- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.101
Benim de oldu canım ama ödeme yokL
Benim oldu bugün çocuk eklendi
Benim kızımın ateşi çıktıNapiniz bea gacilar snnxjdndjd
Ben kullanıyorum ,kızım çok seviyor .Kurtarıcım resmen kaç aydırKızlar şundan kullanan var mı memnun kusunuz ? Ben oturma odasında yaşa mutfakta püsleye koyuyorum yanımda ama asla durmuyor gerçi şuan küçük uyanık olduğu hiçbir an durmuyor etrafa bakmıyor ağlıyor ya uyuyacak ya da ıh pıh yani öyle bakınmıyor hiç çok az belki beş dakika öyle pusette bi etrafı izler sonra ağlıyor . Dedim acaba bundan alsam sever mi durur mu hem büyüdükçe etrafı izledikçe de sever sanki ama kullananlar var mı acaba
Gecmıs olsun canımBenim de oldu canım ama ödeme yok
Benim kızımın ateşi çıktıonunla ilgileniyorum,diş de mahvetti yavrumu ne yaptıysam fayda etmedi
Ben kullanıyorum ,kızım çok seviyor .Kurtarıcım resmen kaç aydır
AYy evet ayni bu bebe gibi benim oglanin kafasi başini yikarken daha cok cikiyor şekli ortayaRica ederim canım sevindim daha iyi olmana o ağrıyı bilirim
Ay yerim ya evet geçende yazmıştın sen diyince bende benimkinde farkettim benimki de düzleşmeye başlamış saçlardan farketmemiştimyan yatırıyorum yine dönüyor bebe Geçende farkettim bu alttaki bebik gibi olmaya başlamış bizimde
Aynı senden naber baciko
Bayrama napıyorsunuz kıslar var mı bir planınız
Ben kullanıyorum canım, çok az işe yarıyor bizde benim bebeği çok ağlıyor ve asla yatmıyor hiçbşryere, genede hep onun içinde akşama kadar yemek yaparken yanıma alıp ayağımla sallıyorum bir yandan yemekle uğraşıyorum tehlikeli oluyor bence böyle ama hiç durmuyor benim malamat oğlumKızlar şundan kullanan var mı memnun kusunuz ? Ben oturma odasında yaşa mutfakta püsleye koyuyorum yanımda ama asla durmuyor gerçi şuan küçük uyanık olduğu hiçbir an durmuyor etrafa bakmıyor ağlıyor ya uyuyacak ya da ıh pıh yani öyle bakınmıyor hiç çok az belki beş dakika öyle pusette bi etrafı izler sonra ağlıyor . Dedim acaba bundan alsam sever mi durur mu hem büyüdükçe etrafı izledikçe de sever sanki ama kullananlar var mı acaba
Arkadaşımın bebeğinin kafası yamuktu hem düzleşme hem bir tarafı çok basık aşağısı bir garip bıngıldağda oynuyordu yukarı kabarıyordu çok fazla bir kabarma amaAYy evet ayni bu bebe gibi benim oglanin kafasi başini yikarken daha cok cikiyor şekli ortayave duzlesme oldugu icin yan yatirinca asla rahat etmiyor dönüyor. Kaynanam korkma duzelir diyor ona guveniyorum bilirkişi olarak
Kuzum sebebini bilmiyorum ama 9.ayda böyle bir durum oluyor işte.9. Ayda niye reddediyolar
Benim eşim prematüre doğmuş hiç emmemis bile annesi sütünden ağzına sürmüş sadece o da şuan gayet sağlıklı yani takılmayın hic bu kadar açıklamaya bile gerek yok herkes nasibini yaşıyor
Ben kullanıyorum. 2 ay civarı kullanmaya başladım. Çok memnunum. Oturt içine, geç karşısına konuş çok mutlu oluyor bizim ki. O içinde etrafı seyrederken ben yemeğimi yapıyorum, evi süpürüyorum. Bana kolaylık oldu.Kızlar şundan kullanan var mı memnun kusunuz ? Ben oturma odasında yaşa mutfakta püsleye koyuyorum yanımda ama asla durmuyor gerçi şuan küçük uyanık olduğu hiçbir an durmuyor etrafa bakmıyor ağlıyor ya uyuyacak ya da ıh pıh yani öyle bakınmıyor hiç çok az belki beş dakika öyle pusette bi etrafı izler sonra ağlıyor . Dedim acaba bundan alsam sever mi durur mu hem büyüdükçe etrafı izledikçe de sever sanki ama kullananlar var mı acaba
Sakin, mutlu bir zamanında içine koyarak onunla orda ilgilenmeyi denedin mi? Kucak istediğinde, huzursuzken koysam benimki durmazdı.Vay arkadaş bir ben içinde durduramıyor muşum ısrarla da koyuyorum içine alışır belkim diye
yatmak istemiyor hiçbiryerde yatıramıyorum kucak seviyor hemde ayağa kalkıp kucakta hoplatmayı seviyor hep kucağımda ve ayaktayım işte mecburluktan buna koyuyorum ondada durmuyorSakin, mutlu bir zamanında içine koyarak onunla orda ilgilenmeyi denedin mi? Kucak istediğinde, huzursuzken koysam benimki durmazdı.
