2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Amin teşekkürler

İnşallah inşallah biz de gidiyoruz şimdi uyumaya djdjjdjdjd körfez tarafındayız biz
Geç de olsa cekecez erken de olsa dnndjsndj çok huysuzluk çekmeden atlatırsıniz umarım

Ben 3 senedir bi de üni desek 7-8 senedir kocaeliye hasret takılıyorum jdhdjdjdjd

warcrew diş hemen çıkmasa bile yerine yerleşirken bol salya ile belli ediyor kendini. Bizim bebiş de çok aşırı salyalı, daha vakti var çıkması için ama bu salyalar da dişin belirtisi işte.

Biz ikinci diziye geçtik hahs bknz prens

Allah'ım bu gece bir mucize oldu hepsi erken uyudu gece uyanirlarsa işler nanay ya böyle evde bütün gün geçirip onlara güzel sağlıklı bişey haziladigim biraz onlarla oynadığımda bir de uyuduklarinda sanki dunyadaki tüm sorunları cozmusum hayat mükemmel gibi geliyor he birde sorunsuz banyo yaptirdigimda

warcrew diş hemen çıkmasa bile yerine yerleşirken bol salya ile belli ediyor kendini. Bizim bebiş de çok aşırı salyalı, daha vakti var çıkması için ama bu salyalar da dişin belirtisi işte.
Bizimkinde de salya var ama tükürük gibi kendi yapıyor bu dişten değil sanırım sjjdjdjd
Biz ikinci diziye geçtik hahs bknz prens
Gassaldan sonra onu izlemeyi düşünüyoruz biz de sjnsjsjsjdnd

Kafanda kelebekler uçuşuyordur şimdi sessizliğe alışkın değiliz ya darısı başıma bekliyorum bende miniğin uyumasını

Kafanda kelebekler uçuşuyordur şimdi sessizliğe alışkın değiliz ya darısı başıma bekliyorum bende miniğin uyumasını
Sorma ben onlar uyuyunca hemen bişey atistirip telefondan bişey izleyesim geliyor kendime ayirdigim tek zaman dilimi o da kilo aldırıyor bebişim iyi kötü biz düzeni var ama 4. Ay da bozulacak lanet olası bir atak var 4. Ay da kızlar haberiniz olsun.

Kızlar benim kız bağırmaya başladı??? dünden beri aaayy uuuu aaahhhh diye sesler çıkarıyor ama bayağı yüksek sesle yapıyor bunu bağırıyor bildiğiniz ağlarken de değil mutluyken yapıyor. Agulama diyebilir miyiz buna? Sizinkiler de bağırdı mı böyle

iyi yapmışsınız gecenin sonu ağlamakla bitmemiş en azından Körfez evet çok güzeldir bilirim gittim bir kaç kez bende İstanbul a da yakın
Aynterimmevetmdillenmişmseninkide başlamoşmsöylenmeyr benimki de öyle bir deyüzüne bakalım da konuşayım diye bekliyor

Ay uykulu uykulu saçmalamışım yazamamışımda Çeviriyorum ay yerim evet dillenmiş seninki de başlamış söylenmeye benimki de öyle çok tatlılar sesler çıkarıyor yüzüme bakıyor onla konuşayım diye ay ufacık şeyler gülmeden anlıyorlar Allahım yarabbim yerim ya

4. Aydan bende korkuyorum hem gecesi hem gündüzü biri düzgün olsa gene insan tahamül eder Allah yardımcımız olsun

Tatlı gelişim basamakları bunlar

Bebekce diline erken geçmişsin uykusuzluğun zararları nı örneklerle görüyoruz

Tatlı gelişim basamakları bunlar
Ay ne bileyim agulamayı biliyordum da böyle bağıra bağıra yapacağı aklıma gelmemişti aşırı komik bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…