- 24 Nisan 2024
- 1.221
- 1.280
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.061
Bizde de var süt ve ürünlerini kesmen gerek devletin özel mamaları da varmış doktor yazıyormuş bunun için ama ben tercih etmedim diyet yapıyorum süt ürünlerineKızlar doktor bebişte laktoz intoleransı olabilir dedi de yaşayan var mı
Silikon uc denedin mi ben çözümü onda buldumBayadır yoktum kuzu. Bugün girip bakayım dedim. Meme reddi yaşıyorum. Anne sütü kaşığı da ağzını mı acıtıyor anlamadım çok ağladı. Biberonla sağıp veriyorum sürekli. Ama sürekli sağım yapmakta zor. Meme reddi yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz?
Benim sütüm de kesiliyor herhalde 3 saatte bir 30 ml'e düştük. Hayırlısı artık.Bende bıraktım bşberona döndğm gerçekten artık birkaç öğün bile alsalar yeter gittiği yere kadar zaten zamanla kesilir ilk kızımda da öyle olmuştu benim 2-3. Ayda kesilmişti yapcak birleyim yok
Sevindim iyi olmanıza canımBayaaa uzun suredir hiç giremedim tesekkur ederim meram ettiğin için iyiyiz çok şükür yaa bebis büyüyor artık uyku düzenimiz çok kötü onunla uğraşıyoruz sürekli siz nasılsınız
Relactaz damla kullanıyorum çok iyi geldi bebeme gözlemim gazını kolay attığı yönünde canımKızlar doktor bebişte laktoz intoleransı olabilir dedi de yaşayan var mı
Çözemedim pes ettim sağip veriyorum benBayadır yoktum kuzu. Bugün girip bakayım dedim. Meme reddi yaşıyorum. Anne sütü kaşığı da ağzını mı acıtıyor anlamadım çok ağladı. Biberonla sağıp veriyorum sürekli. Ama sürekli sağım yapmakta zor. Meme reddi yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz?
Allah kolaylık versin yaa atak haftasında felannmi ki, bizdeki sorun şu gece olunca asla uyumuyor taki sabah 5 6 ya kadar sonra sabah bir uyuyor akşama kadar gün boyu gece yine ayakta tüm dengem şaştı yani nasıl tersine ceviricem bilmiyorumSevindim iyi olmanıza canımay sormaaa benimki de birkaç gümdüe asla uyumuyor çok zorlanıyorum
Gece ile gündüzü çevirmek için ne yapmak lazım acaba valla çok zor gündüz de bayılıyor büyük ihtimal gece uyumadığı için gündüz uyanık tutsan zorla dicem ama uyanır mı öyleAllah kolaylık versin yaa atak haftasında felannmi ki, bizdeki sorun şu gece olunca asla uyumuyor taki sabah 5 6 ya kadar sonra sabah bir uyuyor akşama kadar gün boyu gece yine ayakta tüm dengem şaştı yani nasıl tersine ceviricem bilmiyorum
Ayy öyle zor ki evet gündüz bayılıyor resmen ne yapsam uyanmıyor uyansa da çok huysuz oluyor hemen geri uyuyor gece olunca da tabii tüm enerjiyi toplamış oluyor gözler fıldır fıldır asla uyumak istemiyor, nasıl çevrilir hiccc bilmiyorum eylülde de ise dönme ihtimalim var bu sekilde ne yapacağımmmm helpppGece ile gündüzü çevirmek için ne yapmak lazım acaba valla çok zor gündüz de bayılıyor büyük ihtimal gece uyumadığı için gündüz uyanık tutsan zorla dicem ama uyanır mı öyleinşallah düzene girer uykusu
Benim oldu bugün çocuk eklendi144 ‘ü aradım kadınla anlaşamadık bir türlü .Diyorum çocuklarım görünmüyor ,eklenmiyor .Eklemeniz lazım diyor .Dedim devletin nüfus bilgisinde kayıtlı ,otomatik gelmesi gerekiyor dedim .Uzmanlarımız sizi arasın dedi .Talep devam ediyor yazanların da hazirana kalıyor diyor .Tekrar başvuru yapayım mı diyorum sıkıntı yaşayabilirsiniz diyor
Kız nerelerdesin özledim seniBayadır yoktum kuzu. Bugün girip bakayım dedim. Meme reddi yaşıyorum. Anne sütü kaşığı da ağzını mı acıtıyor anlamadım çok ağladı. Biberonla sağıp veriyorum sürekli. Ama sürekli sağım yapmakta zor. Meme reddi yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz?