Başlarda ben de öyleydim. Pilates topunda sekiyordumyatmak istemiyor hiçbiryerde yatıramıyorum kucak seviyor hemde ayağa kalkıp kucakta hoplatmayı seviyor hep kucağımda ve ayaktayım işte mecburluktan buna koyuyorum ondada durmuyor
İyimdiir djbdjd çünkü kocam evde ejheheje salonda dizi izliyoduk hep bebiş fix 12 de uyaniyodu bugün çalışma odama yer yatağı gibi bişiler serdim pcyi falan oraya aldik tekrar orda takilicaz bakalım bugün de uyanacak mi zjnxjxndjdjdj dizi izlicez birazdan kismetseRica ederim canım sevindim daha iyi olmana o ağrıyı bilirim
Ay yerim ya evet geçende yazmıştın sen diyince bende benimkinde farkettim benimki de düzleşmeye başlamış saçlardan farketmemiştimyan yatırıyorum yine dönüyor bebe Geçende farkettim bu alttaki bebik gibi olmaya başlamış bizimde
Aynı senden naber baciko
Bayrama napıyorsunuz kıslar var mı bir planınız
Bir nazar duasi okuyun ufleyin araba içinbebe emiyorda totom yer görüyorbizim arabaya bir haller oluyor, önce arka camı patlamış halde bulduk geçen seneydi, sonra karda yola çıktık arabayı şehre iterek götürdük osırada ön cam çatladı iki ay öncede durduğu yerde çarptılar hemde trafiğin t si olmayan dağda, şimdide arka cam gene patlamış durduğu yerde perte çıktı satılmaz oldu araç eşim onu halletmeye merkeze gitti alışveriş yapmış birsürü onları yerleştirdim yoğurt mayaladım bide iki kere yemek yapmak zorunda kaldım komşular geldi onlarla yedik sonra eşim için yaptım bende perte çıktım valla
Sen naptın
Afiyet olsunnnn ben de dizi izlicem kismetse sjzbjsbdjsnİyi bea kahve yaptım onu içiceeem dizimi bekliyorum sen napıyorsun
Bunun farklı markasını kullanıyorum çok memnunum. Özellikle mutfakta yemek yaparken aşırı işime yarıyor. Ona koyuyorum beni izliyor
Geçmiş olsun canımBenim de oldu canım ama ödeme yok
Benim kızımın ateşi çıktıonunla ilgileniyorum,diş de mahvetti yavrumu ne yaptıysam fayda etmedi
Ben kullanıyorum ,kızım çok seviyor .Kurtarıcım resmen kaç aydır
Ah bu lohusalari uzenler.... Sebebi ne olursa olsun yani hakkimiza giriyorlar hiç önemi yok nedenininKuzum sebebini bilmiyorum ama 9.ayda böyle bir durum oluyor işte.
Ben 2,5 ay emmişim annemi, sütü kesilmiş üzüntüden o yüzden emememişim. Ablam 9.ayda reddetmiş. Annem de ısrar etmemişKocam 2 yaşına kadar emmiş maaşallah. Hepimiz de sağlıklıyız hamdolsun. Dediğin gibi herkesin nasibi.
