- 29 Mart 2024
- 783
- 1.916
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.081
Ben de öyle gidiyorum canım. Bıraksak sürekli emer ama emdiği bir lokma bir şey. Uzun süre emmeyince doluyor o da günde 2 defa. Yeter napim. Benim eşim 7 aylık, hiç anne sütü emmemiş, formül mama ile büyümüş. Gayet sağlıklı, bıraksam öküzü devirip yer.Kızlar ben artım pes ettim. Bir kaç gündür eds ile uğrasıyordum. Yok çocuk aç kalıyor ağlıyor bu kez memeyide istemiyor. Memeyi emsin diye uğrasırken iyice nefret edecek. Zaten bıraksam 24 saat memede kalıyor ama ememiyor. Uyuyor, oynuyor takılıyor orda. Karnını doyurmak için mutlaka biberon istiyorben biberona döndüm. Artık dönüşü olmaz herhalde ama napiyim çok uğrastım kısmet bu kadarmış.
Benim içtiğim süt arttırıcıları eşim içse onun bile sütü gelirdi. Süt az olunca memeye adapte olamadı minnoşum.
Sağarak 2 öğün bile anne sütü versem yeter artık napıyım tükendim
Bana da o damlayı verdi vermesem miBanada demişti relaktaz diye bir damla verdi çocuğa çok sancı yaptı bende kullanmayı bıraktım
çok teşekkür ederim canımSıkıntı bısey degıl canm ben 3 aydır ocean laktaz enzımı kullanıyorum bebege.3 aydan sonra kendı bagırsagı uretmeye baslıyormus zaten.suttekı laktaz enzımını sındırememekle alakalı oda karın agrısı gaz ıshal gıbı sorunlara yol acıyor
9. Ayda niye reddediyolar9.ay da da ciddi bir meme reddi yaşayacağız. Hazırlıklı olunGeri döndürebilirsek emecek, yoksa bitmiş olacak emzirme serüveni. Ayakta pış pış yaparak zorla emzirdiğimi hatırlıyorum da ciddi uğraşmıştım bırakmaması için.
Benim eşim prematüre doğmuş hiç emmemis bile annesi sütünden ağzına sürmüş sadece o da şuan gayet sağlıklı yani takılmayın hic bu kadar açıklamaya bile gerek yok herkes nasibini yaşıyorBen de öyle gidiyorum canım. Bıraksak sürekli emer ama emdiği bir lokma bir şey. Uzun süre emmeyince doluyor o da günde 2 defa. Yeter napim. Benim eşim 7 aylık, hiç anne sütü emmemiş, formül mama ile büyümüş. Gayet sağlıklı, bıraksam öküzü devirip yer.
Benim eşimde hiç emmemiş mamayla büyümüş çokda minnik doğmuş bunu sezaryen olmaya utanmadın mı demişler kv ye ama işte oda gayet iyi boylu posluda olmuş galiba kimsenin eşi emmemiş9. Ayda niye reddediyolar
Benim eşim prematüre doğmuş hiç emmemis bile annesi sütünden ağzına sürmüş sadece o da şuan gayet sağlıklı yani takılmayın hic bu kadar açıklamaya bile gerek yok herkes nasibini yaşıyor
Ben de 7 aylikken kardeşime hamile kalınca sütten kesmişler... SknxjsjskBenim eşimde hiç emmemiş mamayla büyümüş çokda minnik doğmuş bunu sezaryen olmaya utanmadın mı demişler kv ye ama işte oda gayet iyi boylu posluda olmuş galiba kimsenin eşi emmemiş
Benim bebeğim o kadar zıt ki, gündüz banyo yapınca bir uyuyor saatlerce ama gece banyo yaptirinca asla uyumuyor yine, evet rutin oluşturmak çok iyi olur deneyeceğim teşekkür ederimGündüz uyutmayayım desen sızar kalır bir şekilde. Oyalanacak kadar büyük değiller. Belki çaktırmadan yavaş yavaş öne çekebilirsin uyku saatini. Arabada uyuyorsa gece arabayla çıkar bi tur atarsınız, dalınca eve girer yatağına yatırırsın mesela. Sabah da erken uyandırırsın. Gündüz ne kadar uyanık kalırsa gece mecbur uyur. Ama uğraşmak gerek işte. Gündüz uykusundan biraz erken uyandırıp, gece biraz daha erken uyumasını sağlamalısın bence. Seni bir süre yorar ama düzene girer yavaş yavaş. İlk bebeğin mi bilmiyorum ama benim ilk bebeğimde bildiğin uyku öncesi rutinlerim vardı. Duş aldırır, masaj yapar, pijama giydirir, sonra emzirerek uyuturdum. Aynı saatte aynı şeyleri yapardım ve kolay olurdu. Bu ikinci bebekte pek rutinimiz yok şu an. Ama şu bir gerçek bebekler rutinleri seviyorlar.
