- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.121
Amin teşekkürlerAyy Kocaeli memleketim benim ama 18 ‘imde çıktım sadece tatillerde gidebiliyorum
Yaa evet bence de erken 3,5 aylık ki düşün bir de erken doğdu .Ama doktor da söyledi diş diye.Zaten aynı yeri kaşımaktan mahvoldu yavrum ,salyaları hiç durmuyor sürekli önlük değiştiriyorum .
Hayırlı olsun canım ,nice güzel günlerini görün inşallah
İnşallah inşallahAy tüm talihsizlikler olmuş geçmiş olsun canım size bir şey olmasın
Ay ahah senin kv bir aleminşallah bende yan yatırıyorum durmuyor alışmış sırt üstü yatmaya
Sizi romantiklerHadi uyanmasın bebiş güzel bir gece olsun inşallah Kocaeli nin neresinde sizinkiler
Maşallah canım Allah damatlığını da göstersin
Geç de olsa cekecez erken de olsa dnndjsndj çok huysuzluk çekmeden atlatırsıniz umarımAyy Kocaeli memleketim benim ama 18 ‘imde çıktım sadece tatillerde gidebiliyorum
Yaa evet bence de erken 3,5 aylık ki düşün bir de erken doğdu .Ama doktor da söyledi diş diye.Zaten aynı yeri kaşımaktan mahvoldu yavrum ,salyaları hiç durmuyor sürekli önlük değiştiriyorum .
Ayy Kocaeli memleketim benim ama 18 ‘imde çıktım sadece tatillerde gidebiliyorum
Biz ikinci diziye geçtik hahs bknz prensİyimdiir djbdjd çünkü kocam evde ejheheje salonda dizi izliyoduk hep bebiş fix 12 de uyaniyodu bugün çalışma odama yer yatağı gibi bişiler serdim pcyi falan oraya aldik tekrar orda takilicaz bakalım bugün de uyanacak mi zjnxjxndjdjdj dizi izlicez birazdan kismetse
Ayy kocaeline gidiyorum bayramda anamlarla gezicez sahil sahil fink aticam özledim sahil sahil diye balık gibi cirpiniyorum bursada skndksndkdjdj
Bir nazar duasi okuyun ufleyin araba içinikincye patliyorsa ya biri patlatiyo ya da yapan kişi düzgün yapamamış helal olsun bu enerjine mükemmel gerçekten maşallah ben totomu kaldırınca keyfime bakiyorum biraz mutfak pert halde bana bakiyo snxbsjdnjs gidil dizi izlicem şimdi ejhejjejjsjdjsj
Afiyet olsunnnn ben de dizi izlicem kismetse sjzbjsbdjsn
Geçmiş olsun canımdiş için erken değil mi kız kaç aylik senin bebe
Ah bu lohusalari uzenler.... Sebebi ne olursa olsun yani hakkimiza giriyorlar hiç önemi yok nedeninin
Hayırlı olsunKızlar bugün hiç okuyamadım. Çünkü sünnet oldu oğlum bugün. Erkenden yaptırın çok geç olmadan tavsiye ama biraz zormuş ya :) şükür oldu ama biraz huysuz
Bizimkinde de salya var ama tükürük gibi kendi yapıyor bu dişten değil sanırım sjjdjdjdwarcrew diş hemen çıkmasa bile yerine yerleşirken bol salya ile belli ediyor kendini. Bizim bebiş de çok aşırı salyalı, daha vakti var çıkması için ama bu salyalar da dişin belirtisi işte.
