kadar açıklamaya bile gerek yok herkes nasibini yaşıyor

Benim eşimde hiç emmemiş mamayla büyümüş çokda minnik doğmuş bunu sezaryen olmaya utanmadın mı demişler kv ye ama işte oda gayet iyi boylu posluda olmuş galiba kimsenin eşi emmemiş

Benim eşimde hiç emmemiş mamayla büyümüş çokda minnik doğmuş bunu sezaryen olmaya utanmadın mı demişler kv ye ama işte oda gayet iyi boylu posluda olmuş galiba kimsenin eşi emmemiş
Ben de 7 aylikken kardeşime hamile kalınca sütten kesmişler... Sknxjsjsk

Benim bebeğim o kadar zıt ki, gündüz banyo yapınca bir uyuyor saatlerce ama gece banyo yaptirinca asla uyumuyor yine, evet rutin oluşturmak çok iyi olur deneyeceğim teşekkür ederim

Ben de 7 aylikken kardeşime hamile kalınca sütten kesmişler... Sknxjsjsk
Ah benim oğlumun kaderini yaşamışsınBende anamın memesini sündürmüşüm eme eme eşim bide anasının sütünü beğenmemiş yüzünü ekşitmiş halası emzirmiş cok cok emmiş halen annesi en ufak şeyde sen benin sütümüde beğenmediydin der

Bence çıkar canım benimki 100 gelan içiyor senin sanırım 3 aylık 120 verebilirsin gerçi biraz emiyorsa eğer emzirme üzerine 90 yeter ama emmediyse çık az emdiyse 120 ver csnım

Ahaha gerçekten benim eşimde emmemiş kayınvalidemin sütü olmamış 2 çocuğuda emzirememiş. Annemde maşallah bizi yıllarca emzirmiş, meme yarası, mastit falan hiç
Yaşamamış. Kadın bende gördü emzirme zorluklarını. Keşke anneme benzeseydim..

Ya ahahah süt beğenmemek nedir küçücük bebekte. Çok üzücü bişey ama anne için, kadın haklı sitem etmekte

Bende artık tamamen mamaya döndüm kızlar gündüz tamamen mama gece emiyor azcık işte iki gündür çok gazı var ama çocuğumu tanıyamıyorum çok huzursuz bugün doktora gittim beslenme şeklini değiştirdiniz mi dedi dedim evet son birkaç gündür tamamen mama oldu neredeyse dedi ondan da olur adaptasyon süreci ama öncesinde de yani meme çok az emiyordu zaten ama yine de tamamen mama olunca herhalde gaz oldu biraz . Bir de yani bu zamana kadar bu kadar sancılı olmamıştı hiç dedim bende akıllı çocuğum diye seviniyordum çocuk 40 ondan sonra coştu dedim doktora:) dedi yani normalde bu kadar zaman olmadıysa beklenmez olması ama bazen okuyor dedi nurse harvey ilaç verdi 3-4 gün kullan geçerse bırak dedi sancısı olunca yine verirsin dedi bakalım inşallah fayda eder kızlar çocuğum iki gündür huy değiştirdi ya hiç nu kadar huysuz olmamıştı yavrum sürekli ağlıyor sürekli ve bağırarak sancılı sancışı

MAma vermek zorunda olan arkadaslarim asla uzulmeyin anne sutu saglikli diyorlar olabilir ama mamayla buyuyen ve mamayla buyudugu icinde sagliksiz olan hic bir tanidigim olmadi. En yakinim ablam sadece anne sutu emmiş ama 3 yasindan bu yasina kadar hep cesitli saglik sorunlariyla ugrasiyor. Asla kendinizi kotu hissetmeyin yeterki mutlu ve huzurlu evlat olsunlar. Mamaymiş anne sütüymüş tamamen teferruat..

Sol göğsümü 2-3 gündür emzirmiyorum sadece sağıyorum canım o yüzden iyiyim çok şükür. Sorduğun için teşekkür ederim
Rica ederim canım sevindim daha iyi olmana o ağrıyı bilirim
Bizimkide yuzustu yatmayi hic sevmio hemen aglar. Kafasinda duzlesme var diye gun icinde ara sira yuzustu yatiriyorum ama çığlık kıyamet balık gibi çırpınıyor
Ay yerim ya evet geçende yazmıştın sen diyince bende benimkinde farkettim benimki de düzleşmeye başlamış saçlardan farketmemiştim yan yatırıyorum yine dönüyor bebe Geçende farkettim bu alttaki bebik gibi olmaya başlamış bizimde
Napiniz bea gacilar snnxjdndjd
Aynı senden naber baciko

Bayrama napıyorsunuz kıslar var mı bir planınız

Eklentiler

• IMG_5510.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 32
bebe emiyorda totom yer görüyor bizim arabaya bir haller oluyor, önce arka camı patlamış halde bulduk geçen seneydi, sonra karda yola çıktık arabayı şehre iterek götürdük osırada ön cam çatladı iki ay öncede durduğu yerde çarptılar hemde trafiğin t si olmayan dağda, şimdide arka cam gene patlamış durduğu yerde perte çıktı satılmaz oldu araç eşim onu halletmeye merkeze gitti alışveriş yapmış birsürü onları yerleştirdim yoğurt mayaladım bide iki kere yemek yapmak zorunda kaldım komşular geldi onlarla yedik sonra eşim için yaptım bende perte çıktım valla
Sen naptın

Kızlar şundan kullanan var mı memnun kusunuz ? Ben oturma odasında yaşa mutfakta püsleye koyuyorum yanımda ama asla durmuyor gerçi şuan küçük uyanık olduğu hiçbir an durmuyor etrafa bakmıyor ağlıyor ya uyuyacak ya da ıh pıh yani öyle bakınmıyor hiç çok az belki beş dakika öyle pusette bi etrafı izler sonra ağlıyor . Dedim acaba bundan alsam sever mi durur mu hem büyüdükçe etrafı izledikçe de sever sanki ama kullananlar var mı acaba

Eklentiler

• IMG_8563.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 33
İyi bea kahve yaptım onu içiceeem dizimi bekliyorum sen napıyorsun
Bunun farklı markasını kullanıyorum çok memnunum. Özellikle mutfakta yemek yaparken aşırı işime yarıyor. Ona koyuyorum beni izliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…