Ah benim oğlumun kaderini yaşamışsınBen de 7 aylikken kardeşime hamile kalınca sütten kesmişler... Sknxjsjsk
Bence çıkar canım benimki 100 gelan içiyor senin sanırım 3 aylık 120 verebilirsin gerçi biraz emiyorsa eğer emzirme üzerine 90 yeter ama emmediyse çık az emdiyse 120 ver csnımBenımkındede emmeme basladı kızlar hemsıre bu aylarda oluyor dedı,sadece uykudan uyanınca emıyor artık.dıger turlu istemıyor aglıyor onceden ne zaman versem kabul ederdı.mamayı 90 lıga cıkardım 3 gundur 120lıgemı cıkarsam acaba?
Canınız sağolsun bebeğiniz de sizde saplıklı olun gerisi yapacak birşey yok nasibimiz bu kadarmışBenim sütüm de kesiliyor herhalde 3 saatte bir 30 ml'e düştük. Hayırlısı artık.
Ahaha gerçekten benim eşimde emmemiş kayınvalidemin sütü olmamış 2 çocuğuda emzirememiş. Annemde maşallah bizi yıllarca emzirmiş, meme yarası, mastit falan hiçBenim eşimde hiç emmemiş mamayla büyümüş çokda minnik doğmuş bunu sezaryen olmaya utanmadın mı demişler kv ye ama işte oda gayet iyi boylu posluda olmuş galiba kimsenin eşi emmemiş
Ya ahahah süt beğenmemek nedir küçücük bebekte. Çok üzücü bişey ama anne için, kadın haklı sitem etmekteAh benim oğlumun kaderini yaşamışsınBende anamın memesini sündürmüşüm eme eme eşim bide anasının sütünü beğenmemiş yüzünü ekşitmiş halası emzirmiş cok cok emmiş halen annesi en ufak şeyde sen benin sütümüde beğenmediydin der
Rica ederim canım sevindim daha iyi olmana o ağrıyı bilirimSol göğsümü 2-3 gündür emzirmiyorum sadece sağıyorum canım o yüzden iyiyim çok şükür. Sorduğun için teşekkür ederim
Ay yerim ya evet geçende yazmıştın sen diyince bende benimkinde farkettim benimki de düzleşmeye başlamış saçlardan farketmemiştimBizimkide yuzustu yatmayi hic sevmio hemen aglar. Kafasinda duzlesme var diye gun icinde ara sira yuzustu yatiriyorum ama çığlık kıyametbalık gibi çırpınıyor
Aynı senden naber bacikoNapiniz bea gacilar snnxjdndjd
bebe emiyorda totom yer görüyorNapiniz bea gacilar snnxjdndjd
İyi bea kahve yaptım onu içiceeem dizimi bekliyorum sen napıyorsunNapiniz bea gacilar snnxjdndjd
Bunun farklı markasını kullanıyorum çok memnunum. Özellikle mutfakta yemek yaparken aşırı işime yarıyor. Ona koyuyorum beni izliyorKızlar şundan kullanan var mı memnun kusunuz ? Ben oturma odasında yaşa mutfakta püsleye koyuyorum yanımda ama asla durmuyor gerçi şuan küçük uyanık olduğu hiçbir an durmuyor etrafa bakmıyor ağlıyor ya uyuyacak ya da ıh pıh yani öyle bakınmıyor hiç çok az belki beş dakika öyle pusette bi etrafı izler sonra ağlıyor . Dedim acaba bundan alsam sever mi durur mu hem büyüdükçe etrafı izledikçe de sever sanki ama kullananlar var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?