Gassaldan sonra onu izlemeyi düşünüyoruz biz de sjnsjsjsjdndBiz ikinci diziye geçtik hahs bknz prens
Kafanda kelebekler uçuşuyordur şimdi sessizliğe alışkın değiliz yaAllah'ım bu gece bir mucize oldu hepsi erken uyudu gece uyanirlarsa işler nanay ya böyle evde bütün gün geçirip onlara güzel sağlıklı bişey haziladigim biraz onlarla oynadığımda bir de uyuduklarinda sanki dunyadaki tüm sorunları cozmusum hayat mükemmel gibi geliyor he birde sorunsuz banyo yaptirdigimda
Sorma ben onlar uyuyunca hemen bişey atistirip telefondan bişey izleyesim geliyor kendime ayirdigim tek zaman dilimi o da kilo aldırıyor bebişim iyi kötü biz düzeni var ama 4. Ay da bozulacak lanet olası bir atak var 4. Ay da kızlar haberiniz olsun.Kafanda kelebekler uçuşuyordur şimdi sessizliğe alışkın değiliz yadarısı başıma bekliyorum bende miniğin uyumasını
Teşekkürler 80 günlükHayırlı olsunkaç günlük senin bebe
Bu gece çoğunluk dizi keyfinde demekkiBiz ikinci diziye geçtik hahs bknz prens
İnşallah inşallahbiz de gidiyoruz şimdi uyumaya djdjjdjdjd körfez tarafındayız biz
Geç de olsa cekecez erken de olsa dnndjsndj çok huysuzluk çekmeden atlatırsıniz umarım
Ben 3 senedir bi de üni desek 7-8 senedir kocaeliye hasret takılıyorum jdhdjdjdjd
Aynterimmevetmdillenmişmseninkide başlamoşmsöylenmeyr benimki de öyle bir deyüzüne bakalım da konuşayım diye bekliyorKızlar benim kız bağırmaya başladı???dünden beri aaayy uuuu aaahhhh diye sesler çıkarıyor ama bayağı yüksek sesle yapıyor bunu bağırıyor bildiğiniz ağlarken de değil mutluyken yapıyor. Agulama diyebilir miyiz buna? Sizinkiler de bağırdı mı böyle
Ay uykulu uykulu saçmalamışım yazamamışımdaKızlar benim kız bağırmaya başladı???dünden beri aaayy uuuu aaahhhh diye sesler çıkarıyor ama bayağı yüksek sesle yapıyor bunu bağırıyor bildiğiniz ağlarken de değil mutluyken yapıyor. Agulama diyebilir miyiz buna? Sizinkiler de bağırdı mı böyle
4. Aydan bende korkuyorum hem gecesi hem gündüzü biri düzgün olsa gene insan tahamül eder Allah yardımcımız olsunSorma ben onlar uyuyunca hemen bişey atistirip telefondan bişey izleyesim geliyor kendime ayirdigim tek zaman dilimi o da kilo aldırıyor bebişim iyi kötü biz düzeni var ama 4. Ay da bozulacak lanet olası bir atak var 4. Ay da kızlar haberiniz olsun.
Tatlı gelişim basamakları bunlarKızlar benim kız bağırmaya başladı???dünden beri aaayy uuuu aaahhhh diye sesler çıkarıyor ama bayağı yüksek sesle yapıyor bunu bağırıyor bildiğiniz ağlarken de değil mutluyken yapıyor. Agulama diyebilir miyiz buna? Sizinkiler de bağırdı mı böyle
Bebekce diline erken geçmişsiniyi yapmışsınız gecenin sonu ağlamakla bitmemiş en azından Körfez evet çok güzeldir bilirim gittim bir kaç kez bende İstanbul a da yakın
Aynterimmevetmdillenmişmseninkide başlamoşmsöylenmeyr benimki de öyle bir deyüzüne bakalım da konuşayım diye bekliyor
Prens tabi de mi nerde merak ettimBu gece çoğunluk dizi keyfinde demekkibiz de prensi izledik tam bitti bölüm bebem uyandı acıkmış, doyurdum geri uyudu.
Ahahh nasıl becermişim bende anlamadımBebekce diline erken geçmişsinuykusuzluğun zararları nı örneklerle görüyoruz
Ay uykulu uykulu saçmalamışım yazamamışımdaÇeviriyorum ay yerim evet dillenmiş seninki de başlamış söylenmeye benimki de öyle çok tatlılar sesler çıkarıyor yüzüme bakıyor onla konuşayım diye ay ufacık şeyler gülmeden anlıyorlar Allahım yarabbim yerim ya
Ay ne bileyim agulamayı biliyordum da böyle bağıra bağıra yapacağı aklıma gelmemiştiTatlı gelişim basamakları bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?