2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
L

Benim oldu bugün çocuk eklendi
Benim de oldu canım ama ödeme yok
Napiniz bea gacilar snnxjdndjd
Benim kızımın ateşi çıktı onunla ilgileniyorum,diş de mahvetti yavrumu ne yaptıysam fayda etmedi
Ben kullanıyorum ,kızım çok seviyor .Kurtarıcım resmen kaç aydır

Gecmıs olsun canımbıran once ıyı olur ıns mınnos

AYy evet ayni bu bebe gibi benim oglanin kafasi başini yikarken daha cok cikiyor şekli ortaya ve duzlesme oldugu icin yan yatirinca asla rahat etmiyor dönüyor. Kaynanam korkma duzelir diyor ona guveniyorum bilirkişi olarak

Ben kullanıyorum canım, çok az işe yarıyor bizde benim bebeği çok ağlıyor ve asla yatmıyor hiçbşryere, genede hep onun içinde akşama kadar yemek yaparken yanıma alıp ayağımla sallıyorum bir yandan yemekle uğraşıyorum tehlikeli oluyor bence böyle ama hiç durmuyor benim malamat oğlum

AYy evet ayni bu bebe gibi benim oglanin kafasi başini yikarken daha cok cikiyor şekli ortaya ve duzlesme oldugu icin yan yatirinca asla rahat etmiyor dönüyor. Kaynanam korkma duzelir diyor ona guveniyorum bilirkişi olarak
Arkadaşımın bebeğinin kafası yamuktu hem düzleşme hem bir tarafı çok basık aşağısı bir garip bıngıldağda oynuyordu yukarı kabarıyordu çok fazla bir kabarma ama
Şimdi 1 yaşında yusyuvarlak bir kafası var hiçbişeyş kalmamış

Kuzum sebebini bilmiyorum ama 9.ayda böyle bir durum oluyor işte.

Ben 2,5 ay emmişim annemi, sütü kesilmiş üzüntüden o yüzden emememişim. Ablam 9.ayda reddetmiş. Annem de ısrar etmemiş Kocam 2 yaşına kadar emmiş maaşallah. Hepimiz de sağlıklıyız hamdolsun. Dediğin gibi herkesin nasibi.

Ben kullanıyorum. 2 ay civarı kullanmaya başladım. Çok memnunum. Oturt içine, geç karşısına konuş çok mutlu oluyor bizim ki. O içinde etrafı seyrederken ben yemeğimi yapıyorum, evi süpürüyorum. Bana kolaylık oldu.

Sakin, mutlu bir zamanında içine koyarak onunla orda ilgilenmeyi denedin mi? Kucak istediğinde, huzursuzken koysam benimki durmazdı.
yatmak istemiyor hiçbiryerde yatıramıyorum kucak seviyor hemde ayağa kalkıp kucakta hoplatmayı seviyor hep kucağımda ve ayaktayım işte mecburluktan buna koyuyorum ondada durmuyor

İyimdiir djbdjd çünkü kocam evde ejheheje salonda dizi izliyoduk hep bebiş fix 12 de uyaniyodu bugün çalışma odama yer yatağı gibi bişiler serdim pcyi falan oraya aldik tekrar orda takilicaz bakalım bugün de uyanacak mi zjnxjxndjdjdj dizi izlicez birazdan kismetse

Ayy kocaeline gidiyorum bayramda anamlarla gezicez sahil sahil fink aticam özledim sahil sahil diye balık gibi cirpiniyorum bursada skndksndkdjdj
Bir nazar duasi okuyun ufleyin araba için ikincye patliyorsa ya biri patlatiyo ya da yapan kişi düzgün yapamamış helal olsun bu enerjine mükemmel gerçekten maşallah ben totomu kaldırınca keyfime bakiyorum biraz mutfak pert halde bana bakiyo snxbsjdnjs gidil dizi izlicem şimdi ejhejjejjsjdjsj
İyi bea kahve yaptım onu içiceeem dizimi bekliyorum sen napıyorsun

Bunun farklı markasını kullanıyorum çok memnunum. Özellikle mutfakta yemek yaparken aşırı işime yarıyor. Ona koyuyorum beni izliyor
Afiyet olsunnnn ben de dizi izlicem kismetse sjzbjsbdjsn
Geçmiş olsun canım diş için erken değil mi kız kaç aylik senin bebe
Ah bu lohusalari uzenler.... Sebebi ne olursa olsun yani hakkimiza giriyorlar hiç önemi yok nedeninin

yatmak istemiyor hiçbiryerde yatıramıyorum kucak seviyor hemde ayağa kalkıp kucakta hoplatmayı seviyor hep kucağımda ve ayaktayım işte mecburluktan buna koyuyorum ondada durmuyor
Benimki de sanki öyle işte huzursuz durmaz bir yerde alıp almamakta kararsızım ama ne güzel yüzde 90 memnunmuş deneyebilirim bende alayım şansıma artık durursa. Biraz da sancılı günleriden geçiyoruz ama belki sakin zamanlarında durur

Başlarda ben de öyleydim. Pilates topunda sekiyordum
Ay geçiyor yani sizinde mi öyleydi benimde şuan öyle kucakta geziniyorum sakinliyor durunca bağırıyor hep böyle gider diye korkuyorum da sonra biraz büyüdükçe etrafı izledikçe durur diyorum herhalde

Ay geçiyor yani sizinde mi öyleydi benimde şuan öyle kucakta geziniyorum sakinliyor durunca bağırıyor hep böyle gider diye korkuyorum da sonra biraz büyüdükçe etrafı izledikçe durur diyorum herhalde
Atak haftaları bariz kendini gösteriyor bizde. O dönem hep kucakta, hatta kucakta bile sakinleşmeyen bir bebek oluyor. Hep böyle devam etmiyor, rahat olun. Zaman geçtikçe, görüşü arttıkça düzeldi bizimki. İlk 3 ay çocuk kendini annenin bir parçası olarak görmeye devam ediyor. Garibim dünyaya alışmaya çalışıyor.

Bir de elbette kucağıma alıyorum, seviyorum ama ana kucağında ya da yatakta sevmeye, onunla öyle konuşmaya da alıştırdım biraz. İlk çocuğumu kucağımdan hiç indirmediğim için çok zorlanmıştım ben.

Ay tüm talihsizlikler olmuş geçmiş olsun canım size bir şey olmasın
Ay ahah senin kv bir alem inşallah bende yan yatırıyorum durmuyor alışmış sırt üstü yatmaya
Sizi romantikler Hadi uyanmasın bebiş güzel bir gece olsun inşallah Kocaeli nin neresinde sizinkiler
Kızlar bugün hiç okuyamadım. Çünkü sünnet oldu oğlum bugün. Erkenden yaptırın çok geç olmadan tavsiye ama biraz zormuş ya :) şükür oldu ama biraz huysuz
Maşallah canım Allah damatlığını da göstersin

Amin teşekkürler

Ayy Kocaeli memleketim benim ama 18 ‘imde çıktım sadece tatillerde gidebiliyorum

Yaa evet bence de erken 3,5 aylık ki düşün bir de erken doğdu .Ama doktor da söyledi diş diye.Zaten aynı yeri kaşımaktan mahvoldu yavrum ,salyaları hiç durmuyor sürekli önlük değiştiriyorum .
Kızlar bugün hiç okuyamadım. Çünkü sünnet oldu oğlum bugün. Erkenden yaptırın çok geç olmadan tavsiye ama biraz zormuş ya :) şükür oldu ama biraz huysuz
Hayırlı olsun canım ,nice güzel günlerini görün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…