Benimki de sanki öyle işte huzursuz durmaz bir yerde alıp almamakta kararsızım ama ne güzel yüzde 90 memnunmuş deneyebilirim bende alayım şansıma artık durursa. Biraz da sancılı günleriden geçiyoruz ama belki sakin zamanlarında dururyatmak istemiyor hiçbiryerde yatıramıyorum kucak seviyor hemde ayağa kalkıp kucakta hoplatmayı seviyor hep kucağımda ve ayaktayım işte mecburluktan buna koyuyorum ondada durmuyor
Ay geçiyor yani sizinde mi öyleydi benimde şuan öyle kucakta geziniyorum sakinliyor durunca bağırıyor hep böyle gider diye korkuyorum da sonra biraz büyüdükçe etrafı izledikçe durur diyorum herhaldeBaşlarda ben de öyleydim. Pilates topunda sekiyordum
Atak haftaları bariz kendini gösteriyor bizde. O dönem hep kucakta, hatta kucakta bile sakinleşmeyen bir bebek oluyor. Hep böyle devam etmiyor, rahat olun. Zaman geçtikçe, görüşü arttıkça düzeldi bizimki. İlk 3 ay çocuk kendini annenin bir parçası olarak görmeye devam ediyor. Garibim dünyaya alışmaya çalışıyor.Ay geçiyor yani sizinde mi öyleydi benimde şuan öyle kucakta geziniyorum sakinliyor durunca bağırıyor hep böyle gider diye korkuyorum da sonra biraz büyüdükçe etrafı izledikçe durur diyorum herhalde
Ay tüm talihsizlikler olmuş geçmiş olsun canım size bir şey olmasınbebe emiyorda totom yer görüyorbizim arabaya bir haller oluyor, önce arka camı patlamış halde bulduk geçen seneydi, sonra karda yola çıktık arabayı şehre iterek götürdük osırada ön cam çatladı iki ay öncede durduğu yerde çarptılar hemde trafiğin t si olmayan dağda, şimdide arka cam gene patlamış durduğu yerde perte çıktı satılmaz oldu araç eşim onu halletmeye merkeze gitti alışveriş yapmış birsürü onları yerleştirdim yoğurt mayaladım bide iki kere yemek yapmak zorunda kaldım komşular geldi onlarla yedik sonra eşim için yaptım bende perte çıktım valla
Sen naptın
Ay ahah senin kv bir alemAYy evet ayni bu bebe gibi benim oglanin kafasi başini yikarken daha cok cikiyor şekli ortayave duzlesme oldugu icin yan yatirinca asla rahat etmiyor dönüyor. Kaynanam korkma duzelir diyor ona guveniyorum bilirkişi olarak
Sizi romantiklerİyimdiir djbdjd çünkü kocam evde ejheheje salonda dizi izliyoduk hep bebiş fix 12 de uyaniyodu bugün çalışma odama yer yatağı gibi bişiler serdim pcyi falan oraya aldik tekrar orda takilicaz bakalım bugün de uyanacak mi zjnxjxndjdjdj dizi izlicez birazdan kismetse
Ayy kocaeline gidiyorum bayramda anamlarla gezicez sahil sahil fink aticam özledim sahil sahil diye balık gibi cirpiniyorum bursada skndksndkdjdj
Bir nazar duasi okuyun ufleyin araba içinikincye patliyorsa ya biri patlatiyo ya da yapan kişi düzgün yapamamış helal olsun bu enerjine mükemmel gerçekten maşallah ben totomu kaldırınca keyfime bakiyorum biraz mutfak pert halde bana bakiyo snxbsjdnjs gidil dizi izlicem şimdi ejhejjejjsjdjsj
Afiyet olsunnnn ben de dizi izlicem kismetse sjzbjsbdjsn
Geçmiş olsun canımdiş için erken değil mi kız kaç aylik senin bebe
Ah bu lohusalari uzenler.... Sebebi ne olursa olsun yani hakkimiza giriyorlar hiç önemi yok nedeninin
Maşallah canım Allah damatlığını da göstersinKızlar bugün hiç okuyamadım. Çünkü sünnet oldu oğlum bugün. Erkenden yaptırın çok geç olmadan tavsiye ama biraz zormuş ya :) şükür oldu ama biraz huysuz
Amin teşekkürlerAy tüm talihsizlikler olmuş geçmiş olsun canım size bir şey olmasın
Ay ahah senin kv bir aleminşallah bende yan yatırıyorum durmuyor alışmış sırt üstü yatmaya
Sizi romantiklerHadi uyanmasın bebiş güzel bir gece olsun inşallah Kocaeli nin neresinde sizinkiler
Maşallah canım Allah damatlığını da göstersin
Ayy Kocaeli memleketim benim ama 18 ‘imde çıktım sadece tatillerde gidebiliyorumİyimdiir djbdjd çünkü kocam evde ejheheje salonda dizi izliyoduk hep bebiş fix 12 de uyaniyodu bugün çalışma odama yer yatağı gibi bişiler serdim pcyi falan oraya aldik tekrar orda takilicaz bakalım bugün de uyanacak mi zjnxjxndjdjdj dizi izlicez birazdan kismetse
Ayy kocaeline gidiyorum bayramda anamlarla gezicez sahil sahil fink aticam özledim sahil sahil diye balık gibi cirpiniyorum bursada skndksndkdjdj
Bir nazar duasi okuyun ufleyin araba içinikincye patliyorsa ya biri patlatiyo ya da yapan kişi düzgün yapamamış helal olsun bu enerjine mükemmel gerçekten maşallah ben totomu kaldırınca keyfime bakiyorum biraz mutfak pert halde bana bakiyo snxbsjdnjs gidil dizi izlicem şimdi ejhejjejjsjdjsj
Afiyet olsunnnn ben de dizi izlicem kismetse sjzbjsbdjsn
Geçmiş olsun canımdiş için erken değil mi kız kaç aylik senin bebe
Ah bu lohusalari uzenler.... Sebebi ne olursa olsun yani hakkimiza giriyorlar hiç önemi yok nedeninin
Hayırlı olsun canım ,nice güzel günlerini görün inşallahKızlar bugün hiç okuyamadım. Çünkü sünnet oldu oğlum bugün. Erkenden yaptırın çok geç olmadan tavsiye ama biraz zormuş ya :) şükür oldu ama biraz huysuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?