Benim doğduğundan beri almiyo büyüdükçe zorlaştı şuan asla almiyo gene slikonla kandırıp bikere kısasa olsa veriyodum napalim biberonlada büyüyor çocuklar ama bizlere zor oluyoKızlar ben artım pes ettim. Bir kaç gündür eds ile uğrasıyordum. Yok çocuk aç kalıyor ağlıyor bu kez memeyide istemiyor. Memeyi emsin diye uğrasırken iyice nefret edecek. Zaten bıraksam 24 saat memede kalıyor ama ememiyor. Uyuyor, oynuyor takılıyor orda. Karnını doyurmak için mutlaka biberon istiyorben biberona döndüm. Artık dönüşü olmaz herhalde ama napiyim çok uğrastım kısmet bu kadarmış.
Benim içtiğim süt arttırıcıları eşim içse onun bile sütü gelirdi. Süt az olunca memeye adapte olamadı minnoşum.
Sağarak 2 öğün bile anne sütü versem yeter artık napıyım tükendim
Benimki memeyi alıyor ama emmiyor oynuyor, uyuyor orda. Karnını doyurmak için kullanmıyor cadı. Arkasından biberon istiyor resmenBenim doğduğundan beri almiyo büyüdükçe zorlaştı şuan asla almiyo gene slikonla kandırıp bikere kısasa olsa veriyodum napalim biberonlada büyüyor çocuklar ama bizlere zor oluyo
Gündüz uyutmayayım desen sızar kalır bir şekilde. Oyalanacak kadar büyük değiller. Belki çaktırmadan yavaş yavaş öne çekebilirsin uyku saatini. Arabada uyuyorsa gece arabayla çıkar bi tur atarsınız, dalınca eve girer yatağına yatırırsın mesela. Sabah da erken uyandırırsın. Gündüz ne kadar uyanık kalırsa gece mecbur uyur. Ama uğraşmak gerek işte. Gündüz uykusundan biraz erken uyandırıp, gece biraz daha erken uyumasını sağlamalısın bence. Seni bir süre yorar ama düzene girer yavaş yavaş. İlk bebeğin mi bilmiyorum ama benim ilk bebeğimde bildiğin uyku öncesi rutinlerim vardı. Duş aldırır, masaj yapar, pijama giydirir, sonra emzirerek uyuturdum. Aynı saatte aynı şeyleri yapardım ve kolay olurdu. Bu ikinci bebekte pek rutinimiz yok şu an. Ama şu bir gerçek bebekler rutinleri seviyorlar.Allah kolaylık versin yaa atak haftasında felannmi ki, bizdeki sorun şu gece olunca asla uyumuyor taki sabah 5 6 ya kadar sonra sabah bir uyuyor akşama kadar gün boyu gece yine ayakta tüm dengem şaştı yani nasıl tersine ceviricem bilmiyorum
9.ay da da ciddi bir meme reddi yaşayacağız. Hazırlıklı olunBenımkındede emmeme basladı kızlar hemsıre bu aylarda oluyor dedı,sadece uykudan uyanınca emıyor artık.dıger turlu istemıyor aglıyor onceden ne zaman versem kabul ederdı.mamayı 90 lıga cıkardım 3 gundur 120lıgemı cıkarsam acaba?
Memeyle de büyür, mamayla da büyür. Hiç üzülme. Sağlığı yerinde olsun, karnı doysun da gerisi boş.Kızlar ben artım pes ettim. Bir kaç gündür eds ile uğrasıyordum. Yok çocuk aç kalıyor ağlıyor bu kez memeyide istemiyor. Memeyi emsin diye uğrasırken iyice nefret edecek. Zaten bıraksam 24 saat memede kalıyor ama ememiyor. Uyuyor, oynuyor takılıyor orda. Karnını doyurmak için mutlaka biberon istiyorben biberona döndüm. Artık dönüşü olmaz herhalde ama napiyim çok uğrastım kısmet bu kadarmış.
Benim içtiğim süt arttırıcıları eşim içse onun bile sütü gelirdi. Süt az olunca memeye adapte olamadı minnoşum.
Sağarak 2 öğün bile anne sütü versem yeter artık napıyım tükendim
Abovv başlasın asıl mücadeleKizlar benim bebe yüzüstü dönmeye basladi sanirim artik yerde takilmamiz gerekiyor bebisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?